Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Burda en önemlisi güzel yürekli insanların olması
Sadece kendini değil takım arkadaşınıda aynı derecede önemseyip düşünmesi

tamam dediginiz gibi yapacagim:) ayrica profil fotografimin altina bilgilerimi hangi bölümden ekliyebiliyorum? ariyorum ama bulamadim
Kişisel bilgilerinden
Avatar resminin altında boşluk olan yere yazıyosun cnm
Sonra en altta düzenleye basmayı unutma

ben eşim eskiden kitap okurduk uzun zamandır doğru düzgün elimize almıyoruz bile büyük yaram sorma geçen başlıyım dedim yok okuyamıyorum kafayı veremiyorum

bacım rahata erince tekrardan gel aramıza

bende okul açılsın diye bakıyorum aslında özelliklede diyet ve düzen için

Oldu fıstık

Biraz kendinden ayrıntılı bahsetsene cnm seni daha iyi tanıyalım
Heralde TR de yaşamıyosun
Çalışıyomusun çocuk falan varmı
Bide nasıl kilo aldın hepmi kiloluydun
Avusturya'da yasiyorum, calisma gecmisim var ancak suan calismiyorum, okulum yeni bitti daha diplomami bile alamadim:) cocugum yok maalesef 2 kez düsük yasadim, 3.ye hamile kalmadanda biraz zayiflamak ve bu aradada düsük nedenlerini ögrenmek istiyorum.

Kilo almamin sebebi düzensiz beslenmem ve stres yapinca hep yemek yemeye , abur cubur yemeye yönelmemdi. düsüklerden sonrada biraz biraktim kendimi ama hicbir zamanda zayif, boyu kilosuna uygun bir insan degildim 72 lerde 73 lerdeydim:) ama 70 bile olmak cok iyi geliyordu bana , insallah yine basarabilirim. :)

Başın sağolsun cnm inş.doğru zamanda Allah hayırlısını verecektir

Kız komşuymuşuz bende Almanyadayım

Boyun uzun olunca bu kiloda bile çok aşırı göstermiyosundur ama tabiki en azından boyuna inmen güzel olur
Hazır boşsun madem kendine odaklan yaza kadar bu kilo işini hallet
Yalnız başlangıçta çok azaltma menülerini ilerde duraklama yavaşlama olursa elinde silahın bulunsun

insallah, hayirlisini hayirli zamanda insallah:)söylemenizde sakinca yoksa hangi sehrinden? ayrica cok sevindim:). aslinda kilolarim her yerde bir yerde degil ondan dolayi pek göze batmiyor, ama ben biliyorum insallah yaza kadar giderler. evet gruptan bir arkadasta böyle dedi , aslinda mantikli ama bende azcik yiyip cekileyim olmuyor maalesef, kendimi tutamiyorum ama denemeye calisiyorum, azcik artirayim o vakit...:)

Günaydın hanımlar
Benim ilk bilgilerim bunlar
başlangıç 31.01: 90.4kg
güncel: 88.7kg
Fark: 1,7
Not: 31.01 den beri adet dönemimdeyim bilmiyorum bu durum kilo alıp-verme, su tutmayı etkiliyor mu?

Gunaydin kizlar ilk.bildirim benden ve husranla sonuclandi

Gecen hafta 69.7
Bu hafta 69.5
Fark 200 gr

Anlamiyorum.niye bole oldu tarti yuzume gulmedi sporumu yaptim kacamak yapmadim kanlarima baktirmam lazim bi
Günaydın burcu hanım. Ödem veya wc sorununuz var mı? Ondan dolayı da tartıda gözükmüyor olabilir mi acaba?

02.02 menüm
sabah
1 sekersiz cay
1 mozzarellali tost
1 avuc kadar kabuklu fistik

ara yok

aksam
2 sekersiz cay
1 firinda cupra baligi
bol yesillikli salata

spor: 30 dk yürüyüs, 10 dk egzersiz
su: 2,5 lt
Hepsi güzel Can'ım.Afiyet olsun öğlen bişeyler ekleyebilirdin.Sabah ile akşam arası uzunsa.Onun harici güzel.Seninle tanışamadık da adım Elif.1 hafta önce mezun oldum.Şimdi sınavlarım var onlara çalışıyorum,az kaldı..

Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta ile salata
Öğlen 16 gibi
Spordan sonra 1 kase yoğurt
Akşam 19
1 levrek salata
Su 2.5 litre 3 e tamamlarım
Arada filtre kahve
Spor 45 dk aerobik
Afiyet olsun.Menün güzel.Sporunda iyi.Güzel sonuçlar çıkar inşallah

Gunaydin kizlar ilk.bildirim benden ve husranla sonuclandi

Gecen hafta 69.7
Bu hafta 69.5
Fark 200 gr

Anlamiyorum.niye bole oldu tarti yuzume gulmedi sporumu yaptim kacamak yapmadim kanlarima baktirmam lazim bi
bı değerlere baktır tatlım çarşamba bende baktirdim d vitamini eksikmis

Günaydın hanımlar
Benim ilk bilgilerim bunlar
başlangıç 31.01: 90.4kg
güncel: 88.7kg
Fark: 1,7
Not: 31.01 den beri adet dönemimdeyim bilmiyorum bu durum kilo alıp-verme, su tutmayı etkiliyor mu?
Gayet güzel rakam adet döneminde eskiden kilo verirken zorlanmazdim 2-3 aydır zorlanıyorum mesela
Geçen hafta 55,9
Bu hafta 56,00
Fark +0,1

Günaydınlarrrrrrr.. Sporum da çok olmadı ama yerinde sayıyorum spor yokken.
süpersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…