Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende netten alacaktım aslında bugün karşıma çıkınca altın bulmuş gibi sevindim ne zamandır arıyorum
Bizde şimdilik dolaplarda çocuk kilidi koyduk canım açık bulduğu hiç bir dolabı eş geçmiyor sıpa daha tırmanmayı keşfetmedi sıpa birazda dusucem korkusu var kapılardan geçerken tuttanarak iner düşmeyeyim diye

Gunaydin hanimlar kacamaksiz guzel bir hafta sonu olur insallah,benim misafirlerim var bugun Allahtan mangal yapicaz sanirim skinti olmaz:)
günaydın canım

Son düzenleme:
kekliğim daha iyi olucam inşallah

günaydın kızlar Kaçamaksız bir hafta sonu olsun inşallah pek adepte olamıyorum takıma bu sıra her güne bişey çıkıyor dün akşam beşe kadar eve giremedim akşamda misafirler vardı bugün de dışarı çıkmak zorundayım görüşmek üzere kızlar zannedersem listemiz kötünün iyisi ne diyelim sağlık olsun önümüzdeki haftaya bakıcaz artik

Günaydınn
Ben sınavdan geldim
Bi kahvaltı yapayım
Sonra sil süpür klasik haftasonu işleri
Daha sonrada alışveriş haftaiçine hazırlık yapmam lazım
kolay gelsin kızlar

sporda eklersen süper olur canım

Spor.ins bigunden itibaren cnim eliptik bisikletim geldi dun aksam

Spor cumalari ve pazarlari cok mumkun olmuyo cnm benim kizim var 15 aylik ona kayinvalidem bakio onu evine birakmaya godiyoruz malum gec geliyoruz

Sabaha giris muhtesem ama sporun gayet iyi

Gayet guzel cnm

Cok dengesiz olmus cnm
sabah 08.30
1 dilim edam peyniri
1 dilim hellim peyniri
4 zeytin
domates
2/3 simit

öğlen 14.00
50 gr döner
2 dilim ekmek

akşam 19.30
4 köfte
4 yk makarna
salata

1,5 lt su
70 dk yürüyüş

Karbonhidrat patlamasi umarim tartiya yansimaz cnm

Menümm

Kahvaltı
1 haş yumurta
1 kaşık lor
Yarım dlm tb ekmek

Öğle
4 köfte
1 kepçe çorba
1 bardak ayran

Ara
Türkkahvesi

Akşam
2 yumurtalı omlet
1 dlm ekmek

2 lit su

Bence cok guzel

Sabah(11:00)
2yumurta 1tk tereyağı ile
1cb cig fındık
1avuc ucu kadar peynir
4zeytin
75ml sütlü kahve

Akşam(17:30)
3parca et izgara
1tk tahin pekmez 1dlm ekmek

Şu:1lt spor: yok

Bence guzel cnm

Menum

8 -12

Sabah 2 yumurta yeşillik 6 zeytin peynir 30 Antep fıstığı 2 kayısı 1 wasa

16 Yeşil çay

Akşam 18 -18.30

Baharatlı yoğurtlu brokoli salatası

2lt su 50 dk koşu bandı

Afiyet olsun cnm

Bu wasanin tadi nasil instagramda bi kadin takip.ediyorum oda yiyo da

günaydın kızlar beni tanımayan arkadaşlar var galiba ben burcu 24 yaşımdayım hemşireyim ankarada yaşıyorum 2.5 senelik evliyim 15 aylık bir kızım var
ilk zayıflama hikayem 2012 ye dayanıyor eşimle çıktığımız dönemlere bi avm de gezerken vitrinde kendi görüntümü beğenmememle başlayıp ucuza bir pantolon bulup kayınvalidem 42 bedene girip ben 44 e bile girmeyince kayışların koptuğu dönemler ve kk ile tanışmam o tanışmada 20 kilo verdim 78 den 58 e düştüm 2014 düğünüm oldu ve evlendikten sonra her Türk kadını gibi kilo aldım 68 le hamile kaldım ve 84 ile doğuma gittim eve geldiğimde 71 kiloydum fakat işe lohusasın ye sütün azalmasın ye bilmem ne başımı bırakmayan anneler tteyzeler halalar nedeniyle 76 ya çıktım daha sonra 9. takımla ile tanıştım aralık 17 2016 da fakat bir türlü istikrar ve irade sağlayamadım kızım 6.5 aylıkken işe başladım kayınvalidem de bende kalıo haftaiçi haftasonu evine gidiyo oda yemeyi çok sever eşimde devamlı yeme modundayız yine ara ara kendimi frenlediğim için üstüne almadım 9. takıma girince 68.5 a düştüm fakat tatil iznine bi ayrıldıım bi daha dönemedim kendim yaptım 71 le geri dönmeye yüzüm oldu şuan cumartesi çıktığımız alışverişte bir kadife pantolon denedim ve basenlerim o kadar kötü durdu ki kendimden iğrendim tiksindim ve akşamına hemen araştırıp bi eliptik bisiklet aldım diyetime uyum içindeyim beni arkaşdas olarak eklerseniz gün içinde daha önceki kilo vermemden ve suan ki halimi filan paylaşıp bir albüm yapıcam hepinizi öpüyorum ev temizliği yapıcam kızım uyurkende spor

valla kızlar daha uslu eltimin kızı var o kadar rahat ki resmen kendi kendine büyüyor bide benimki iki dk gözümü ayıramaz oldum büyüdükçe daha beter oluyor babası. İşe giderken üst kilidide kilitliyorum çünkü kapıyı da açıyor artık

Bugün her zaman ki tartı saatimden 2 saat önce tartildim ve uyanır uyanmaz -100 gram çok şükür dünkü pizzalari alt etmişim
Oo pizzalarda rağmen süper bende bı kere pasta yeyip -400cikmistim

Günaydınn
Ben sınavdan geldim
Bi kahvaltı yapayım
Sonra sil süpür klasik haftasonu işleri
Daha sonrada alışveriş haftaiçine hazırlık yapmam lazım
Kolay gelsin canlar
doğruları zaten kabinlerde çarpıyordu yüzümüze
Eliptik inde gelmiş hayırlı olsun

Aynen.cnm o kabinden cikarken ki surat ifadesi offf offf

Aleyküm selam canım
Süper eliptik bisikleti ben sallanan giderken 5 dk zor yapıyordum
O kilolar gidecek
muhtemelen bende bir -300 falan olurdu herhalde canım dün hem temizlik hem spor akşama kadar hiç oturamadim akşamda eşim evdeydi zaten ona hizmet etmekten oturamadim markete falanda gittim çok şükür artı olsaydı çok pişman olursun kız çocukları nispeten daha az yaramazlık yapıyorlar canım haklısın bizimkide sürekli peşinde dolandırıyor bu aralar

Tünaydın kızlar

Sonucumuzu gördüm ve bunda benimde büyük payım olduğu için çok üzgünüm
Böyle olmasada takımımız adına üzücü
Merve ve ezo hariç genelde vasat yüzdeler vardı
En kötü poniyle bendim

Herkes kendi hatalarını analizini yapsın ki aynı hatalara düşmiyelim
Eminim haftaya Herkes daha iyi olacak

Sizleri seviyorum kader yoldaşlarım

Diyor ve işlerime dönüyorum

North River baharım çok geçmiş olsun cnm yaaa Allah korumuş inş.bugün sorun çözülür

İ
Kolay gelsin ablam haftaya bomba gibi olucaz birincilik bizim inşallah yokluğun oldukça hissediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…