Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben kaçayım görüşürüz gençler
şuan regl bitsin tartılıcam haftaya cumada Free listeye girip bi kaç hafta sizle cuma heyecanını tekrar yaşamak istiyorum

Olcam Can'ım.Hemen ara vermeden devam edecektim ama sabah akşam ders çalışmam gerekiyor.Her boş vakti değerlendirmem lazım her seferinde Ankara yolu tepmekten usancam çünkü
eğer resimdeki şuan ki halin ise süpersin canım

Olcam Can'ım.Hemen ara vermeden devam edecektim ama sabah akşam ders çalışmam gerekiyor.Her boş vakti değerlendirmem lazım her seferinde Ankara yolu tepmekten usancam çünkü
bacım profiline baktım daha ne rejimi sadece korumaya çalış harika görünüyorsun

24aylik olCak canim ben artik en zor kismina geldim sülük gibi yapisoyor herkesin icinde elini atiyor memehhh diye iki yas asisindsn sonra allah izin verirse emzirme bitecek
benimki de nisan da 2 yaş olucak ben yaz sonuna kadar emziricem herhalde kıyamıyorum oğluşuma

şu sonuçlar bir çıksın doktor kontrolünde nefes alıp verecem inşallah diyetisyen endokrin ve psiko kontrolünde devam edicem diyete
İyi olur geri dönüş yapmamak lazım.Her sabah söz ver kendine.Ben buzdolabını açıp açıp hadi Elif su İçel'im diyordum.Su içiyordum öyle öyle gitti.Tam sağlıksız şey yicem geri bırakıyordum.Böyle yapa yapa gitti.

merviş 70li rakamlara gelmişsin ya aferin sana tebrik ederim canım, koşu bandıyla aran nasıl
çok şükür canım tartiya korkarak çıktım yine 8 giricem diye ama süper oldu koşu bandına her gün çıkıyorum 1 saat canım evde olduğum sürece bu hafta biraz daha az spor yaptım cumartesi pazar evde değildim misafirim falan vardı bakalım bu hafta ne olacak

Uzun bir yol katettin bunalman çok normal ben de 40 kilo fazlası olan biri olarak yolumun çok uzun olduğunu biliyorum ve bu yolda yılmamak adına kendimi psikolog la takip etmeye karar verdim kilolu olduğumu hep biliyordum ama beni tetikleyen bir psikologla muhabbet oldu hem de sadece birkez konuşmamıza rağmen hayat imtihanlarla dolu kilo dışında hepimizin problemleri var bunları aşmak için bazen destek almak gerekiyor aile çevre bunlar yetmezse doktor hepsinden önce dua etmek gerekli bu dünyaya neden geldik ve bu dünyadan neden gidiyoruz bunu bir kavrarsak inanın birçok şeyi aşabiliyor insan kendiliğinden
umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin kanseri bile yenebilen tek şey umut etmektir.
Pozitif olumlu düşünceler başarıya inanmak ve kazanma konusunda inatçı olmak yeterli. Sen elinden geleni yapıyorsun takdiri Allaha bırak ben inanıyorum hedefe ulaşacağına
kendini çok aç bırakınca vücut metabolizmayı kilitlermiş metabolizma harcadığı kaloriyi 500-700 kaloride sabitleyebilirmiş
bence bir diyetisyenden destek al devlet hastanelerinde de kaliteli doktorlar var

kimse bir yere gitmesin kızlar takımı canlandıralım. evet sen de arayı çok uzattın kaptanım. sen de artık bir yere gidemezsin hala herkes çok tombik
bence de

valla canım yarın bildirim yapmazsa bence ayrılmalı çünkü hiçbir gerekçe sunmadan yok oldu piyasadan
bence bekleyin derim enaz bir hafta benim de başıma gelmiştim annem kolunu kırmıştı ve bilgisayarımda yanmıştı telefondan da bağlanamayınca bir hafta slm bile verememiştim insanın başında ne var bilemeyiz

tabiki öyle ama pazartesi giriş yapmış ve buraya gelmemiş tatlım öyle olunca birde insan her şekilde bir fırsat bulur diye düşünüyorum eşinin çocuklarının yada bir arkadaşın bile telefonundan 2 dk durumu izah edebilir bence

ben sağlıksız bir şey yemiyorum da çok ekmek tüketiyorum alışkanlık eskiden çok hareketliydim 61-59 arasıydım boyda 172 olunca süperdim ama taki troit ortaya çıkana kadar ve masabaşı işe başlayana kadar beni bu iki ey mahvetti

***9.TAKIM 502. Etap***

MuallimeA (74.6/ 74,2/ 0,4/%0,54)
askrhpozitif(81,3/79,9 /1,4 / %1,72)
dagyolu(65.3/ / /% ) izine ayrılmak istiyor
60kiloyum(84,8/ / /% )
Mefkurem (78.8/ / / % )
ezo26 (56,9/ 55,9/1,0 / %1.77) mezun olmak istiyorum
sahgull(66,1/66,4 / +0,3/ %-0,45 )
Nanekekik(72.1/ / / % )
MuskaM(99,2/ / / % ) 1. Kez bildirimde bulunmadi
Habinar(79.2/ 78,2/1 / %1,26 )

9. Takım ortalama %

LİSTE DIŞI

Burcugncy( 70,1/69,7/0,4/%0,57)
Yiden16(98,3/97,2/1,1/ % 1,12)

acaba diyeti bozdumu ki ondan mı gelmedi acaba bende de oluyor diyet yaparken birşeye moralim bozuluyor sonra bırakıyorum herşeyi ama tabiki burası da sorumluluk isteyen bir alan bizim @MuskaM ı merak ettiğimiz gibi grubun psikolojisini de düşünmek gerek

iyi olmanıza sevindim.
Mefkusum kv deme dizlerinden ameliyat şart dediler tahlilleri vs kaynimin hastanedinde yaptirdik haftasonu dönüyoruz inşallah bursa daki dr a goturucez. Dünde gözünden ufak bir operasyon geçirdi. Burda işimiz kalmadı.

Diyeti. Zaman zaman hepimiz bozuyoruz canım ama yine bir yerde. Kaldığımız yerden devam etmeye çalışıyoruz umarım kötü bişey yoktur ve gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…