- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.381
iyi olmamış bu artı niye bekliyordun fulya regl mi yaklaştıGünaydın kızlar
Cuma 84
Bugün 84.7
Fark +0.7
Son uc gundur cok artiydim. Bekledigim birseydi bu Kusura bakmayın. Kızlar akşam konusuruz. Şimdi toplantım var çıkmam lazım.
olsun canim artida degilain en azindan maşallahGeçen hafta 79,9
Bu hafta 79,8
Fark 0,1
Malesef kızlar memlekete gitmek bana yaramadi
hain pisi pisi profosyonel yaklasmisYok cnm kırmamış nasıl çıkardı anlamadım
Kafesin kapısı hep açık dururdu zaten
Çok aşağıda da değildi sehba gibi bişeyin üstünde
Heralde bi taraftan yakalamaya çalışınca kuş öbür taraftan çıktı
Yatak odasının kapısı kapalı olunca hiç sesde duymadık
bizsiz rahatlamak mumkun degilÇıkıyımda rahatlıyım :))
neden boyle birsey bekliyordun menulerinde kacamak yoktu ayaktami atistiriyorsun iki ileri bi geri oluyor kac haftador sende canim nerde yanlis yapiyorsun kiGünaydın kızlar
Cuma 84
Bugün 84.7
Fark +0.7
Son uc gundur cok artiydim. Bekledigim birseydi bu Kusura bakmayın. Kızlar akşam konusuruz. Şimdi toplantım var çıkmam lazım.
hadi bismillahgünaydın hanımlar yeni kalktım birazdan tartılıcam bakalım hangi rakamla başlangıç yapıcam
Çıkmayacağını biliyordum 600 gr oda geçtiğimiz hafta sonu giden kiloAfiyet olsun.Menün güzel.Sporunda iyi.Güzel sonuçlar çıkar inşallah
tebrik ederim yaseminciğimGünaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta 78.200
Bu hafta 77.600
Fark 600 gr
bende muz sut yaptim ama hic ise yaramadi kabiz yapti hattaSeviyorum ben bu detoks işini
dün 67.4
bugün,65.6
eksi 1.8
hedef haftaya 64 inşallah
gayet iyi canim mite uxuldun bak bide aeti diyodunGünaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta 78.200
Bu hafta 77.600
Fark 600 gr
hiçde kötü değil cnmGünaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta 78.200
Bu hafta 77.600
Fark 600 gr
oyyyy maşalah dilek metosunu konuşturmuş :))Seviyorum ben bu detoks işini
dün 67.4
bugün,65.6
eksi 1.8
hedef haftaya 64 inşallah
her detoks herkese iyi gelmiyor cnm bide yeşil muz gerekliponicik sen kaldin malesef bende +0.3um kizlar keske muz yerine lapa yada patates yapsaydm cunku en azindan dym sabittim
bence de muz, patates sıkıntı en güzeli proponicik sen kaldin malesef bende +0.3um kizlar keske muz yerine lapa yada patates yapsaydm cunku en azindan dym sabittim
teşekkür ederim sultanım bünyede özlemiş diyet yapmayı dün gece karnımın açlıktan guruldama sı nasıl keyif verdi anlatamamhiçde kötü değil cnm
Ne yazıkki her hafta kilo kilo gitmiyor
Buda normal
oyyyy maşalah dilek metosunu konuşturmuş :))
her detoks herkese iyi gelmiyor cnm bide yeşil muz gerekli
Kız söylediydimya :))Mefkurem iznemi ayrılıyorsun ablam uzun bi ayrılık olmasın inşallah bu takımın sana ihtiyacı var biliyosun dimi
yaramiyor abla yesildi ama patateste en azindan _500gitmisti lapada _700' ayranda _1kghiçde kötü değil cnm
Ne yazıkki her hafta kilo kilo gitmiyor
Buda normal
oyyyy maşalah dilek metosunu konuşturmuş :))
her detoks herkese iyi gelmiyor cnm bide yeşil muz gerekli
patates ise yaradida mux tirt bugun pro agirlikli gidiyorumbence de muz, patates sıkıntı en güzeli pro
su metonu uv dort hafta odunc versenteşekkür ederim sultanım bünyede özlemiş diyet yapmayı dün gece karnımın açlıktan guruldama sı nasıl keyif verdi anlatamam
valla oluyor sen fark etmiyorsun yazilarinin rengi yeter buraya gelmek icin sebep sadece bu takim degil paylasima yazalim inan her takim ayni fikirdedir kendini biraz onemse abla populeriten varKız söylediydimya :))
Güzelim insanın kendine hayrı olmayınca başkalarınada olamıyor ne yazıkki
Artı değil canım sabitim pazartesi de bu kilodaydım eksilmedigayet iyi canim mite uxuldun bak bide aeti diyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?