Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şubat ayı kilo hedefleri

MuallimeA >>>> 74.7 /71.5 (-3.2)
askrhpozitif >>>> 79.8 /75 (-4.8)
60kiloyum >>>> 84.7 /
sahgull >>>> 67.5 /
Nanekekik >>>> 71.8 /
Habinar >>>> 77.6 /
ezo26 >>>> 56 /
Burcugncy >>>> 69,5 /
kurtlu_elma>>>> 88,7 /
ayyulduz >>>> 65.6 /62 (-3.6)

Yok bizim evde herkesin uykuya geçtiği vakit bana uyar
bizdede
Ben şu ayva göbekten kurtulamadığım içim bana hayal gibi geliyor ama öğrenicem bakalım.Çok istiyorum.Tabiki aşırıya kaçmamak koşuluyla.Öğreniyim aktarırım :))))
programlar var canim karin icin baksana
Kızlar dün menü yazmayan kimler var
ben 3kutu sut 3muz canim 30dk yuruyus 15dk bolgesel
North River dün spor yaptın mı canım sen şuan sporda iki birinci var ama eksik menüler var
yazanlara gpre al canim bekleme sen emek verdin suç bizde yazsaydik
canım benim işin içine yarış girince kaptan da olsa gözünün yaşına bakmak üzgünüm bebiş ikinci olmaya mahkumsun:)
vuhuuu tozunu alirim ams

O zaman senin sporunu da almıyorum canım yanlış gormediysem dün yazmamissin menu
yaamis canim alma haksizlik olmasin
HAFTALİK SPOR BİRİNCİLERİ

North River ve B burcugncy kızlar tebrik ederim 65 puanla ikiniz birincisiniz bu hafta birinciliğinizi elinizden almak dileğiyle
vay be hic beklemiyirdum
Birde kızlar sporları menu dışında yazdığınızda etiketleyin benide daha iyi olur gözden kaçmaz
evet evet menulerin altina etiketlesinler bende menu takibi yapacağım

Şubat ayı kilo hedefleri

MuallimeA >>>> 74.7 /71.5 (-3.2)
askrhpozitif >>>> 79.8 /75 (-4.8)
60kiloyum >>>> 84.7 /
sahgull >>>> 67.5 /
Nanekekik >>>> 71.8 /68.3(-3.5)
Habinar >>>> 77.6 /
ezo26 >>>> 56 /
Burcugncy >>>> 69,5 /
kurtlu_elma>>>> 88,7 /
ayyulduz >>>> 65.6 /62 (-3.6)

K kurtlu_elma B burcugncy ezo26 Habinar sahgull ER=641535] 60kiloyum [/USER

En geç yarın spora başlıyorum çok fazla ara verdim beslenme duzeninede en geç pazar başlayacağım bu haftayı detoks varı geçireyim diyorum az karbonlu bol proteinli

mervecim spor konusundada sana meydan okuyorum dişime göresin bu konuda çünkü :) haftaya senden daha çok spor yaparım brn
Wuhuu kabul ediyorum tatlım ben yarın başlamayı düşünüyordum spora bugünü izin günüm ilan ediyorum o zaman cicim hadi bakalım iyi olan kazansın tatlim

Wuhuu kabul ediyorum tatlım ben yarın başlamayı düşünüyordum spora bugünü izin günüm ilan ediyorum o zaman cicim hadi bakalım iyi olan kazansın tatlim
akşama misafir gelmezse 45dk yürüyüş yapıcam 45 dk aerobiğim var 1.0 öndeyim balımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…