Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Can'ın tiroit bende de var.Şeker ekmek karbonhidrat pilav tatlı asitli içecek kestikten sonra birden zayıfladım.İnsülinim düştü baya.E kiloda veriyordun haliyle

9.TAKIM SPOR YARIŞMASI
20 -----27 Ocak

@askrhpozitif 15 + İ+5+25
@nanekekik 15 +15+0+0
@kkkmevsim5 15 + İ+20+5
@MuallimeA İ+5+5+20+15+0
@sahgull 0 +5+0+0
@ezo26 15 +5 +20 +20+İ+20
@Habinar 10+15+İ+0
@dagyolu 0+0 +10+0
@60kiloyum 15+0+0+10
@burcugncy 15+15+15+15+15+5
@yiden16 0 +5+10+5
@MuskaM İ+5+0+?

__PUAN SİSTEMİ

15-30 + dk __5 puan
45+ _dk __10 puan
60+ dk ___15 puan
90+ dk ___20 puan
105+ dk __25 puan
120+ dk___30 puan

Mefkurem abla diyordun ya normal konular da da sohbet edilebilir diye..Ben de akıl alayım bari.
Biliyorsunuz benim eşim asker ve nöbette oluyor her hafta 1 gün ayda 8 gün.Dün yoktu bu akşam gelecek nöbetten.Eşimden kıdemsiz olan 21 22 yaşlarındaki gemi arkadaşları davet etmiş eşimi evlerine,hepsi de bekar.Bana sordu balık yapacaklarmış gideyim mi diye.Ben de bozuntuya vermedim git dedim.Ama başka böyle eşini yalnız bırakıp akşam yemeğine giden koca görmedim burda.Bir de çocuk da yok bir başıma yiyorum o nöbetteyken zaten.Sizce saçma mı bu bekar arkadaşlarının eşimi davet etmesi ,tabi rakı falan da olacak,içeceklermiş.
Evli arkadaşlar bile çocukları olduğu halde hiçbir akşam evde yalnız bırakmıyorlar eşlerini.Ki bu bekarların çağırması tuhaf degil mi size göre?Başkalarına sorsam bu gemideki arkadaşlarının eşine hepsi dedikodu sever doldurmaya çalışırlar beni sormuyorum o yüzden.

Canim benim esiminde var bekar arkadaslari arada bi giderler ole erkek erkege eglenirler filan teksin anliyorum ama bence esine guveniosan sknti olmamasi gerektigine inaniyorum. Arkadaslarim bana bu konuda biraz rahat oldugumu dusunurler ama fazla sıkınca da olanlar bdv de azicik ayrilik farkli mekanlar iyidir. Hem esini ayda 8 gun gormuosun mesela ben 15 gun gormuyorjm bi hafta gunduz 1 hafta gece calisio bence arada hakediolar sorun etme derim ben

hahaha canım ben bu durumu 3 senedir yasiyorum bekar arkadaşlarıyla iftarlara mı gidilmedi evlerine gidilmedi hala daha da gider bana sorarak gider gitme diyemem dememde gönül isterdi gitmesin benle kalsın ama sonuç olarak eşimin de bekar çevresi var evlenin sizde öyle geleyim olmayacağı için çok sık olmadıkça gidiyor genelde bazende onlar bize geliyor

Can'ım bu evde olduğu Zaman'lar ayda 8 gün olmuyor ayda 4 ay seyirde ekstradan in toplarsan yılda 6 ay olmuyor evde.Evlilerin her nanesini buldum bekarlarında buldum ama bekar nasılsa görüşmüyor diye bişey demedim.Eşime güveniyorum ama muhabbetlerini iyi biliyorum bunların da yani düşüncesizlik degil mi evli zar zor eşini gören birini çağırmaları.

6 ayını bu adamlarla geçiriyor gittikleri ülkelerde beraber takılıyor geziyor zaten bunlar E 6ay gece gündüz bir aradalar.Ben git dedim zaten

bence onların da başını bağla kurtul evli adamın ne işi var bekarla benim eşim ben hiç istemeden bıraktı ortada dönen muhabbet evli bir erkeğe yakışmaz dedi bıraktı bir de senin eşinin içki meselesi de var 6 ay doymuyorlar mı birbirlerine

Evet bunlar 21 yaşında Anca 23 24 de evlenir.Eşim 26 yaşında.35 yaşında 2 çocuklu kıdemli adamlar bile neler konuşuyormuş.Eşim de söyledi bende takibe aldım .3 ay önce çıkardım herşeylerini.Eşim de agladı yalvar yakar.

kızlar bugünkü menüm
sabah 8:30 gibi
2 kk peynir
3 zeytin
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 sb süt

öğlen 13:00 da
et sote 2 yk
patates püresi 3 ymk kaşığı
salata 1 tatlı kş zeytin yağ ile
limonlu su

akşam 18:30
fırında karnabahar 5 yk kadar
1 kase yoğurt
marul salata yağsız tuzsuz

su 2,5 ltre
spor : yok

ben kaçtım kızlar yarın doktora gidicem 9,30 gibi
bu sabah kızımın ateşi vardı inş bir sıkıntı olmaz yarın görüşürüz sabah 8,30 gibi kilo bildirimi yaparım inş bye

Tatlım nasıl biz kadınlar bazen oturmalara gidiyosak erkekler de kendi aralarında erkek erkeke muhabbet etmek isterler bu normal
Ama o ortamın nasıl olduğu önemli
Eğer eşin gitmek istemiyoduysa sana sormadan direk red ederdi
Senin için rahat etmicekse daha politik bi cevap verebilirdin
Mesela, zaten nöbetteyken seni çok özlüyorum içimden gitmeni istemem ama gitmemek seni mutsuz edecekse sen karar ver falan gibi

Abla ben eşime güveniyorum da.Bu çocukların çağırması tuhaf.21 yaşında bekar çocuklar eşim büyük onlardan.E zaten seyirlerde 6 ay gece gündüz berBer geziyorlar İtalya olsun İzmir oldun Mersin olsun.Gittikleri yerlerde.E gemide de nöbetçiyken bir aradalar.Telefonla mesajlaşıyorlar akşamları da.Uygun düşermi diye merak ettim.Çünkü eşim evlilerden de görüp merak ederek bazı yanlışlar yaptı.Bende hepsinin seceresini çıkartıp kenara koz olarak koydum.Eşlerine söyleyeceğim dedim eşime:) Tabiki söylemicem Ağladı seyirde intihar edicem falan Dedi.Bir daha dizimin dibinden ayrılmadı.Nolur söyleme kimseye karılarına söyleme Dedi.

Arkadaşlarını uyar bir daha yapmasınlar.Hepsini söyler boşatırım onları da kendimde giderim buradan dedim.Agladı işte hala devam ediyorlar Dedi.Yazık onları aylarca bekleyen eşlerine dedim

Eee canim hepimizinki ole ama mesai saatleri icinde konusamadiklarini her pis muhabbetleri yaparlar izin vermem diyemem

Pure disinda iyi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…