- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.341
bende ve eti cok severim yumurtayida ay yok onlarsız olamam :)
ilk ikisimi yapabilirim malzemem var
o nasıl olacak canim
benimde cok gece kaldi hatta ilk kapak gelunce gozum dondu esime dedim ben elimi surmeden zararlilari kendine yararlolari bana ver diye obparates. orek yedi ben roka maydonoz reyyan ,gozun donup saldirma yemeklere bi su ic once
afiyetolsun gitsin ofemler
kolay gelsin canim cift tarafli yarar saglamissinizbende metabolizmayı ve ödemi yapıcam
canım be psikiyatr, servisinde çalışıom sabah hastalara ufak tefek hareketler yaptırdım
ödem oluşturuyodur spor sende canım. oyüzden perşembe yapmayı tavsiye etmiyoruz yagünaydın kızlar ben spor yapınca niye tartıda fazla çıkıyorum ya yada erken kalktığım için mi ki anlamadım bi türlü
bugün serviste hastalara spor yaptırcam yeni aktivitemiz
ödem oluşturuyodur spor sende canım. oyüzden perşembe yapmayı tavsiye etmiyoruz ya
koca diyince akan sular durur bende bacım:)Sen baskınsın Can'ım o belli :)Öyle olmak gerekiyor ama degil mi?Kocaya da aynı şekilde.
alışmalısın ve olmazsa olmazın olsun canım. süt yoğurt müthiş tok tutuyor e diyette de en lazım olan şeylerden biride uzun süre doğru besinlerle tok kalmakMemnun oldum Elif melek bende :) aynen ekmeği kısmaya başlamam lazım. Benim aslında en büyük sorunlarımdan biri süt ürünlerini sevmemek galiba ama alışıcam her şeye zahmetsiz bir yerlere gelinmiyor
dişini çektirdin mi nasıl oldun canımValla canim bugunde yapamicam herhalde ya disciye gttim simdi cok agrio agri kesici verdi ama bakalim
ahanda tam benlikkizlar telafiyo sordum diyelim ki yedik dedim ertesi gun spor iki kati porsiyonlar yariya iniyor
AB gurubu olarak tavuk eti hariç diğerlerini yemeden yapabilirimProgramdan
0 kan grubuna zararlı :
Ekmek, buğday ve türevleri
Süt ve ürünleri
Elma portakal hurma lahanalar
Kırmızı mercimek
A grubuna zararlı
Her türlü et (gezen tavuk, deniz ürünlerinin akserisi hariç)
Yağlı süt ürünleri
Bamya ve mercimek et yerine geçer yenebilir
B grubuna zararlı
Tavuk ve kanatlılar
Tahin
Susam
Esmer bulgur
Kırmızı mercimek
AB kan grubu zararlılar
Tavuk eti
Dana eti
Tohumdan elde edilen yağlar (zeytinyağı tereyağ yenebilir)
Çekirdekler
tebrik ederim canım çok güzel vermişsin. bu diyet tam benlik helede o tahin pekmezi veren diyetisyen den zarar gelmez kaptan aman bırakma bu diyetisyeni:)gunaydin baby baby -3.1kg yağdan ama +0.5 ödem gayet iyi bir sonucla listemde degisiklik yapti 1yk tahinpekmez yada bal verdi şok oldum salep verdi kalp krizi gecirdim 4yk bakliyat verdi degisim tabi bunlari hergun tuketirsem zatenbkilo veremem
dişini çektirdin mi nasıl oldun canım
Geçmiş olsun canımHerkese selam iyisinizdir inşallah
dün gece yattım her şey iyiydi sonra birden mide bulantısı başladı tuttum kendimi uyumaya çalıştım sonra malum devamı geldi. boğazım acıyor midem çok ağrıyor mahvoldumanca çay içtim ve çubuk kraker yiyebildim bu saate kadar. eğer yine aynısı olursa acile gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?