Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Can'ım afiyet olsun.Biz tanışmadık sanırım ben Elif.Menünde akşam yemeğindeki ekmek fazla olmuş.Yoğurt vs. Salata takviye edebilirdin.Spor da iyi.Ceviz fazla biraz.
Memnun oldum Elif melek bende :) aynen ekmeği kısmaya başlamam lazım. Benim aslında en büyük sorunlarımdan biri süt ürünlerini sevmemek galiba ama alışıcam her şeye zahmetsiz bir yerlere gelinmiyor

Can'ım bu menüyle aç kalırsın ya.Doyurucu bişeyler yeseydin ya .Yoğurt salata ekleseydin.Hem erken hem az yemişsin.

Memnun oldum Elif melek bende :) aynen ekmeği kısmaya başlamam lazım. Benim aslında en büyük sorunlarımdan biri süt ürünlerini sevmemek galiba ama alışıcam her şeye zahmetsiz bir yerlere gelinmiyor
Aslında çok zahmet gerektirmiyor.Akşam yemeklerinde karbn. Kısıtlasan ertesi gününe kadar yakarsın kalori baya.Akşam menüne dikkat et yeter.Ekmek yeme ama salata ye daha iyi hemde doyarsın.Tavuk ye et ye yada sebze yemekleri veya çorbası güzel olur.Ben ıspanak yemeği veya çorbası yerdim hep.Yanınada koca tabak salata yogurt.Valla bu menüyle geldim bu hale

Geçmiş olsun ya migren falan mı var
Menü güzel buna rağmen herşey on numara

Evet asıl iş akşama kalıyor çok teşekkür ederim aklımda bulundurcam :) ne kadar sürede kaç kilo verdiğini bir de ara öğün yapıyor musun diye sorsam :)

kız fulya bugün uçmuşun maşallah
Sen böyle spor yapabiliyodunda şimdi diye kadar niye yapmadın anacım

Sıfır prolu bi gün olmuş canısı

Evet asıl iş akşama kalıyor çok teşekkür ederim aklımda bulundurcam :) ne kadar sürede kaç kilo verdiğini bir de ara öğün yapıyor musun diye sorsam :)
1,5 ayda 6,5 kilo verdim takımda.Takıma geldigimde 62 kiloydum şuan 55,8 im.Yeni mezun oldum.
Ancak takıma girmeden 2 ay öncede kendi kendime diyetle 72 kilodan 62 ye geldim 2 ayda.3,5 4 ayda 16,5 kilo verdim.Ben 3 öğün degil 2 öğün yaparak kilo verdim.Ada öğünde kuru kayısı veya yogurt veya yeşil elma Yeşilçay ile geçiştirdim.Hiç ekmek tüketmedim kahvaltı sonrası

menü
sabah(10:00)
1.5wasa
2tk labne
1yumurta

ogle(13:00)
120g balik
salata
1kepce corba

ara(16:00)
2hurma
5cubuk kraker
5findik

aksam(19:00)
1keoce yayla corbasu
3yk etli kurufasulye
salata
1kase yogurt

ara(21:00)
1/2adet kurutulmus trabzon hurmasi
su:2lt

şimdi koruma aşaması o halde :)

şimdi koruma aşaması o halde :)
Koruna aşamasında 200 g verdim 1,5 hafta oldu mezun olalı.Çok dikkat ediyorum almamaya.Ama geçen cumartesi bir gün ödül olsun dedim.Hamburger menü Kocaman patates kızartması çikolata kola herşey yedim.Üzwrine su içtim bolca ertesi gün aynı kilodaydım.Şimdi tekrardan devam ediyorum dikkat etmeye

Dilerim bu kararlılıkla devam edersin :) ödül öğünü henüz yapmıyım ben di mi? Yok yapmıyım ama yapmakta isterim :))

Kiz.hep.meyve sekeri yuklemissin hepsi yaga donmesin

Gayet guzel cnm

Mervem evde olunca 1dilim ekmek yerine çeyrek simit yiyim dedim. iyi yapmışmıyım:)
İyi yapmışsın canım benim yerimede ye ben simite başladım mı ceyrekle doymuyirun ve durduramıyorum o yüzden pas geçiyorum onu şimdilik
iyi geceler canım ben hep öyle yatıyorum alışamadım bi erken yatmaya
eskiden bende oyleydim evlenibce erken yatmaya alıştım. Erkenden uykum geliyor

Kolay gelsin canım
Süpersin şekerimmmmm :)))) Çok koştun mu bugün
Fazla yapmadım canm basım ağrıyordu 45 dk yı zor ettim
gayet güzel kaptanm kuru sisirnez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…