- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.101
Hayırlı olsun ablam ya se bunlardan yemefin haaaa bravo sanaHuuuu Huuuu ben geldimmm
Bu saatte herkes yattığına göre sabah benim mesajımla uyanın istedim
Çok şükür kazasız belasız telaşeyi atlattık
Dönüştede görümcemler eltimler bize geldi çay içtik
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
Sizi ilgilendiren kısma yani menülere gelirsek
Çok şükür cumadan beri sıfır kaçamakla devam ediyorum hatta ay sonuna kadar böyle devam edecek
Ne kendi yaptığım baklavanın tadına baktım nede söz pastasından yedim
Tabakdaki bütün karbonları istemeden sadece biraz et salata yedim orda
Dünde Çok az yemiştim
Artı çıkarsam ya stresten yada yorgunluktan olur
Inş.yarın sporada başlıyorum
Bazı kişilere yazacaklarım var ama şu anda kafamı toparlıyamıyorum Inş.yarın konuşuruz
Hepinizi özlemişim yavvv
Bunlarda götürdüğüm şeyler
Çukulatalar lokumlar tatlılar vs.
Paket yapmadan resim çekmeyi unutmuşum
Eki Görüntüle 1939652
ah ah hasta ve hastalık gor.ek istemiyorum artik sürekli surekli biktim ben artik allah size vermesin bidahaGünaydın kızlar benim grip geçiyor gibiydi yeniden arttı oğlumu da yeniden başladı ilaç kullanmayı bu yüzden sevmiyorum geçici olarak kurutuyor sonra yeniden başliyot
Hoşgeldin canim toparliyorum canim simdi spora gidiyorum
sendede ne koca varmis beee pogaca falan biximkide baklava lokum falan yapiyo geçen afyondan bi kaymaklo lokum almis allahim o nasıl bişi oyle gelde yeme yefim ne yaxikki ama kac gindur iki gram gitmediBugün sabah gene sabotaja uğradım
Akşam Eşim poaça yaptı
Öyle güzel koktuki gece kendime dedimki tut kendini yasemin bugün mükemmel diyet yaptın bozma ve yemedim sonra sabah kalkmış kalk gidiyoz nereye annemi aradım gözleme yapacak bize
Ya yürü git dellendirme beni dedim
Eşimde bebeleri aldı gitti anasına
Nitekim sabah bi tane poaça yedim ama onun yüzünden
Detoksa başlayacakmış pazartesi ondan yiyormuş
Görürsün sen yarın akşama triliçe yapacam sana diyet Yok dedimyapmaaaaa sakın diyor
yaaaa iyi oldu sana sen benim diyetimi boz ben seni 120 kilo yapacam görürsün dedim
Beraber yapacaz bu sondu tamammı diyo
ne boğazı büyük adam ya deli ediyo beni
ay bende bi tokmak@MuallimeA
Gelelim sana poni hanımcım
Sıkıştığımız zaman ilk aklımıza gelen neden listeden çıkmak istemek oluyoki
Inan 2 haftadır aynı şeyi bende istedim ama biliyorumki listeden çıktığım anda kendimi tutamıcam
Eğer başkalarının hakkına girmek istemiyosak da boğazı tutacaz
Ikimiz içinde Eğer çaba gösterip verememiş olsak problem yoktu ama kendi adıma ben bunu diyemiyorum
Listedeyken bile istikrarını koruyaman biri listeden çıkınca nasıl olur kimbilir
Bide önceden veremiyorum bahanen vardı artık bunun böyle olmadığını sende gördün
Birazda kilo verince eskisi kadar rahatsız olmuyosun buda bilinç altı rahatlatıyor seni
Ama boyuna ve yaşına göre hala çok fazlan var bunu unutma
Kaçmak yerine neden hayallerine kavuşmayı seçmiyosunki
Sende bizde seni biliyoruz eğer listede olmasaydın sen o 75 i biraz zor görürdün
Geçen sefer Ayşenura demiştim
Artık izine çıkmak isteyene çıkma falan demicez diye....
