- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.961
bende netten alacaktım aslında bugün karşıma çıkınca altın bulmuş gibi sevindim ne zamandır arıyorumAliyim bende netten market market gezrmem bu sipayla hele
Valla çok fena Merve tirmanincs göreceksin valla yazın tüm camlara kilit taktik bilgisini petekten tutunup cama tırmanıyordu
Malesef canım
Sen ne zaman yuttun kız iğneyi iğne daha tehlikelidir hareket ediyor
Afiyet olsun
güzel menü canım
İnşallah canim
canım zaten bı espirisi yok sadece yağı ve şekeri çok az azaltılmış
Lightlarda da bizim olan vücudun ihtiyacı olan sağlıklı yağı alıp birde pahalıya satıyorlar
günaydın canımGunaydin hanimlarkacamaksiz guzel bir hafta sonu olur insallah,benim misafirlerim var bugun Allahtan mangal yapicaz sanirim skinti olmaz:)
Yok canim terkedince kilolarin onunu alamiyorum zatenGünaydın canım iki yaşına girecek Şubat'ta
günaydın canım bu hafta artık terk etme buraları
Babamız uyandirdi bizimkinideSözde Karatay yapacağım da nasıl 3-4 fındık yedim 1yum 2catal peynir beyefendi tutturdu uyku diye
kekliğim daha iyi olucam inşallahtatlım ben hoşuma giden hikayeleri bulup burda paylaşıyorum benim hikayem daha bitmedi 63le hamile kaldım 76ile doğuma gittim emzirirken 83oldum şuan 70.3um işte yolum uzun hala
Geçen sene biri menülerde üzerime geliyorsunuz demişti o kişinin menülerine yorum yapmama kararı aldım seninde kilo almana yorum yapmaya bilirim kimsenin kötülüğünü istemiyoruz ortak bir amaç için buradayız yoksa senin analizini yapmakla ugrasmazdim ponicim sayfalarca geçmiş yapıp durumun farkına var diye konuştuk
Pardon...
Gitsin de canim az çok yok yeter ki gitsin
Çalışırken evet zor her menü uymuyor hangi yağ kullanılıyor vs çay saatlerinde cabasi
Sağol dileğim iyi misin
Tatlım hiç o açıdan sınamadim kendimi bı dikkat ediyor sagol
afiyet olsun canım
Olur canım normal regl haftası birde
afiyet olsun canım pizzalarda nazar
ananasla yumurta peşpeşe hiç sevmedim ben tuhaf bir tat bırakıyor gün boyu
afiyet olsun canım
Aslında memnun çok değil sadece karbonhidrat çok canım bugünün hattına diyelim
Darısı bana internetten Tchibo dan baktım ama bı kaç çeşidi var hiç denemedim o markayı emin olamıyorum jacobsu nereden aldın merveee
Bol karbonhidrat ama yarın pro ve sebze yaparsan toparlar
Afiyet olsun canım güzel menü
Tatlım analizini kendin yapmışsın hatayı bilmek düzeltmek için büyük adım su programları var onlardan indiren hani hatırlatıyor ya
Karatay tutmazsa bunu yaparım
haftaya liderlik bizim olmalı
günaydın kızlar Kaçamaksız bir hafta sonu olsun inşallah pek adepte olamıyorum takıma bu sıra her güne bişey çıkıyor dün akşam beşe kadar eve giremedim akşamda misafirler vardı bugün de dışarı çıkmak zorundayım görüşmek üzere kızlar zannedersem listemiz kötünün iyisi ne diyelim sağlık olsun önümüzdeki haftaya bakıcaz artik
kolay gelsin kızlarGünaydınn
Ben sınavdan geldim
Bi kahvaltı yapayım
Sonra sil süpür klasik haftasonu işleri
