- 30 Kasım 2014
- 30.097
- 132.683
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.081
gözün aydın canım. rahatlamışsındır.Selammm
Çok şükür sınavlarımı atlattım
Şimdi görümceme oturmaya geldik
Akşam uğrıycam
Menülerimide yazıcam
Kız geldiğinden beri senin iştahının olmadığını görmedikkievet karbonu çok iyi ayarlamam gerekiyor. beni en etkileyen o zaten. regl öncesi canım ne sebze istiyor ne salata. illa karbon, etli yemek, tatlızor direniyorum. burada sizlerle olmasam ipler iyice kopar bende. bakma bu ayarlı yemem yine. dün geve valla dua ettim Allahım ne olur regl başlasın hemen diye çok şükür duam kabul oldu. gece başlamış. ben salı ya da çarşamba gelir diye düşünüyordum.
Geçmiş olsun tatlım inş.emeklerinin katşılığını alırsınSelammm
Çok şükür sınavlarımı atlattım
Şimdi görümceme oturmaya geldik
Akşam uğrıycam
Menülerimide yazıcam
Tünaydın yıldızım çıtırımtünaydın gençler
kesinlikle katılıyorum sana. takımdan ayrılırsak boşluğa düşeriz. sonuçta şu bir gerçek: yemek konusunda iradesine sahip hatunlar değiliz. o yüzden sevgili @MuallimeA ponicim iyi düşün@MuallimeA
Gelelim sana poni hanımcım
Sıkıştığımız zaman ilk aklımıza gelen neden listeden çıkmak istemek oluyoki
Inan 2 haftadır aynı şeyi bende istedim ama biliyorumki listeden çıktığım anda kendimi tutamıcam
Eğer başkalarının hakkına girmek istemiyosak da boğazı tutacaz
Ikimiz içinde Eğer çaba gösterip verememiş olsak problem yoktu ama kendi adıma ben bunu diyemiyorum
Listedeyken bile istikrarını koruyaman biri listeden çıkınca nasıl olur kimbilir
Bide önceden veremiyorum bahanen vardı artık bunun böyle olmadığını sende gördün
Birazda kilo verince eskisi kadar rahatsız olmuyosun buda bilinç altı rahatlatıyor seni
Ama boyuna ve yaşına göre hala çok fazlan var bunu unutma
Kaçmak yerine neden hayallerine kavuşmayı seçmiyosunki
Sende bizde seni biliyoruz eğer listede olmasaydın sen o 75 i biraz zor görürdün
Geçen sefer Ayşenura demiştim
Artık izine çıkmak isteyene çıkma falan demicez diye....
Sende iyi düşün ona göre son kararını ver cnm
Sonuçta bu senin hayatın ve biliyosunki önce insanın kendinin istemesi gerekiyor
evet haklısın beynimde tam bitiremedim. ondan böyle. ama inan boş durmuyorum. bu konuda özel kitaplar aldım onları okuyorum. cd dinliyorum. buraya yazmıyorum ama yapıyorum. biraz biraz toparlıyor kafamı. işin aslı benim tam odaklanamayışıma neden olan durum iş yoğunluğum. sorumluluğumun fazla olması. işyerime 1,5 saatte gidiş eve 1,5 saatte geliyor olmam, evde annemin sürekli motivemi bozması. kilom ve diğer konularda sürekli bıdı bıdı yapıyor. bunlar raydan çıkarıyor. bu böyle devam edecek aldırma diyorum ama beyin bazen rahatlık istiyorKız geldiğinden beri senin iştahının olmadığını görmedikkiregliye suç atma
Bence senin ilk hatan beynini ikna etmiyosun
Sürekli doymadığını canının bişeyler istediğini dile çok getiriyosun
Önce beyinde işi bitiricen cnm
Kendini zayıflama incecik olmaya odakla
Hem bilşyosunki karbon yedikçe yiyesin geliyor aynı zamanda doyurmadığı için miktarlarda artar aynı uyuşturucu gibi
Bikaç gün sabredip yemesen sonra canın istemicek
Başka bi hatanda bazen çok karıştırıyosun
Öğünlerde 1 ana yemek yetrli yanında salata yoğurtla
Fazla çeşit sağlık içinde iyi değil Hem sindirimi zorluyor
Fulya bu hafta bi anlaşma yapalım
Daha hafta başındayız bugünden sonra sadece sabah 1-2dil ekmek olsun diğer öğünlerde olmasın perşembeyi sıfır ekmek, sebze dışında başka karbon olmasın
Farkı göreceksin
