- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.481
Yerim seni smilesi6.hastalikmis abla 4gun 40 derece atesle yandi sonra dökubtu oldu
smile kullanmayan kapanim cozumu
paylastim abla muskam gelirse duzeltecegiz yiden konusuda yeni uye menuleri biraz kacamakli zuhal abla bu hafta bekleyelim dedi burcu izin iilosuna dusecek
merak etme abla Burada nasılsa ordada aynı olacak spor diyet tam gaz devamSimdiden iyi eglenceler ama ne yapiyozzzzz dikkat ediyozzzz
göndermem hiç bı yere abla sen isim var dedin diye sana atmadım topuBana niye sormuyozzzzz gidiyimmi kiz gidiyimmmi - birsürü Smileys-
8 e kadar duzeltebiliyoruz bence paylasalimda bir an önce yükü kalksın uzerimizden gelirse ekleriz ben hiç ihtimal vermiyorum ama eğer bir daha gelmezse 3 hafta listeyi kötü etkilicekKaca kadar bekleyelim
Ben herseyden sikiliyom ki
En son pzt gelmis tk da mesaj begenmis yazmamismerak etme abla Burada nasılsa ordada aynı olacak spor diyet tam gaz devam
göndermem hiç bı yere abla sen isim var dedin diye sana atmadım topu
8 e kadar duzeltebiliyoruz bence paylasalimda bir an önce yükü kalksın uzerimizden gelirse ekleriz ben hiç ihtimal vermiyorum ama eğer bir daha gelmezse 3 hafta listeyi kötü etkilicek
Bir Ära yiyerek intihar etmeye karar verdim ama oda sikiciAman napcaz ablaa yaaaa
Heee 1 haftada kas yaptım :))Kas mi yaptin bacim sen
listeyi yüzdesi en kötü olan hallediyor cnmBen evdeyim listeyi payöasirim
ben telden açıyorum tv ye bakıp yapıyorum cnm o zaman nasıl geçtiğini anlamıyon30 dk bisiklet yaptim aksama yemege davetliyiz gelincede bolgesel yaparim leslie yapamayabilirim bide ben leslide sıkıliom ya
Bu hastalığıda ilk defa duydum neymişki Bu.hastalikmis abla 4gun 40 derece atesle yandi sonra dökubtu oldu
Iyi yolcululuklar bebeğimKızlar 5 buçukta evden çıkmış olmam lazım motor taktirip evi toplamam lazım valizi hazırladım benim cadiyla zar zor bir uyusa evi toparlayıp hazırlanicamoyy oyyy benim adamın ani isleri normalde yarın gidecektim bugün birlikte gidelim dedi otobusle uzun zamandır yolculuk yapmamistim malum kış arabayla cesaret edemedik birde kış lastikleri yok hem eşimi geri tek gönderen
Listeye yeni girdi tatlım sorun orda izinli yazamıyozEn son pzt gelmis tk da mesaj begenmis yazmamis
Gelmezse izinli yazalim haftayi garantiliyelim
Gelirsede iki hafta bekler liste icin onuda konusuruz
Insallah birsey yoktur
Kız sen bildirim yapmadın ne alemdesin :))Bir Ära yiyerek intihar etmeye karar verdim ama oda sikici
Bilsem bebisim dememmi
Sağol canom.eliya tatlim gecmisler olsun
Ayy sorma ya kendi kendime kalmayi özledimEvetttt gelelim takımın diğer fıstıklarına
ezo26 elifff gerçekten çok tebrik ederim cnm
Çok güzel istikrarla devam ettin ve başardın.
Bunlar mezun güzelimize gelsin

askrhpozitif süper gitmiş bitanem harikasın
Lapa yapıncanmı bidaha :))
@Habinar kız yorgunluk sana yaradı heralde :))Beni şaşırttın aynı zamanda çokda sevindim
Grrçi menülerinde azdı
@MuallimeA kaçamaklar olmasa demekki daha güzel gidecekti fıstık
B burcugncy senin menülerin aklımda değil cnm eğer kaçamak yoksa sorun yok demektir haftaya yatırım yapmış oluruz
sahgull inş.haftaya bu artının acısını çıkartırsın tatlım
eliya geçmiş olsun bitanem
Seninde telaşın bitmiyorki şurda güzel güzel sohbet yapalım
hayirli yolculuklarKızlar 5 buçukta evden çıkmış olmam lazım motor taktirip evi toplamam lazım valizi hazırladım benim cadiyla zar zor bir uyusa evi toparlayıp hazırlanicamoyy oyyy benim adamın ani isleri normalde yarın gidecektim bugün birlikte gidelim dedi otobusle uzun zamandır yolculuk yapmamistim malum kış arabayla cesaret edemedik birde kış lastikleri yok hem eşimi geri tek gönderen
izin hakki plusmadi abla ya diskalifiye yada bildirimsizEn son pzt gelmis tk da mesaj begenmis yazmamis
Insallah birsey yoktur
Bizde senle kalmayı özledik fıstığımyy sorma ya kendi kendime kalmayi özledim
Şükür benimkilerde böyle bişey olmadığından cahil kalmışımMefkurem viral birsey sanirim gecen diyetosyene gidince hastaneden yada tornivuda ycu yuttugunda hastaneden bulasto eskiler bulgur puskurtmesi diye biliyor once ates ates bitince dokuntu
birde yazin tatil donusu otobusun camini yaladigi icin olmustu dokuntuye cevirince geciyor zaten abla atlattik sukurŞükür benimkilerde böyle bişey olmadığından cahil kalmışım
Inş.çabuk geçer
Bir Ära yiyerek intihar etmeye karar verdim ama oda sikici
Bilsem bebisim dememmi
Heee 1 haftada kas yaptım :))
Biliyon bana fazla spor yaramıyor cnm belki bu hafta vücut alışır
listeyi yüzdesi en kötü olan hallediyor cnm
Haftaya liste görevisahgull de
ben telden açıyorum tv ye bakıp yapıyorum cnm o zaman nasıl geçtiğini anlamıyon
Bu hastalığıda ilk defa duydum neymişki Bu
Iyi yolcululuklar bebeğim
Bu hafta spor kontrolü zor gelirse poni yapsın istersen
Yeni uye alamıyor sanırım 2 ayEn son pzt gelmis tk da mesaj begenmis yazmamis
Insallah birsey yoktur
yok abla hallederim ben zor olursa devrederim sağol abla trafiğe takılı kaldık taksideHeee 1 haftada kas yaptım :))
Biliyon bana fazla spor yaramıyor cnm belki bu hafta vücut alışır
listeyi yüzdesi en kötü olan hallediyor cnm
Haftaya liste görevisahgull de
ben telden açıyorum tv ye bakıp yapıyorum cnm o zaman nasıl geçtiğini anlamıyon
Bu hastalığıda ilk defa duydum neymişki Bu
Iyi yolcululuklar bebeğim
Bu hafta spor kontrolü zor gelirse poni yapsın istersen
sağol tatlimhayirli yolculuklar
izin hakki plusmadi abla ya diskalifiye yada bildirimsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?