Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çörek otunun biçok şeye faydası var cnm
Biz daha çok yağını kullanıyoruz

Sabahları poğaça yerine 1-2 dil.tb yada çavdar ekm..tercih edersen iyi olur yanında yumurta peynir bol yeşiilkik bikaçtane zeytinle

Senin kilon fazla olmadığın için diğer öğünlerde ekmeksiz ana yemek salata yoğurt iyi olur

Kız melek sen görünmeyince takımı bıraktın sanmıştım :))
Iyiki geldin
Hem süper bi başlangıç yapmışın
Paylaşımın ve kilo vermen düzenli olursa 3.cuma listedesin bebek

Abla nasıl üzüldüm bir görsen yazamadığım zamanlarda. İyiki sende burdasın başlangıç sayenizde oldu. Anlaştık sonunda gircem o listeye :))

Geç olsun güç olmasın bugünki listemi yazıyım yorumlarınız başım üstüne

Sabah : 1 dilim tambuğday ekmeği
2 yumurta çırptım baharat ekledim
3 zeytin
bol bol yeşillik

öğle : 2 kaşık yoğurda salatalık doğradım yedim

akşam : 1 dilim ekmek
köfte 5 tane
çoban salatasına benzer birşey yaptım
2 kaşık şehriyeli pilav dayanamadım aldım

ara : burdaki tavsiyeler üzerine bir bardak süt

su 2 lt
spor leslie ile 2 mil ve 12 dk bacak egzersizleri

iyi geceler canım dinlen iyce bu hafta bütün enerjimizi zayıflamaya harcayacaz çünkü

Ayndn cnm.yarin aksam sporada basliyorum gunduz bi hamama gidicez annem kizim ben kizlar partisi zamani somra aksam gevsek kaslari toplama zamani hepinizi seviyorum iyi gecelerrr

Abla nasıl üzüldüm bir görsen yazamadığım zamanlarda. İyiki sende burdasın başlangıç sayenizde oldu. Anlaştık sonunda gircem o listeye :))
Haa haaa onu bende yaşadıydım
Bi kere ban yemiştim :))
Ama senide unutmayıp etiket yapmıştım

Ayndn cnm.yarin aksam sporada basliyorum gunduz bi hamama gidicez annem kizim ben kizlar partisi zamani somra aksam gevsek kaslari toplama zamani hepinizi seviyorum iyi gecelerrr
Hamamda gevşeyip sonrasında spor yapabilcenmi
Bu arada ben hiç hamama gitmedim :)

Başlangıçta olduğun için bana güzel geldi cnm tabi pilav dışında
Sadece öğlen az olmuş

Zamanla yumurta 1 e düşer bide akşamları sebze yemeği olursa 1 dil ekm yeterli
et türü olursa gerek yok yanında bol salata yoğurt

Aklımda olcak kesinlikle :) Öğle evet abla az oldu yumurtayı 2 yediğim için acıkmadım gibi geldi. bide benim gözüm doymuyor ona nasıl çare bulcam bilmiyorum. midem doyuyor gözüm doymuyor normal mi ki acaba ilk haftadan

Güzelim ben toplamda 55 kilo verdiydim gözümü hiç doyuramadım
Bunun adına psikolojik açlık diyoruz
Zaten doyunca yemeği bırakmadığımız için hep kilo aldık
Kendimizi terbiye etmeyi öğrenecez
Yemeye değil ruhumuzu tatmin edecek başka şeylere odaklanacaz

Maşallah sana abla hakikaten bunu başarırsam her şey kolay olcak. kendimi avutuyorum özellkle kıyafetler konusunda şunu bunu alıp giyebilceksin diye vs vs bakalım :)

Son düzenleme:
günaydın herkese an itibariyle kahvemi içip spora gidecem. sizde aklınızda olsun spor önce kahve yada yeşil çay içinki meto daha hızlı çalışsın daha çok kalori yakalım... yarın tartı günü cumanın gelişi pazartesiden belli oluyor o yüzden lütfen dikkat edelim bugün bol su içmeyi sporu ve bitki çayı ile desteklemeyi diyetimizi unutmayalım

dimi ablam ya ilgi alanımız yemek olmasın artık başka keyif alınacak şeylere odaklanmak lazım güzel giyinmek olabilir yahut spor olmazsa olmazımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…