Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar diyetisyenden geldm 10 gün için totalde -300 gramım tok ve kıyafetlydm yine. yağdan 700 gr gitmiş 500 grda kasım artmış. kaçamak konusunda konuştuk.bir iki ısırık almak normal diyo ama paketin sonunu görmek yeme bozukluğuymuş psikolojik açlıkmış. günlük listeler verdi bu kez

Ohhh maşallah bidahaki gidişine tamamen incecik olursun o zaman şok olurlar

Hazır oraya kadar gitmişken biraz tatlı bari yeseydin kızzz yazık anneciğin emek verip yapmıştır :))

Neyse korktuğun kadar değilmiş

Bizde biliyoz psikoljik açlığıda işte onu aşmak mesele

Ohhh maşallah bidahaki gidişine tamamen incecik olursun o zaman şok olurlar

Hazır oraya kadar gitmişken biraz tatlı bari yeseydin kızzz yazık anneciğin emek verip yapmıştır :))
Abla ya sorma zaten akşama misafir için patatesli ıspanakli börek
, Fıstıklı irmik helvası, kaymaklı balkabağı tatlısı, güllaç var napcam bilmiyorum sabretmek zor olacak
Kızlar kamile bi süre gelemicek bilginize...
ins önemli bişey yoktur abla

, Fıstıklı irmik helvası, kaymaklı balkabağı tatlısı, güllaç var napcam bilmiyorum sabretmek zor olacak
Anam 1 tatlı yetmiyormu ne o öyle 3 çeşit

Kızlar sürekli, olan bol gelen kıyafetleri giymek insana rahatlık veriyor
Biraz önce dolaptaki bazı pantolanları denedim. Geçen dönem aldığım 38 beden
Tabiki dar geldiler. Anladımki benim mutlaka kilo vermem lazım
Artık akşamları çok acıkıp sabrımın tükendiği zamanlarda dar kıyafetleri denicem
O zaman pis boğazıma dur diyebilirim

Alıntı

Canın tatlı mı çekiyor?
Git ye hadi.

yazı çok güzel ve motive edici. teşekkürler canım. bu arada ben sağdakini istiyom

o iltifatlar zaten insanın ayağını yerden kesiyor. süpersin tatlım aynen devam....

Neyse korktuğun kadar değilmiş

Bizde biliyoz psikoljik açlığıda işte onu aşmak mesele
aynen

ben de gelem mi bir köşeye sığışırım

Anam 1 tatlı yetmiyormu ne o öyle 3 çeşit
gözüm döndü valla

bende kilo verdikce boşaltıyorum dolabı ablam hedefe ulaştığım gün çılgınlar gibi alışveriş yapicam çok beğendiklerimi ise daraltirmayi düşünüyorum

çok motive edici olur. ben de dolaptakilere bakıyom arasıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…