- 31 Ocak 2017
- 117
- 202
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.301
Memnun oldum Elif melek bende :) aynen ekmeği kısmaya başlamam lazım. Benim aslında en büyük sorunlarımdan biri süt ürünlerini sevmemek galiba ama alışıcam her şeye zahmetsiz bir yerlere gelinmiyorCan'ım afiyet olsun.Biz tanışmadık sanırım ben Elif.Menünde akşam yemeğindeki ekmek fazla olmuş.Yoğurt vs. Salata takviye edebilirdin.Spor da iyi.Ceviz fazla biraz.
Can'ım bu menüyle aç kalırsın ya.Doyurucu bişeyler yeseydin ya .Yoğurt salata ekleseydin.Hem erken hem az yemişsin.Menüm
09.30: 3/4 simit
09.30: 1 bardak çay
11.00: 1 porsiyon mercimek çorbası
15.00: 1 porsiyon mercimek çorbası
1/2 dilim ekmek
Kahve -bitki çayı falan içmeyi düşünüyorum pek halim yok bugün yemek yemek için ama belki bişey atıştırıırsam yazarımkarnım çook aç aslında
Aslında çok zahmet gerektirmiyor.Akşam yemeklerinde karbn. Kısıtlasan ertesi gününe kadar yakarsın kalori baya.Akşam menüne dikkat et yeter.Ekmek yeme ama salata ye daha iyi hemde doyarsın.Tavuk ye et ye yada sebze yemekleri veya çorbası güzel olur.Ben ıspanak yemeği veya çorbası yerdim hep.Yanınada koca tabak salata yogurt.Valla bu menüyle geldim bu haleMemnun oldum Elif melek bende :) aynen ekmeği kısmaya başlamam lazım. Benim aslında en büyük sorunlarımdan biri süt ürünlerini sevmemek galiba ama alışıcam her şeye zahmetsiz bir yerlere gelinmiyor
Geçmiş olsun ya migren falan mı varBen geldimmm
Baş ağrısından ancak kurtuldum
Menüm
Kahvaltı
2 haş yumurt
1 dlm ananas
Ara
Elma aromalı yeşilçay
Öğle
Haş tavuk, yoğurt
Ara
3 kaşık kadar yoğurt, 2 dlm ananas
Akşam
1 tavuk but
Haş brokoli üzerine yoğurt
2 lit su
30 dk yuruyus
@Habinaraskrhpozitif
Evet asıl iş akşama kalıyor çok teşekkür ederim aklımda bulundurcam :) ne kadar sürede kaç kilo verdiğini bir de ara öğün yapıyor musun diye sorsam :)Aslında çok zahmet gerektirmiyor.Akşam yemeklerinde karbn. Kısıtlasan ertesi gününe kadar yakarsın kalori baya.Akşam menüne dikkat et yeter.Ekmek yeme ama salata ye daha iyi hemde doyarsın.Tavuk ye et ye yada sebze yemekleri veya çorbası güzel olur.Ben ıspanak yemeği veya çorbası yerdim hep.Yanınada koca tabak salata yogurt.Valla bu menüyle geldim bu hale
kız fulya bugün uçmuşun maşallahsabah 08.45
1,5 dilim peynir
4 zeytin
1 lor poğaçası (lor,yumurta,ceviz ve maydanoz) (büyüklüğü 1,5 ceviz kadar)
domates biber
1/2 dilim yulaf kepeği ekmeği
öğlen 12.30
3 yk taze barbun
2 yk kurutulmuş sebze
pişmiş acıbiber turşusu
1/2 kase yoğurt
ara 15.30
1 kuruincir
1 kurukayısı
100 mlt süt
akşam 19.15
2/3 den biraz fazla kabak pizza
biraz turşu
3 lt su
öğlen 30 dk tempolu yürüyüş
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
akşam leslie 3 mil
spor toplamda 95 dk @Habinaraskrhpozitif
Sıfır prolu bi gün olmuş canısıMenüm
10.00
1 d ekmek
1 tk reçel
11.30
1 portakal
14.30
6 fındık
6 kuru üzüm
17.30
1 tabak z yağlı prinçsiz pırasa
1 d ekmek
Su.1.5
Spor yok
Bugün biraz daha ev işi yaptm bitmedi daha ama püff.bu arada sütü köyden getirip mayalıyorum tatil girince araya yoğurt kalmadı evde o yüzden menülermde yok
1,5 ayda 6,5 kilo verdim takımda.Takıma geldigimde 62 kiloydum şuan 55,8 im.Yeni mezun oldum.Evet asıl iş akşama kalıyor çok teşekkür ederim aklımda bulundurcam :) ne kadar sürede kaç kilo verdiğini bir de ara öğün yapıyor musun diye sorsam :)
1,5 ayda 6,5 kilo verdim takımda.Takıma geldigimde 62 kiloydum şuan 55,8 im.Yeni mezun oldum.
