- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.641
Ohhh maşallah bidahaki gidişine tamamen incecik olursun o zaman şok olurlarburdayım ablam bugün biraz giremem akşama anneannemde misafirler var daha doğrusu aile toplasmasi koşuşturma içindeyiz ama yarından itibaren bomba gibi geliyorum ve annemin sağlıklı yemeklerinden yiyorum ablambu arada herkes iltifat ede ede beni çok mutlu ettiler dört köşe dolanıyorum
Neyse korktuğun kadar değilmişKızlar diyetisyenden geldm 10 gün için totalde -300 gramım tok ve kıyafetlydm yine. yağdan 700 gr gitmiş 500 grda kasım artmış. kaçamak konusunda konuştuk.bir iki ısırık almak normal diyo ama paketin sonunu görmek yeme bozukluğuymuş psikolojik açlıkmış. günlük listeler verdi bu kez
Aynen korktuğum gibi değildi sporumu diyetimi yaptm kaçamaklarda olmasa çok iyi gidecekti. hergün tartılma dediNeyse korktuğun kadar değilmiş
Bizde biliyoz psikoljik açlığıda işte onu aşmak mesele
Neden ki sana küsmemiş miKızlar kamile bi süre gelemicek bilginize...
Yok tatlım o kadarcık şeyden küsülürmü, sonuçta ne dedimkiNeden ki sana küsmemiş mi
Abla ya sorma zaten akşama misafir için patatesli ıspanakli börekOhhh maşallah bidahaki gidişine tamamen incecik olursun o zaman şok olurlar
Hazır oraya kadar gitmişken biraz tatlı bari yeseydin kızzzyazık anneciğin emek verip yapmıştır :))
ins önemli bişey yoktur ablaKızlar kamile bi süre gelemicek bilginize...
Tamam abla iyi olmuş.Teşekkür ederim :)Ben yazdım cnm bahar görünce düzeltir
Anam 1 tatlı yetmiyormu ne o öyle 3 çeşitAbla ya sorma zaten akşama misafir için patatesli ıspanakli börek
, Fıstıklı irmik helvası, kaymaklı balkabağı tatlısı, güllaç var napcam bilmiyorum sabretmek zor olacak
ins önemli bişey yoktur abla
Anneannemin hep huyudur abla herşey bol bol olacakAnam 1 tatlı yetmiyormu ne o öyle 3 çeşit
Aman iyi abla bn alındı sandımYok tatlım o kadarcık şeyden küsülürmü, sonuçta ne dedimki
Özel sebepler den
Canm çocukla ototbüs yolculuğu nasıl geçtiAnneannemin hep huyudur abla herşey bol bol olacakherkesin sevdiği farklı der
Poni senin evde dar gelen kıyafetin varmıAman iyi abla bn alındı sandım
Valla tatlım özel arabanın gözünü seveyim orda oto koltuğunda oturuyor öylece gidiyoruz otobüste çok hareketliydi uyumadı inmek istedi sıkıldıCanm çocukla ototbüs yolculuğu nasıl geçti
Alıntı
Canın tatlı mı çekiyor?
Git ye hadi.
Tadı bir saniye sürecek, kalçalarına ise bir ömür yerleşecek, senin peşinden her yere gelecek.
O hamburgeri, çikolatayı, yağlı abur cuburları yerken keyif aldın ama bak, göbeğine yerleşti hepsi.
Her gün sırtında, göbeğinde, yüreğinin üstünde bir çuval dolusu kiremit taşır gibi taşıyorsun yediklerinin günahını.
Şeker seni kölesi haline getirdi.
Onu hayatından çıkaramayacak kadar zayıf mısın?
Artık kontrol et hayatını.
Beynin sana oyun oynuyor, mutluluğu çikolatada bulabileceğini sanıyorsun.
Seni kandırmasına izin verme, ipleri eline al.
Bahanen çok. Suçlayacak bir sürü etken var çevrende, değil mi?
"Regl oldum, dayanamadım"
"Ama arkadaşım ye bir dilim diye ısrar edince çeviremedim"
"Küçük bir tabak yedim, fazla değil"
"Kendimi şımarttım"
Kendine sağlıklı bir beden vererek şımart kendini, yediğin zehirlerle değil.
Suçu kendinde aramaya, sorumluluk almaya ne dersin?
Yemek istediğin için yiyeceksin.
Başkası yüzünden ya da reglden dolayı değil.
Peki, öyleyse bu kararının arkasında dur.
Ve vicdan azabı çekme.
"Yedim, afiyet olsun kendime" diye düşün.
Ancak şunu bil, böyle düşünenler 1 haziranda amaçlarına kavuşamayacak.
Mazeret kabul etmiyoruz!
Kendini kandırmayı kes artık!
Canın tatlı çekiyorsa 3 adım atman gerekiyor.
1- Su iç, susadın büyük ihtimalle ve açlıkla karıştırıyorsun.
