Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

en yüksek şuan 6 ya çıktım canım yürüyüş olarak 1 dk yapıp nefesim normale dönene kadar 5 km den devam ediyorum sonra tekrar aynı
maşallah canım hız fazlalığına bende dikkat ediyorum 6.5 mak çıktım

canım sadece bedenden ibaret olsak diyet yap sonuç al olur ama çok iyi uygulayıp veremeyen insanlar bir süre sonra diyeti birakip suç benim irademe hakim olamadım diye sadece kendini suçlayıp ruh bunalımı yaşayanlar var velhasıl sistemde çok oyunlar var da bizdede çok hüsnü zan var neyse sen beni boşver canım kolay gelsin

sağol canım zahmet verdim uzun yazı ama okudum tekrar okuyup iyice anlayıp bende deneyeyim

Kızlar bu hafta 7. Olmuşuz
Çok kötü olmuş demek diğer takımlar çok iyi bu hafta

Hızımi birden yukseltmemeye çalışıyorum bacaklarıma zarar vermeyeyim diye bir süre sonra zaten o hızda yorulmamaya başlıyorsun dün yapmadığım için bugün 4 ile başladım yarın 5 ile başladım mesela diğer takımlar muhtemelen yılbaşında aldıkları yerleşmemiş kiloları verdikleri için iyiler canım geçen hafta çoğu dökülüyordu

sade yumurta zaten en büyük problem artik sonuç için katlanacagim

Aman baci yazıyı uzunca bir görünce dedim kötü haber geliyor çok şükür bu afacanlarin birazda klasik olmamasi gerekirken klasik yaramazliklari ins çıkar canım ucu sonuçta çok sivri değil ben iğne yuttuğum zaman ne kadar patates yedirmislerdi geldi geçti

Menum

8 -12

Sabah 2 yumurta yeşillik 6 zeytin peynir 30 Antep fıstığı 2 kayısı 1 wasa

16 Yeşil çay

Akşam 18 -18.30

Baharatlı yoğurtlu brokoli salatası

2lt su 50 dk koşu bandı

çok geçmiş olsun. inşallah yarına kadar çıkar kendiliğinden.

iyi düşünmüşsün canım diğer takımlar hakkında yorumun doğru

Sporun ikinci kısmı yalan oldu onun yerine 45 dk dışarda hem yürüdüm hem alış veriş yaptım

Menume ek olarak filtre kahvesi ile form çayı içtim
o akşam gezmesi de yapılmış oh ne güzel
form çayı biskuvisi kolasi vs nasılsa form etiketi varya içimiz rahat aliyoruz nasilda bizi dusunmusler degilmi yani öyle düşünüyorlar ki bizi kendilerine bağımlı hale getiriyorlar bunu es geçiyoruz ve içindeki katkı maddeleriyle açtığımizi kontrol edemiyoruz yedikçe acikiyoruz ve niyeyse hep kilolu lar suçlu çünkü iradeleri zayıf bu kısır döngü iyi para akittiriyor

Form olarak bir çayını tüketiyorum çalışma canım oda bağırsaklarımda sorun oldukça

Aliyim bende netten market market gezrmem bu sipayla hele
Ay çok geçmiş olsun canım bizimki daha tirmanamiyor da çok fena bu çocuklar inşallah yarına çıkmış olur böyle böyle buyuyorlar yapacak bişey yok ne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyor
Valla çok fena Merve tirmanincs göreceksin valla yazın tüm camlara kilit taktik bilgisini petekten tutunup cama tırmanıyordu

Sabah Karatay olmuş akşam gitmiş yarın tekrar devam edersin canım
Malesef canım
Sen ne zaman yuttun kız iğneyi iğne daha tehlikelidir hareket ediyor
Sporun ikinci kısmı yalan oldu onun yerine 45 dk dışarda hem yürüdüm hem alış veriş yaptım

Menume ek olarak filtre kahvesi ile form çayı içtim
Afiyet olsun
Menum

8 -12

Sabah 2 yumurta yeşillik 6 zeytin peynir 30 Antep fıstığı 2 kayısı 1 wasa

16 Yeşil çay

Akşam 18 -18.30

Baharatlı yoğurtlu brokoli salatası

2lt su 50 dk koşu bandı
güzel menü canım

çok geçmiş olsun. inşallah yarına kadar çıkar kendiliğinden.
İnşallah canim
Hanimlar artık form diye ne satılırsa almama kararı aldım zaten kalorileride hic öyle dedikleri gibi azaltılmış değil
canım zaten bı espirisi yok sadece yağı ve şekeri çok az azaltılmış
Lightlarda da bizim olan vücudun ihtiyacı olan sağlıklı yağı alıp birde pahalıya satıyorlar

Geçmiş olsun canım
Ah bu yaramaz çocuklar kaşla göz arasında neler yapıyorlar Allah Canlarını sağ etsin kaç yaşında oğlun canım

Gunaydin hanimlar kacamaksiz guzel bir hafta sonu olur insallah,benim misafirlerim var bugun Allahtan mangal yapicaz sanirim skinti olmaz:)

Geçmiş olsun canım
Ah bu yaramaz çocuklar kaşla göz arasında neler yapıyorlar Allah Canlarını sağ etsin kaç yaşında oğlun canım
Günaydın canım iki yaşına girecek Şubat'ta
Gunaydin hanimlar kacamaksiz guzel bir hafta sonu olur insallah,benim misafirlerim var bugun Allahtan mangal yapicaz sanirim skinti olmaz:)
günaydın canım bu hafta artık terk etme buraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…