- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.061
Akşamdı cnm bizde kaçırdık
Zararlı karbondan
Yoksa vücudun karbonada ihtiyacı var
Yükseleni bilmiyorum
18 haziran ikizler
Niye sordun kızz merak ettim
Karakter analizimi yapıcan :))
birsey içmedim risk almayayim midem sırtıma yapıştı aynaya bakınca da güzel görünüyor olsun varsın aç olayım :))))inşallah oynar canım ara ara oluyor canım bana öyle kendi kendine toparlamaya çalışıyorum işte daha iyiyim ama bugunlerde
evde dibekle damla sakızlı var ikisinide icemiyorum aramo vericiler yüzünden akşam 7 den sonra bişey tüketilmemeli bence
su içince gecmiyorsa yap canım
uykum var aslında ama erken yatmak adetim değil illa 11&12 olacak
Hayatım hepimiz de var bu durum kış kaynaklı bunalım. Daha pozitif bakmaya çalışmalıyız.1 yk yoğurt al ağzına. ya da 1 dilim az yağlı peynir falan.
valla ben de yarın bakacağım ama bilmiyorum. hafif hissetmiyorum kendimi
ben de bu hafta kötüydüm. hava hep kapalı, yağmurluydu. işler çok yoğun. kafamı kaldıramıyorum ruhum sıkıldı. hafta boyu uykumu da tam alamadım. o da bunalttı beni. ben de kendimi depresyonda hissediyorum. kafayı düzeltmem lazım.
Hosgeldin merve 2 :) ben Elif. Listeye giremesen de burda motive olabilirsin. İşin sırrı destek olmak çok katılım yapmak ve sohbete muhabbete katılmakTakımınıza dahil olabilir miyim?
Sohbeti en bol takımı seçmek istedim. O sebep ile başvuru sayfası yerine direk buraya yazdım.
Daha önce sanırım 1. takıma katılmıştım. Fakat 2 hafta boyunca adapte olamadım. Paylaşımda bulunamadım grupla kaynaşamadığım için. Fakat kilo vermek konusunda istikrarsızlığımı yok etmek için takım çok faydalı olabilir diye düşünüyorum. Ve katılmak istiyorum mümkün ise..
sirkenin her türlüsü ne hastayım ve bence tok tutuyor :)salatalar da balsamik sirkeyi kullanarak tokluk hissi hisssettiniz mi hiç? onu öneriyorlar.
Alıntı yaptım yeni cvp liyorum benim kucuk essek sehoadan dustu anca yazabildim. yürümemissindir zaten :)Kizlar tum alintilarim telin sarji bitince yctu gitti esimin telden giriyorum suan spor yapasim var deli gibi saatlerce yurumek istiyorum bi 45 dk daha yurusem sisermiyim ki sabaha
Öyle oldu çok oldu ama açımmm kız Kamile :)))Abls hoc zof degil tursu gibi kuruyosun tabi tarif tursu ile ayni degil ama haxirlar gibi dokunmuyo rahatlikla içiyorum
simite rağmen fena değil
Aslında azda yiyosunda sen neden herzaman veremiyonki
Afiyet olsun canım
Cok agir bir spor olmadığı surece sıkıntı olmaz bence tatlım
Ben lesliyi biraz farklilastiriyorum kol hareketleri ekliyorum bide ziplarmis gibi yapıyorum hareketleri çok cok terliyorum
kiz kac ogun yapmissin fazla olmus sanki
afiyet olsun canım
afiyet olsun
ne diyim simdi ac ac dolaniyomusun abla valla iyi bunyen var
Allah kabul etsin canim
afiyet olsun canım
ah bide ben basarsam erken yatmayi en erken 12
bendeeeeee ama acayip azimliyim yemiycem
Merhaba canim ben kamile ins aktif olursun listede olmasanda biximle olursun
buyur burdan yak pozitif ol bebeğim.Yarın diskalifiye olacağım gün olacak galiba karnım davul gibi