Sende iyi düşün ona göre son kararını ver cnm
Sonuçta bu senin hayatın ve biliyosunki önce insanın kendinin istemesi gerekiyor
Evet meyve aksam olmamali ben ni türlü beceremesemde ama aksamki meyve beni cok geriletiyo vermem zorlaşıyor tecrubeyle sabit yenirsede bi elma yaninfa yoğurt vb olursa tolere edilebilir ama muz portakal falan bende kesin arti yapıyo9.takımın güzelleri
Herkes iyimi!!!
Bu haftaya inşallah kk tabiriyle bomba gibi başlıcaz
Anacım sabahdan bi gelin selam verin
O günlük planları işleri anlatın
Biz daha sonra eltimin kızına gidecez
Eşinin babası hastalanmıştı komada falan kaldı
Geçmiş olsuna....
Bide hrrgün 1 kişi bi konu belirlese herkes O konuda görüşlerini yazsa nasıl olur
Mesela bugün akşam yenen meyveyi konuşabiliriz
Çoğu yerde meyvenin saat 3-4 den sonra tüketilmemesi gerektiği yazıyor
Geç yenilen meyve şekerinin depo edildiği için
Ama biçok diyetisyende akşamdan sonra ara olarak meyve veriyor
Bu nasıl çelişki anlamıyorum
Sizler ne düşünüyosunuz
benim beynimde bi konsantre olamadi ama burda olmamam cok buyuk kayip bi kac gun girmedim yujari yonlu hareket basladi ama bi baktim bayadir sekersiz içiyorum cayi burda olmadam artardi azalmazdi bendw napip edip bu hafta listeye giricem yoksa olmuyo ipin ucu kaçıyor burasi olmadan vermek coooook zorkesinlikle katılıyorum sana. takımdan ayrılırsak boşluğa düşeriz. sonuçta şu bir gerçek: yemek konusunda iradesine sahip hatunlar değiliz. o yüzden sevgili @MuallimeA ponicim iyi düşünbak size şöyle birşey de itiraf edeyim. aralık ayının 3. haftasından bu yana izin mi alsam acaba diye düşünüp duruyordum. kaç ay oldu takıma gireli 2 ay dolduysa izin alsam falan diye içimden geçiriyordum ki bunu buraya yazmadım sanırım daha önce. ama sonra 2-3 hafta bunları planlarken düşünürken dedimki ya fulya aptal mısın sen? daha kaç kilo verdin ki izine ayrılacaksın. sanki en azından bir 10-15 kilo vermişim de herşey tıkırında gidiyor da ben izine ayrılmayı düşünüyorum. daha 79 u bile görmedim. aralık ayım tam bir fiyasko. gerizekalılık yapma kafandaki o sesi de kapat dedim. iyi de oldu. içimdeki o sesi susturdum. iyi de yapmışım. izinde deli gibi yiyip oturacak peşime en az bir 2-3 kilo takacaktım. evet benim de az gidiyor. dikkatsizim ve tam odaklanamadım bir türlü ama olsun yine de bir iki paket margarin gitti vücudumdan.
evet haklısın beynimde tam bitiremedim. ondan böyle. ama inan boş durmuyorum. bu konuda özel kitaplar aldım onları okuyorum. cd dinliyorum. buraya yazmıyorum ama yapıyorum. biraz biraz toparlıyor kafamı. işin aslı benim tam odaklanamayışıma neden olan durum iş yoğunluğum. sorumluluğumun fazla olması. işyerime 1,5 saatte gidiş eve 1,5 saatte geliyor olmam, evde annemin sürekli motivemi bozması. kilom ve diğer konularda sürekli bıdı bıdı yapıyor. bunlar raydan çıkarıyor. bu böyle devam edecek aldırma diyorum ama beyin bazen rahatlık istiyorama tabi yılmayacağım
canım benim yürüyüşlerim spor yürüyüşü. gezmeleri yürüyüş diye yazmıyorum. ama dün belirttiğim gibi o dışarda gezme amaçlı yürüyüştü.
anlaşma tamamhadi inşallah tam uyarım. planlama yapayım şimdiden.
