- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.461
Zamanın varmı cnm liste için bekliyelim birazbekleyelim abla fulyada oyleydo dyzeldi bak bu hafta duzelsin
kafamda deli sprularBi taraftan listeye girmiş olsa daha çok dikkatli olurmu diyor içim
Burgund niye Liste disi***9.TAKIM 502. Etap***
MuallimeA (74.6/ 74,2/ 0,4/%0,54)
askrhpozitif(81,3/ / / %)
dagyolu(65.3/65.7/+0.4/% -0,61 ) izine ayrılmak istiyor
60kiloyum(84,8/ / /% )
Mefkurem (78.8/ / / % )
ezo26 (56,9/ / / % )
sahgull(66,1/ / / % )
Nanekekik(72.1/ / / % )
MuskaM(99,2/ / / % )
Habinar(79.2/ 78,2/1 / %1,26 )
9. Takım ortalama %
LİSTE DIŞI
Burcugncy( 70,1/69,7/0,4/%0,57)
Simdiden iyi eglenceler ama ne yapiyozzzzz dikkat ediyozzzzvalla canım Zuhal abla bu hafta açık ara yendi hepimizi
dileğim çarşamba günü hala sabittim dün güzel bişeyler gördüm gibi bakalım tartilacagim simdi
memlekete gidicem canım Allahtan bir aksilik çıkmazsa kardeşim 15 tatile geldi hemde diğer akrabalar falanda toplandılar memlekete bende gideyim dedim en son kardeşimin düğününde gitmiştim 4-5 ay oldu
Hayirdir gecmis olsunTel ve tabletin sarji bitti yari
kizlar 6.hastalikmis yine bosuna kullandik ilaci
eve gecince hemen bildirim yapacsgim bende kan verdim
Kim kimi niye kiminle aldatmisAllah başa vermesin çok zor bir durum aldatılmak
Haftaya Telafisi olur üzülme canimKusura bakmayın kızlar inanın duruma göre iyi ama tabi artının iyisi olmaz
Kacıyorum şimdi kahvaltı sof toplıycam
Tamamda raki balik diyo gidilmezmiiiii yanibırak otursun küserse de küssün sen onu aslında korumaya çalışıyorsun anlamıyorsa kendi bilir.
Gecmis olsun canimsağol canım kızın da oğlanın da gece ateşi vardı doktorda işim bitmedi tekrar gidecem 1,30 gibi akşam 4,30 gibi babasıyla ikisini de doktora götürücez
evet püreyi ve patates haşlamasını sevmiyorum diyeti de yavaşlatıyor ama troit için sık sık tüketmem gerek
Niye liste disisin bende anlamadimyine liste dışıyım yaaaa ama buraya başladığımda aralık ayı gibi 100 kilo ile başlamıştım 97,1 oldum hala liste dışıyım amaaaa
Istersen ben hic yorum yapmayimkızlar ben çıkıyorum doktora gidicem ordan eve geçip çocuklara bakıcam akşamda eşimle hastahaneye götürücez ikisini de
bugün ki menüm çok kötü full karbonhidrat oldu
sabah 11 gibi 1 kaşarlı tost
Öğlen 12:30 gibi 1 poğaça
akşam sadece yoğurt tüketeceğim acıkırsam yine yoğurt yiyeceğim yada arada yeşil ekşi elma
buraya yazmak istemezdim ama eleştirilerinizi okuyunca beynime kazınıyor bana motive oluyor vur dedim diye öldürmeyin ama olur mu
Kas mi yaptin bacim senTekrar selamlar
Sabah Tekrar geri yatmıştım geç kalktım sonra birazdaha bekledim tartı için
Çarşamba -400 düm dün ektra bişey yapmayınca aynı kaldım
Dün form falanda içtim ama wc ye etki etmedi
Bu haftada iyi sonuç alamadım
Belki vücut spora biraz alışırsa daha etkili olur
Üzgünümmmm
Geçen haftada 78.8
Bugün 78.4
Fark 0.4
Yüzde 0.51
Geçmişe önden başladım
yinede güzel cnm senin bu hafta sporda pek olamadı vücut da önceki haftadan alışık olunca belki ondandır
Saat farkı
Liste sende bebeğim
ayyy fulya inan kendim vermiş gibi çok sevindim cnm hadi böyle devam inş.
Türkün aklı orda gelirmiş zaten :))
benim eskidende öyleydi cnm fazla spor yaramıyor bana
Ama ilk haftayı atlattıkya vücut şok etkisini atlatır belki
Evetttt gelelim takımın diğer fıstıklarına
@ezo26 elifff gerçekten çok tebrik ederim cnm
Çok güzel istikrarla devam ettin ve başardın.
