Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnn mutlu haftalar

Gunaydin kizlar ilk.bildirim benden gelsin
Cuma 69.5
Pazartesi 69
Fark -500

Gorunce sok oldum beklemiodum spor yaptigim.icin bide kizim 4 te kalkti yeni uyudu bende simdi ise gidiyorum sisim diye dusunmustum ama bunu gormek beni motive etti

Günaydın kızlar -600 üm

Piyaz 1 yumurtadan biraz fazlaydı. 1.5 değil ama. North River

Süpersinizzzzz kızlar

Sabitim bu arada
O mutlaka cumaya eksi olacaktır eminim tatlım

günaydın hanımlar okul koşturması başladı bizim için börek yapıcam kilo bildirimi yapayım kaöayım
200gr artıyım sebebi bi sürü neden olabilir misal spor misal düzensiz geç yemem gece kahvesi cumaya eksiye çevirirmiyim yüzde bi milyon
bu arada rüyamda eliya gördüm buluşuyoruz ben şok yakışıklı bir erkek çıkıyor :) gerisi uzun karışık sonra anlatırım kaçayım simdi

Vavvv tam kaptana yakışır irade menü tebrikler rakibem kız zorlıyacanmı sen beni yarın protein ağırlıklı geçirmek şart oldu
daha cumaya var istersen kozlari sona sakla
sabah uc dlm ekmek cok olmus aksamda corba ekmek sadece karbonhidrat olmus pilav fasulye kendin de demissin tugbacim
Cuma 69.5
Pazartesi 69
Fark -500

Gorunce sok oldum beklemiodum spor yaptigim.icin bide kizim 4 te kalkti yeni uyudu bende simdi ise gidiyorum sisim diye dusunmustum ama bunu gormek beni motive etti
vayy supersin burcucum
Günaydın kızlar -600 üm

cok guzel cumaya kaddar en az 1.2olur

olacak ablacım
elimden geleni yapıcam
gunaydun afiyet olsun canim istersek olur tabi
Kizlar 20 ocakta 63.1 kiloyla tatile gitmisim ve iki hafta da malesef +3.5 la geri donuyorum.guncel kilom 66.6 malesef
yinede cok almamissin canim sende yazsana profiline takip edelim

valla elifim gelemiyo bile ugrasi cok belliki

Kizlar 20 ocakta 63.1 kiloyla tatile gitmisim ve iki hafta da malesef +3.5 la geri donuyorum.guncel kilom 66.6 malesef
Vuuu baya almışsın ama kolları sıva başla bi yerdn

O kadar spora hayret doğrusu

cuma:71.8
ptesi:71.5
fark:-300
Güzel eksi kaptn

Günaydın hanımlar 88.7 den 90.1 e çıkmışım +1,4 ,cumaya süper bi dönüş yapmalıyım
sadece sabahlari yerim artık ekmek, pilav çok olmuştu evet North River
Ben gidip hatalarıma yanayım bari...
Evet canım bugün katılabildim geri , hoşgeldin bu arada :) _melekk_ sende hoşgeldin sema kkelebeketkisi , ben Tuğba 28 yaşındayım, yeni mezun oldum, yurtdışında yaşıyorum :)

Cuma 69.5
Pazartesi 69
Fark -500

Günaydın kızlar -600 üm

Sabitim bu arada

cuma:71.8
ptesi:71.5
fark:-300

Ben -100 deyim 7.30 da tartldm daha fazla bekliyordum
herkes gayet güzel kızlar cuma günü güzel eksiler gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…