Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı olsun ablam ya se bunlardan yemefin haaaa bravo sana
Günaydın kızlar benim grip geçiyor gibiydi yeniden arttı oğlumu da yeniden başladı ilaç kullanmayı bu yüzden sevmiyorum geçici olarak kurutuyor sonra yeniden başliyot
ah ah hasta ve hastalık gor.ek istemiyorum artik sürekli surekli biktim ben artik allah size vermesin bidaha

Kizlar alintiladim ama hepsi gittj ya F Fittek disinda menuler iyi bebegim sende topla hemen bu arada quark lezzetli ve cocuklar icinde cok faydalitmis ben kizima yediriyorum

Gunaydin bu aradaaa kizlar
Hoşgeldin canim toparliyorum canim simdi spora gidiyorum
sendede ne koca varmis beee pogaca falan biximkide baklava lokum falan yapiyo geçen afyondan bi kaymaklo lokum almis allahim o nasıl bişi oyle gelde yeme yefim ne yaxikki ama kac gindur iki gram gitmedi

ay bende bi tokmak
Yedim gibi oldum kafama
Evet meyve aksam olmamali ben ni türlü beceremesemde ama aksamki meyve beni cok geriletiyo vermem zorlaşıyor tecrubeyle sabit yenirsede bi elma yaninfa yoğurt vb olursa tolere edilebilir ama muz portakal falan bende kesin arti yapıyo
benim beynimde bi konsantre olamadi ama burda olmamam cok buyuk kayip bi kac gun girmedim yujari yonlu hareket basladi ama bi baktim bayadir sekersiz içiyorum cayi burda olmadam artardi azalmazdi bendw napip edip bu hafta listeye giricem yoksa olmuyo ipin ucu kaçıyor burasi olmadan vermek coooook zor

o acgozluluk mahvediyo benidw hic ac olmasamda canim sikildigi icin bi elma alip yiyo buluyorum kendimi ama frenleyecem ve ben okula 69 olarak basliycam

F Fittek kamilem güzel kalplim gelmiş çocuk nasıl oldu tatlım inş.daha iyidir

Sende şu ekmekle olan aşkına bi son versen
Bide yumurtayı tava yerine haşlama yersen daha doyurucu olur
Ayy melegim benim ay bi hoşuma gitti nedense ya
Abla bugun topladim bide netten infirdim lesli cardio bide hareketler falan ins spor işini halledecem bu is olacak
Oglan igneyi yiyince toparladi tabi geceleri yine uyku sıkıntısı var ama en azından ates bitti onada şükür

Hayırlı olsun ablam ya se bunlardan yemefin haaaa bravo sana
Sağolasın cnm

Kız 2 haftadır yerimde sayıyom ay sonuna kalmış 2 hafta
Ay sonu hedefi daha çok uzakta
Daha nereme yiyim :))
ay bende bi tokmak
Yedim gibi oldum kafama
Aklıma gelmediydi ama
Yarası olan gocunsun

Tatlım sen zaten A grubu değilmiydin portakal zaten iyi değil
Bide sen gün içindede yiyosun genelde
Toplamda çok meyve oluyor
En doğrusu sabah ve 1 meyve
Bu hafta sonucumuz çok kötüydü cnm
O yüzden haftaya 1.olmamız lazım
Burdan bütün listedikelere duyrulur
Herkes yüzdesini 1 i geçecek şekilde işi sıkı tutsun

Eğer eksi olursan ve yüzden bölüneceği için dereceyi etkilemezse ona göre bakarız
Ama seni ekleyince derece giderse
Bahara yaptığımız gibi 1 hafta beklersin

Valla bilemiyorhm abla ben zaten pek meyve yiyen bir insan degilim eliptik zorlamaz abla 1 aydir spor salonuna gidiodum zaten ama girtlagi tutamadigim icin sadece biraz skılastim ama bide elif zaten tum gun beni gormuo bide aksam salona gidince ordada zaman gecio sonrada uyuyo filan vakit gecirmeyince hircinlasti o nedenle biraktim eliptik cok zorlamadi oturark normal bisiklet gibi abla ayaga kalkinca eliptik kullaniosun gibi resim atamiyorum ben dun aksamda oncesi sonrasi ocin atacaktim ama yuklemio tel abla

