- 30 Kasım 2014
- 30.091
- 132.669
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.921
Cnm bunla sınırlı tutarsan telafi edersen sorun olmaz, cuma kaçamağın olsunçok karbonhidratlı berbat bir gündü. sanırım regl yaklaşıyor. karbonhidrat patlaması oldu. ama gerçekten çok pişman oldum. aklımı başıma almam gerek. sonuçta çok kilo da vermedim bu hafta.
şu su olayı da kaç gündür hep 1,5 lt de kalıyor. doktorum diyordu zayıflamak istiyorsan 2,5 lt den az içme. 2 yi bile onaylamıyordu. suyu 2 den aşağı düşürmemem gerek.
bugün tek olumlu şey toplamda 70 dk yürüyüş yapmış olmam. neyse çok şükür.
mehmet efendininkini bilmiyorum ama jacops u yıllar önce denemiştim.Mehmet efendininde vardi ben jacobs un kini aldim
afiyet olsun canım güzel menü. sabah kahvaltına maydanoz ekleyebilirsin. akşam da ilave olarak maydanoz domates falan da olsa iyi olurmuş.Menümm
Kahvaltı
1 haş yumurta
1 kaşık lor
Yarım dlm tb ekmek
Öğle
4 köfte
1 kepçe çorba
1 bardak ayran
Ara
Türkkahvesi
Akşam
2 yumurtalı omlet
1 dlm ekmek
2 lit su
yok zaten bu saatten sonra birşey yemem. çay demledim. onu içiyorum.Cnm bunla sınırlı tutarsan telafi edersen sorun olmaz, cuma kaçamağın olsun
Evet var listemde aslındamehmet efendininkini bilmiyorum ama jacops u yıllar önce denemiştim.
afiyet olsun canım güzel menü. sabah kahvaltına maydanoz ekleyebilirsin. akşam da ilave olarak maydanoz domates falan da olsa iyi olurmuş.
Menümü yazayım
Sabah 9
1 bardak süt 3 kaşık yulaf kepeği ile keten tohumu kahve sütsüz şekersiz
Öğlen 14
1 kase tavuk çorbası
1 kase barbunya
1 kase yoğurt
Akşam 19
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Yarım lahmacun
Salata
Su 2 litreyi geçti
Aralarda filtre kahve yeşil çay
Yatmadan zencefil zerdeçallı tarçınlı süt 1 bardak
afiyet olsun kızlar.İyi akşamlarrr kızlarrrr :)))))
Bugünkü menüm pek iyi olmadı ama yapacak bişey yok.
Sabah 09.30
1 dilim tbe peynirli tost
Az şekerli çay
Öğle 12.45
1 portakal
Yarım muz
Akşam17.45
1 tane Çiğköfte
1 tane lahana sarması
Biraz salata
Su:1,5 lt.
Spor: 30 dk yürüyüş 20 dk pilates
Allah yardımcın olsun canımKızlar bu iki gün sınavlarım var malum ama her fırsatta uğrıycam
Bütün öğünler karbon olmuş yarın karbonu kesip protein ağırlıklı beslenmen lazım yürütüs süper olmuş suyuda zorla canım ne zaman az su icsem tartıda gram oynamıyor hele birde bol karbon almışsınsabah 08.30
1 dilim edam peyniri
1 dilim hellim peyniri
4 zeytin
domates
2/3 simit
öğlen 14.00
50 gr döner
2 dilim ekmek
akşam 19.30
4 köfte
4 yk makarna
salata
1,5 lt su
70 dk yürüyüş
Sporda istiyoruz canımMenümm
Kahvaltı
1 haş yumurta
1 kaşık lor
Yarım dlm tb ekmek
Öğle
4 köfte
1 kepçe çorba
1 bardak ayran
Ara
Türkkahvesi
Akşam
2 yumurtalı omlet
1 dlm ekmek
2 lit su
kendi eleştirini yapmışsın canım o zaman sorunu çözmek daha kolayçok karbonhidratlı berbat bir gündü. sanırım regl yaklaşıyor. karbonhidrat patlaması oldu. ama gerçekten çok pişman oldum. aklımı başıma almam gerek. sonuçta çok kilo da vermedim bu hafta.
