- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.041
Hedefini kaç yazdırmıştınkiKaç kilo vermem gerekiyor abla sana zahmet bi hesaplayıversen 75 ile mezun olmam gerekirken olmadım 71 ile ayrıldım şimdi 81 ile başladım
Tabiki yediklerimize dikkat ettiysek bunu diyebilirizSpor yaptığım günün ertesi hiç gram oynamıyor demekki bende senin gibiyim abla
Abla şu an şoktayım ben kendimi diyet yapıyorum sanıyorumTabiki yediklerimize dikkat ettiysek bunu diyebiliriz
Senin dünkü menüyle bugün artı yada sabit olman süpriz değil
Tmm abla bulayımHedefini kaç yazdırmıştınki
Bide izine ayrıldığın bilgilerinide buluverde yarın bakarız
Hesap işlerine yarın bakalım
Evet bende koşar gibi yapıyorum terliyorum ana yarım saati geçince başlıyor terlememCok agir bir spor olmadığı surece sıkıntı olmaz bence tatlım
Ben lesliyi biraz farklilastiriyorum kol hareketleri ekliyorum bide ziplarmis gibi yapıyorum hareketleri çok cok terliyorum
İki hafta listeye girebilmek için baya efor sarf ettim birde 10 gun oldu regl bitmiyor bitmiyorGeçen hafta menülerin yeni listeden daha azdıysa bu da etki etmiş olabilir
Kol bacak çalıştım zorlamadanBence geç oldu cnm yaa
Senin zaten sporun vardı bugün
Maşallah canım hamileyken 9kg nasıl verdin geriye 16kg nasıl aldın :Canım benim durum biraz karışık 103 kiloyla başladığımda bekardim ben 75 kadar indim sonra kilo aldım hamile kaldigimda 87 kiloydum hamileyken 78 kadar düştüm doğuma girdiğimde 94 gördüm doğum sonrası 78 tekrar düştüm ama korumayı beceremedim 94 le tekrar geldim buraya kızım 21 aylık spora gelince en az 1 saat yürüyorum koşu bandında yüksek tempoda 94 ile başlayali Kasım başıydı
ben artida değilim ama gramda gitmiyor
Zaten akşam geç ne zaman yesem erteis gün tartı oynamıyor dediğin mantıklı canım
ay bugün hepiniz spor yapmış bir ben le Zuhal ablada yoktu spor yanlış hatirlamiyorsam
evet canım metabolizma hızlandırıcı etkisi varCanım seni ananas güzeli ilan ediyorum
Özellikle diyete faydası varmı sevdiğin içinmi yiyorsun
Merak ettim
Diyetisyene gidiyor canımYağdan verdiğini nasıl anlıyorsun canım tartıylamı
Bunuda deneyim canım sağolBende cikamadigim zaman incirle sut tukwtirim 30 dk cozulur hemen cnm
Pozitif enerji yollar misin dogaya lutfen
Listeni paylaşsa ama canım arkadaşlara da fikir olur yağ oranını kaç çıktıNormalde 3 ana 3 ara öğün. Tatil günlerinde 2 ana öğün 3 ara öğün önerdi diyetisyenim bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum
Spor sisiriyor olabilirHanımlar hergün sabah tartılıyorum artık fakat spor yaptığım günün ertesi tartı hiç yerinden oynamıyor hatta artı bile çıkıyor neden acaba moralim bozuluyor bi terslik var
Lightl yagı süzülmüş canımÖleceksin kızımmm demek istiyorum da demiyorum biraz kibar yazayım çok az yiyorsun tatlım yaa :)
Bunu niye alıntıladm bulamadım valla :) mefkurem seni es geçemiyorum galiba
Sirke dışarda bozulmaz canım normal oda ısısında kalabilir
Sen gidince iyice ısıssızlaşıyor buralar canım aman diyim :) ben kendi adıma çok zorluyorum girmek için emin olabilirsin. Bazen yemek yaparken bile bi gözüm burda tam yazacakken illa birşey oluyor birde çocuklarda tatile girdi bütün gün tepemdeler sağolsunlar..