o acgozluluk mahvediyo benidw hic ac olmasamda canim sikildigi icin bi elma alip yiyo buluyorum kendimi ama frenleyecem ve ben okula 69 olarak basliycamAslında sporda iştah kesiyor buda iyi bi çözüm
Çok acıkıldığında kalkıp 1 mil yapsak bile faydası olur
Sonrasında da kıyamadığın için yemiyosun zaten
Bide sorun tek açlık olsa bi yoğurt sütle geçiştirilir benimki çoğu zaman aç gözlülük
Onun içinde kendime kural koydum ay sonuna kadar 1 lokmada olsa kaçamak yapmıcam
Ayy melegim benim ay bi hoşuma gitti nedense ya
Sağolasın cnmHayırlı olsun ablam ya se bunlardan yemefin haaaa bravo sana
Aklıma gelmediydi amaay bende bi tokmak
Yedim gibi oldum kafama
Tatlım sen zaten A grubu değilmiydin portakal zaten iyi değilEvet meyve aksam olmamali ben ni türlü beceremesemde ama aksamki meyve beni cok geriletiyo vermem zorlaşıyor tecrubeyle sabit yenirsede bi elma yaninfa yoğurt vb olursa tolere edilebilir ama muz portakal falan bende kesin arti yapıyo
Bu hafta sonucumuz çok kötüydü cnmbenim beynimde bi konsantre olamadi ama burda olmamam cok buyuk kayip bi kac gun girmedim yujari yonlu hareket basladi ama bi baktim bayadir sekersiz içiyorum cayi burda olmadam artardi azalmazdi bendw napip edip bu hafta listeye giricem yoksa olmuyo ipin ucu kaçıyor burasi olmadan vermek coooook z
Tatlım daha spora yeni başladığın için eliptik zorlamıcakmı seni
bence leslide yapabilirsin, o hem cardiyo oluyor hemde düzenli yapılırsa sıkılaştırıyor
Bide o oturarak nasıl yapılır hiç anlamadım
Seninkinin resmini koysana
Meyve konusunda sadece karatay demiyoki
Ben bi çok başka sayfalarda da okudum
Zaten karatay Meyve yenecekse sadece sabah yensin diyor
Bide normalde Meyve doyurmayan bişey olduğu için akşam açlığında pek işe yaramaz gibi geliyor
En kötü ihtimal akşam erken yenirse, meyvede yatmadan 3-4saat öncesinde yoğurt yada sütle yenebilir belki
Ama saat 9-10 baya geç olur en geç 8 olabilir
Bence olmasa daha iyi tabi
Bide wc için sabah yemek daha etkili
Şişşşttt umarım yokkkk
Tabiki tutulacak bi nefsinemi yenilecen kızzz
Menüde güzel görünüyor Tabiki çorbada krema falan yoktur
Su çok etkili gerçekten.Az içtiğim Zaman'lar kilo gitmiyor.Çok içince yağları eritiyor hemen belli oluyor zatenSağol canım evet su az içiyorum o yüzden de kilolar gitmiyor
Güzelim hep diyom ya işi beyinde bitirmek disiplinli olmak gerekiyor diyeo acgozluluk mahvediyo benidw hic ac olmasamda canim sikildigi icin bi elma alip yiyo buluyorum kendimi ama frenleyecem ve ben okula 69 olarak basliycam
Ne zamandan beri birlikteyiz bitanemAyy melegim benim ay bi hoşuma gitti nedense ya
Abla bugun topladim bide netten infirdim lesli cardio bide hareketler falan ins spor işini halledecem bu is olacak
Oglan igneyi yiyince toparladi tabi geceleri yine uyku sıkıntısı var ama en azından ates bitti onada şükür
Söylemesi ayıp bazen wc de bile farkediyor insan idrar sanki böyle yağlı gibi oluyor :))Su çok etkili gerçekten.Az içtiğim Zaman'lar kilo gitmiyor.Çok içince yağları eritiyor hemen belli oluyor zaten
Sağolasın bitanemMefkurem ablacım hayrlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Söz olmuş sanırım :)
Ben geldimmmGeldim evime şükürr
Ayy nasıl geçmiş birikmiş
Aşkolsun ben burdayken hiç konuşmuyosunuz
Neyse artık sınavları atlattım bol bol geçmiş yapabilirim
Ben geçmişe çuf çuf sonra mevzulara fransız kalmayalım