çiğ köfte bide fasulye aynı gün ayrica tartıya yakın olmamış canım.Dünki menüm
Sabah9:30
3 tane çiğ köfte kıvırcık domates sosu çay
Öğlen 14:00
1 kase mantar sote
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak kurufasulye
1 kase yoğurt
Su 2 litreyi geçti
Aralarda filtre kahve bitki çayı
Spor yok
Afiyet olsun bu güzel olmuşMenüm
Sabah 9:30
3 kaşık yulaf kepeği 3 kaşık keten tohumu 1bardak süt ile
Öğlen 14:00
1 tane yağsız omlet 60 gr peynir
Akşam
Balık salata
Su 2 litreyi geçti
Bitki çayı
Spor yok aslında yapmak istemiyorum ayrıca sormam gereken bişey var
tulum um tuzlu değil de bulgur bi yamuk yapmasa iyi olur.Öleceksin kızımmm demek istiyorum da demiyorum biraz kibar yazayım çok az yiyorsun tatlım yaa :)
Bunu niye alıntıladm bulamadım valla :) mefkurem seni es geçemiyorum galiba
Sirke dışarda bozulmaz canım normal oda ısısında kalabilir
Sen gidince iyice ısıssızlaşıyor buralar canım aman diyim :) ben kendi adıma çok zorluyorum girmek için emin olabilirsin. Bazen yemek yaparken bile bi gözüm burda tam yazacakken illa birşey oluyor birde çocuklarda tatile girdi bütün gün tepemdeler sağolsunlar..
Ton balığının Light olması zorunluluğu var mı canım akşam sebze yerine Pro olması daha iyi diyecek tim ama salata da sebze 1 tatlı kaşığı z. Yağ koyarsan sebze yemeği olarak yiyebilirsin menü güzel olmuş
Akşamı süper kapatmışsın spor harika eksi iki kesin bence
Harika bir gün canım
Sabah ki bir ekmek bir dilim dimi :) güzel canım bak menüye değişik yorumu gelmiş bi ben böyle düşünmüyorum
Afiyet olsun canı m güzel
Sabahki tulum peyniri öğlen ki bulgur şişkinlik yapmazsa iyi canım ama perşembe günü için sakıncalı
Burçlardan hiç anlamıyorum :))Heee ama çok yanılmışımSeni boğa yada en olmadı oğlak sandıydım ikisi de çıkmadı
Est.tatlımYulaf kepeği de karbon sebzeler de sütte bile var bende bunu demek istemiştim ama diyememişim mazur gör üstadım
Bende çok zor terliyorum yarim saat sonra anca benimde ama oyle cokta degil ziplaya zipkaya yapiyorum halbuki. yazın bile o sıcakta terlemem fazla. Kötü birsey.Evet bende koşar gibi yapıyorum terliyorum ana yarım saati geçince başlıyor terlemem
10 gün mu neden öyle oldu ki daha oncede yaşadın mi bu durumuİki hafta listeye girebilmek için baya efor sarf ettim birde 10 gun oldu regl bitmiyor bitmiyoryarın İnşallah çözülür
Kol bacak çalıştım zorlamadan
Maşallah canım hamileyken 9kg nasıl verdin geriye 16kg nasıl aldın :
evet canım metabolizma hızlandırıcı etkisi var
Diyetisyene gidiyor canım
Bunuda deneyim canım sağol
Listeni paylaşsa ama canım arkadaşlara da fikir olur yağ oranını kaç çıktı
Spor sisiriyor olabilir
Lightl yagı süzülmüş canım
Kontrole ikinci bir emre kadar salatalar yağsız canim
Sabah saatlerinde gitmiyor musun canım o etkilemez git sen sporuna
önceki diyetisyenim 21gun hiç bakliyat vermedi sanki Dr vermedi canım ilk etapta sebze ve protein bakliyat daha sonra haftada 2_3kez pilav bulgur bile olsa yok
hepimiz Gülelim inşallah.Süper canım
Sağol balım :)
