Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende ve eti cok severim yumurtayida ay yok onlarsız olamam :)
ilk ikisimi yapabilirim malzemem var

bende metabolizmayı ve ödemi yapıcam

canım be psikiyatr, servisinde çalışıom sabah hastalara ufak tefek hareketler yaptırdım

günaydın kızlar ben spor yapınca niye tartıda fazla çıkıyorum ya yada erken kalktığım için mi ki anlamadım bi türlü

bugün serviste hastalara spor yaptırcam yeni aktivitemiz
ödem oluşturuyodur spor sende canım. oyüzden perşembe yapmayı tavsiye etmiyoruz ya

Memnun oldum Elif melek bende :) aynen ekmeği kısmaya başlamam lazım. Benim aslında en büyük sorunlarımdan biri süt ürünlerini sevmemek galiba ama alışıcam her şeye zahmetsiz bir yerlere gelinmiyor
alışmalısın ve olmazsa olmazın olsun canım. süt yoğurt müthiş tok tutuyor e diyette de en lazım olan şeylerden biride uzun süre doğru besinlerle tok kalmak

AB gurubu olarak tavuk eti hariç diğerlerini yemeden yapabilirim

tebrik ederim canım çok güzel vermişsin. bu diyet tam benlik helede o tahin pekmezi veren diyetisyen den zarar gelmez kaptan aman bırakma bu diyetisyeni:)

Ay kızlar pazara gittik geldik annemle herşey ateş pahasi yarin sıvı detoksu yapayım dedim çıktım pazara bakalım aldım geldim malzemeleri ve olacak sonuç nasıl olacak tatlar nasıl olacak gidiş geliş bir saat tempolu yürüyüşumude yaptım akşamda koşu bandıyla bulusurum ohh mis

dişini çektirdin mi nasıl oldun canım

Yok canim apse yapmis iste antibiyotik baslamistim zaten bide agri kesici verdi emzirmeyi etkilemeyen cekersem 1 hafta rapor veririm cok koklu dikisib cok olabilit dedi. Doguma giderken o kadar stres olmamistm masadan kalktim sirtimdan ter ekmis

Herkese selam iyisinizdir inşallah
dün gece yattım her şey iyiydi sonra birden mide bulantısı başladı tuttum kendimi uyumaya çalıştım sonra malum devamı geldi. boğazım acıyor midem çok ağrıyor mahvoldum anca çay içtim ve çubuk kraker yiyebildim bu saate kadar. eğer yine aynısı olursa acile gitmeyi düşünüyorum

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…