Haa tmm hem bisklet hem eliptik o zamanValla bilemiyorhm abla ben zaten pek meyve yiyen bir insan degilim eliptik zorlamaz abla 1 aydir spor salonuna gidiodum zaten ama girtlagi tutamadigim icin sadece biraz skılastim ama bide elif zaten tum gun beni gormuo bide aksam salona gidince ordada zaman gecio sonrada uyuyo filan vakit gecirmeyince hircinlasti o nedenle biraktim eliptik cok zorlamadi oturark normal bisiklet gibi abla ayaga kalkinca eliptik kullaniosun gibi resim atamiyorum ben dun aksamda oncesi sonrasi ocin atacaktim ama yuklemio tel abla
Ins. Abla
Yol sade domates corbasi
ayıp ettin abla bi metonun lafımı olur köpeğin olsun :)Ahhh güzelim işin zor
Toptan geçmiş olsun
Yaşlanınca insanlar çocuk gibi olur derlerya dahs hassas olunuyor ilgi bekleniyor
Bu emeklerinin karşılığını zaten alacaksın
65 de güzel rakam kızzz bana gelip hiç gitmese kabulum :))
Yukarısına çıkmadığın sürece sorun yok
Sen bikaç gün kendini sıksan 63 bile görürsün o da başka bi konu tabi
Haaa bu ara böyle kalıyım diyosanda metonu bisüreliğine ödünç alabilirim
Evimdeyim şükürler olsun Boğazimda ahri var üşüttük sanirim ufak paşam da ateşlendibakalım nasıl bir gece geçiricez. Gözüm yatakta.
Huuuu Huuuu ben geldimmm
Bu saatte herkes yattığına göre sabah benim mesajımla uyanın istedim
Çok şükür kazasız belasız telaşeyi atlattık
Dönüştede görümcemler eltimler bize geldi çay içtik
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
Sizi ilgilendiren kısma yani menülere gelirsek
Çok şükür cumadan beri sıfır kaçamakla devam ediyorum hatta ay sonuna kadar böyle devam edecek
Ne kendi yaptığım baklavanın tadına baktım nede söz pastasından yedim
Tabakdaki bütün karbonları istemeden sadece biraz et salata yedim orda
Dünde Çok az yemiştim
Artı çıkarsam ya stresten yada yorgunluktan olur
Inş.yarın sporada başlıyorum
Bazı kişilere yazacaklarım var ama şu anda kafamı toparlıyamıyorum Inş.yarın konuşuruz
Hepinizi özlemişim yavvv
Bunlarda götürdüğüm şeyler
Çukulatalar lokumlar tatlılar vs.
Paket yapmadan resim çekmeyi unutmuşum
Eki Görüntüle 1939652
Hemde nasıllgözün aydın canım. rahatlamışsındır.
Evet ablacım ihmal etmiycem bu haftaGeçmiş olsun tatlım inş.emeklerinin katşılığını alırsın
Gülşahcım menülerinde salata ve yeşilliği ihmal etme cnm
Benimkide aksam meyve verdi9.takımın güzelleri
Herkes iyimi!!!
Bu haftaya inşallah kk tabiriyle bomba gibi başlıcaz
Anacım sabahdan bi gelin selam verin
O günlük planları işleri anlatın
Biz daha sonra eltimin kızına gidecez
Eşinin babası hastalanmıştı komada falan kaldı
Geçmiş olsuna....
Bide hrrgün 1 kişi bi konu belirlese herkes O konuda görüşlerini yazsa nasıl olur
Mesela bugün akşam yenen meyveyi konuşabiliriz
Çoğu yerde meyvenin saat 3-4 den sonra tüketilmemesi gerektiği yazıyor
Geç yenilen meyve şekerinin depo edildiği için
Ama biçok diyetisyende akşamdan sonra ara olarak meyve veriyor
Bu nasıl çelişki anlamıyorum
Sizler ne düşünüyosunuz
Ahhh keşke olsaayıp ettin abla bi metonun lafımı olur köpeğin olsun :)
bende şuan elimden geldiğince 65kendime bağlıyım diyorum sonra bi gazla 64 63 onlarıda hayatıma almayı planlıyorum
Sağolasın cnmHepsi çok güzel olmuş
Tekrar hayırlı uğurlu olsun inşal
Biraz da bünye meselesi heraldeBenimkide aksam meyve verdi
Porsiyona dikkat ettiğin sürece hiçbirşey olmaz dedi
Ve gerçektende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?