- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.501
tam işi öğrenmeden kaybolma buralardan ezo hemen gelir verdiklerin asıl korumada frenlenmeye ihtiyaç var bkz:ben :)İnşallah koruyabilirim en fazla 58 olurum gibi geliyor .Yada gruba rapor vericem ben de :)
yemede biyerden sonra sıkıyor gece şiş mideyle uyuması da zor sabah öddemli kalkıp dayak yemiş gibi hissediyorsun yaşasın hafif ve sağlıklı beslenme kaptaniçemBir Ära yiyerek intihar etmeye karar verdim ama oda sikici
Bilsem bebisim dememmi
Tatlım leslieden sıkıldıysan daha bisürü başka videyolar var onlardan yapHep.sisman kalacak degiliz ama dimi
Olede sıkılıom abla ben yaaa sanirim leslie teyze sıkmis beni Allahtan haftaici yuruom
Ben hastayim doktur abliskomKız sen bildirim yapmadın ne alemdesin :))
Spor yarışına girecenmi
Fisrigim iyiyiz säkür
yapabilirim abla sonuçları güzel olmuşEvetttt gelelim takımın diğer fıstıklarına
@ezo26 elifff gerçekten çok tebrik ederim cnm
Çok güzel istikrarla devam ettin ve başardın.
Bunlar mezun güzelimize gelsin

askrhpozitif süper gitmiş bitanem harikasın
Lapa yapıncanmı bidaha :))
Habinar kız yorgunluk sana yaradı heralde :))Beni şaşırttın aynı zamanda çokda sevindim
Grrçi menülerinde azdı
@MuallimeA kaçamaklar olmasa demekki daha güzel gidecekti fıstık
@burcugncy senin menülerin aklımda değil cnm eğer kaçamak yoksa sorun yok demektir haftaya yatırım yapmış oluruz
@sahgull inş.haftaya bu artının acısını çıkartırsın tatlım
@eliya geçmiş olsun bitanem
Seninde telaşın bitmiyorki şurda güzel güzel sohbet yapalım
abla ezonun esi denizci bekâr bi iki yas kucuk arkadaşlari raki baliga çağırmış ezoda atar yapmisRaki balik ne oldu ben hala ordayim
Bekar arkadaşları ezonun eşini çağırmışlardıRaki balik ne oldu ben hala ordayim
Eeee ben gidiyim onun yerineabla ezonun esi denizci bekâr bi iki yas kucuk arkadaşlari raki baliga çağırmış ezoda atar yapmis
meger esinin evli ve bekar arkadsslari bi chat grubundan birileri ile görüşüp bulusup eslerini aldatiyormus vs guvensiz ortamlar diyor olsy o
Bu raki balikci arkadaslardan bend istiyomBekar arkadaşları ezonun eşini çağırmışlardı
Gitmemiş
Şimdiye kadar yiyip içtiklerine say :))Bu raki balikci arkadaslardan bend istiyom
Bizimkiler yemeye geliyor gel ye ic diyen Arkadaş isterimmmmmm
abla bende isterim bir yaris@MuallimeA poni kız sen benle yarışmayınca konsantre olamıyon heralde :))hadi bu hafta beni yende keyfin yerine gelsin :))
haftaya tam gaz geliyorum bir hafta benim rakibim olurmu sun sultanım seninle hiç yarışmadım ben listedeyken gaza gelmeye ihtiyaçım varHuuu Huuu sevgili takımcım
Yine vasat bi yüzdeyle bi haftayı daha bitirdik
Bunda payı olan en başta kendimi kınıyorum
Eeee zühal hanım
haftalar geçiyor sen hala yerinde sayıyosun ne zaman aklın başına gelecek. Kendini 60 kilo ya düşmüş 36 beden falanmı zannediyorsun
Daha dolaptaki kıyafetlerin pek çoğu olmuyor yaz geliyor. Sen Daha bi 75 e bile düşemedin böyle gidersen Daha çok beklersin
Bu hafta ne yapıp edip en az -1 olmanı bekliyorum
Enerji koçunda geldi artıkberilceee
Beril hanım lütfen şu Zühal şişkosuyla ilgilenin biraz
Güzel veren arkadaşlarımı çoook tebrik ediyorum tabi emek verenleride
Est.tatlım benim için hepinizin fikşrleri çok değerliAbla bence sen çok az yiyorsun metobolizmayı durduruyorsun
Menülerinde hiç bişey Yok
Yemelisin ki mide çalışsın
Yanlış anlama naçizane fikrim
Mefkurem
abla bende isterim bir yaris
Bu ne yaaa beni hedef tahtasımı seçtiniz :))haftaya tam gaz geliyorum bir hafta benim rakibim olurmu sun sultanım seninle hiç yarışmadım ben listedeyken gaza gelmeye ihtiyaçım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?