8 günlük krebe 4 yumurta 16 yemek kaşığı yulaf kepeği 3 bardak süt girdi canım 8 güne bölüp buzluğa attım ama hergün yemeyi düşünmüyorum
Oyyy eksi olsun bol bol canım
Senin ayak bileklerine baksın küçük bey anca kendi göbeğine gelince hava hoş
Allah kabul etsin güzel canım
Hangi kanal hangi gün acaba
Evet canım 80 ne gelirsem inşallah kısacak birşeyler kalsın ben ömrümce aç gezecek biri değilim bünyeme ters yaniaz yemeğe alışıp biraz kaçırdım mı almak istemiyorum
Aynen Mefkuşumbu arada benim ablam bu şekilde beslenerek 30 küsür kilo verdi hala bunun iki katı yiyor dukan yaparak verdi işin sırrı karbondan kaçmak galiba gerisi tehlikeli olmuyor
Güzel canım
Yarım yumurta düşüyor canım
Ayran iç canım sulu olunca leptin bozulmaz limonda sıkarsan iştahını keser
Ben kısaltma olrak yulaf yazdım canım 2 kaşık ideal
Tartı yüzünü güldürsün inşallah canım
Hoşgeldin canım takımımızda ki herkes çok cana yakındır çok doğru bir tercihte bulunmuşsun bence en asgari kiloya inip listeye girer kısa sürede mezun olursun inşallah
Gereksiz yere moralini bozma canım bu saatte şişkinlik yapar
Kuru fasulye ve çiğ köfte aynı güne gelmese iyi olurmuş canım
Balık ızgara diye belirtmişsin sonradan güzel canım
Kas lütfen artıp ağırlık yapıyor canım perşembeleri düzenli yaparsan rutin kilo verdiği n için sorun olmaz bence günleri değiştirme canım
iyi geceler mefkusum.Inşallah yarın sabit yada artı çıkan olmazzzzz
Herkese iyi geceler
İnşallah canımInşallah yarın sabit yada artı çıkan olmazzzzz
Herkese iyi geceler
Aminnnnnİnşallah canım
Bugün cuma gününe göre 1.3 gördüm yarında olsa ne hoş olur 99 lu bir rakam görmek istiyorum ama hayırlısı 300 gr kalmış hepiniz bir amin deyiverin kızlarrrr :) :)
Est.tatlım
Tabi herkesin kendi seçimi
Ama uzun süreli fazla prolu diyetler bana pek sağlıklı gelmiyor
Bu yüzden rahatsızlık çekenleride gördüm
1 saat daha ayaktayz oğlan kötü düştü uyumaması lazım 1 saat daha
Aminnnnn
Sağol canım iyi görünüyor şükür ama korktu baya ve korkuttuOff kuzum ya birşey olmamıştır inşallah geçmiş olsun canım
Gidemedim abla ailevi problemlerimden ötürü yoksa gidecektim uyuyamadım halaBugün gitmemişin ama
Aminnn bitanem inşallah olacakİnşallah canım
Bugün cuma gününe göre 1.3 gördüm yarında olsa ne hoş olur 99 lu bir rakam görmek istiyorum ama hayırlısı 300 gr kalmış hepiniz bir amin deyiverin kızlarrrr :) :)
Çok grçmiş olsun cnm yaa inş.bişey olmaz annesi1 saat daha ayaktayz oğlan kötü düştü uyumaması lazım 1 saat daha
Yok güzelim sen genelde akşamları daha Çok geliyon zatenGidemedim abla ailevi problemlerimden ötürü yoksa gidecektim uyuyamadım hala
ajan gibisin abla bi açık buluna kadar sorguya çekiyon maşallah
Çokmu kızgınsın banaiki gün gelemedim diye sanırım
Canım seni ananas güzeli ilan ediyorum
Özellikle diyete faydası varmı sevdiğin içinmi yiyorsun
Merak ettim
Diyetisyene gidince tartıda belli oluyorYağdan verdiğini nasıl anlıyorsun canım tartıylamı
Geçmiş olsun cnm inşallah iyidir1 saat daha ayaktayz oğlan kötü düştü uyumaması lazım 1 saat daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?