- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.481
merhaba Elif hanim, bende Tugba :) tebrikler ve sinavlarinizdada basarilar diliyorum :)Hepsi güzel Can'ım.Afiyet olsun öğlen bişeyler ekleyebilirdin.Sabah ile akşam arası uzunsa.Onun harici güzel.Seninle tanışamadık da adım Elif.1 hafta önce mezun oldum.Şimdi sınavlarım var onlara çalışıyorum,az kaldı..
tesekkür ederim:) kan testim bu ayin 21 inde olacak. zaten fazlasiyla ödemliyimevdeymissin canim buraya ne kadar vakit ayıyorsan o kadar motive artiyor
bende kuzeyden sonra malesef gelip yapisiyor resimli kitap saniyor aklinca kendi okuyor kusss vakvak inekk hep okudugu bide 1_5 ,
basin saholsun canim kan testleri yapildimi pihtilasma sorunu olabilir tekrar eden dusuklerde iyice arastir
canim bazen inay eder baktir kanina gitmis ya o bize yeter
cok guzel canim regl odemi idem oluyor illaki tatlim kiminin 5gun suruyor kiminin olmadan once kimide 2_3de atiyor odemi sonucta eksin cok güzel
elif maşallah supersin
tatlım aramizdski hanimlari bıraksak biz bi aileyiz direk isimle hitap etsekmerhaba Elif hanim, bende Tugba :) tebrikler ve sinavlarinizdada basarilar diliyorum :)
inşallah aklah gonlune gpre veror canim kaybetmek beklemek zordur bilirimtesekkür ederim:) kan testim bu ayin 21 inde olacak. zaten fazlasiyla ödemliyim
evet öncekiler tabiki birbirini daha uzun zamandir tanidigi icin aile gibi olunmustur:) bende yavas yavas kaynayacagim arayaBurda kimseye siz diye hitap etmene gerek yok cnm zamanla aile gibi oluyoruz
Alışıp kaynaştıkça sende öyle hissedeceksin
Ben köln yakınlarında 45 dk uzaklıkta düren de oturuyorum
Menülerini azaltma derken öğünlerini atlama doğru şeyleri normal porsiyonlarda ye demek istedim. Salata yeşillik yoğurt eksik olmasın
Yoksa cıssları tabiki yeme :))
Süper bi başlangıç tatlım
Regli dönemi kişiye göre değişebiliyor kimisinde ödem olabiliyor
Vayyyy elif hanımcım herzaman ki gibi harikasın :)
subat ayi hedefimi yazmam gerek sanirim benimki 84,5 diyelim -4,2Şubat ayı kilo hedefleri
MuallimeA >>>> 74.7 /71.5 (-3.2)
askrhpozitif >>>> 79.8 /75 (-4.8)
60kiloyum >>>> 84.7 /
sahgull >>>> 67.5 /
Nanekekik >>>> 71.8 /68.3(-3.5)
Habinar >>>> 77.6 / 73.6 (-4)
ezo26 >>>> 56 /53(-3)
Burcugncy >>>> 69,5 /
kurtlu_elma>>>> 88,7 /
ayyulduz >>>> 65.6 /62 (-3.6)
K kurtlu_elma
B burcugncy
ezo26
sahgull
60kiloyum
@ayulduzz
insallah , Allah isteyen herkese nasip etsininşallah aklah gonlune gpre veror canim kaybetmek beklemek zordur bilirim
tamamdir , ama isimleri karistirabilirimtatlım aramizdski hanimlari bıraksak biz bi aileyiz direk isimle hitap etsek
tamamdir:)@ayulduzz @askrhpozitifsahgull B burcugncy @MuallimeA 60kiloyum Habinar K kurtlu_elma ezo26 Mefkurem kizlar uygunsa 22:00_22:30 arasi toplantimiz var katılım saglayalim
Mefkurem __Zühaltamamdir , ama isimleri karistirabilirimisim ?
Kötü olmuş sonuç bu sefer.Herkes çaba göstermeye çalışıyor fakat ,izlenimlerime göre gruptaki bu şevkin kırılması umudun yitirilmesine,böylece de spor ve besinlere önem vermemeyi beraberinde getiriyor ,malesef sonuç da bu oluyor.Kilolar gitse motivasyon da yükselecek.Herkeste baktığım kadarıyla menüler gayet güzel,ama artı çıkıyorlar onu anlayamadım.Kimi de sabah öğle akşam 3 öğün yiyor.Ben pek böyle yapmadım.Kilo vermek istediğim için sabah dikkat edip öğlen ufak şeylerle geçiştirdim.Akşamda kesinlikle ekmek yemedim.Sporu aşırı abartılı da yapmadım.Ne bir koşu bandım ne bir spor aletim vardı.Bu sağlıklı beslenmeyle olur evet ama sanırım eksi görmek istiyorsak biraz öğlenden ve akşamdan kısacağız yada dogru yemek tercihi yapacağız.Çünkü yazılan menülerle spor yapanlarda pek dogru sonuç göremedim ben.***9.TAKIM 503. Etap***ONBİRİNCİ ve SONUNCU
MuallimeA (74,2/74.7/+0.5%-0.67)
askrhpozitif(79,9 /79.8/0.1/0.13)
60kiloyum(84.0/84.7/+0.7/%-0.83)
Mefkurem(78.4/78/0.4/%0.51)izine ayrılmak istiyor
sahgull(66,4/67.4/+1/%-1.51)
Nanekekik(71.5/71.8/+0.3/-0.42)
MuskaM(99,2/ / / % )kendi isteğiyle ayrılmak istiyor
Habinar(78,2/77.6/0.6 /%0.77)
9. Takım ortalama % -0.252
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?