Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım dediklerinde haklısın ama kilo vermeyi tek besinler etkilemiyor mesela spor yapan biri sporu bırakırsa kilo vermekte zorlanıyor çok su içen biri de aynı şekilde suyu azaltıgi an yine eksi görmekte zorlanıyor uyku içinde aynı şey geçerli aslında herşey bir bütün oluyor beslenme ,su, spor butun yaşam tarzıyla alakalı en ufak bir değişim herşeye yansıyor bu hafta ben bunu yaşadım

tamamdir , ama isimleri karistirabilirim isim ?
bahar canim
tebrikler tekrsr elifcim
Kizlar sonic gercekten kotu bu hafta cok dikkat ettim sporumuda yaptim yers giden neydi bilmiyorum ama gercekten iyi olmadi bi program yapicam kendime bugun zaten tam bir gunah gunuydi her turlu yedim yani pismab oldum ama yedim
bugun patlatana kadar ye pismanda olma cunku artik af yok

tatlim senin mazeretin vardi spor yapamadin ama yazilmayan menuler masum gorunen menüler ama sonuc ben dogum gununun cezasini cektim bir haftadir kurtulamadim kendimi analiz edecek olursam bu ay boyuda oyle omus bi gun yeyip 5gun ugrasmisim yediklerime ki sonuc ortada

Ben sadece kendim için yorum yapamam ama menülerde herkes en aşağı 2 lt su içiyor spor yapılıyor ama gel gör ki sonuçta bir tık yok.Benim hayatım çocuksuz olmama rağmen en düzensiz hayattır sabah 4 de eşimi seyire yolluyorum gece 3 de geliyor.Gece uykusuz kalıyorum.Spora alıştırdım vücudumu ama yapmasamda artı çıkmıyorum.Vücudumu tanıyorum ve dengeliyorum.Haftasonu verdiğim kiloları almamak için ödül olarak pek ağır şeyler tüketmiyorum.Bu biraz vücudu tanımakla alakalı.Kendi vücudunu tanıyacaksın ki beslenme şeklini,ödül günü yemeğini,suyunu,sporunu ona göre uygulucaksın.Spor yapamayacak durumdaysan da öğünleri kısacaksın yoksa sonucun böyle olması gayet doğal.

aslinda olay odul öğünü ama biz onu gune ceviriyoruz benim hatam bi gun yeyip 5gun ugrasmak kilo veremeyenlerin bu hafta ozellikle menuleri yoktu ortada ne sporunu ne suyunu gorduk bi tek fulyanin sebebini merak ediyorum onun menuleri vardi

Evet dogru mazeret dışında yanlış beslenmeler var diyorum bende :) Yanlış mı söyledim ki acaba.Bütün arkadaşlarım azimli olsun.Hedeflerine ulaşsın istiyorum.Yanlış şeyler olduğu zaten geç menü yazma,tam adapte olamamayla grup üyelerinin bir bir 2 hafta girip sonrasında birden ortadan kaybolmasıyla son buluyor.

Twbrikler canımm

İstikrarlı gidilirse herşey yoluna girer eminim.Son dönemde biraz zoraki menü yazılmaya başlanmıştı ve haliyle gruba da kötü etkisi oldu.

Ayyyy teşekkür ederimmmm :))) Babannem aglıyor yavrum yeter artık çirkinleşicen kilo verme artık diye Ne güldüm ya
ay keske benimde oyle olsa:)
İstikrarlı gidilirse herşey yoluna girer eminim.Son dönemde biraz zoraki menü yazılmaya başlanmıştı ve haliyle gruba da kötü etkisi oldu.
aynen bugun herseyi konusacagiz bakalim

poniye spor yazalim mesela neden spor yok cogunlukla

03.02 menüm
sabah
1 sekersiz cay
1 haslanmis yumurta
70 gr tahilli ekmek
1 ceri domates
yarim mini salatalik
1 biber
bir tutam maydonoz

ara
1 olgun olmayan muz
7 adet findik

aksam
ceyrek haslanmis tavuk gögüsü
1 bardak ayran
salata

su: 2,5 lt
spor : yapamadim ama misafirlere yemek ve 1,5 saate yakin ev temizligi yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…