- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.401
mezun oluyo musun bu haftaÇekicem de biraz ilerde çekicem.Sınavım var onu halletmem lazım.Full ona odaklanıcam şimdi.Ama uğrarım buralar yine
Olcam Can'ım.Hemen ara vermeden devam edecektim ama sabah akşam ders çalışmam gerekiyor.Her boş vakti değerlendirmem lazım her seferinde Ankara yolu tepmekten usancam çünkümezun oluyo musun bu hafta
şu sonuçlar bir çıksın doktor kontrolünde nefes alıp verecem inşallah diyetisyen endokrin ve psiko kontrolünde devam edicem diyeteSüpersin ya böyle böyle gidiyor bak
eğer resimdeki şuan ki halin ise süpersin canımOlcam Can'ım.Hemen ara vermeden devam edecektim ama sabah akşam ders çalışmam gerekiyor.Her boş vakti değerlendirmem lazım her seferinde Ankara yolu tepmekten usancam çünkü
bacım profiline baktım daha ne rejimi sadece korumaya çalış harika görünüyorsunOlcam Can'ım.Hemen ara vermeden devam edecektim ama sabah akşam ders çalışmam gerekiyor.Her boş vakti değerlendirmem lazım her seferinde Ankara yolu tepmekten usancam çünkü
benimki de nisan da 2 yaş olucak ben yaz sonuna kadar emziricem herhalde kıyamıyorum oğluşuma24aylik olCak canim ben artik en zor kismina geldim sülük gibi yapisoyor herkesin icinde elini atiyor memehhh diye iki yas asisindsn sonra allah izin verirse emzirme bitecek
İyi olur geri dönüş yapmamak lazım.Her sabah söz ver kendine.Ben buzdolabını açıp açıp hadi Elif su İçel'im diyordum.Su içiyordum öyle öyle gitti.Tam sağlıksız şey yicem geri bırakıyordum.Böyle yapa yapa gitti.şu sonuçlar bir çıksın doktor kontrolünde nefes alıp verecem inşallah diyetisyen endokrin ve psiko kontrolünde devam edicem diyete
Evet Can'ım soldaki 62 63 kilodayken.Daha kilolu halim var onu koymadım :)eğer resimdeki şuan ki halin ise süpersin canım
İnşallah koruyabilirim en fazla 58 olurum gibi geliyor .Yada gruba rapor vericem ben de :)bacım profiline baktım daha ne rejimi sadece korumaya çalış harika görünüyorsun
çok şükür canım tartiya korkarak çıktım yine 8 giricem diye ama süper oldu koşu bandına her gün çıkıyorum 1 saat canım evde olduğum sürece bu hafta biraz daha az spor yaptım cumartesi pazar evde değildim misafirim falan vardı bakalım bu hafta ne olacakmerviş 70li rakamlara gelmişsin ya aferin sana tebrik ederim canım, koşu bandıyla aran nasıl
bence dekimse bir yere gitmesin kızlartakımı canlandıralım. evet sen de arayı çok uzattın kaptanım. sen de artık bir yere gidemezsin hala herkes çok tombik
bence bekleyin derim enaz bir hafta benim de başıma gelmiştim annem kolunu kırmıştı ve bilgisayarımda yanmıştı telefondan da bağlanamayınca bir hafta slm bile verememiştim insanın başında ne var bilemeyizvalla canım yarın bildirim yapmazsa bence ayrılmalı çünkü hiçbir gerekçe sunmadan yok oldu piyasadan
tabiki öyle ama pazartesi giriş yapmış ve buraya gelmemiş tatlım öyle olunca birde insan her şekilde bir fırsat bulur diye düşünüyorum eşinin çocuklarının yada bir arkadaşın bile telefonundan 2 dk durumu izah edebilir bencebence bekleyin derim enaz bir hafta benim de başıma gelmiştim annem kolunu kırmıştı ve bilgisayarımda yanmıştı telefondan da bağlanamayınca bir hafta slm bile verememiştim insanın başında ne var bilemeyiz
ben sağlıksız bir şey yemiyorum da çok ekmek tüketiyorum alışkanlık eskiden çok hareketliydim 61-59 arasıydım boyda 172 olunca süperdim ama taki troit ortaya çıkana kadar ve masabaşı işe başlayana kadar beni bu iki ey mahvettiİyi olur geri dönüş yapmamak lazım.Her sabah söz ver kendine.Ben buzdolabını açıp açıp hadi Elif su İçel'im diyordum.Su içiyordum öyle öyle gitti.Tam sağlıksız şey yicem geri bırakıyordum.Böyle yapa yapa gitti.
acaba diyeti bozdumu ki ondan mı gelmedi acaba bende de oluyor diyet yaparken birşeye moralim bozuluyor sonra bırakıyorum herşeyi ama tabiki burası da sorumluluk isteyen bir alan bizim @MuskaM ı merak ettiğimiz gibi grubun psikolojisini de düşünmek gerektabiki öyle ama pazartesi giriş yapmış ve buraya gelmemiş tatlım öyle olunca birde insan her şekilde bir fırsat bulur diye düşünüyorum eşinin çocuklarının yada bir arkadaşın bile telefonundan 2 dk durumu izah edebilir bence
iyi olmanıza sevindim.Günaydın canolar
Hadin bugün biraz canlanalım
@nanekekik çocuk nasıl oldu cnm
eliya bizler iyiyiz cnm sen nasılsın nasıl gidiyor eve ne zaman döneceksiniz
@masal3487 sen menülerine dikkat etmeye çalış tatlım özellikle akşamları abartılı olmasın eve gelince kötü süprizle karşılaşma
Diyeti. Zaman zaman hepimiz bozuyoruz canım ama yine bir yerde. Kaldığımız yerden devam etmeye çalışıyoruz umarım kötü bişey yoktur ve geliracaba diyeti bozdumu ki ondan mı gelmedi acaba bende de oluyor diyet yaparken birşeye moralim bozuluyor sonra bırakıyorum herşeyi ama tabiki burası da sorumluluk isteyen bir alan bizim @MuskaM ı merak ettiğimiz gibi grubun psikolojisini de düşünmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?