- 31 Ocak 2017
- 117
- 202
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.061
Tamda ısıttım üstüne yazdın :) dilimleyeyim hemencicik limonumu_melekk_ yeşilçayın içine 1 dilim limon ekle canım. belki böyle beğenirsin.
kesinlikle canım. hem daha lezzetli oluyor. bardaklar için çay süzgeçleri var çelik ve silikondan. onlarda alırsın.ya bunu düşünemedim benbelkide daha ekonomik olur hemde sağlıklı :)
Ben aktardan açık alıyorum zaten canım kendim demlerim mis gibi hem o poşettekiler sanki yeşil çay yada bitki değil bitkilerin tozu gibi geliyor banakızlar şu yeşil çayı paketli içmeyin. açık alın demleyin öyle için. o paket yerine kullanılan kağıt sıcak suyun içinde dağılmasın diye birleştirici kimyasal var. haberiniz olsun. hem açık çayın tadı daha hoş. ille de aroma istiyorsanız diğer malzemeleri de hazır alın ekleyin. yasemin de gül de kuru olarak satılıyor aktarlarda.Habinar _melekk_
Hepsi çok güzel olmuş afiyet olsunsabah 10.30
yumurta piyazı
3 zeytin
3 tk avakado peynir karışımı
1 dilim ekmek (unu tambuğday ve ruşeym yarı yarıya karışık)
öğlen 14.00
5 yk kaşığı kıymalı sebze yemeği
1/2 kase ev yoğurdu
biraz pişirilmiş acı biber turşusu
ara 4 dilim ayva
akşam 18.50
2 ızgara tavuk pirzolası
2 yk yoğurtlu kurutulmuş sebze
salata
2,5 lt su
öğlen leslie 2 mil
akşam leslie 3 mil = toplamda 75 dk spor yapıldı.askrhpozitif Habinar
Spor süper canimsabah 10.30
yumurta piyazı
3 zeytin
3 tk avakado peynir karışımı
1 dilim ekmek (unu tambuğday ve ruşeym yarı yarıya karışık)
öğlen 14.00
5 yk kaşığı kıymalı sebze yemeği
1/2 kase ev yoğurdu
biraz pişirilmiş acı biber turşusu
ara 4 dilim ayva
akşam 18.50
2 ızgara tavuk pirzolası
2 yk yoğurtlu kurutulmuş sebze
salata
2,5 lt su
öğlen leslie 2 mil
akşam leslie 3 mil = toplamda 75 dk spor yapıldı.askrhpozitif Habinar
Kesinlikle daha etkili ama bana ağır geldi önceden içiyordum ama bu ara midemi bulandırıyorkızlar şu yeşil çayı paketli içmeyin. açık alın demleyin öyle için. o paket yerine kullanılan kağıt sıcak suyun içinde dağılmasın diye birleştirici kimyasal var. haberiniz olsun. hem açık çayın tadı daha hoş. ille de aroma istiyorsanız diğer malzemeleri de hazır alın ekleyin. yasemin de gül de kuru olarak satılıyor aktarlarda.Habinar _melekk_
ya bunu düşünemedim benbelkide daha ekonomik olur hemde sağlıklı :)
:)) gideyim mi kaptanım @nanekekik tellioğllarına ne diyon:)Hayal kurmak bedava@ayulduzz dilek sen evlatlıksın gel tellioğullarına
Hayır cnm gidemezsin:)) gideyim mi kaptanım @nanekekik tellioğllarına ne diyon:)
ben acelem yoksa demliyorum ama varsa kolayıma geliyor sallama yapıyorumkızlar şu yeşil çayı paketli içmeyin. açık alın demleyin öyle için. o paket yerine kullanılan kağıt sıcak suyun içinde dağılmasın diye birleştirici kimyasal var. haberiniz olsun. hem açık çayın tadı daha hoş. ille de aroma istiyorsanız diğer malzemeleri de hazır alın ekleyin. yasemin de gül de kuru olarak satılıyor aktarlarda.Habinar _melekk_
bensiz yapamazsın demi:)Hayır cnm gidemezsin
canım yaseminlisi çok zor bulunuyorSüper o zaman güllü ve yaseminli olanları alcam haftaiçi canım :) her yerde bulabilir miyim?
çok doğru söylüyorsun aslında annem ne zaman öyle görse kızar... Erkan Topuz diye bi doktor vardı kanser üzerine bir sürü programlara çıkmış orda söylemiş...kızlar şu yeşil çayı paketli içmeyin. açık alın demleyin öyle için. o paket yerine kullanılan kağıt sıcak suyun içinde dağılmasın diye birleştirici kimyasal var. haberiniz olsun. hem açık çayın tadı daha hoş. ille de aroma istiyorsanız diğer malzemeleri de hazır alın ekleyin. yasemin de gül de kuru olarak satılıyor aktarlarda.Habinar _melekk_
gayet güzel canımMenüm
Kahvaltı 11:00
Bol yeşillikli yumurta salatası
Az peynir
4 zeytin
1 tk salça
1 dlm kızarmış ekmek
Akşam 16:30
Haş brokoli karnıbahar salata
2 köfte
1 dlm peynir
Ara 19:00
2 dlm ananas
1,5 lit su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?