- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.081
Harika cnm olsun haftaya kesin görürsünGunaydin kizlar 6 li rakamlari goremedim ama yinede iyi bi sonuc cuma 71
Bu cuma 70.1
Fark -900
Hayırlı sabahlar cnmHanimlar hayirli sabahlar hayırlı cumalar dün İkindi den sonra dışarı çıktık sonrada kardeşime gittim gec geldik menünü yazamadim ama detoks yaptim 2 ögün yoğurt ananas Akşam sade yoğurt geçmişte yapılacak inşallah şimdi tartildim daha beklemeyecegim bugünde kardeşime gideceğim herkese kolay gelsin
Amin abla inşallah her şerde bi hayır var diyorum her zaman....Aminnn bitanem inşallah olacak
Çok grçmiş olsun cnm yaa inş.bişey olmaz annesi
Yok güzelim sen genelde akşamları daha Çok geliyon zaten
Perşembe spor olduğunu biliyomda menüde görmeyince gitmemiş dedim :))
Sorun heralde seninle ilgili değil
çevreden
Hayırlısı neyse o olsun cnm
Geçmiş olsun canım1 saat daha ayaktayz oğlan kötü düştü uyumaması lazım 1 saat daha
Ananası deniyecem canımKızlar söylemiş zaten cnm zayıflamada baya etkili bide seviyorum tabiki
Diyetisyene gidince tartıda belli oluyor
Bide kıyafetler bollaşmaya başlıyor yağ dışı verince pek etkilenmiyor ölçülerim
Geçmiş olsun cnm inşallah iyidir
Geçmş olsun canım bişy yok de mi1 saat daha ayaktayz oğlan kötü düştü uyumaması lazım 1 saat daha
Aynen canım ya bnde wcsz ödemle tartılıyorum en az -300 gr oynuyo saat 11 de tartılmakla 7.30 da tartılmak arasında bnde tatil zamanından biliyorumŞu sabah tartılmak beni mahvediyor
Ödemi biraz olsun atabileyim diye 6 da kalktım 7 ye kadar dolanayım belki wc cıkarım öle tartılırım
Senin katılımın önemli olan Zuhal abla çok iyi kilo verse biri ama doğru dürüst gelmese takıma almıyo takıma seni alacağını düşünüyorumGünaydın hepinize
Kilomu bildireyim
geçen hafta 80.00
Bu hafta 79.200
Fark 800 gr
Şu 200 gr nedir anlamadım zati 1 şubat itibarıyla 2 kilo olacaktı liste şansım Yok sanırım hayırlısı napalım
Tebrkler canım süper vermişsin***9.TAKIM 501. Etap***
MuallimeA (74,8/
askrhpozitif(81,4/
dagyolu(67/65.3/1.7/2.53)
60kiloyum(84/
Mefkurem (79.2/
ezo26 (57.7/
sahgull(66.7/
Nanekekik(70.3/
9. Takım ortalama %
LİSTE DIŞI :
Eliya (72.6/
Kkkmevsim (71.8/
Masal3487(63.5/
Muskammm(101.5/)bşlg trh :31 aralık 2016 bşlgç kilo :104 hdf:70
Habinar(80/
Yiden16 (97/
Burcunu(71/
Tebrikler canım
6ları ne zaman göeeceksin güzel bayanGünaydın kizlar cok gec yatyim erkendenfe kalktım kixi zor zanaat okula gönderdim bayadir gitmiyodu oyuzden erken kalkyik ama tartiya pek iyi gelmedi
Cuma : 71,8
Sali 74
Bugun 72
Yani arti 200
Erken kalkmasam belki sabit olurdum ama yinede iki uc gunde artilari temizleyebildim cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?