2- Gerçekten açsan, düzgünce karnını doyur, abur cubura yeltenme.
3- 20 dakika bekle. 20 dakika sonra istemeyeceksin eğer geçici bir hevesse.
1 haziranda ne düşünmek isterdin?
"Yine başaramadım, denedim olmadı" diye mi?
Hayır, denemedin.
Gerçekten istiyorsan ideal fiziğine kavuşmayı,
Gerçekten istiyorsan incecik belinle dışarıda dolaşmayı,
Gerçekten istiyorsan olman gereken sağlıklı kiloda olmayı,
Gerçekten istiyorsan milleti kıskandıracak kadar zayıflamayı,
150 günlük bu sınavda gerçekten elinden geleni ardına koymamalısın.
Gerçekten istemelisin bunu, yürekten.
Seni şaşırtmak isteyen, yolundan çevirmek isteyen bir sürü tuzak olacak etrafında;
Pastaneler, fast food dükkanları, rengarenk paketli zehirler senin gözünü boyuyacak.
Arkadaşların "Sen yapamazsın zaten ya, sende o irade yok, yüzün güzel, kilo verme boşver" diyecekler.
Merdivenleri soluk soluğa çıkacaksın yine.
Tek ömrünü sağlıksız bir bedene hapis geçireceksin belli ki.
Sürekli bir yere oturmak için yalvaran, çabuk yorulup tükenen vücudunu koltuktan kaldırmayıp onu tembellikle şımartacaksın.
Bunu sen istedin.
Ama bu engelleri aşabilecek güçte ve disiplindeysen,
Alnından akan terlere rağmen bir fazla mekik daha çekebilirsen,
Beynin "Daha fazlasını yapamam" derken, "Yapabilirim" diye haykırıp 1 km daha fazla koşarsan,
1 damla daha fazla emek verirsen her gün,
1 damlalar, damlaya damlaya göl olacak haziranda.
Yapamayacağını düşünenlere "İzleyin ve görün" diyeceksin.
Şimdi evinin salonunda terleyeceksin ki spor kıyafetlerinin içinde,
Bu sayede yazın kumsalda vücudunu saklamak için çıkaramadığın kıyafetlerinin içindeterlemeyeceksin.
Şimdi yemeyeceksin ki o zehirleri,
Bu sayede seni yaza kadar parça parça terk edecekler vücudunundaki her yağ kütleciği.
Şimdi söyle,
Hala yemek istiyor musun o tatlıyı?
o iltifatlar zaten insanın ayağını yerden kesiyor. süpersin tatlımYorucuydu abla sabah uyandığımda her yerin şişmiş bir şekilde uyandım dün gece 2 de yattık sabah 9 da kalktik
gerçekten kötü bir sonuç olmus
burdayım ablam bugün biraz giremem akşama anneannemde misafirler var daha doğrusu aile toplasmasi koşuşturma içindeyiz ama yarından itibaren bomba gibi geliyorum ve annemin sağlıklı yemeklerinden yiyorum ablambu arada herkes iltifat ede ede beni çok mutlu ettiler dört köşe dolanıyorum
aynenNeyse korktuğun kadar değilmiş
Bizde biliyoz psikoljik açlığıda işte onu aşmak mesele
ben de gelem miAbla ya sorma zaten akşama misafir için patatesli ıspanakli börek
, Fıstıklı irmik helvası, kaymaklı balkabağı tatlısı, güllaç var napcam bilmiyorum sabretmek zor olacak
ins önemli bişey yoktur abla
gözüm döndü vallaAnam 1 tatlı yetmiyormu ne o öyle 3 çeşit
bende kilo verdikce boşaltıyorum dolabı ablam hedefe ulaştığım gün çılgınlar gibi alışveriş yapicamKızlar sürekli, olan bol gelen kıyafetleri giymek insana rahatlık veriyor
Biraz önce dolaptaki bazı pantolanları denedim. Geçen dönem aldığım 38 beden
Tabiki dar geldiler. Anladımki benim mutlaka kilo vermem lazım
Artık akşamları çok acıkıp sabrımın tükendiği zamanlarda dar kıyafetleri denicem
O zaman pis boğazıma dur diyebilirim
Atla gel tatlımyazı çok güzel ve motive edici. teşekkürler canım. bu arada ben sağdakini istiyom
o iltifatlar zaten insanın ayağını yerden kesiyor. süpersin tatlımaynen devam....
aynen
ben de gelem mibir köşeye sığışırım
gözüm döndü valla
çok motive edici olur. ben de dolaptakilere bakıyom arasıraKızlar sürekli, olan bol gelen kıyafetleri giymek insana rahatlık veriyor
Biraz önce dolaptaki bazı pantolanları denedim. Geçen dönem aldığım 38 beden
Tabiki dar geldiler. Anladımki benim mutlaka kilo vermem lazım
Artık akşamları çok acıkıp sabrımın tükendiği zamanlarda dar kıyafetleri denicem
O zaman pis boğazıma dur diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?