Bunlar mezun güzelimize gelsin

askrhpozitif süper gitmiş bitanem harikasın
Lapa yapıncanmı bidaha :))
@Habinar kız yorgunluk sana yaradı heralde :))Beni şaşırttın aynı zamanda çokda sevindim
Grrçi menülerinde azdı
@MuallimeA kaçamaklar olmasa demekki daha güzel gidecekti fıstık
B burcugncy senin menülerin aklımda değil cnm eğer kaçamak yoksa sorun yok demektir haftaya yatırım yapmış oluruz
@sahgull inş.haftaya bu artının acısını çıkartırsın tatlım
@eliya geçmiş olsun bitanem
Seninde telaşın bitmiyorki şurda güzel güzel sohbet yapalım
Bana niye sormuyozzzzz gidiyimmi kiz gidiyimmmi - birsürü Smileys-Belki girersin canım Zuhal ablaya soralım
Hoşbuldum canimEzoo tebrikler canım. aramızda 20 kilo var ah ahhh
Tebrkler canım 7lere hoşgeldin
Gülşah noldu canm niye artı çıktın?
Çok iyi gidiyosn.bravo canm
Sağol tatlım
benimki hala daha zayıflama diyor yanakların kaybolur hem çok zayıf olmak yakışmaz diyor bakalım hedefe ulaşınca napicakKızlar size bişy anlatıcam. eşimle tanıştığımızda 89 kiloydumbeni hiç zayıf görmedi evlenirkende 85 kiloydm hiç kilomla ilgili yorum yapmadı ben seni böyle seviyorum derdi bende rahat takılırdım ama dün aramız düzeldi,masa bakmaya filan gittik yolda muhabbet arasnda sordm kilom nasıl sence böyle kalsam nasıl olur diye. Ben şok biraz daha kilo versen iyi olur bence, daha fazla kilo vermeni isterim dedi bende bozuldum tabi hiç duymadığım için neden şişman biriyle evlendin o zaman deyince de senin kilo vereceğini biliyordum dedi kilo verdkçe daha da hoşuna gittiğini farkediyorm kilo konusundaki özgüvenim gitti ya dün
Antibiyotik ah ah yapacak bişey yok kuzumoo rakibem maşallah
ates dusurucu illaki vercektim canim antibiyotik ve diger ilac bosuna oldu
tatlim buna mefrulem ve becim kstar vetiyor onlar birsey soyler
tatlim bubi gercek sevgi bedenle degil ruhunu seversin ama begenmek istersin benim esimde cok takiyorsin diyor ama zatifladikcada hosuna gidiyor her erkek oyledir ki suan bu kilo ile bicebelesin ozguven yok zaten daha gitmesi gerej
cok karbonhidrat olmus listeyede girersen daha dikkat canim inşallah onemli bitsry yoktur
tebrikler canımkizlar beklentimi karsilamadi tarti sanirim spor ve saatlere uymadigim icinn ama bence dahada gyzel olabilirdi
cuma:72.1
guncel:71.5
fark:0.6
yuzde:0.83
Süpersin fulyaKızlar çok özür.
Cuma 84.8
Bugün 84
Fark -0.8
Abla bu hafta spora tepki verdi bence haftaya süper olacakTekrar selamlar
Sabah Tekrar geri yatmıştım geç kalktım sonra birazdaha bekledim tartı için
Çarşamba -400 düm dün ektra bişey yapmayınca aynı kaldım
Dün form falanda içtim ama wc ye etki etmedi
Bu haftada iyi sonuç alamadım
Belki vücut spora biraz alışırsa daha etkili olur
Üzgünümmmm
Geçen haftada 78.8
Bugün 78.4
Fark 0.4
Yüzde 0.51
haha Türk aklı işte hep WC de geliyor her şey aklımızaOfffff yaaaadiyorum ya o kadar yoğunum ki sabah tartildim yolda ya da ise gidince hemen mesaj atayım dedim unutuşum. Şimdi wc de aklıma geldi.
Ben herseyden sikiliyom ki30 dk bisiklet yaptim aksama yemege davetliyiz gelincede bolgesel yaparim leslie yapamayabilirim bide ben leslide sıkıliom ya
6.hastalikmis abla 4gun 40 derece atesle yandi sonra dökubtu olduHayirdir gecmis olsun
smile kullanmayan kapanim cozumuBana niye sormuyozzzzz gidiyimmi kiz gidiyimmmi - birsürü Smileys-
paylastim abla muskam gelirse duzeltecegiz yiden konusuda yeni uye menuleri biraz kacamakli zuhal abla bu hafta bekleyelim dedi burcu izin iilosuna dusecekBen evdeyim listeyi payöasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?