- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.461
gecmis listeden baktim ya canim son uc haftada verdigini buldumCanım ben 1 ocakta 81 kiloydum
81/79.2/78.2/77.6=3.4 gene az 4 kilo hedefliyordum
bizdedeYok bizim evde herkesin uykuya geçtiği vakit bana uyar
programlar var canim karin icin baksanaBen şu ayva göbekten kurtulamadığım içim bana hayal gibi geliyor ama öğrenicem bakalım.Çok istiyorum.Tabiki aşırıya kaçmamak koşuluyla.Öğreniyim aktarırım :))))
ben 3kutu sut 3muz canim 30dk yuruyus 15dk bolgeselKızlar dün menü yazmayan kimler var
yazanlara gpre al canim bekleme sen emek verdin suç bizde yazsaydikNorth River dün spor yaptın mı canım sen şuan sporda iki birinci var ama eksik menüler var
vuhuuu tozunu alirim amscanım benim işin içine yarış girince kaptan da olsa gözünün yaşına bakmak üzgünüm bebiş ikinci olmaya mahkumsun:)
O zaman senin sporunu da almıyorum canım yanlış gormediysem dün yazmamissin menubizdede
programlar var canim karin icin baksana
ben 3kutu sut 3muz canim 30dk yuruyus 15dk bolgesel
yazanlara gpre al canim bekleme sen emek verdin suç bizde yazsaydik
vuhuuu tozunu alirim ams
geç değil.bence yarın cumartesi erken yatan olmaz herhaldeyapalim canim herkese aksam uyar mi daha rahat olur 22:00 cok mu gec
yaamis canim alma haksizlik olmasinO zaman senin sporunu da almıyorum canım yanlış gormediysem dün yazmamissin menu
vay be hic beklemiyirdumHAFTALİK SPOR BİRİNCİLERİ
North River ve B burcugncy kızlar tebrik ederim 65 puanla ikiniz birincisiniz bu hafta birinciliğinizi elinizden almak dileğiyle
evet evet menulerin altina etiketlesinler bende menu takibi yapacağımBirde kızlar sporları menu dışında yazdığınızda etiketleyin benide daha iyi olur gözden kaçmaz
haaahay güleyimde boşa gitmesin bari:)bizdede
programlar var canim karin icin baksana
ben 3kutu sut 3muz canim 30dk yuruyus 15dk bolgesel
yazanlara gpre al canim bekleme sen emek verdin suç bizde yazsaydik
vuhuuu tozunu alirim ams
mervecim spor konusundada sana meydan okuyorum dişime göresin bu konuda çünkü :) haftaya senden daha çok spor yaparım brnYazdım canisi
Wuhuu kabul ediyorum tatlım ben yarın başlamayı düşünüyordum spora bugünü izin günüm ilan ediyorum o zaman cicimmervecim spor konusundada sana meydan okuyorum dişime göresin bu konuda çünkü :) haftaya senden daha çok spor yaparım brn
akşama misafir gelmezse 45dk yürüyüş yapıcam 45 dk aerobiğim var 1.0 öndeyim balımmmWuhuu kabul ediyorum tatlım ben yarın başlamayı düşünüyordum spora bugünü izin günüm ilan ediyorum o zaman cicimhadi bakalım iyi olan kazansın tatlim
Seninde izin gunun olacak canım fazla sevinme alırım rövanşını benakşama misafir gelmezse 45dk yürüyüş yapıcam 45 dk aerobiğim var 1.0 öndeyim balımmm
Şubat ayı kilo hedefleri
MuallimeA >>>> 74.7 /71.5 (-3.2)
askrhpozitif >>>> 79.8 /75 (-4.8)
60kiloyum >>>> 84.7 /
sahgull >>>> 67.5 /
Nanekekik >>>> 71.8 /
Habinar >>>> 77.6 / 73.6 (-4)
ezo26 >>>> 56 /
Burcugncy >>>> 69,5 /
kurtlu_elma>>>> 88,7 /
ayyulduz >>>> 65.6 /62 (-3.6)
K kurtlu_elma B burcugncyezo26 Habinar North River sahgull 60kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?