- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.501
Canım dediklerinde haklısın ama kilo vermeyi tek besinler etkilemiyor mesela spor yapan biri sporu bırakırsa kilo vermekte zorlanıyor çok su içen biri de aynı şekilde suyu azaltıgi an yine eksi görmekte zorlanıyor uyku içinde aynı şey geçerli aslında herşey bir bütün oluyor beslenme ,su, spor butun yaşam tarzıyla alakalı en ufak bir değişim herşeye yansıyor bu hafta ben bunu yaşadımKötü olmuş sonuç bu sefer.Herkes çaba göstermeye çalışıyor fakat ,izlenimlerime göre gruptaki bu şevkin kırılması umudun yitirilmesine,böylece de spor ve besinlere önem vermemeyi beraberinde getiriyor ,malesef sonuç da bu oluyor.Kilolar gitse motivasyon da yükselecek.Herkeste baktığım kadarıyla menüler gayet güzel,ama artı çıkıyorlar onu anlayamadım.Kimi de sabah öğle akşam 3 öğün yiyor.Ben pek böyle yapmadım.Kilo vermek istediğim için sabah dikkat edip öğlen ufak şeylerle geçiştirdim.Akşamda kesinlikle ekmek yemedim.Sporu aşırı abartılı da yapmadım.Ne bir koşu bandım ne bir spor aletim vardı.Bu sağlıklı beslenmeyle olur evet ama sanırım eksi görmek istiyorsak biraz öğlenden ve akşamdan kısacağız yada dogru yemek tercihi yapacağız.Çünkü yazılan menülerle spor yapanlarda pek dogru sonuç göremedim ben.
bahar canimtamamdir , ama isimleri karistirabilirimisim ?
tebrikler tekrsr elifcim
ezo26 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Aralık / 3
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3 KİLO
Ocak / 3,1
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3,1 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (497. Etap) ( 62,0 )
Bitiş Kilosu (501. Etap) ( 55,9 )
Verilen Toplam Kilo ( 6,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 9,84% )
Toplam Süre ( 5 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,97% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.220 )
Yorum : Sevgili ezo26, 7 Aralık 2016 (497. Etap) tarihinde ve 62 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 27 Ocak 2017 (502. Etap) tarihinde toplam 6,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 56 dır. Hedefini % 102 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
bugun patlatana kadar ye pismanda olma cunku artik af yokKizlar sonic gercekten kotu bu hafta cok dikkat ettim sporumuda yaptim yers giden neydi bilmiyorum ama gercekten iyi olmadi bi program yapicam kendime bugun zaten tam bir gunah gunuydi her turlu yedim yani pismab oldum ama yedim
tatlim senin mazeretin vardi spor yapamadin ama yazilmayan menuler masum gorunen menüler ama sonuc ben dogum gununun cezasini cektim bir haftadir kurtulamadim kendimi analiz edecek olursam bu ay boyuda oyle omus bi gun yeyip 5gun ugrasmisim yediklerime ki sonuc ortadaCanım dediklerinde haklısın ama kilo vermeyi tek besinler etkilemiyor mesela spor yapan biri sporu bırakırsa kilo vermekte zorlanıyor çok su içen biri de aynı şekilde suyu azaltıgi an yine eksi görmekte zorlanıyor uyku içinde aynı şey geçerli aslında herşey bir bütün oluyor beslenme ,su, spor butun yaşam tarzıyla alakalı en ufak bir değişim herşeye yansıyor bu hafta ben bunu yaşadım
Ben sadece kendim için yorum yapamam ama menülerde herkes en aşağı 2 lt su içiyor spor yapılıyor ama gel gör ki sonuçta bir tık yok.Benim hayatım çocuksuz olmama rağmen en düzensiz hayattır sabah 4 de eşimi seyire yolluyorum gece 3 de geliyor.Gece uykusuz kalıyorum.Spora alıştırdım vücudumu ama yapmasamda artı çıkmıyorum.Vücudumu tanıyorum ve dengeliyorum.Haftasonu verdiğim kiloları almamak için ödül olarak pek ağır şeyler tüketmiyorum.Bu biraz vücudu tanımakla alakalı.Kendi vücudunu tanıyacaksın ki beslenme şeklini,ödül günü yemeğini,suyunu,sporunu ona göre uygulucaksın.Spor yapamayacak durumdaysan da öğünleri kısacaksın yoksa sonucun böyle olması gayet doğal.Canım dediklerinde haklısın ama kilo vermeyi tek besinler etkilemiyor mesela spor yapan biri sporu bırakırsa kilo vermekte zorlanıyor çok su içen biri de aynı şekilde suyu azaltıgi an yine eksi görmekte zorlanıyor uyku içinde aynı şey geçerli aslında herşey bir bütün oluyor beslenme ,su, spor butun yaşam tarzıyla alakalı en ufak bir değişim herşeye yansıyor bu hafta ben bunu yaşadım
aslinda olay odul öğünü ama biz onu gune ceviriyoruz benim hatam bi gun yeyip 5gun ugrasmak kilo veremeyenlerin bu hafta ozellikle menuleri yoktu ortada ne sporunu ne suyunu gorduk bi tek fulyanin sebebini merak ediyorum onun menuleri vardiBen sadece kendim için yapamam ama menülerde herkes en aşağı 2 lt su içiyor spor yapılıyor ama gel gör ki sonuçta bir tık yok.Benim hayatım çocuksuz olmama rağmen en düzensiz hayattır sabah 4 de eşimi seyire yolluyorum gece 3 de geliyor.Gece uykusuz kalıyorum.Spora alıştırdım vücudumu ama yapmasamda artı çıkmıyorum.Vücudumu tanıyorum ve dengeliyorum.Haftasonu verdiğim kiloları almamak için ödül olarak pek ağır şeyler tüketmiyorum.Bu biraz vücudu tanımakla alakalı.Kendi vücudunu tanıyacaksın ki beslenme şeklini,ödül günü yemeğini,suyunu,sporunu ona göre uygulucaksın.Spor yapamayacak durumdaysan da öğünleri kısacaksın yoksa sonucun böyle olması gayet doğal.
