- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.101
evet cnm bi kaç gün protein ağırlıklı beslenicemcanım özel bi diyet mi yapıosun
evet cnm bi kaç gün protein ağırlıklı beslenicem
yanında ananas
Gunaydin kizlar ilk.bildirim benden gelsin
Cuma 69.5
Pazartesi 69
Fark -500
Gorunce sok oldum beklemiodum spor yaptigim.icin bide kizim 4 te kalkti yeni uyudu bende simdi ise gidiyorum sisim diye dusunmustum ama bunu gormek beni motive etti
O mutlaka cumaya eksi olacaktır eminim tatlımSabitim bu arada
evet cnm ben faydasını gördüm daha önceananası sanırım yağ yakıcı özelliği nedeniyle yiyosun dimi bende istiyorum ama hep almayı unutuyorum
olacak ablacımGünaydınnn mutlu haftalar
Süpersinizzzzz kızlar
O mutlaka cumaya eksi olacaktır eminim tatlım
daha cumaya var istersen kozlari sona saklaVavvv tam kaptana yakışır irade menü tebrikler rakibemkız zorlıyacanmı sen beni yarın protein ağırlıklı geçirmek şart oldu
sabah uc dlm ekmek cok olmus aksamda corba ekmek sadece karbonhidrat olmus pilav fasulye kendin de demissin tugbacimselam hanimlar kusura bakmayin,2 gündür gelemedim, beklenmedik seyler oldu gece 12 gibi evime gelebildim ve neredeyse bütün yazismalari tek tek okumaya calistim. iki günlük menümü ekliyorum ve yorumlarimi bekliyorum. pazartesinden itibaren daha aktifim insallah hem grupta hem sporda:) @Habinar
04.02
sabah
1 sekersiz kusburnu cayi
1tb mozzarellali tost
2 ceri domates
yarim mini salatalik
1/4 kibrit kutusu peynir
1 tutam maydonoz
1 biber
ara
1 muz
2 ceviz
aksam
2 kepce domates corbasi
2 dilim tb ekmegi
spor: 1 km yürüyüs ve anneme misafir hazirligina gitmistim hep ayaktaydim.
su: 2 lt
05.02
sabah
3 dilim tb ekmegi
2 tatli kasigi tulum peyniri
2 dilim salatalik
2 bardak sekersiz cay
yarim domates
1 tatli kasigi tahin-pekmez
ara
7 antep fistigi
2 ceviz
yarim muz
1 bardak cay
aksam
2kücük kepce kuru fasülye
3 yemek kasigi pirinc pilavi
spor: yok, sadece aksama kadar misafirler icin kosusturdum
su: 2 lt
pazartesi tartilmasinda arti cikmazsam iyi kuru fasülye- pilav yedim, cok fazla ödem var ve wc sorunum var
vayy supersin burcucumGunaydin kizlar ilk.bildirim benden gelsin
Cuma 69.5
Pazartesi 69
Fark -500
Gorunce sok oldum beklemiodum spor yaptigim.icin bide kizim 4 te kalkti yeni uyudu bende simdi ise gidiyorum sisim diye dusunmustum ama bunu gormek beni motive etti
cok guzel cumaya kaddar en az 1.2olur
gunaydun afiyet olsun canim istersek olur tabiolacak ablacım
elimden geleni yapıcam
yinede cok almamissin canim sende yazsana profiline takip edelimKizlar 20 ocakta 63.1 kiloyla tatile gitmisim ve iki hafta da malesef +3.5 la geri donuyorum.guncel kilom 66.6 malesef
valla elifim gelemiyo bile ugrasi cok bellikigünaydın hanımlar okul koşturması başladı bizim için börek yapıcam kilo bildirimi yapayım kaöayım
200gr artıyım sebebi bi sürü neden olabilir misal spor misal düzensiz geç yemem gece kahvesi cumaya eksiye çevirirmiyim yüzde bi milyon
bu arada rüyamdaeliya gördüm buluşuyoruz ben şok yakışıklı bir erkek çıkıyor :) gerisi uzun karışık sonra anlatırım kaçayım simdi
gunaydin ablsGünaydınnn mutlu haftalar
Süpersinizzzzz kızlar
O mutlaka cumaya eksi olacaktır eminim tatlım
Cuma 69.5
Pazartesi 69
Fark -500
Süpersiniz tellioğulları
Vuuu baya almışsın ama kolları sıva başla bi yerdnKizlar 20 ocakta 63.1 kiloyla tatile gitmisim ve iki hafta da malesef +3.5 la geri donuyorum.guncel kilom 66.6 malesef
O kadar spora hayret doğrusugünaydın hanımlar okul koşturması başladı bizim için börek yapıcam kilo bildirimi yapayım kaöayım
200gr artıyım sebebi bi sürü neden olabilir misal spor misal düzensiz geç yemem gece kahvesi cumaya eksiye çevirirmiyim yüzde bi milyon
bu arada rüyamdaeliya gördüm buluşuyoruz ben şok yakışıklı bir erkek çıkıyor :) gerisi uzun karışık sonra anlatırım kaçayım simdi
Güzel eksi kaptncuma:71.8
ptesi:71.5
fark:-300
Cuma 69.5
Pazartesi 69
Fark -500
Sabitim bu arada
cuma:71.8
ptesi:71.5
fark:-300
herkes gayet güzel kızlar cuma günü güzel eksiler gelecek inşallahBen -100 deyim 7.30 da tartldm daha fazla bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?