Ton balığının Light olması zorunluluğu var mı canım akşam sebze yerine Pro olması daha iyi diyecek tim ama salata da sebze 1 tatlı kaşığı z. Yağ koyarsan sebze yemeği olarak yiyebilirsin menü güzel olmuş
Akşamı süper kapatmışsın spor harika eksi iki kesin bence
Harika bir gün canım
Sabah ki bir ekmek bir dilim dimi :) güzel canım bak menüye değişik yorumu gelmiş bi ben böyle düşünmüyorum
Afiyet olsun canı m güzel
Sabahki tulum peyniri öğlen ki bulgur şişkinlik yapmazsa iyi canım ama perşembe günü için sakıncalı
Sabah saatlerinde gitmiyor musun canım o etkilemez git sen sporunaBu hiç iyi olmadı biliyormusun
Ben salonu salı Perşembe Cumartesi olarak ayarladım
Ve değiştirmek yasak
O zaman Perşembe gitmeyim haftada 2 gün salon cuma evde jullian yaparım
önceki diyetisyenim 21gun hiç bakliyat vermedi sanki Dr vermedi canım ilk etapta sebze ve protein bakliyat daha sonra haftada 2_3kez pilav bulgur bile olsa yokAbla şu an şoktayım ben kendimi diyet yapıyorum sanıyorum
Kuru Fasulye diyet listesinde Yokmu yani yasakmı protein değilmi bakla sonuçta
çiğköfte 3 tane esmer bulgurla odamı sabit tutar
Bugün bişey yemedim sanki zaten
Gerçi siz acayip aç geziyonuz ama ben baya sorunluyum aman kafam iyice dağıldı bi tatil geleydi aşırı yoğunum moralim de bozuk
tabiki yasak değil cnm ama belli bi yol katedinceye kadar yenmese daha doğru olurAbla şu an şoktayım ben kendimi diyet yapıyorum sanıyorum
Kuru Fasulye diyet listesinde Yokmu yani yasakmı protein değilmi bakla sonuçta
çiğköfte 3 tane esmer bulgurla odamı sabit tutar
Bugün bişey yemedim sanki zaten
Gerçi siz acayip aç geziyonuz ama ben baya sorunluyum aman kafam iyice dağıldı bi tatil geleydi aşırı yoğunum moralim de bozuk
Niye o kadar uzun sürdü cnm hepmi böyle oluyorİki hafta listeye girebilmek için baya efor sarf ettim birde 10 gun oldu regl bitmiyor bitmiyoryarın İnşallah çözülür
Öğlen 14:30 saati sabah kurstayım canımİki hafta listeye girebilmek için baya efor sarf ettim birde 10 gun oldu regl bitmiyor bitmiyoryarın İnşallah çözülür
Kol bacak çalıştım zorlamadan
Maşallah canım hamileyken 9kg nasıl verdin geriye 16kg nasıl aldın :
evet canım metabolizma hızlandırıcı etkisi var
Diyetisyene gidiyor canım
Bunuda deneyim canım sağol
Listeni paylaşsa ama canım arkadaşlara da fikir olur yağ oranını kaç çıktı
Spor sisiriyor olabilir
Lightl yagı süzülmüş canım
Kontrole ikinci bir emre kadar salatalar yağsız canim
Sabah saatlerinde gitmiyor musun canım o etkilemez git sen sporuna
önceki diyetisyenim 21gun hiç bakliyat vermedi sanki Dr vermedi canım ilk etapta sebze ve protein bakliyat daha sonra haftada 2_3kez pilav bulgur bile olsa yok
Valla ben kendi adıma o kadar da sıkmak taraftarı değilimMefkurem alıntılar gitti ama sorunu cevaplayim
Peynir ve yumurta var ama zeytin yok bazılarında zeytin var yumurta haftada üç kez
Benim peynirde minnak iki parmaklık iki catalcik 20g filan
Unutmadan menümü yazıyım bende
Sabah 08.20
1 haş yumurta
1 kk süzme peynir
1 salatalık
1 ceviz
Öğle 12.40
1 bardak ayran
2 ekmeksiz köfte
5 badem
Akşam 16,40
2 tavuk şiş
3 yk yogurt
1 kase salata
Su:2 lt. 1 fincan Yeşilçay
Spor :40 dk pilates Leslie 2 mil eklicem dayanamıyorum :)
Afiyet olsun gayet iyi :)
tatlım bidahakine krebin içindekileride yazarmısın
Güzel görünüyor
Eklicek bişeyim olmadığına göre bende yazayım
Dükkan 17.00 de kapatıldı
Her öğün 1 er yeşil muz 1 bar soya sütü
Spor izin günü
Su 2 lt geçer
Bişey demiyorum.Hırslanır beni geçer diye ama bakıyorum da hiç de hırslansak tip yok.Bir de göğsüne dövme yaptırdı sallanıo duruyor.
