- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.901
Çörek otunun biçok şeye faydası var cnmHmm tamam canım benim karbonhidrat olayını anladımm...Dikkat edicemm :)
Annem meyve yeşillik koyma peşinde canım kilo alıyorum diye hamur işlerinden kaçıyor..
Bu arada çörekotu öğüttük şu manuel kahve çekme makinası varya onda...Onu götürücem..Balla karıştırıp yemeyi düşünüyorum bi ay boyunca bir çay kaşığı.. Hormonları dengeye sokuyormuş daha bir çok faydası var ancak çok dikkatli kullanımı gerekirmiş... Bir araştırın bilmeyen arkadaşlarım çok faydalı
Kız melek sen görünmeyince takımı bıraktın sanmıştım :))
Iyiki geldin
Hem süper bi başlangıç yapmışın
Paylaşımın ve kilo vermen düzenli olursa 3.cuma listedesin bebek
Ohh ohhh maşallahınız var kızlar
Herkes tam konsantre kilo verip güzelleşmeye odaklanmış
Içimdeki ses bu hafta Herkes süper eksilerle gelecek diyor
9.takım gerimi dönüyor ne
iyi geceler canım dinlen iyce bu hafta bütün enerjimizi zayıflamaya harcayacaz çünkü
Haa haaa onu bende yaşadıydımAbla nasıl üzüldüm bir görsen yazamadığım zamanlarda. İyiki sende burdasınbaşlangıç sayenizde oldu. Anlaştık sonunda gircem o listeye :))
Hamamda gevşeyip sonrasında spor yapabilcenmiAyndn cnm.yarin aksam sporada basliyorum gunduz bi hamama gidicez annem kizim ben kizlar partisi zamani somra aksam gevsek kaslari toplama zamani hepinizi seviyorum iyi gecelerrr
Haa haaa onu bende yaşadıydım
Bi kere ban yemiştim :))
Ama senide unutmayıp etiket yapmıştım
Başlangıçta olduğun için bana güzel geldi cnm tabi pilav dışındaGeç olsun güç olmasın bugünki listemi yazıyım yorumlarınız başım üstüne
Sabah : 1 dilim tambuğday ekmeği
2 yumurta çırptım baharat ekledim
3 zeytin
bol bol yeşillik
öğle : 2 kaşık yoğurda salatalık doğradım yedim
akşam : 1 dilim ekmek
köfte 5 tane
çoban salatasına benzer birşey yaptım
2 kaşık şehriyeli pilav dayanamadım aldım
ara : burdaki tavsiyeler üzerine bir bardak süt
su 2 lt
spor leslie ile 2 mil ve 12 dk bacak egzersizleri
40 yılda birkere siyaset üzerine bi yorum yaptım hemen mapusa soktular :))Gördüm bitanesin sen yaa. sen ve ban yemek? susuyum gündeme getirmiyim en iyisi :)))
Başlangıçta olduğun için bana güzel geldi cnm tabi pilav dışında
Sadece öğlen az olmuş
Zamanla yumurta 1 e düşer bide akşamları sebze yemeği olursa 1 dil ekm yeterli
et türü olursa gerek yok yanında bol salata yoğurt
40 yılda birkere siyaset üzerine bi yorum yaptım hemen mapusa soktular :))
Güzelim ben toplamda 55 kilo verdiydim gözümü hiç doyuramadımAklımda olcak kesinlikle :) Öğle evet abla az oldu yumurtayı 2 yediğim için acıkmadım gibi geldi. bide benim gözüm doymuyor ona nasıl çare bulcam bilmiyorum. midem doyuyor gözüm doymuyor normal mi ki acaba ilk haftadan
Yok zaten 1 kere oldu oymuş bakmıyorum bileo zaman siyaset yok sorun yok sitedeki mottom :))
Maşallah sana abla hakikaten bunu başarırsam her şey kolay olcak. kendimi avutuyorum özellkle kıyafetler konusunda şunu bunu alıp giyebilceksin diye vs vs bakalım :)Güzelim ben toplamda 55 kilo verdiydim gözümü hiç doyuramadım
Bunun adına psikolojik açlık diyoruz
Zaten doyunca yemeği bırakmadığımız için hep kilo aldık
Kendimizi terbiye etmeyi öğrenecez
Yemeye değil ruhumuzu tatmin edecek başka şeylere odaklanacaz
büyük başarıya imza atmış olacaksın bu iş bitince ponimSüpersn canm sağol12 kilo fazlalık çok değil gibi görünüyor ama verirsem toplamda 33 kilo gitmiş olacak vayy be ne çok yük etmişim o kadar kiloyu
dimi ablam ya ilgi alanımız yemek olmasın artık başka keyif alınacak şeylere odaklanmak lazım güzel giyinmek olabilir yahut spor olmazsa olmazımız olsunGüzelim ben toplamda 55 kilo verdiydim gözümü hiç doyuramadım
Bunun adına psikolojik açlık diyoruz
Zaten doyunca yemeği bırakmadığımız için hep kilo aldık
Kendimizi terbiye etmeyi öğrenecez
Yemeye değil ruhumuzu tatmin edecek başka şeylere odaklanacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?