- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.401
Süpersin canım deniyecem bunuSeviyorum ben bu detoks işini
dün 67.4
bugün,65.6
eksi 1.8
hedef haftaya 64 inşallah
Muzda sütte kabız yaparbende muz sut yaptim ama hic ise yaramadi kabiz yapti hatta
gecen cumaya gore eksisin netiveye bak tatlimArtı değil canım sabitim pazartesi de bu kilodaydım eksilmedi
kesinlikle denemelisin çok kaçırdığın zaman iyi kilo verdiyor ama diyet esnasında verilecek kiloda azaldıkça bu kadar olması mümkün değilSüpersin canım deniyecem bunu
Hakkında hayırlısı hemen bırakma takımı menülere yorum bekliyoruz senden kaptan da gitti sen de birden şok yaşatmayın bizeGünaydınlar herkese bol eksiler
Geçen hafta 78.4
Bugün 78
Fark 0.4
Yüzde 0.51
Kızlar malumunuz son dönemde azda yesem normalde yesem gitmiyor
Listede olunca daha çok kasıyorum kendimi
O yüzden bi süre izine ayrılmak istiyorum
Evet şükür az da olsa iyi gidiyorum canımgecen cumaya gore eksisin netiveye bak tatlim
ben seni anlıyorum da demiştim :) gözümüzün bebeği bizim için ne kadar değerli olduğunu hissettirimiyomuyuz biz sana, sen takımın motivasyon meleğisin ablam, biraz nefes al enerji topla haftaya cuma geri dön:) şaka şakaKız söylediydimya :))
Güzelim insanın kendine hayrı olmayınca başkalarınada olamıyor ne yazıkki
listede değilim mezunum diye beni almamazlık yapmayın yarışlara on kilo alır girerim listeye kızdırmayın beni:))@saghull evdesin canim fotoda ekleyebiliyorsun takim ici yarisalim seferoglu telli oglu kura cekip atsana fotosunu buraya musiatsen
Tam bana göre detoks ben pro yemeyince doymuş hissetmiyorum kendimi salata ot sebze yesem ne yemesem ne hiç aramıyorumkesinlikle denemelisin çok kaçırdığın zaman iyi kilo verdiyor ama diyet esnasında verilecek kiloda azaldıkça bu kadar olması mümkün değil
buradayım canimda carsidayiz şimdi yarın akşama kadar pek sık giremeyebilirim ben bu arada haftanın spor birincisini akşama aciklayacagim insallahaskrhpozitif merve neredesin bitmedimi evin isi
iyi gezmeler canim ben spor sonuncusutum kesin :/buradayım canimda carsidayiz şimdi yarın akşama kadar pek sık giremeyebilirim ben bu arada haftanın spor birincisini akşama aciklayacagim insallah
eline saglik canim bu arada bireyseldedeEki Görüntüle 1948018
Karıştırıp ikiye böldüm 9 kişi olduğu için bi grup 5 oldu
Tellioğulları
B burcugncyHabinar K kurtlu_elma @MuallimeA
Seferoğulları
North River Fitt_anne 60kiloyum sahgull askrhpozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?