Daha sonrada alışveriş haftaiçine hazırlık yapmam lazım
sporda eklersen süper olur canım
canım menü çok güzel gün içerisinde çok yorulmadiysan spor eklersen çok iyi olur
kız baci aslında ben sana sordum ki bu hafta kacamagim oldumu diye sen seni anlamışsın yani 600 gr çok az ya direnç değil diyorsun ondan önceki hafta hiç spor yapmadim 2 kilo gitmişti bu iste bir iş var çözücem ins
canım bu sporun adı nedir
Diyetisyen peki bu duruma ne dedi
(11:30)
2 dilim ince tabanlı pizza
(15:00)
5 fındık
SPOR(15:20-16:20)
60 dk koşu bandı 4 ile 5 km hız arasında
(16:25)
2 kuru kayısı
1 maden suyu
(17:30)
1 kase bol baharatlı limonlu yeşil çorba
100 Gr limonlu yoğurt
SU:1,3 lt
TOPLAM SPOR :60 DK
Sporun ikinci kısmını henüz yapmadım yapınca yazarım su muhtemelen 2 yı geçer 1 kupa yeşil çay içerim
Menümü yazayım
Sabah 9
1 bardak süt 3 kaşık yulaf kepeği ile keten tohumu kahve sütsüz şekersiz
Öğlen 14
1 kase tavuk çorbası
1 kase barbunya
1 kase yoğurt
Akşam 19
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Yarım lahmacun
Salata
Su 2 litreyi geçti
Aralarda filtre kahve yeşil çay
Yatmadan zencefil zerdeçallı tarçınlı süt 1 bardak
İyi akşamlarrr kızlarrrr :)))))
Bugünkü menüm pek iyi olmadı ama yapacak bişey yok.
Sabah 09.30
1 dilim tbe peynirli tost
Az şekerli çay
Öğle 12.45
1 portakal
Yarım muz
Akşam17.45
1 tane Çiğköfte
1 tane lahana sarması
Biraz salata
Su:1,5 lt.
Spor: 30 dk yürüyüş 20 dk pilates
sabah 08.30
1 dilim edam peyniri
1 dilim hellim peyniri
4 zeytin
domates
2/3 simit
öğlen 14.00
50 gr döner
2 dilim ekmek
akşam 19.30
4 köfte
4 yk makarna
salata
1,5 lt su
70 dk yürüyüş
Menümm
Kahvaltı
1 haş yumurta
1 kaşık lor
Yarım dlm tb ekmek
Öğle
4 köfte
1 kepçe çorba
1 bardak ayran
Ara
Türkkahvesi
Akşam
2 yumurtalı omlet
1 dlm ekmek
2 lit su
Sabah(11:00)
2yumurta 1tk tereyağı ile
1cb cig fındık
1avuc ucu kadar peynir
4zeytin
75ml sütlü kahve
Akşam(17:30)
3parca et izgara
1tk tahin pekmez 1dlm ekmek
Şu:1lt spor: yok
Menum
8 -12
Sabah 2 yumurta yeşillik 6 zeytin peynir 30 Antep fıstığı 2 kayısı 1 wasa
16 Yeşil çay
Akşam 18 -18.30
Baharatlı yoğurtlu brokoli salatası
2lt su 50 dk koşu bandı
Sağol Can'ımCok dengesiz olmus cnm
valla kızlar daha uslu eltimin kızı var o kadar rahat ki resmen kendi kendine büyüyor bide benimki iki dk gözümü ayıramaz oldum büyüdükçe daha beter oluyor babası. İşe giderken üst kilidide kilitliyorum çünkü kapıyı da açıyor artıkbende netten alacaktım aslında bugün karşıma çıkınca altın bulmuş gibi sevindim ne zamandır arıyorum
Bizde şimdilik dolaplarda çocuk kilidi koyduk canım açık bulduğu hiç bir dolabı eş geçmiyor sıpa daha tırmanmayı keşfetmedi sıpa birazda dusucem korkusu var kapılardan geçerken tuttanarak iner düşmeyeyim diye
günaydın canım
Oo pizzalarda rağmen süper bende bı kere pasta yeyip -400cikmistimBugün her zaman ki tartı saatimden 2 saat önce tartildim ve uyanır uyanmaz -100 gram çok şükür dünkü pizzalari alt etmişim