Bide yürüyüş yaptığında hepsini 1 seferdemi yaptığını yada tempolu spor yürüyüşümü yoksa gezme yürüyüşümü olduğunu yazarsan daha iyi olur
Bu hepimiz için geçerli
Gezme yürüyüşleri evet hareket oluyor ama spordan sayılmıyor
ablam sözü yapmışsın Rabbim tamamına erdirsin.Tünaydın yıldızım çıtırım
Sende durumlar nasıl ne var ne yok
Tatlım kendinde farkındasın 3 ayda fazla yol katetmedin. Halbuki şu anda en az -10 olabilirdinkesinlikle katılıyorum sana. takımdan ayrılırsak boşluğa düşeriz. sonuçta şu bir gerçek: yemek konusunda iradesine sahip hatunlar değiliz. o yüzden sevgili @MuallimeA ponicim iyi düşünbak size şöyle birşey de itiraf edeyim. aralık ayının 3. haftasından bu yana izin mi alsam acaba diye düşünüp duruyordum. kaç ay oldu takıma gireli 2 ay dolduysa izin alsam falan diye içimden geçiriyordum ki bunu buraya yazmadım sanırım daha önce. ama sonra 2-3 hafta bunları planlarken düşünürken dedimki ya fulya aptal mısın sen? daha kaç kilo verdin ki izine ayrılacaksın. sanki en azından bir 10-15 kilo vermişim de herşey tıkırında gidiyor da ben izine ayrılmayı düşünüyorum. daha 79 u bile görmedim. aralık ayım tam bir fiyasko. gerizekalılık yapma kafandaki o sesi de kapat dedim. iyi de oldu. içimdeki o sesi susturdum. iyi de yapmışım. izinde deli gibi yiyip oturacak peşime en az bir 2-3 kilo takacaktım. evet benim de az gidiyor. dikkatsizim ve tam odaklanamadım bir türlü ama olsun yine de bir iki paket margarin gitti vücudumdan.
evet haklısın beynimde tam bitiremedim. ondan böyle. ama inan boş durmuyorum. bu konuda özel kitaplar aldım onları okuyorum. cd dinliyorum. buraya yazmıyorum ama yapıyorum. biraz biraz toparlıyor kafamı. işin aslı benim tam odaklanamayışıma neden olan durum iş yoğunluğum. sorumluluğumun fazla olması. işyerime 1,5 saatte gidiş eve 1,5 saatte geliyor olmam, evde annemin sürekli motivemi bozması. kilom ve diğer konularda sürekli bıdı bıdı yapıyor. bunlar raydan çıkarıyor. bu böyle devam edecek aldırma diyorum ama beyin bazen rahatlık istiyorama tabi yılmayacağım
canım benim yürüyüşlerim spor yürüyüşü. gezmeleri yürüyüş diye yazmıyorum. ama dün belirttiğim gibi o dışarda gezme amaçlı yürüyüştü.
anlaşma tamamhadi inşallah tam uyarım. planlama yapayım şimdiden.
@eliya elifim evine hoşgeldin cnm
Işlerin acelesi yok kaçmıyolar ya yavaş yavaş olur gider
B burcugncy burcu tekrar hoşgeldin cnm inş.bu son olur :))
@MuskaM tatlım bu cuma senin 3.bildirimin olacak
Paylaşım ve kilo vermene göre listeye girebilirsin
O yüzden eminim daha dikkatli olacaksındır
@deryanur_ @yiden16
Kızlar cuma günü bildirim yapmadınız
zaten derya kaç gündür yoktu
Eğer geçerli bi sebebiniz yoksa...
Isterseniz başka takımlarda devam edebilirsiniz
9.takımın güzelleri
Herkes iyimi!!!
Bu haftaya inşallah kk tabiriyle bomba gibi başlıcaz
Anacım sabahdan bi gelin selam verin
O günlük planları işleri anlatın
Biz daha sonra eltimin kızına gidecez
Eşinin babası hastalanmıştı komada falan kaldı
Geçmiş olsuna....
Bide hrrgün 1 kişi bi konu belirlese herkes O konuda görüşlerini yazsa nasıl olur
Mesela bugün akşam yenen meyveyi konuşabiliriz
Çoğu yerde meyvenin saat 3-4 den sonra tüketilmemesi gerektiği yazıyor
Geç yenilen meyve şekerinin depo edildiği için
Ama biçok diyetisyende akşamdan sonra ara olarak meyve veriyor
Bu nasıl çelişki anlamıyorum
Sizler ne düşünüyosunuz
Yapabildiğin eminim en az 2 mil olur spormeniçe adayımmeyve hakkındaki görüşümü sonra yazayım. şimdi az kaçayım. regl coşmadan leslie yapayım yapabildiğim kadar
Ahhh güzelim işin zorablam sözü yapmışsın Rabbim tamamına erdirsin.
