- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.221
Kız Allah iyiliğini versin bende biran keloğlanmı oldun dedim :))dur sakın sakın abla sadece arka tarafı kazidim yanlar ve yukarlar hala duruyor ve hala toplayabiliyorum. Çok kırık vardı birde cansızdi eskiden sık sık kestirirdim daha az kırıkları olurdu bakalım uzayinca nasıl olacak
Sagol abla,dikkat edicem insallah,etmek zorundayim.Zaten gezme tozma olunca yemek aklima gelmiyorEksi olman çok güzel cnm
Iyi yolculuklar aman dikkat et artıyla gelmemeye çalış
Aynen bende öyle ama daha güneş yok burda
neeee
Ahhh Ahhh bide benim aklıma gelmeseSagol abla,dikkat edicem insallah,etmek zorundayim.Zaten gezme tozma olunca yemek aklima gelmiyor
Supermis valla,ben de tatil donusu icin dusunuyorum spora agirlik vermeyi.SPOR YARIŞMASI KURALLARI!!!!
1.__dışarda gezme yürüyüşleri yada avm gezmeleri spor olarak kabul edilmiyecektir
Sadece bir yerden bi yere giderken süre tutarak tempolu ve duraklamadan yapılan yürüyüşler sayılacaktır
2.__yarışımız 6 günlüktür cuma başlayıp sonraki cumaya kadar 1 günlük mola mecburidir. Isteyen istediği gün mola verebilir tabi perşembe olursa daha iyi
Yapılmayan diğer günlere 0 puan verilecektir
3.__spor bildirimi şu şekilde yapılacak
Örn.45 dk leslie
30 +30 dk yürüyüş
Toplam 105 dk
4.__hergünün sonunda spor listesi bakanlarımız tarafından hazırlanacak
Perşembe akşamıda sonuçları toplayıp tüm listedekileri sıralayıp SPORTMENİÇEYİ ilan edeceklardir
5.__PUAN SİSTEMİ
15-30 + dk __5 puan
45+ _dk __10 puan
60+ dk ___15 puan
90+ dk ___20 puan
105+ dk __25 puan
120+ dk___30 puan
Listeye Hergünün sonunda puanlar önceki günlerle beraber yazılacak
Örn.
Mefkurem 10 +15+0+gibi
Unuttuğum yada eklemek istrdiğiniz bişey varsa yazabilirsiniz
Hahahhhhahaha aman ne derse desin yeterince uzundu saçlarım bellerimdeydi enseme kadar kısa kestirdim rahatladım şimdide kazidim ohh mis rahatladım çalı süpürgesi gibiydi birde çok dökülüyordu şimdi daha sağlıklı uzatacak arkam uzasin yanlarına teker kazicam hepsini bir kaziyamam da parça parça kazicam azıcık idare ediversin eşim
rakibeye bak sen benimki memede uyuyor rövanşini akşam alırımKızlar ben spora gider bu hafta daha fazla spora yuklenicem bakalım hafta sonu karşıya gecicek gibiyiz gorumcemlere
mola mı mola nereden çıktı yaSPOR YARIŞMASI KURALLARI!!!!
1.__dışarda gezme yürüyüşleri yada avm gezmeleri spor olarak kabul edilmiyecektir
Sadece bir yerden bi yere giderken süre tutarak tempolu ve duraklamadan yapılan yürüyüşler sayılacaktır
2.__yarışımız 6 günlüktür cuma başlayıp sonraki cumaya kadar 1 günlük mola mecburidir. Isteyen istediği gün mola verebilir tabi perşembe olursa daha iyi
Örn.45 dk leslie
30 +30 dk yürüyüş
Toplam 105 dk
Perşembe akşamıda sonuçları toplayıp tüm listedekileri sıralayıp SPORTMENİÇEYİ ilan edeceklardir
5.__PUAN SİSTEMİ
15-30 + dk __5 puan
45+ _dk __10 puan
60+ dk ___15 puan
90+ dk ___20 puan
105+ dk __25 puan
120+ dk___30 puan
Örn.