Ancak takıma girmeden 2 ay öncede kendi kendime diyetle 72 kilodan 62 ye geldim 2 ayda.3,5 4 ayda 16,5 kilo verdim.Ben 3 öğün degil 2 öğün yaparak kilo verdim.Ada öğünde kuru kayısı veya yogurt veya yeşil elma Yeşilçay ile geçiştirdim.Hiç ekmek tüketmedim kahvaltı sonrası
Koruna aşamasında 200 g verdim 1,5 hafta oldu mezun olalı.Çok dikkat ediyorum almamaya.Ama geçen cumartesi bir gün ödül olsun dedim.Hamburger menü Kocaman patates kızartması çikolata kola herşey yedim.Üzwrine su içtim bolca ertesi gün aynı kilodaydım.Şimdi tekrardan devam ediyorum dikkat etmeyeşimdi koruma aşaması o halde :)
Dilerim bu kararlılıkla devam edersin :) ödül öğünü henüz yapmıyım ben di mi? Yok yapmıyım ama yapmakta isterim :))Koruna aşamasında 200 g verdim 1,5 hafta oldu mezun olalı.Çok dikkat ediyorum almamaya.Ama geçen cumartesi bir gün ödül olsun dedim.Hamburger menü Kocaman patates kızartması çikolata kola herşey yedim.Üzwrine su içtim bolca ertesi gün aynı kilodaydım.Şimdi tekrardan devam ediyorum dikkat etmeye
Ben yapmadım 40 yılda bir sigara böreği yedim 2 tane o kadar.Dilerim bu kararlılıkla devam edersin :) ödül öğünü henüz yapmıyım ben di mi? Yok yapmıyım ama yapmakta isterim :))
Menüm
10.00
1 d ekmek
1 tk reçel
11.30
1 portakal
14.30
6 fındık
6 kuru üzüm
17.30
1 tabak z yağlı prinçsiz pırasa
1 d ekmek
Su.1.5
Spor yok
Bugün biraz daha ev işi yaptm bitmedi daha ama püff.bu arada sütü köyden getirip mayalıyorum tatil girince araya yoğurt kalmadı evde o yüzden menülermde yok
menü
sabah(10:00)
1.5wasa
2tk labne
1yumurta
ogle(13:00)
120g balik
salata
1kepce corba
ara(16:00)
2hurma
5cubuk kraker
5findik
aksam(19:00)
1keoce yayla corbasu
3yk etli kurufasulye
salata
1kase yogurt
ara(21:00)
1/2adet kurutulmus trabzon hurmasi
su:2lt
İyi yapmışsın canım benim yerimede ye ben simite başladım mı ceyrekle doymuyirun ve durduramıyorum o yüzden pas geçiyorum onu şimdilikMervem evde olunca 1dilim ekmek yerine çeyrek simit yiyim dedim. iyi yapmışmıyım:)
eskiden bende oyleydim evlenibce erken yatmaya alıştım. Erkenden uykum geliyoriyi geceler canım ben hep öyle yatıyorum alışamadım bi erken yatmaya
Kolay gelsin canımbutun alintilarim uctu halada okumam gereken 44msj var bu gece bitmez borek iclerini hazirlayip yatacagim yarin sararim çarşamba oglumun dogum gunu var yarin sabah once asiya sonra diyetisyene gececegim esimde kahvalti ismarlarsin artok dedi sanirim ikiyi bulur gelmem
Fazla yapmadım canm basım ağrıyordu 45 dk yı zor ettimSüpersin şekerimmmmm :)))) Çok koştun mu bugün
gayet güzel kaptanm kuru sisirnez inşallahmenü
sabah(10:00)
1.5wasa
2tk labne
1yumurta
ogle(13:00)
120g balik
salata
1kepce corba
ara(16:00)
2hurma
5cubuk kraker
5findik
aksam(19:00)
1keoce yayla corbasu
3yk etli kurufasulye
salata
1kase yogurt
ara(21:00)
1/2adet kurutulmus trabzon hurmasi
su:2lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?