Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yine liste dışıyım yaaaa ama buraya başladığımda aralık ayı gibi 100 kilo ile başlamıştım 97,1 oldum hala liste dışıyım amaaaa

Ezoo tebrikler canım. aramızda 20 kilo var ah ahhh

Eki Görüntüle 1944981 Evet yapaayim bildirimimi
Geçen cuma 81,3
Bu cuma 79,9
Fark 1,4
Yüzde 1,72
Tebrkler canım 7lere hoşgeldin

Gülşah noldu canm niye artı çıktın?

Merhaba kızlar kilo bildirimi yapayım bende geçen hafta 98,3 bu sabah 97,1 fark 1,2

(98,3/97,2/1,1/ % 1,12)
Çok iyi gidiyosn.bravo canm

Canlar selamlar Nasılsıniz. Kilo verenleri tebrik ediyorum artı olanlara da haftaya inşallah diyorum.

Kızlar size bişy anlatıcam. eşimle tanıştığımızda 89 kiloydum beni hiç zayıf görmedi evlenirkende 85 kiloydm hiç kilomla ilgili yorum yapmadı ben seni böyle seviyorum derdi bende rahat takılırdım ama dün aramız düzeldi,masa bakmaya filan gittik yolda muhabbet arasnda sordm kilom nasıl sence böyle kalsam nasıl olur diye. Ben şok biraz daha kilo versen iyi olur bence, daha fazla kilo vermeni isterim dedi bende bozuldum tabi hiç duymadığım için neden şişman biriyle evlendin o zaman deyince de senin kilo vereceğini biliyordum dedi kilo verdkçe daha da hoşuna gittiğini farkediyorm kilo konusundaki özgüvenim gitti ya dün

kızlar ben çıkıyorum doktora gidicem ordan eve geçip çocuklara bakıcam akşamda eşimle hastahaneye götürücez ikisini de
bugün ki menüm çok kötü full karbonhidrat oldu

sabah 11 gibi 1 kaşarlı tost

Öğlen 12:30 gibi 1 poğaça

akşam sadece yoğurt tüketeceğim acıkırsam yine yoğurt yiyeceğim yada arada yeşil ekşi elma
buraya yazmak istemezdim ama eleştirilerinizi okuyunca beynime kazınıyor bana motive oluyor vur dedim diye öldürmeyin ama olur mu

Eki Görüntüle 1944981 Evet yapaayim bildirimimi
Geçen cuma 81,3
Bu cuma 79,9
Fark 1,4
Yüzde 1,72
oo rakibem maşallah
canım ateşi 38 üzerine çıkıyordu ama

sağol canım benim
ates dusurucu illaki vercektim canim antibiyotik ve diger ilac bosuna oldu
Merhaba kızlar kilo bildirimi yapayım bende geçen hafta 98,3 bu sabah 97,1 fark 1,2

(98,3/97,2/1,1/ % 1,12)

yine liste dışıyım yaaaa ama buraya başladığımda aralık ayı gibi 100 kilo ile başlamıştım 97,1 oldum hala liste dışıyım amaaaa

tatlim buna mefrulem ve becim kstar vetiyor onlar birsey soyler
tatlim bubi gercek sevgi bedenle degil ruhunu seversin ama begenmek istersin benim esimde cok takiyorsin diyor ama zatifladikcada hosuna gidiyor her erkek oyledir ki suan bu kilo ile bicebelesin ozguven yok zaten daha gitmesi gerej
cok karbonhidrat olmus listeyede girersen daha dikkat canim inşallah onemli bitsry yoktur

bak sana senden daha fazla inanmış nasıl da güvenmiş sana eşin mutlu ol bence

kilo hiç bir zaman iyi değil Allah bile sevmezmiş yemede israf edeni Bir kavmin helak olma sebebiymiş geç farkettim gerçi bunu benim eşimde 72 kiloydum orantılı bir kilodaydım 40 beden gelinlik giydim düğünde ama o ilk günden beri 59-60 olmamı istedi çünkü benim 21 yaşındaki fotoğrafımı görmüştü o güne dönmeyi çok istiyoruz o da ben de ama ben nasıl olsa veririm diye bugüne kadar erteledim

***9.TAKIM 502. Etap***

MuallimeA (74.6/ 74,2/ 0,4/%0,54)
askrhpozitif(81,3/79,9 /1,4 / %1,72)
dagyolu(65.3/ / /% ) izine ayrılmak istiyor
60kiloyum(84,8/ / /% )
Mefkurem (78.8/ / / % )
ezo26 (56,9/ 55,9/1,0 / %1.77) mezun olmak istiyorum
sahgull(66,1/66,4 / +0,3/ %-0,45 )
Nanekekik(72.1/71.5/0.6/ %0.83 )
MuskaM(99,2/ / / % ) 1. Kez bildirimde bulunmadi
Habinar(79.2/ 78,2/1 / %1,26 )

9. Takım ortalama %

LİSTE DIŞI

Burcugncy( 70,1/69,7/0,4/%0,57)
Yiden16(98,3/97,2/1,1/ % 1,12)

Mefkurem

eşim grip diye ısrar ediyor ama bir aydır burun akıntısı ve arada bir gelen öksürük vardı bitki çaylarıyla idare ediyordum
ateşi çıkıyor artık idare etmiyor vücut galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…