- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.341
mesela kendimi baz alirsam hepiniz kadar bittim hepiniz kadar gaza gelip cabucak söndüm hatta bi ara amannn dedim herkes zayif olmak zorundami allah-u tela karakter zayifligi vermesin deyip kendimi avuttum
ama ic sesim inanmadi hayirrrrr diye bagiran birsey var icimde yaparsin yapabilirsin diyo ben onu bi cikolata paketiyle susturmaya calisiyorum oyle kuvvetli bir ses ki bitmedi salakmisin sen dedi bu kadar mi vazgectin bu beden boyle himbil olsun diyemi verildi sana millet ekmek bulamazken cesit cesit yemeklerin ustune ne diye yiyorsun abur cuburlari oglunada kotu ornek suan istemesede ilerde isteyecek hic hic hic susmadi sadece nefis korlugu ile duymamaya calistim
haa suan motivemiyim evet arads tokezliyormuyum evet ama vazgecmiyorum ben benden vazgecersem herkes vazgecer
niye mi kabul ettim kaptanligi @berilceee veMefkurem icin ben hatir gonul bilirim oyle silemem biliyorum beril donecek zuhal ablada aynen hazir olacak bu iki guzel yurek bi gece saat 01:00 civarı baska ulkelerden beni arayip vazgecmekten cevirdiyse onlar mola verdiginde yuklerini yuklenirim kontorun gitmesin faturan cok gelmesin diye benim aramamada izin vermeyen iki guzel yurek simdi herkes tasini taragini toplasin vazgecmesin eminim bana gosterdikleri ozeni sizlerede gostermislerdir hatir gonul icin zayiflayalim bi kerede
Kişisel bilgilerindentamam dediginiz gibi yapacagim:) ayrica profil fotografimin altina bilgilerimi hangi bölümden ekliyebiliyorum? ariyorum ama bulamadim
simdi oldu galiba, cok tesekkür ederim :)Kişisel bilgilerinden
Avatar resminin altında boşluk olan yere yazıyosun cnm
Sonra en altta düzenleye basmayı unutma
Oldu fıstıksimdi oldu galiba, cok tesekkür ederim :)
ben eşim eskiden kitap okurduk uzun zamandır doğru düzgün elimize almıyoruz bile büyük yaram sorma geçen başlıyım dedim yok okuyamıyorum kafayı veremiyorumyaparim diyorsan yaparsin pinim neden bu rahatlij motivesixlik esin ve cevren seni kilolu gormus zayifladin bu yettimi ideal bu kilomu devam etmek neden zor bunların cvebini bi ver kendine
tatlim elektirik sadece bixim gunluk kullanimimixdan ibaret degil ki elektrikle calisan cihhazlara bagli jenaratorsuz evler var hastalar var .okkuma saati yapilabilir evlerde bastan bix buyuklere bağlı
acilsin valla misafir trafigi bitmiyor gerci benim kv geliyorda cok etkilemez
bacım rahata erince tekrardan gel aramıza@Habinar @60kiloyum @sahgull canlar hayır diyeti bırakmadım yalnız gerçekten vaktim olmuyor heryerden birşey çıkıyor burayı özlememe ve yazmak istememe rağmen mümkün olmuyor. Kalabalık bir aileyiz aile apartmanı ve kendi başıma geçirdiğim zaman çok az.. ne kadar uğrassamda konulardan uzak kalıyorum. Sizleri takipteyim canlar
niye olmasın gayet iyi gidiyorsun benceAynısını bugün bi bayan daha söyledi çok fenasınız
Benim hiç şansım Yok sizin yanınızda :)
bende okul açılsın diye bakıyorum aslında özelliklede diyet ve düzen içinBen sıkıntıdan patladım canım. normalde yarıyıl tatillerinde benim memlekete gideriz yoğun geçer tatilden bişey anlamayız bu sene gitmedik 3 hafta önce gittiğimiz için ama çok bunaldımm hava da soğuk yapacak bişey yok küçük bi şehir filan okul açılsınnn
Avusturya'da yasiyorum, calisma gecmisim var ancak suan calismiyorum, okulum yeni bitti daha diplomami bile alamadim:) cocugum yok maalesef 2 kez düsük yasadim, 3.ye hamile kalmadanda biraz zayiflamak ve bu aradada düsük nedenlerini ögrenmek istiyorum.Oldu fıstık
Biraz kendinden ayrıntılı bahsetsene cnm seni daha iyi tanıyalım
Heralde TR de yaşamıyosun
Çalışıyomusun çocuk falan varmı
Bide nasıl kilo aldın hepmi kiloluydun
Başın sağolsun cnm inş.doğru zamanda Allah hayırlısını verecektirAvusturya'da yasiyorum, calisma gecmisim var ancak suan calismiyorum, okulum yeni bitti daha diplomami bile alamadim:) cocugum yok maalesef 2 kez düsük yasadim, 3.ye hamile kalmadanda biraz zayiflamak ve bu aradada düsük nedenlerini ögrenmek istiyorum.