Çok yorularak yapmadım.Zorlayıcı hareketlerim olmadı yani ama haftasonları mola vereyim bari.
Kizlar menumu yazayim bugun oruc tuttum sahur yapmadan.
Iftar:17.40 bir tabak dolusu kavurmali ispanak yemegi,bir dilim tb ekmegi ve iki bardak ayran.
1.5 litre su yatana kadar olur spor yok
Kızlar trt belgeselde diyetlerle ilgili denemeler yapılıyomuş
Merve haber verdi
Afiyet olsun cnm
Bana kahvaltı fazla geliyor ama tabi senin kilona göre normal olabilir emin değilim
Bende kilo farkını düşününce baştan azaltmasın diye düşündüm
sabah 08.30
1 yumurta
2 dilim peynir
yeşillik
öğlen 13.00
soğanla kavrulmuş kıyma
1 dilim tbe
salata
2 yk yoğurt
akşam 19.20
2 tavuk baget
2 yk kereviz salatası
soğanlı biber kavurma
2 lt su
30 dk yürüyüş
pro günü diye başladım ama şartlar izin vermedi böyle oldu artık.
mecbur olunca dikkat eder canım
Afiyet olsun canım
Krepte yumurta var mi
Eşimle alakalı kendi ruh halimle alakalı abla kendimi asalak gibi hissediyorum
İnşallah yarına eksiler gelecek birincilik gelecek
Allah kabul etsin canm
Geç gördük abla çabuk bitti baya güzel bilgiler veriyordu yanlız tekrarıni yakalarsam bende izlicem duygusal obezleri yüksek bir fenerden iple falan indirdiler başarabildiklerini gösterebilmek için yeme isteği olduğunda birbirinizden destek alın vs diyorlar
gayet güzel olmuş canım
ağzından bal damlıyor elifim bu hafta tartı yerinden oynamadı valla
Acıktım kızlar
Ben kısaltma olrak yulaf yazdım canım 2 kaşık idealkendimle başbaşa kaldığım zamanlar az. haftasonu olursa da kendimi rahatlatıcı şeylerle uğraşıyorum. kitap, net, tarif aramak gibi.
yulaf değil tatlım. yulaf kepeğiydi. valla yapıp derindondurucuya atmıştım. miktarı göz kararı yapmıştım. ama
yediğim yulaf kepeği 2 yk falandır.
ben organik elma sirkesini buzdolabına koyuyorum. öyle tavsiye ediyorlar.
inşallahzaten ne durumdayım bilmiyorum dipteyim sondayim depresyondayim :)))))
harika menü afiyetler olsun.
Afiyet olsun canım bol eksiler.
Aslında akşamki ni yemiycektim ortaya kiloyla istediler kalınca eşim 3 köfte yi paketmi yaptıralım zaten pro ye dedi kırmayayım dedim :)))
bol bol eksi olsun afiyet olsun.
Afiyet olsun Allah kabul etsin.
kuzum hiç bilmiyorum 69 larda ayrıldım 2 haftada ne oldu ne kadar aldim yarın tartilinca meydana çıkar listeye girmem zor yakın zamanda.
Afiyet olsun eksi olsun
Takımınıza dahil olabilir miyim?
Sohbeti en bol takımı seçmek istedim. O sebep ile başvuru sayfası yerine direk buraya yazdım.
Daha önce sanırım 1. takıma katılmıştım. Fakat 2 hafta boyunca adapte olamadım. Paylaşımda bulunamadım grupla kaynaşamadığım için. Fakat kilo vermek konusunda istikrarsızlığımı yok etmek için takım çok faydalı olabilir diye düşünüyorum. Ve katılmak istiyorum mümkün ise..
