- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.361
evdeymissin canim buraya ne kadar vakit ayıyorsan o kadar motive artiyortostum kepekli degildi maalesef, daha önceden almis oldugum tost ekmeklerini bugün bitirdim ve tam bugday unlu tost ekmegini bugün alabildim :), dedigim gibi telefondaki problemi cözmem gerek yoksa her dakika pc ye oturamiyorum, ama elimden geldigince takip etmeye calisiyorum, telefonu bi halledeyim daha cok yazabilirim :)
bende kuzeyden sonra malesef gelip yapisiyor resimli kitap saniyor aklinca kendi okuyor kusss vakvak inekk hep okudugu bide 1_5 ,ben eşim eskiden kitap okurduk uzun zamandır doğru düzgün elimize almıyoruz bile büyük yaram sorma geçen başlıyım dedim yok okuyamıyorum kafayı veremiyorum
basin saholsun canim kan testleri yapildimi pihtilasma sorunu olabilir tekrar eden dusuklerde iyice arastirAvusturya'da yasiyorum, calisma gecmisim var ancak suan calismiyorum, okulum yeni bitti daha diplomami bile alamadim:) cocugum yok maalesef 2 kez düsük yasadim, 3.ye hamile kalmadanda biraz zayiflamak ve bu aradada düsük nedenlerini ögrenmek istiyorum.
Kilo almamin sebebi düzensiz beslenmem ve stres yapinca hep yemek yemeye , abur cubur yemeye yönelmemdi. düsüklerden sonrada biraz biraktim kendimi ama hicbir zamanda zayif, boyu kilosuna uygun bir insan degildim 72 lerde 73 lerdeydim:) ama 70 bile olmak cok iyi geliyordu bana , insallah yine basarabilirim. :)
canim bazen inay eder baktir kanina gitmis ya o bize yeterGunaydin kizlar ilk.bildirim benden ve husranla sonuclandi
Gecen hafta 69.7
Bu hafta 69.5
Fark 200 gr
Anlamiyorum.niye bole oldu tarti yuzume gulmedi sporumu yaptim kacamak yapmadim kanlarima baktirmam lazim bi
cok guzel canim regl odemi idem oluyor illaki tatlim kiminin 5gun suruyor kiminin olmadan once kimide 2_3de atiyor odemi sonucta eksin cok güzelGünaydın hanımlar
Benim ilk bilgilerim bunlar
başlangıç 31.01: 90.4kg
güncel: 88.7kg
Fark: 1,7
Not: 31.01 den beri adet dönemimdeyim bilmiyorum bu durum kilo alıp-verme, su tutmayı etkiliyor mu?
elif maşallah supersinGeçen hafta 55,9
Bu hafta 56,00
Fark +0,1
Günaydınlarrrrrrr..Sporum da çok olmadı ama yerinde sayıyorum spor yokken.
Burda kimseye siz diye hitap etmene gerek yok cnm zamanla aile gibi oluyoruzinsallah, hayirlisini hayirli zamanda insallah:)söylemenizde sakinca yoksa hangi sehrinden? ayrica cok sevindim:). aslinda kilolarim her yerde bir yerde degil ondan dolayi pek göze batmiyor, ama ben biliyoruminsallah yaza kadar giderler. evet gruptan bir arkadasta böyle dedi , aslinda mantikli ama bende azcik yiyip cekileyim olmuyor maalesef, kendimi tutamiyorum ama denemeye calisiyorum, azcik artirayim o vakit...:)
Süper bi başlangıç tatlımGünaydın hanımlar
Benim ilk bilgilerim bunlar
başlangıç 31.01: 90.4kg
güncel: 88.7kg
Fark: 1,7
Not: 31.01 den beri adet dönemimdeyim bilmiyorum bu durum kilo alıp-verme, su tutmayı etkiliyor mu?
Vayyyy elif hanımcım herzaman ki gibi harikasın :)Geçen hafta 55,9
Bu hafta 56,00
Fark +0,1
Günaydınlarrrrrrr..Sporum da çok olmadı ama yerinde sayıyorum spor yokken.
Hüsran değil cnm eksi olsun bizim olsunGunaydin kizlar ilk.bildirim benden ve husranla sonuclandi
Gecen hafta 69.7
Bu hafta 69.5
Fark 200 gr
Anlamiyorum.niye bole oldu tarti yuzume gulmedi sporumu yaptim kacamak yapmadim kanlarima baktirmam lazim bi
O da kilo vermeye engelbı değerlere baktır tatlım çarşamba bende baktirdim d vitamini eksikmis
68.5 diye hatırlıyorum Ama emin değilim
ayy tühh kafesi kirmisi mi cok zpr oluyo vallaAyyy sabah sabah moralim bozuldu
Yan tarafta oturan görümcemin kedisi var
Kızım çok sevdiği için burayada alışık sürekli gelir
Sabah bi kalktık bizim kuşu öldürmüş
O değilde bunu nasıl kıza söylicem
dilim soylesede gonlum istemez ama zamana ihtiyacin var galiba abla iki hafta oncede sonucta bunu istedinGünaydınlar herkese bol eksiler
Geçen hafta 78.4
Bugün 78
Fark 0.4
Yüzde 0.51
Kızlar malumunuz son dönemde azda yesem normalde yesem gitmiyor
Listede olunca daha çok kasıyorum kendimi
O yüzden bi süre izine ayrılmak istiyorum
Abla ben doktora kilo verdiğini halsizlik uyku hali falan olduğunu söyledim oda bütün vitamin degerlerime ve şekere baktirsam kandanHüsran değil cnm eksi olsun bizim olsun
Ama bende senden daha fazla bekliyordum
Dediğin gibi değerlerine baktır
Belki sporda etki ediyordur eminim sıkılaşmısındır
O da kilo vermeye engel
Onun için ayrı bi test mi yapılıyor yoksa normal kan testinde çıkıyormu
68.5 diye hatırlıyorum Ama emin değilim
ay çok kötü olmuş abla yaAyyy sabah sabah moralim bozuldu
Yan tarafta oturan görümcemin kedisi var
Kızım çok sevdiği için burayada alışık sürekli gelir
Sabah bi kalktık bizim kuşu öldürmüş
O değilde bunu nasıl kıza söylicem
Yok cnm kırmamış nasıl çıkardı anlamadımayy tühh kafesi kirmisi mi cok zpr oluyo valla
Çıkıyımda rahatlıyım :))dilim soylesede gonlum istemez ama zamana ihtiyacin var galiba abla iki hafta oncede sonucta bunu istedin
Haftaya acısını çıkarırsın tatlımGeçen hafta 79,9
Bu hafta 79,8
Fark 0,1
Malesef kızlar memlekete gitmek bana yaramadi
iyi gezmeler canım eksi olsun da her rakam kabulumuz:)Bu gün erken tartilicam malesef kahvaltı sonrası dışarı çıkıcaz baya hareketli bir gün olucam benim için. Tartı yüzüme az da olsa gulerse süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?