Mefkurem 10 +15+0+gibi
Hadi inş.Supermis valla,ben de tatil donusu icin dusunuyorum spora agirlik vermeyi.
Güzelim 7 gün aralıksız spor sağlıklı değilkiHahahhh
rakibeye bak sen benimki memede uyuyor rövanşini akşam alırım
mola mı mola nereden çıktı ya
Kesinlikle abla,havalarin da yavas yavas isinmasiyla daha da artacak insallah.Hadi inş.
Zaten takımda sporlar havada uçuşup listelenince herkes şevklenir heralde
O zaman perşembe off oluyumGüzelim 7 gün aralıksız spor sağlıklı değilki
süpermişSPOR YARIŞMASI KURALLARI!!!!
Örn.45 dk leslie
30 +30 dk yürüyüş
Toplam 105 dk
5.__PUAN SİSTEMİ
15-30 + dk __5 puan
45+ _dk __10 puan
60+ dk ___15 puan
90+ dk ___20 puan
105+ dk __25 puan
120+ dk___30 puan
Örn.
Mefkurem 10 +15+0+gibi
Daha gelistirebilirmiyiz ben az düşüneyim mesela squat mekik sayılarına gore de puan verebiliriz hoplama ziplamada aynı şekilde onlarda süre tutmak zor mesela ablamSPOR YARIŞMASI KURALLARI!!!!
Örn.45 dk leslie
30 +30 dk yürüyüş
Toplam 105 dk
5.__PUAN SİSTEMİ
15-30 + dk __5 puan
45+ _dk __10 puan
60+ dk ___15 puan
90+ dk ___20 puan
105+ dk __25 puan
120+ dk___30 puan
Örn.
Mefkurem 10 +15+0+gibi
yok abla o kadar cesaret edemedimKız Allah iyiliğini versin bende biran keloğlanmı oldun dedim :))
mola yerine daha düşük tempoda yapılabilir aslındaHahahhh
rakibeye bak sen benimki memede uyuyor rövanşini akşam alırım
mola mı mola nereden çıktı ya
Harika cnm olsun haftaya kesin görürsün
Sen izindeydim demi kaçla ayrıldın listeye girebilecekmisin
olur canım arada uykuyu alamayın ca kızlarına dediği gibi ödem yapmış olabilirsin. Sıkma canını haftaya odaklan.Kızlar çok çok çok kötü bir sonucun var valla tek kaçamağım bı ısırık cikoydu oda kaç gün önce hepinizden çok özür dilerim haftaya fazlasıyla vereceğim lakin ceza da verin gece 4-6:30 arası sürekli kuzeyi salladım tmm dünden artı 200du ama bugün şok oldum
@mefrukem dilersen liste dışına devam edebilirim ne deseniz hakkınız çünkü
Cuma:70.3
Bugün:72.1
-2.56
canım niye ağlıyorsun normal her hafta veremeyebilirsin.Şuan oturdum sinirden ağlıyorum bütün hepinizden çok özür dilerim en çok Zuhal abla senden yuzdeyi 1 yapicam dedim ama anlamadığım bir şekilde inmedi bu yerde mutlaka bir yanlış yaptım cildiricam
Cuma 81,4
Bugün 81,3
Fark 0,1
Yuzde%0,12
Vavvvv 78 mefkusum bana yetiştin valla.Bende güzel bi haber vermek isterdim ama bu hafta elimden geleni yaptığım halde gitmedi
Geçen hafta 79.2
Bugün 78.8
Fark 0.4
Yüzde 0.51
elinden geleni yapıyorsun canım sıkıntı yapma bakarsın haftaya çok vermişsin. Tiroid in de var üstelik.herkese iyi günler hayırlı cumalar ilk önce
kilom 98.3 çıktı bugün doktorda tartıldım benim troit zıvanadan çıkmış yine pazartesi 97.1 geliyordum bugün 98.3çıktım o kadar dikkat etmeme rağmen troitlerim yavaşladığı için kilo aldığımı söyledi doktor. yeniden kan ve ultrason vericem haftaya cuma günü ilaçlar değişecekmiş kıyafetler bol gelmeye başlayınca dedim ki her halde 96 yı görürüm dedim
