Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mesela ben başlarken süre tutuyorum bide bitince örneğin 45dk yürüyüş + 15 dk bölgesel çalışmaların toplam dk gibi

Kuzusu hayırlı yolculuklar bende haftaya gidicem inşallah bugün ağlamam verememek değil canimda emek verip olmaması 100 gr zor oynadı ama haftaya daha iyi olacak inşallah
Mesela ben başlarken süre tutuyorum bide bitince örneğin 45dk yürüyüş + 15 dk bölgesel çalışmaların toplam dk gibi
bilemedim canım mekik çalışırken yada squat dinleme olabiliyor mesela 20 squat 5 dk da yaparım 10 dk dada

Hoşgeldin Ayşem biz aynı çabalayıp duruyoz işte
Sen de ne var ne yok sorunlar yoluna girdimi

ha gelistirebilirmiyiz ben az düşüneyim mesela squat mekik sayılarına gore de puan verebiliriz hoplama ziplamada aynı şekilde onlarda süre tutmak zor mesela ab
tatlım o kadar ayrıntıya girersek çok karışıklık olur
Ne yapılıyosa süre tutulsun
Mesela ben dün baktım 1 dk da 125 kez hoplama yapmışım
Yada bölgesel hareketlerin hepsi toplam süre olarak yazılsın

mefkusum 3 haftada 3 kilo olmuş bakalım kaç haftada vericem
Beni düşününce yinede iyisin tatlım :))
Ama lütfen bundan sonra dikkat et
Istikamet yukarı değil aşağı olsun

Yola Revan olduk 2 gün annemlerde kalıp istanbul a gecicez hayırlısıyla. Öpüldünüz ara ara uğrarim. Kaçamak yok o iş bende.
iyi yolculuklar cnm burayıda ihmal etmemeye çalış özletme kendini

tamam abla nasıl derseniz öyle olsun

bilemedim canım mekik çalışırken yada squat dinleme olabiliyor mesela 20 squat 5 dk da yaparım 10 dk dad
Uzun dinlenmeler olursa süreden düşülür cnm
Zaten squat makine gibi yapılmazki mesela 10 yapılır 30 sn dinlenme sonra yine

Eliya muskam fulya zeynep ten başka yarışa girmek istemeyen varsa belirtsin boşu boşuna takip edilmesin

Habinar @dagyolu kızlar siz katılacakmısınız
Bilemedim abla katılıyımmı benim için spor erken değilmi kilo vermem yavaşlayınca spora asılmak istiyorum ne dersin

Aaaa bendemi listedeyim süpriz oldu ya çok sevindim

İnşallah abla saolasın

Güvenimizi boşa çıkarma tatlım artık bişey yerken takımınıda düşünecen

Spor konusunda sen bilirsin cnm 3 gün spora gidecen belki 1-2 günde evde 3 mil falan yapabilirsin
Tatildeyiz yapabilirm sanırım okul açılınca zor bu hafta katılıyım o zaman

Yok abla hergün sabah gram gram azaldığımı görüyorum tartıda ama spor yaptığım günler hiç eksi olmuyor onu demek istemiştim ben

436. Etap

Habinar (71.5///%) kilosu sabit.izne ayrılmak istiyor.

en son 24 ekim 2015 te buldum habinar canım daha sonra yarışmadın demi
Ay saolasın canım evet 436. Etap gece bulmuştum sabah kurstaydım öğlen çocukların okula gittik ben yazamamıştım bulmuşsun benim için

Uzun dinlenmeler olursa süreden düşülür cnm
Zaten squat makine gibi yapılmazki mesela 10 yapılır 30 sn dinlenme sonra yine
yani orası öyle Ablam

Bilemedim abla katılıyımmı benim için spor erken değilmi kilo vermem yavaşlayınca spora asılmak istiyorum ne dersin
canım benim kilom senden fazla ve ben bayadir spor yapıyorum spor dan hiç zarar gelmez

Selam kızlarr
Şükür yorucu bir haftayıda geride bıraktım
Pazartesi salı çalışıcam sonra bir hafta izinliyim
Ama buyuk ihtimal kv olucaz
Diyetimi tabiki bozmıycam
Sporda elimden geldiğince yapıcam
Pazartesi ordan direk işe geçersem tartılamaya bilirim

Görümcenler gelmicekmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…