- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.241
Mesela ben başlarken süre tutuyorum bide bitince örneğin 45dk yürüyüş + 15 dk bölgesel çalışmaların toplam dk gibiDaha gelistirebilirmiyiz ben az düşüneyim mesela squat mekik sayılarına gore de puan verebiliriz hoplama ziplamada aynı şekilde onlarda süre tutmak zor mesela ablam
yok abla o kadar cesaret edemedim
mola yerine daha düşük tempoda yapılabilir aslında
Kuzusu hayırlı yolculuklar bende haftaya gidicem inşallah bugün ağlamam verememek değil canimda emek verip olmaması 100 gr zor oynadı ama haftaya daha iyi olacak inşallaholur canım arada uykuyu alamayın ca kızlarına dediği gibi ödem yapmış olabilirsin. Sıkma canını haftaya odaklan.
canım niye ağlıyorsun normal her hafta veremeyebilirsin.
Vavvvv 78 mefkusum bana yetiştin valla.
elinden geleni yapıyorsun canım sıkıntı yapma bakarsın haftaya çok vermişsin. Tiroid in de var üstelik.
Bilmiyorum 3 hafta da 3 kilo baklavalari yerken güzeldiüstelik wc ye çıkamadım daha.
biliyorum bu hikayeyi çok güzel. :)
mefkusum 3 haftada 3 kilo olmuş bakalım kaç haftada vericem
eksin guzel bence :)
ooppss. Deli hatun
Hosgeldin tatlım. Biz iyiyiz sen nasılsın problemler yoluna girdimi biraz?
bilemedim canım mekik çalışırken yada squat dinleme olabiliyor mesela 20 squat 5 dk da yaparım 10 dk dadaMesela ben başlarken süre tutuyorum bide bitince örneğin 45dk yürüyüş + 15 dk bölgesel çalışmaların toplam dk gibi
Hoşgeldin Ayşem biz aynı çabalayıp duruyoz işteMerhaba
Nasıl gidiyor azimli bayanlar? İnşallah hepiniz sebatla kilolarınızdan kurtulursunuz
Ben 70-74 arası gidip geliyorum sürekli. Son 1 haftadır da inanılmaz bi kh hevesi var.Aşerme gibi
Sizlerden öğrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum aranızda olmasamda.Tarçınlı süt ve elma bunun başında...
Kaptaniçemizin minik kuzusu nasıl? Hamişlik düşünenler ne yaptılar? kankim nerde benim?Özlemişim hepinizi,sohbetinizi,desteğinizi. Ne yapsam kh savaşına yenik düşüp 15-20 kg ile geri mi dönsem aranıza
Öpüyorum hepinizi.Daha sık gelme umuduyla kendinize cici bakın
tatlım o kadar ayrıntıya girersek çok karışıklık olurha gelistirebilirmiyiz ben az düşüneyim mesela squat mekik sayılarına gore de puan verebiliriz hoplama ziplamada aynı şekilde onlarda süre tutmak zor mesela ab
Beni düşününce yinede iyisin tatlım :))mefkusum 3 haftada 3 kilo olmuş bakalım kaç haftada vericem
iyi yolculuklar cnm burayıda ihmal etmemeye çalış özletme kendiniYola Revan olduk 2 gün annemlerde kalıp istanbul a gecicez hayırlısıyla. Öpüldünüz ara ara uğrarim. Kaçamak yok o iş bende.