günaydın kızlar Kaçamaksız bir hafta sonu olsun inşallah pek adepte olamıyorum takıma bu sıra her güne bişey çıkıyor dün akşam beşe kadar eve giremedim akşamda misafirler vardı bugün de dışarı çıkmak zorundayım görüşmek üzere kızlar zannedersem listemiz kötünün iyisi ne diyelim sağlık olsun önümüzdeki haftaya bakıcaz artik
Kolay gelsin canlarGünaydınn
Ben sınavdan geldim
Bi kahvaltı yapayım
Sonra sil süpür klasik haftasonu işleri
Daha sonrada alışveriş haftaiçine hazırlık yapmam lazım
doğruları zaten kabinlerde çarpıyordu yüzümüzegünaydın kızlar beni tanımayan arkadaşlar var galiba ben burcu 24 yaşımdayım hemşireyim ankarada yaşıyorum 2.5 senelik evliyim 15 aylık bir kızım var
ilk zayıflama hikayem 2012 ye dayanıyor eşimle çıktığımız dönemlere bi avm de gezerken vitrinde kendi görüntümü beğenmememle başlayıp ucuza bir pantolon bulup kayınvalidem 42 bedene girip ben 44 e bile girmeyince kayışların koptuğu dönemler ve kk ile tanışmam o tanışmada 20 kilo verdim 78 den 58 e düştüm 2014 düğünüm oldu ve evlendikten sonra her Türk kadını gibi kilo aldım 68 le hamile kaldım ve 84 ile doğuma gittim eve geldiğimde 71 kiloydum fakat işe lohusasın ye sütün azalmasın ye bilmem ne başımı bırakmayan anneler tteyzeler halalar nedeniyle 76 ya çıktım daha sonra 9. takımla ile tanıştım aralık 17 2016 da fakat bir türlü istikrar ve irade sağlayamadım kızım 6.5 aylıkken işe başladım kayınvalidem de bende kalıo haftaiçi haftasonu evine gidiyo oda yemeyi çok sever eşimde devamlı yeme modundayız yine ara ara kendimi frenlediğim için üstüne almadım 9. takıma girince 68.5 a düştüm fakat tatil iznine bi ayrıldıım bi daha dönemedim kendim yaptım 71 le geri dönmeye yüzüm oldu şuan cumartesi çıktığımız alışverişte bir kadife pantolon denedim ve basenlerim o kadar kötü durdu ki kendimden iğrendim tiksindim ve akşamına hemen araştırıp bi eliptik bisiklet aldım diyetime uyum içindeyim beni arkaşdas olarak eklerseniz gün içinde daha önceki kilo vermemden ve suan ki halimi filan paylaşıp bir albüm yapıcam hepinizi öpüyorum ev temizliği yapıcam kızım uyurkende spor
valla kızlar daha uslu eltimin kızı var o kadar rahat ki resmen kendi kendine büyüyor bide benimki iki dk gözümü ayıramaz oldum büyüdükçe daha beter oluyor babası. İşe giderken üst kilidide kilitliyorum çünkü kapıyı da açıyor artık
Oo pizzalarda rağmen süper bende bı kere pasta yeyip -400cikmistim
Kolay gelsin canlar
doğruları zaten kabinlerde çarpıyordu yüzümüze
Eliptik inde gelmiş hayırlı olsun
Aleyküm selam canımSelam herkese
Süper eliptik bisikleti ben sallanan giderken 5 dk zor yapıyordumSpor.ins bigunden itibaren cnim eliptik bisikletim geldi dun aksam
Spor cumalari ve pazarlari cok mumkun olmuyo cnm benim kizim var 15 aylik ona kayinvalidem bakio onu evine birakmaya godiyoruz malum gec geliyoruz
Sabaha giris muhtesemama sporun gayet iyi
Gayet guzel cnm
Cok dengesiz olmus cnm
Karbonhidrat patlamasi umarim tartiya yansimaz cnm
Bence cok guzel
Bence guzel cnm
Afiyet olsun cnm
