- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.201
Hiç bi fikrim yok cnm zaten pc işlerinden Hiç anlamamKızlar dosya yüklemek istiyorum ama bu işlem hiçbir şekilde gerçekleştirilemez diyor ayrıntılı düzenle deyip girdim yine olmadı iki gündür bu şekilde benim telden mı siteden mı acaba
Kızlar dosya yüklemek istiyorum ama bu işlem hiçbir şekilde gerçekleştirilemez diyor ayrıntılı düzenle deyip girdim yine olmadı iki gündür bu şekilde benim telden mı siteden mı acaba
Dosya yükle tuşu çalışmıyor foto büyük gelse anlayacağım da pcden deneyim birde akşamFotoğrafın ekran resmini çek öyle yükle canım
bu hikayeyi tv de izledim bekarken ama ben ilk 4 sene uyguladım kızım doğduktan sonra ne yaparsam yapayım yaranamayacağımı anladıktan sonra pes ettimBı hikaye vardı dosya yukleyemiyorum kabaca anlatayım
Japon bir gelin KV den çok şikayetci kvde gelinden her hareketleri bakışları sözleri yanlış anlaşılıyor damatta arada kıskaca iki tarafta dolduruyor şikayet ediyor
Gelin bir gün babasının aktar arkadaşina gidip durumu anlatıp zehir istiyor adam peki diyor ama bir şartla ben bunu hazirlayim on gün sonra ölür hemen öldürmez tmm diyor gelin yemeğine katıyor KV nin
Sonra gelin nasıl olsa on gün sonra ölecek diye KV ye çok iyi davranıyor halini hattını soruyor birşey yaparken fikir alıyor iki üç gün sonra kvde gelinin bu iyi tavrına dayanamayıp iyi davranıyor gel gelelim 9.gun gelinin aklına aslında iyi anlaştıkları hatanın hırsları nefretle Rize olduğu gelip aktaran gidiyor nolur panzehir yap anne kız gibi olduk nolur ölmesin
Adam gülüyor sana zehir vermedim sadece iyi niyet ve sabır için on gün verdim
Sevmek içinde nefretini yenmenin içinde sana sadece on günlük zaman verdim diyor
olabilir tabii neden olmasınDaha önce evde tartıldıysan Tartı farkı oluyor canım birde üstündekileri çıkarmadan tartılınca ister istemez farkediyor
Ne guzel bir hikayeymis ilk defa duydum:)Bı hikaye vardı dosya yukleyemiyorum kabaca anlatayım
Japon bir gelin KV den çok şikayetci kvde gelinden her hareketleri bakışları sözleri yanlış anlaşılıyor damatta arada kıskaca iki tarafta dolduruyor şikayet ediyor
Gelin bir gün babasının aktar arkadaşina gidip durumu anlatıp zehir istiyor adam peki diyor ama bir şartla ben bunu hazirlayim on gün sonra ölür hemen öldürmez tmm diyor gelin yemeğine katıyor KV nin
Sonra gelin nasıl olsa on gün sonra ölecek diye KV ye çok iyi davranıyor halini hattını soruyor birşey yaparken fikir alıyor iki üç gün sonra kvde gelinin bu iyi tavrına dayanamayıp iyi davranıyor gel gelelim 9.gun gelinin aklına aslında iyi anlaştıkları hatanın hırsları nefretle Rize olduğu gelip aktaran gidiyor nolur panzehir yap anne kız gibi olduk nolur ölmesin
Adam gülüyor sana zehir vermedim sadece iyi niyet ve sabır için on gün verdim
Sevmek içinde nefretini yenmenin içinde sana sadece on günlük zaman verdim diyor
olabilir ablacım Bu hafta gerçekten stresli ve ruhen yorucuydubence yinede 3 haftada çok aşırı değil tatlım
Geçmişi boşver önümüze bakalım
en doğrusu tatlım
Seni biraz stresde etkilemiştir
iyi olan kazansın canımTmm cnm senin gibi rakibe can kurban sporun dibine vururuz artık
benimde Telden çok zor yüklüyorKızlar dosya yüklemek istiyorum ama bu işlem hiçbir şekilde gerçekleştirilemez diyor ayrıntılı düzenle deyip girdim yine olmadı iki gündür bu şekilde benim telden mı siteden mı acaba
hayırlı yolculuklar canimKizlar karneleri dagittim,eve geldim valiz maliz derken bu saat oldu,esimi bekliyorum gelince malatyaya gececez insallah.-400 um ama acayip sislik var bugun yarin regl olmam lazim sanirim onun etkisi
Gecen hafta:63.9 bu hafta:63.5
Ikinci donem daha hirsli bir sekilde aranizda olucam insallah hedefim 52 Allah nasip ederse. Tatil icin de elimden geleni yapicam.
Nasıl yani ne yaptınBu arada saçlarımı kazıdim
Enseleri eşimin makinasıyla kazıdim canım çok cansız ve kırıkları vardıNasıl yani ne yaptın
Eksi olman çok güzel cnmKizlar karneleri dagittim,eve geldim valiz maliz derken bu saat oldu,esimi bekliyorum gelince malatyaya gececez insallah.-400 um ama acayip sislik var bugun yarin regl olmam lazim sanirim onun etkisi
Gecen hafta:63.5 bu hafta:63.1
Ikinci donem daha hirsli bir sekilde aranizda olucam insallah hedefim 52 Allah nasip ederse. Tatil icin de elimden geleni yapicam.
Aynen bende öyle ama daha güneş yok burdaKizlar havalar gunesli olunca nedense motivasyonum daha bir artiyor,disari cikip saatlerce yurumek istiyorum,tatilin bana en buyuk artisi bol bol alisveris ve yuruyus yapma firsatimin olmasi olacak
neeeeBu arada saçlarımı kazıdim
Eksi olman çok güzel cnm
Iyi yolculuklar aman dikkat et artıyla gelmemeye çalış
Aynen bende öyle ama daha güneş yok burda
neeee
Enseleri eşimin makinasıyla kazıdim canım çok cansız ve kırıkları vardıbı cesaretle yaptım bakalım nasıl olacak uzayinca tabi hepsini kazimaya cesaret edemedim
hahaha aman ne derse desin yeterince uzundu saçlarım bellerimdeydi enseme kadar kısa kestirdim rahatladım şimdide kazidim ohh mis rahatladım çalı süpürgesi gibiydi birde çok dökülüyordu şimdi daha sağlıklı uzatacak arkam uzasin yanlarına teker kazicam hepsini bir kaziyamam da parça parça kazicam azıcık idare ediversin eşimGghhayy deli seni eşin ne diyecek delirdim mı hatun derdi ben hamileyken asimetrik küt kestirdim bı hafta bidi bidi yaptı uzun seviyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?