cok tesekkür ederimMefkurem __Zühal
Nanekekik __bahar
Askrhpozitif __merve
MuallimeA ___poni
Ayyulduz ___dilek
Habinar ___yasemin
60kiloyum ___fulya
Burcugncy___burcu
Ezo26____elif
Eliya___elif
Sahgull __gülşah
yavastan toparlanir millet huhuuu geldiniz mi ben simdi uyuttum oglani esim diyo biraz oymasin kkda toplanti var dedim yataga gidince gelir uykusu adam şok
Evet dogru mazeret dışında yanlış beslenmeler var diyorum bende :) Yanlış mı söyledim ki acaba.Bütün arkadaşlarım azimli olsun.Hedeflerine ulaşsın istiyorum.Yanlış şeyler olduğu zaten geç menü yazma,tam adapte olamamayla grup üyelerinin bir bir 2 hafta girip sonrasında birden ortadan kaybolmasıyla son buluyor.tatlim senin mazeretin vardi spor yapamadin ama yazilmayan menuler masum gorunen menüler ama sonuc ben dogum gununun cezasini cektim bir haftadir kurtulamadim kendimi analiz edecek olursam bu ay boyuda oyle omus bi gun yeyip 5gun ugrasmisim yediklerime ki sonuc ortada
Ayyyy teşekkür ederimmmm :))) Babannem aglıyor yavrum yeter artık çirkinleşicen kilo verme artık diyetebrikler tekrsr elifcim
Twbrikler canımm
ezo26 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Aralık / 3
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3 KİLO
Ocak / 3,1
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3,1 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (497. Etap) ( 62,0 )
Bitiş Kilosu (501. Etap) ( 55,9 )
Verilen Toplam Kilo ( 6,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 9,84% )
Toplam Süre ( 5 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,97% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.220 )
Yorum : Sevgili ezo26, 7 Aralık 2016 (497. Etap) tarihinde ve 62 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 27 Ocak 2017 (502. Etap) tarihinde toplam 6,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 56 dır. Hedefini % 102 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
İstikrarlı gidilirse herşey yoluna girer eminim.Son dönemde biraz zoraki menü yazılmaya başlanmıştı ve haliyle gruba da kötü etkisi oldu.aslinda olay odul öğünü ama biz onu gune ceviriyoruz benim hatam bi gun yeyip 5gun ugrasmak kilo veremeyenlerin bu hafta ozellikle menuleri yoktu ortada ne sporunu ne suyunu gorduk bi tek fulyanin sebebini merak ediyorum onun menuleri vardi
Evet dogru mazeret dışında yanlış beslenmeler var diyorum bende :) Yanlış mı söyledim ki acaba.Bütün arkadaşlarım azimli olsun.Hedeflerine ulaşsın istiyorum.Yanlış şeyler olduğu zaten geç menü yazma,tam adapte olamamayla grup üyelerinin bir bir 2 hafta girip sonrasında birden ortadan kaybolmasıyla son buluyor.
ay keske benimde oyle olsa:)Ayyyy teşekkür ederimmmm :))) Babannem aglıyor yavrum yeter artık çirkinleşicen kilo verme artık diyeNe güldüm ya
aynen bugun herseyi konusacagiz bakalimİstikrarlı gidilirse herşey yoluna girer eminim.Son dönemde biraz zoraki menü yazılmaya başlanmıştı ve haliyle gruba da kötü etkisi oldu.
Teşekkür ederim canımmmm.Sıra karın kasına geldi:))))) Eşim göbek yaptıkça ben tam tersi oldum.Şükür şimdiki halime.Tövbe dedim eski Elif'e :))))Twbrikler canımm
poniye spor yazalim mesela neden spor yok cogunluklaMenüm
12.00
1 parça yufka ekmek
1 yumurta
5 zeytin
15.00
8 çiğ badem
8 kuru üzüm
18.00
6 etli lahana sarması
4 yk yoğurt
Yarım kase şehriye çorbası
20.30
1 portakal
21.30
10 kadar kabak çekirdeği
Su 1.5
Spor yokk
Sen tövbe ediyosan biz ölek yaTeşekkür ederim canımmmm.Sıra karın kasına geldi:))))) Eşim göbek yaptıkça ben tam tersi oldum.Şükür şimdiki halime.Tövbe dedim eski Elif'e :))))
Kaç gündür yapmadm ama bugün diyete tekrar başladm eşimn ikinci arabayı satma işi vardı bugün dışarıdaydı kızımda ensemde zaten ev işi yaptırmıyo nerredeyse fırsat olmadı. uyku düzeni de gitti dün gece 4 te uyuduponiye spor yazalim mesela neden spor yok cogunlukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?