ama acaba tartım mı bozuk ki kaçamak da yapmadım
Bu hafta hiç wc ye çıkamadım acaba ondan mı oldu ki az yediğim için oluyor herhalde diye önemsemedim
hepinizden çok özür dilerim hakkınızı helal edin ama inanın çok dikkat ettim bu hafta
(97,6 / 98,3/+ 700 gr / % - 0,72
Bilmiyorum 3 hafta da 3 kilo baklavalari yerken güzeldiMuhtemelen çoğu ödemdir tatlım
biliyorum bu hikayeyi çok güzel. :)Bı hikaye vardı dosya yukleyemiyorum kabaca anlatayım
Japon bir gelin KV den çok şikayetci kvde gelinden her hareketleri bakışları sözleri yanlış anlaşılıyor damatta arada kıskaca iki tarafta dolduruyor şikayet ediyor
Gelin bir gün babasının aktar arkadaşina gidip durumu anlatıp zehir istiyor adam peki diyor ama bir şartla ben bunu hazirlayim on gün sonra ölür hemen öldürmez tmm diyor gelin yemeğine katıyor KV nin
Sonra gelin nasıl olsa on gün sonra ölecek diye KV ye çok iyi davranıyor halini hattını soruyor birşey yaparken fikir alıyor iki üç gün sonra kvde gelinin bu iyi tavrına dayanamayıp iyi davranıyor gel gelelim 9.gun gelinin aklına aslında iyi anlaştıkları hatanın hırsları nefretle Rize olduğu gelip aktaran gidiyor nolur panzehir yap anne kız gibi olduk nolur ölmesin
Adam gülüyor sana zehir vermedim sadece iyi niyet ve sabır için on gün verdim
Sevmek içinde nefretini yenmenin içinde sana sadece on günlük zaman verdim diyor
mefkusum 3 haftada 3 kilo olmuş bakalım kaç haftada vericembence yinede 3 haftada çok aşırı değil tatlım
Geçmişi boşver önümüze bakalım
en doğrusu tatlım
Seni biraz stresde etkilemiştir
eksin guzel bence :)Kizlar karneleri dagittim,eve geldim valiz maliz derken bu saat oldu,esimi bekliyorum gelince malatyaya gececez insallah.-400 um ama acayip sislik var bugun yarin regl olmam lazim sanirim onun etkisi
Gecen hafta:63.5 bu hafta:63.1
Ikinci donem daha hirsli bir sekilde aranizda olucam insallah hedefim 52 Allah nasip ederse. Tatil icin de elimden geleni yapicam.
ooppss. Deli hatunBu arada saçlarımı kazıdim
Hosgeldin tatlım. Biz iyiyiz sen nasılsın problemler yoluna girdimi biraz?Merhaba
Nasıl gidiyor azimli bayanlar? İnşallah hepiniz sebatla kilolarınızdan kurtulursunuz
Ben 70-74 arası gidip geliyorum sürekli. Son 1 haftadır da inanılmaz bi kh hevesi var.Aşerme gibi
Sizlerden öğrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum aranızda olmasamda.Tarçınlı süt ve elma bunun başında...
Kaptaniçemizin minik kuzusu nasıl? Hamişlik düşünenler ne yaptılar? kankim nerde benim?Özlemişim hepinizi,sohbetinizi,desteğinizi. Ne yapsam kh savaşına yenik düşüp 15-20 kg ile geri mi dönsem aranıza
Öpüyorum hepinizi.Daha sık gelme umuduyla kendinize cici bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?