Bu wasanin tadi nasil instagramda bi kadin takip.ediyorum oda yiyo da
O kilolar gidecekgünaydın kızlar beni tanımayan arkadaşlar var galiba ben burcu 24 yaşımdayım hemşireyim ankarada yaşıyorum 2.5 senelik evliyim 15 aylık bir kızım var
ilk zayıflama hikayem 2012 ye dayanıyor eşimle çıktığımız dönemlere bi avm de gezerken vitrinde kendi görüntümü beğenmememle başlayıp ucuza bir pantolon bulup kayınvalidem 42 bedene girip ben 44 e bile girmeyince kayışların koptuğu dönemler ve kk ile tanışmam o tanışmada 20 kilo verdim 78 den 58 e düştüm 2014 düğünüm oldu ve evlendikten sonra her Türk kadını gibi kilo aldım 68 le hamile kaldım ve 84 ile doğuma gittim eve geldiğimde 71 kiloydum fakat işe lohusasın ye sütün azalmasın ye bilmem ne başımı bırakmayan anneler tteyzeler halalar nedeniyle 76 ya çıktım daha sonra 9. takımla ile tanıştım aralık 17 2016 da fakat bir türlü istikrar ve irade sağlayamadım kızım 6.5 aylıkken işe başladım kayınvalidem de bende kalıo haftaiçi haftasonu evine gidiyo oda yemeyi çok sever eşimde devamlı yeme modundayız yine ara ara kendimi frenlediğim için üstüne almadım 9. takıma girince 68.5 a düştüm fakat tatil iznine bi ayrıldıım bi daha dönemedim kendim yaptım 71 le geri dönmeye yüzüm oldu şuan cumartesi çıktığımız alışverişte bir kadife pantolon denedim ve basenlerim o kadar kötü durdu ki kendimden iğrendim tiksindim ve akşamına hemen araştırıp bi eliptik bisiklet aldım diyetime uyum içindeyim beni arkaşdas olarak eklerseniz gün içinde daha önceki kilo vermemden ve suan ki halimi filan paylaşıp bir albüm yapıcam hepinizi öpüyorum ev temizliği yapıcam kızım uyurkende spor
muhtemelen bende bir -300 falan olurdu herhalde canım dün hem temizlik hem spor akşama kadar hiç oturamadim akşamda eşim evdeydi zaten ona hizmet etmekten oturamadim markete falanda gittim çok şükür artı olsaydı çok pişman olursun kız çocukları nispeten daha az yaramazlık yapıyorlar canım haklısın bizimkide sürekli peşinde dolandırıyor bu aralarvalla kızlar daha uslu eltimin kızı var o kadar rahat ki resmen kendi kendine büyüyor bide benimki iki dk gözümü ayıramaz oldum büyüdükçe daha beter oluyor babası. İşe giderken üst kilidide kilitliyorum çünkü kapıyı da açıyor artık
Oo pizzalarda rağmen süper bende bı kere pasta yeyip -400cikmistim
Kolay gelsin canlar
doğruları zaten kabinlerde çarpıyordu yüzümüze
Eliptik inde gelmiş hayırlı olsun
Kolay gelsin ablam haftaya bomba gibi olucaz birincilik bizim inşallah yokluğun oldukça hissediliyorTünaydın kızlar
Sonucumuzu gördüm ve bunda benimde büyük payım olduğu için çok üzgünüm
Böyle olmasada takımımız adına üzücü
Merve ve ezo hariç genelde vasat yüzdeler vardı
En kötü poniyle bendim
Herkes kendi hatalarını analizini yapsın ki aynı hatalara düşmiyelim
Eminim haftaya Herkes daha iyi olacak
Sizleri seviyorum kader yoldaşlarım
Diyor ve işlerime dönüyorum
North River baharım çok geçmiş olsun cnm yaaa Allah korumuş inş.bugün sorun çözülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?