bendeki durumlara gelince ev revire döndü kız kolunu incitti eşim boyunu omzu tutulmuş gecede ağrıdan uyumadı kv keyfi yok sebebi anlaşılamayan bi karın ağrısı var bünye dayanıksız olunca hemen yatağa düşürüyor hasta ikende herkesi yanında ister oyüzden misafirim de eksik değil
tartı durumlarına gelince 64 sevdiremedim kendimi ortalıklara çıkmıyor ama 65le iyi anlaştık birgün kaybolsada ertesi gün geliyor:) ne yapacağımı bilmiyorum ya 65 mutlu mesut yaşayacam yada inat edip 64 getirecem tartı nın rakamlarına :)
Tatlım daha spora yeni başladığın için eliptik zorlamıcakmı seniBu sefer son abla hic yoktan aldigim.bisikletin hakkini vermem lazim bole sisman sisman olmuo yani
Valla abla onu ben bizim hastanenin diyetisyenine sordum onu karatay dio biz ona katilmiyoruz yogurtla filan yenildigi zaman etkisini kiriyo ilan dedi... zaten diyet yaparken belli kaloride gittikleri icin meyve onu tamamliomus ama rutinde her aksam yenilirse bunye alisiomus filan
Şişşşttt umarım yokkkk30 dk bisikletle calisildi simdi yemege giriscem domates corbasi ve firinda baget menum yaninada muhtemelen salata
Yarin kahvaltiya arkadasim gelick umarim.nefsimi tutarim
Ağzına zorlanıyor tepti kız yok tatlım kimseyi suçlamak yok bak annemlerdeyiz browniler havada uçuşuyor ben boş boş çay içiyorum şimdi yesem bunun suçlusu kim hadi gün içinde telafi edersin sen :)Bugün sabah gene sabotaja uğradım
Akşam Eşim poaça yaptı
Öyle güzel koktuki gece kendime dedimki tut kendini yasemin bugün mükemmel diyet yaptın bozma ve yemedim sonra sabah kalkmış kalk gidiyoz nereye annemi aradım gözleme yapacak bize
Ya yürü git dellendirme beni dedim
Eşimde bebeleri aldı gitti anasına
Nitekim sabah bi tane poaça yedim ama onun yüzünden
Detoksa başlayacakmış pazartesi ondan yiyormuş
Görürsün sen yarın akşama triliçe yapacam sana diyet Yok dedimyapmaaaaa sakın diyor
yaaaa iyi oldu sana sen benim diyetimi boz ben seni 120 kilo yapacam görürsün dedim
Beraber yapacaz bu sondu tamammı diyo
ne boğazı büyük adam ya deli ediyo beni
Geceleri bende çok tehlikeliyim onun için sporu gece yapıp yatıyorum oğlanı uyuyunca hemen koşu bandinaGünaydınnnn canikolar
Herkese kaçamaksız mutlu pazarlar
Gece çok zor uyuyabildim, gözlerim acıyodu uykusuzluktan ama nedense bi türlü dalamadım
Sabahda 10 da çok zor kalktım
Yatsam daha yatabilirdim ama gün çok geç başlamasın dedim
Ben çok tuhafım diyorum ya cnm dışarda hiç zorlanmam
Ben evde yalnızken ve gece tehilikeliyim
Detoks sonrası kaçamak hiç iyi olmamış
Günün devamında doğru beslen cnm
sağol şekerimde
2 haftadır gösterdiğim perfonmansla hiç haketmedim zaten
Biliyosun tatlıcım bende tadına bakmak diye bi olgu yok
sirkeyle gargara yap cnm bide odanıza soğan kesip koy
Bitki çaylarınıda ihmal etme
Sağolasın cnm
En büyük yaptığımız hata yediklerimiz için başkalarını suçlamak
Heralde yememiz için kimse kafamıza silah dayamıyor
Dene canım güzel olursa tarif isterimevet canım ben araştırmıştım o zaman. bir nevi peynirmiş. hatta ben evde yapımını bile öğrendim ama denemedim. bir gün denemeyi düşünüyorumyaparsam yazarım.
bu enfes birşey olur. Allah nasip ederse deneyeceğim. valla bayıldım tarife. afiyet olsun size.
yoğurda göre artıları daha fazla.
yok mervecim sık sık yemek iyi değilmiş. evet az az yiyip kilo verenler var ama sağlıklı değilmiş. sık sık yemek insülinin sürekli salgılanmasına, leptinin salgılanmamasına bir de şu an hatırlayamadım bir hormon daha vardı onun da işlevini tam yapamamasına dene oluyormuş. yani düzeni bozuyor.
vayyyy süpernasıl güzel duygudur o şimdi sana
geçmiş olsun canım.
hayırlı olsun sözünüz
geçmiş olsun herkes hasta
suyu artırmalıyız. ben de bu aralar az içiyorum. kilolara çok etkili.
senin kociş çok fenao ne öyle poğaçalar gözlemeler
valla öyle canım zaten ben biraz ilaç karsitiyimGeçmiş olsun canım grip ilaçla 1 hafta ilaçsız 7 gün derler ya bihafta çekersin
Aslında sporda iştah kesiyor buda iyi bi çözümGeceleri bende çok tehlikeliyim onun için sporu gece yapıp yatıyorum oğlanı uyuyunca hemen koşu bandina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?