Kilo almamin sebebi düzensiz beslenmem ve stres yapinca hep yemek yemeye , abur cubur yemeye yönelmemdi. düsüklerden sonrada biraz biraktim kendimi ama hicbir zamanda zayif, boyu kilosuna uygun bir insan degildim 72 lerde 73 lerdeydim:) ama 70 bile olmak cok iyi geliyordu bana , insallah yine basarabilirim. :)
insallah, hayirlisini hayirli zamanda insallah:)söylemenizde sakinca yoksa hangi sehrinden? ayrica cok sevindim:). aslinda kilolarim her yerde bir yerde degil ondan dolayi pek göze batmiyor, ama ben biliyorumBaşın sağolsun cnm inş.doğru zamanda Allah hayırlısını verecektir
Kız komşuymuşuz bende Almanyadayım
Boyun uzun olunca bu kiloda bile çok aşırı göstermiyosundur ama tabiki en azından boyuna inmen güzel olur
Hazır boşsun madem kendine odaklan yaza kadar bu kilo işini hallet
Yalnız başlangıçta çok azaltma menülerini ilerde duraklama yavaşlama olursa elinde silahın bulunsun
Günaydın burcu hanım. Ödem veya wc sorununuz var mı? Ondan dolayı da tartıda gözükmüyor olabilir mi acaba?Gunaydin kizlar ilk.bildirim benden ve husranla sonuclandi
Gecen hafta 69.7
Bu hafta 69.5
Fark 200 gr
Anlamiyorum.niye bole oldu tarti yuzume gulmedi sporumu yaptim kacamak yapmadim kanlarima baktirmam lazim bi
Ayrıca siz ne zaman başladınız?Gunaydin kizlar ilk.bildirim benden ve husranla sonuclandi
Gecen hafta 69.7
Bu hafta 69.5
Fark 200 gr
Anlamiyorum.niye bole oldu tarti yuzume gulmedi sporumu yaptim kacamak yapmadim kanlarima baktirmam lazim bi
Hepsi güzel Can'ım.Afiyet olsun öğlen bişeyler ekleyebilirdin.Sabah ile akşam arası uzunsa.Onun harici güzel.Seninle tanışamadık da adım Elif.1 hafta önce mezun oldum.Şimdi sınavlarım var onlara çalışıyorum,az kaldı..02.02 menüm
sabah
1 sekersiz cay
1 mozzarellali tost
1 avuc kadar kabuklu fistik
ara yok
aksam
2 sekersiz cay
1 firinda cupra baligi
bol yesillikli salata
spor: 30 dk yürüyüs, 10 dk egzersiz
su: 2,5 lt
Afiyet olsun.Menün güzel.Sporunda iyi.Güzel sonuçlar çıkar inşallahMenüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta ile salata
Öğlen 16 gibi
Spordan sonra 1 kase yoğurt
Akşam 19
1 levrek salata
Su 2.5 litre 3 e tamamlarım
Arada filtre kahve
Spor 45 dk aerobik
bı değerlere baktır tatlım çarşamba bende baktirdim d vitamini eksikmisGunaydin kizlar ilk.bildirim benden ve husranla sonuclandi
Gecen hafta 69.7
Bu hafta 69.5
Fark 200 gr
Gayet güzel rakam adet döneminde eskiden kilo verirken zorlanmazdim 2-3 aydır zorlanıyorum meselaGünaydın hanımlar
Benim ilk bilgilerim bunlar
başlangıç 31.01: 90.4kg
güncel: 88.7kg
Fark: 1,7
Not: 31.01 den beri adet dönemimdeyim bilmiyorum bu durum kilo alıp-verme, su tutmayı etkiliyor mu?
süpersin canımGeçen hafta 55,9
Bu hafta 56,00
Fark +0,1
Günaydınlarrrrrrr..Sporum da çok olmadı ama yerinde sayıyorum spor yokken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?