şu su olayı da kaç gündür hep 1,5 lt de kalıyor. doktorum diyordu zayıflamak istiyorsan 2,5 lt den az içme. 2 yi bile onaylamıyordu. suyu 2 den aşağı düşürmemem gerek.
evet mervecim farkındayım.Bütün öğünler karbon olmuş yarın karbonu kesip protein ağırlıklı beslenmen lazım yürütüs süper olmuş suyuda zorla canım ne zaman az su icsem tartıda gram oynamıyor hele birde bol karbon almışsın
kendi eleştirini yapmışsın canım o zaman sorunu çözmek daha kolay
hımmm hiç parlak değilKızlar bu hafta 7. Olmuşuz
Haftaya inşallah 1. Lik gelirhımmm hiç parlak değiliyi olmamış
inşallah canım. şöyle herkes 1-1,5 kilo verse süper olur.Haftaya inşallah 1. Lik gelir
tatlım ben hoşuma giden hikayeleri bulup burda paylaşıyorum benim hikayem daha bitmedi 63le hamile kaldım 76ile doğuma gittim emzirirken 83oldum şuan 70.3um işte yolum uzun halaTebrik ederim canım hikayenden önemli Notlar aldım faydası olacağına eminim
Geçen sene biri menülerde üzerime geliyorsunuz demişti o kişinin menülerine yorum yapmama kararı aldım seninde kilo almana yorum yapmaya bilirim kimsenin kötülüğünü istemiyoruz ortak bir amaç için buradayız yoksa senin analizini yapmakla ugrasmazdim ponicim sayfalarca geçmiş yapıp durumun farkına var diye konuştukÇok üzerime geliyosunuz zatn burada moralim bozuk
Gitsin de canim az çok yok yeter ki gitsinKilo bildirimi
Geçen hafta 80.400
Bu hafta 80.000
Fark 400 gr
Az oldu bu hafta
Çalışırken evet zor her menü uymuyor hangi yağ kullanılıyor vs çay saatlerinde cabasibana zor geldi canım ya hep ağzım bi boş kalıyo denedim ama olmadı güzel kilo veriliyo aslında evdeyken sorun yok da işteyken olmuyo herkes bişi yerken ben bakamıom ama şimdi herkes bişi yerken bende ara öğün yapıom öle haloluo
Sağol dileğim iyi misintebrik ederim eksi olan her rakam başımız üstünde
Tatlım hiç o açıdan sınamadim kendimi bı dikkat ediyor sagolbende çok severim döner ve çağda tadi daha güzel oluyor ama sindirim problemi var bizim kan gurubunda o yüzden az yemeğe calisiyirum
Tabi ins bu hafta daha fazla paylaşım yaparız
hiç üzülme 8 li rakamlar gidiyor daha ne olsun
kız baci bu hafta menülerim nasıldı kacamagim oldumu hele söyle sade bir kez şehriyeli tavuk yedim spor konusunda tembelligim var ama malum haftaninda etkisi var bu hafta dirençle karsilastim sence öyle değil mi
afiyet olsun canımsabah 08.30
1 kk peynir
6 zeytin
domates salatalık biber
çeyrek simit
öğle 13.00
sulu köftenin 5 top köftesi
büyük bir kase salata
5 zeytin
1 kk peynir
ara 15.00
1 gün kurusu
1 avuç beyaz leblebi
akşam 18.00
1 kase mercimek çorba
5 yk kendi yağıyla kavrulmuş et
salata
2 litre su
spor yok
Olur canım normal regl haftası birdeSelam kızlar malesef diyetisyenden iyi haberlerle gelmedim, hiç beklediğim gibi olmadı 600 gr verebilmişim sadece
Napalım önümüze bakıcaz listemi paylaşırım eve yeni geldim karnımı doyurayım
afiyet olsun canım pizzalarda nazar(11:30)
2 dilim ince tabanlı pizza
(15:00)
5 fındık
SPOR(15:20-16:20)
60 dk koşu bandı 4 ile 5 km hız arasında
(16:25)
2 kuru kayısı
1 maden suyu
(17:30)
1 kase bol baharatlı limonlu yeşil çorba
100 Gr limonlu yoğurt
SU:1,3 lt
TOPLAM SPOR :60 DK
Sporun ikinci kısmını henüz yapmadım yapınca yazarım su muhtemelen 2 yı geçer 1 kupa yeşil çay içerim
ananasla yumurta peşpeşe hiç sevmedim ben tuhaf bir tat bırakıyor gün boyuKız Baci hatirlayamayqbilirsin ama kaçamaklar genelde akılda kalıyor neyse bir türlü birbirimizi anlayamadık no problem bugünde Antepler getti getti yarın ananas alirsam detoks yapmayı düşünüyorum ananas ve yumurta ne muhteşem ikili
afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah 9
1 bardak süt 3 kaşık yulaf kepeği ile keten tohumu kahve sütsüz şekersiz
Öğlen 14
1 kase tavuk çorbası
1 kase barbunya
1 kase yoğurt
Akşam 19
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Yarım lahmacun
Salata
Su 2 litreyi geçti
Aralarda filtre kahve yeşil çay
Yatmadan zencefil zerdeçallı tarçınlı süt 1 bardak
Aslında memnun çok değil sadece karbonhidrat çok canım bugünün hattına diyelimİyi akşamlarrr kızlarrrr :)))))
Bugünkü menüm pek iyi olmadı ama yapacak bişey yok.