Şişşşttt umarım yokkkk
Tabiki tutulacak bi nefsinemi yenilecen kızzz

Menüde güzel görünüyor Tabiki çorbada krema falan yoktur

Ins. Abla
Yol sade domates corbasi

o acgozluluk mahvediyo benidw hic ac olmasamda canim sikildigi icin bi elma alip yiyo buluyorum kendimi ama frenleyecem ve ben okula 69 olarak basliycam
Güzelim hep diyom ya işi beyinde bitirmek disiplinli olmak gerekiyor diye
Ipin ucunu bırakınca sonuç sadece pişmanlık
Aynı benim 2 haftadır yerimde saymam gibi bi de listedeyim üstelik
Şu 2 gündür acıkmadımmı tabiki çok acıktım bide geç uyudum
Ama insan kararlı olup inat ederse yemeden de ölünmüyor :))

Ne zamandan beri birlikteyiz bitanem
Görmesekde az çok birbirimizi tanıyoruz
Zaten gönül bağı olmasa niye birbirimize böyle emek verip herşeyiyle üzülüp yada sevinelimki

Oğlanın daha iyi olmasına sevindim cnm bikaç güne daha iyi olur

Biz yapıcam dedikten sonra kendimizden başka hiç bişey engel değil

Ayy tam spora başılcam benim adam tlf etti
Bizim bi Araba yolda kalmıştı biraz uğraşmışlar olmamış çekici çağırıp çektirecekmiş
Ne kadar süreceği belli olmadığı için gezmeyi iptal ettim
Madem dedim önce t.kahvemi içeyimde spora öyle başlıyım direk 3 mil yaparım
Akşamda bişeyler yaparım yine
Su çok etkili gerçekten.Az içtiğim Zaman'lar kilo gitmiyor.Çok içince yağları eritiyor hemen belli oluyor zaten
Söylemesi ayıp bazen wc de bile farkediyor insan idrar sanki böyle yağlı gibi oluyor :))
Mefkurem ablacım hayrlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Söz olmuş sanırım :)
Sağolasın bitanem

Sende durumlar nasıl tartı ne alemde
2 gündür düzenin bozulmuştu sanki biraz

Ben geldimmm
Canınız sıkılmasın didimdi

Haa tmm hem bisklet hem eliptik o zaman

Hangisini yaparsan ona göre yaz

ayıp ettin abla bi metonun lafımı olur köpeğin olsun :)
bende şuan elimden geldiğince 65kendime bağlıyım diyorum sonra bi gazla 64 63 onlarıda hayatıma almayı planlıyorum

Kızz merve kaç gündür kimse yok diyodun bak geldim şimdide sen yoksun

@dagyolu bu haftada yarış varmış güzellik ama sen o şamfıstıklarını bırakmazsan işin biraz zor olur benden söylemesi
Bide bugünde kaçamak yapmışın

Evimdeyim şükürler olsun Boğazimda ahri var üşüttük sanirim ufak paşam da ateşlendi bakalım nasıl bir gece geçiricez. Gözüm yatakta.

Hoşgeldin cnm
Çok şükür insanın evi gibisi yok
Toparlanda gel biran önce

Hepsi çok güzel olmuş
Tekrar hayırlı uğurlu olsun inşallah

gözün aydın canım. rahatlamışsındır.
Hemde nasıll
Sağolasın cnm
Geçmiş olsun tatlım inş.emeklerinin katşılığını alırsın

Gülşahcım menülerinde salata ve yeşilliği ihmal etme cnm
Evet ablacım ihmal etmiycem bu hafta
Salata olmayınca porsiyonu arttırıyorum ister istemez
Benimkide aksam meyve verdi
Porsiyona dikkat ettiğin sürece hiçbirşey olmaz dedi
Ve gerçektende ölçülü yiyince kilo verdim

ayıp ettin abla bi metonun lafımı olur köpeğin olsun :)
bende şuan elimden geldiğince 65kendime bağlıyım diyorum sonra bi gazla 64 63 onlarıda hayatıma almayı planlıyorum
Ahhh keşke olsa
Ama Allah bana sağlıklı beslenmezsen böyle şişer dolarsın deyip nefsime hakim olmamı istemiş

Kız bu 65 sana körkütük aşık olup vazgeçmeyen aşıklara dönmesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…