tamam abla nasıl derseniz öyle olsunHoşgeldin Ayşem biz aynı çabalayıp duruyoz işte
Sen de ne var ne yok sorunlar yoluna girdimi
tatlım o kadar ayrıntıya girersek çok karışıklık olur
Ne yapılıyosa süre tutulsun
Mesela ben dün baktım 1 dk da 125 kez hoplama yapmışım
Yada bölgesel hareketlerin hepsi toplam süre olarak yazılsın
Beni düşününce yinede iyisin tatlım :))
Ama lütfen bundan sonra dikkat et
Istikamet yukarı değil aşağı olsun
iyi yolculuklar cnm burayıda ihmal etmemeye çalış özletme kendini
Uzun dinlenmeler olursa süreden düşülür cnmbilemedim canım mekik çalışırken yada squat dinleme olabiliyor mesela 20 squat 5 dk da yaparım 10 dk dad
Gözün aydın canım darısı bana hayırlı gelsin inşallah artık takımın için artı çaba göstereceksin daha güzel vereceksin eminimListede miyim artıkeline sağlık canım
Gözün aydın canım darısı bana hayırlı gelsin inşallah artık takımın için artı çaba göstereceksin daha güzel vereceksin eminimListede miyim artıkeline sağlık canım
Aaaa bendemi listedeyim süpriz oldu ya çok sevindim***9.TAKIM 501. Etap***
MuallimeA (74,8/74.6/0.2/%0.27)
askrhpozitif(81,4/81,3/0,1/%0,12)
dagyolu(67/65.3/1.7/%2.54)
60kiloyum(84/84,8/+0,8/-%0,95)
Mefkurem (79.2/78.8/0.4/%0.51)
ezo26 (57.7/56,9/0.8/%1.39)
sahgull(66.7/66,1/0,6/%0.90)
Nanekekik(70.3/72.1/+1.8/%-2.56)
MuskaM(101.5/99,2/2,3/%2,27)yeni üye bşlg trh :31 aralık 2016 bşlgç kilo :104 hdf:70
Habinar(71.5/79.2/+7.7/%-0.17)436.etapta bildirim yaparak 7.takımdan izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 65 e bölündü
9. Takım ortalama % 0.432
İnşallah abla saolasınEvettt listeye yeni giren kızlarla daha da güçleceğimizden eminim
Bu hafta üzüldüm ama moralim bozulmadı
Haftaya bahar merve fulya poninin çok daha güzel sonuçlar la geleceğine inanıyorum
Tabi kendiminde
Verenlerde tekrar Verebilirlerse ballı kaymak olur
Hadi kızlar haftasonunu kaçamaksız atlatıp ilk hedef pazartesiye eksi çıkmak olsun
Inş.önümüzdeki hafta artısız sabitsiz bi listemiz olacak
Canım saolasın hoşbuldum tabi çok sevindim buna
Güvenimizi boşa çıkarma tatlım artık bişey yerken takımınıda düşünecenAaaa bendemi listedeyim süpriz oldu ya çok sevindim
Tatildeyiz yapabilirm sanırım okul açılınca zor bu hafta katılıyım o zamanGüvenimizi boşa çıkarma tatlım artık bişey yerken takımınıda düşünecen
Spor konusunda sen bilirsin cnm 3 gün spora gidecen belki 1-2 günde evde 3 mil falan yapabilirsin
Yok abla hergün sabah gram gram azaldığımı görüyorum tartıda ama spor yaptığım günler hiç eksi olmuyor onu demek istemiştim bençok iyi cnm haftaya 6 lar gelecek inş.
kız ayşenur harikasın tatlım çok güzel gitmiş
tartı oynamadı deyip 800 vermek ne oluyo kızz daha ne olsun tebrikler cnm
korktuğuna göre bu rakamın gelmesine çok sevindim cnm sende haftaya 65 lere merhaba diyecen inş.
Allahım yaaa sanki zehir yedin :))
yinede iyi toparlamışın cnm artık aşağıya düşüş başlasın
Hadi kıl payı postalanmaktan kurtulmuşun kızzz :))haftaya daha iyi sonuç bekliyorum
sende süpersinnn cnm çoook sevindim. 1 günlük kaçamağa göre yinede sonuç çok güzel
sen nasıl istersen cnm
istikrarlı ezom yine çok güzel sonuç harikasın tatlım
Ay saolasın canım evet 436. Etap gece bulmuştum sabah kurstaydım öğlen çocukların okula gittik ben yazamamıştım bulmuşsun benim için436. Etap
Habinar (71.5///%) kilosu sabit.izne ayrılmak istiyor.
en son 24 ekim 2015 te buldum habinar canım daha sonra yarışmadın demi
yani orası öyle AblamUzun dinlenmeler olursa süreden düşülür cnm
Zaten squat makine gibi yapılmazki mesela 10 yapılır 30 sn dinlenme sonra yine
canım benim kilom senden fazla ve ben bayadir spor yapıyorum spor dan hiç zarar gelmezBilemedim abla katılıyımmı benim için spor erken değilmi kilo vermem yavaşlayınca spora asılmak istiyorum ne dersin
Görümcenler gelmicekmiydiSelam kızlarr
Şükür yorucu bir haftayıda geride bıraktım
Pazartesi salı çalışıcam sonra bir hafta izinliyim
Ama buyuk ihtimal kv olucaz
Diyetimi tabiki bozmıycam
Sporda elimden geldiğince yapıcam
Pazartesi ordan direk işe geçersem tartılamaya bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?