Sabah 09.30
1 dilim tbe peynirli tost
Az şekerli çay
Öğle 12.45
1 portakal
Yarım muz
Akşam17.45
1 tane Çiğköfte
1 tane lahana sarması
Biraz salata
Su:1,5 lt.
Spor: 30 dk yürüyüş 20 dk pilates
Darısı bana internetten Tchibo dan baktım ama bı kaç çeşidi var hiç denemedim o markayı emin olamıyorum jacobsu nereden aldın merveeeKızlar bugün sonunda filtre kahvemi buldum nasıl mutlu oldum anlatamam
Bol karbonhidrat ama yarın pro ve sebze yaparsan toparlarsabah 08.30
1 dilim edam peyniri
1 dilim hellim peyniri
4 zeytin
domates
2/3 simit
öğlen 14.00
50 gr döner
2 dilim ekmek
akşam 19.30
4 köfte
4 yk makarna
salata
1,5 lt su
70 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım güzel menüMenümm
Kahvaltı
1 haş yumurta
1 kaşık lor
Yarım dlm tb ekmek
Öğle
4 köfte
1 kepçe çorba
1 bardak ayran
Ara
Türkkahvesi
Akşam
2 yumurtalı omlet
1 dlm ekmek
2 lit su
Tatlım analizini kendin yapmışsın hatayı bilmek düzeltmek için büyük adım su programları var onlardan indiren hani hatırlatıyor yaçok karbonhidratlı berbat bir gündü. sanırım regl yaklaşıyor. karbonhidrat patlaması oldu. ama gerçekten çok pişman oldum. aklımı başıma almam gerek. sonuçta çok kilo da vermedim bu hafta.
Karatay tutmazsa bunu yaparım
Kızlar bu hafta 7. Olmuşuz
Bizim burda mopaş var orda buldum canım ne zamandir bakıyordum ordada yoktu bugün son bir tane varmış Tchibo kahve konusunda baya iyi Mehmet Efendi'nin iki çeşidi vardi Brezilya ve Kolombiya olmak üzeretatlım ben hoşuma giden hikayeleri bulup burda paylaşıyorum benim hikayem daha bitmedi 63le hamile kaldım 76ile doğuma gittim emzirirken 83oldum şuan 70.3um işte yolum uzun hala
Geçen sene biri menülerde üzerime geliyorsunuz demişti o kişinin menülerine yorum yapmama kararı aldım seninde kilo almana yorum yapmaya bilirim kimsenin kötülüğünü istemiyoruz ortak bir amaç için buradayız yoksa senin analizini yapmakla ugrasmazdim ponicim sayfalarca geçmiş yapıp durumun farkına var diye konuştuk
Pardon...
Gitsin de canim az çok yok yeter ki gitsin
Çalışırken evet zor her menü uymuyor hangi yağ kullanılıyor vs çay saatlerinde cabasi
Sağol dileğim iyi misin
Tatlım hiç o açıdan sınamadim kendimi bı dikkat ediyor sagol
afiyet olsun canım
Olur canım normal regl haftası birde
afiyet olsun canım pizzalarda nazar
ananasla yumurta peşpeşe hiç sevmedim ben tuhaf bir tat bırakıyor gün boyu
afiyet olsun canım
Aslında memnun çok değil sadece karbonhidrat çok canım bugünün hattına diyelim
Darısı bana internetten Tchibo dan baktım ama bı kaç çeşidi var hiç denemedim o markayı emin olamıyorum jacobsu nereden aldın merveee
Bol karbonhidrat ama yarın pro ve sebze yaparsan toparlar
Afiyet olsun canım güzel menü
Tatlım analizini kendin yapmışsın hatayı bilmek düzeltmek için büyük adım su programları var onlardan indiren hani hatırlatıyor ya
Karatay tutmazsa bunu yaparım
haftaya liderlik bizim olmalı
Ay çok geçmiş olsun canım bizimki daha tirmanamiyor da çok fena bu çocuklar inşallah yarına çıkmış olur böyle böyle buyuyorlar yapacak bişey yok ne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyorDoğru düzgün bir menü yok saçma sapan oldu Karatay güme gittiçünkü oğlum 1sn içinde 2cm civarı tornavida ucu yuttu
Bisikletiyle oynuyordu bende bulaşık makinasını bosaltiyordum bisiklet ten masaya masadan en üst rafa uzanmis
Tam gördüm kuzey ver annecim dedimki attı ağzına yuttu hop diye birde devamını aldım elinden diye mammaa diye ağlıyor
Eşim geldi götürdük gittiğimizde mideyi geçmişti ince bağırsakta dar bir kanal varmış orayı geçerse sıkıntı yok dedi genel cerrah eve geldik iki kere kaka yaptı çıkmadı akşam tekrar çağırmıştı tekrar bakıldı aşağı inmiş büyük ihtimalle kalın bağırsakta yarın çıkmazsa tekrar gidip baktiracagiz
Benim bile boyunun yetmediği yerden bunu başardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?