Kizlar tum alintilarim telin sarji bitince yctu gitti esimin telden giriyorum suan spor yapasim var deli gibi saatlerce yurumek istiyorum bi 45 dk daha yurusem sisermiyim ki sabaha
Dünki menüm
Sabah9:30
3 tane çiğ köfte kıvırcık domates sosu çay
Öğlen 14:00
1 kase mantar sote
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak kurufasulye
1 kase yoğurt
Su 2 litreyi geçti
Aralarda filtre kahve bitki çayı
Spor yok
Menüm
Sabah 9:30
3 kaşık yulaf kepeği 3 kaşık keten tohumu 1bardak süt ile
Öğlen 14:00
1 tane yağsız omlet 60 gr peynir
Akşam
Balık salata
Su 2 litreyi geçti
Bitki çayı
Spor yok aslında yapmak istemiyorum ayrıca sormam gereken bişey var
Hanımlar hergün sabah tartılıyorum artık fakat spor yaptığım günün ertesi tartı hiç yerinden oynamıyor hatta artı bile çıkıyor neden acaba moralim bozuluyor bi terslik var
Bi araştırayım kan grubu olayını iyi dedintabiki yasak değil cnm ama belli bi yol katedinceye kadar yenmese daha doğru olur
Yenecekse bile cuma cumartrsi ve hepsi birden aynı gün değil hatta akşam yerine öğlen olsa daha iyi
Bende başlarda bi kere akşam 6 gibi 3-4çiğ köfte yemiştim ertesi gün +600 dü
Bakliyatların karbon oranı daha fazla ve bazı kangrublarına hiç yaramıyor
Mesela benim menülerimde bakliyat bulgur pek olmaz
Niye o kadar uzun sürdü cnm hepmi böyle oluyor
Belki vücudun spora alışırsa şişlik o kadar olmayabilir cnmÖğlen 14:30 saati sabah kurstayım canım
Değiştirmem imkansız zaten çünkü yasakSüper canım
Sağol balım :)
8 günlük krebe 4 yumurta 16 yemek kaşığı yulaf kepeği 3 bardak süt girdi canım 8 güne bölüp buzluğa attım ama hergün yemeyi düşünmüyorum
Oyyy eksi olsun bol bol canım
Senin ayak bileklerine baksın küçük bey anca kendi göbeğine gelince hava hoş
Allah kabul etsin güzel canım
Hangi kanal hangi gün acaba
Evet canım 80 ne gelirsem inşallah kısacak birşeyler kalsın ben ömrümce aç gezecek biri değilim bünyeme ters yaniaz yemeğe alışıp biraz kaçırdım mı almak istemiyorum
Aynen Mefkuşumbu arada benim ablam bu şekilde beslenerek 30 küsür kilo verdi hala bunun iki katı yiyor dukan yaparak verdi işin sırrı karbondan kaçmak galiba gerisi tehlikeli olmuyor
Güzel canım
Yarım yumurta düşüyor canım
Ayran iç canım sulu olunca leptin bozulmaz limonda sıkarsan iştahını keser
Ben kısaltma olrak yulaf yazdım canım 2 kaşık ideal
Tartı yüzünü güldürsün inşallah canım
Hoşgeldin canım takımımızda ki herkes çok cana yakındır çok doğru bir tercihte bulunmuşsun bence en asgari kiloya inip listeye girer kısa sürede mezun olursun inşallah
Gereksiz yere moralini bozma canım bu saatte şişkinlik yapar
Kuru fasulye ve çiğ köfte aynı güne gelmese iyi olurmuş canım
Balık ızgara diye belirtmişsin sonradan güzel canım
Kas lütfen artıp ağırlık yapıyor canım perşembeleri düzenli yaparsan rutin kilo verdiği n için sorun olmaz bence günleri değiştirme canım
Akşamdı cnm bizde kaçırdıkHangi kanal hangi gün acaba
Zararlı karbondanAynen Mefkuşumbu arada benim ablam bu şekilde beslenerek 30 küsür kilo verdi hala bunun iki katı yiyor dukan yaparak verdi işin sırrı karbondan kaçmak galiba gerisi tehlikeli olmuyor
Yükseleni bilmiyorumMefkurem canım burcun nedir?
Değiştirmem imkansız zaten çünkü yasak
İlerleyen zamanlarda Perşembe'leri giderim riske atamam sanki şu dönemlerde geçen hafta gramla kilo verdim çünkü
Bugün gitmemişin amaDeğiştirmem imkansız zaten çünkü yasak
İlerleyen zamanlarda Perşembe'leri giderim riske atamam sanki şu dönemlerde geçen hafta gramla kilo verdim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?