- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.361
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTest yaptım bu çıktı
bende misafir hazirligi kosturmaselam gençler spordan geldim sabahda koşturma dan uğrayamadım ne eddiniz bakıyım
gecmis olsun canimValla canim bugunde yapamicam herhalde ya disciye gttim simdi cok agrio agri kesici verdi ama bakalim
tebrik ederim canım çok güzel vermişsin. bu diyet tam benlik helede o tahin pekmezi veren diyetisyen den zarar gelmez kaptan aman bırakma bu diyetisyeni:)
tadini bosver o kadar para doktun ic kizAy kızlar pazara gittik geldik annemle herşey ateş pahasi yarin sıvı detoksu yapayım dedim çıktım pazara bakalım aldım geldim malzemeleri ve olacak sonuç nasıl olacak tatlar nasıl olacak gidiş geliş bir saat tempolu yürüyüşumude yaptım akşamda koşu bandıyla bulusurum ohh mis
hosgeldin ponimSelam kızlar anca eve geldm toplantı varmş haberm yoktu
puyy oyyyYok canim apse yapmis iste antibiyotik baslamistim zaten bide agri kesici verdi emzirmeyi etkilemeyen cekersem 1 hafta rapor veririm cok koklu dikisib cok olabilit dedi. Doguma giderken o kadar stres olmamistm masadan kalktim sirtimdan ter ekmis
test yap diyecektim ki foto attinKızlar bugün adet günüm regl olmadım((
gecmis olsun canim usuttun mu acabaHerkese selam iyisinizdir inşallah
dün gece yattım her şey iyiydi sonra birden mide bulantısı başladı tuttum kendimi uyumaya çalıştım sonra malum devamı geldi. boğazım acıyor midem çok ağrıyor mahvoldumanca çay içtim ve çubuk kraker yiyebildim bu saate kadar. eğer yine aynısı olursa acile gitmeyi düşünüyorum
saglicakla gelsinTest yaptım bu çıktı
Oyy oyyy en iyisi hiç kaçamak yapmamakkizlar telafiyo sordum diyelim ki yedik dedim ertesi gun spor iki kati porsiyonlar yariya iniyor
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ihmal etme sagliginiHerkese selam iyisinizdir inşallah
dün gece yattım her şey iyiydi sonra birden mide bulantısı başladı tuttum kendimi uyumaya çalıştım sonra malum devamı geldi. boğazım acıyor midem çok ağrıyor mahvoldumanca çay içtim ve çubuk kraker yiyebildim bu saate kadar. eğer yine aynısı olursa acile gitmeyi düşünüyorum
Kuzum testlerin pozitif çıkmış ama emin olmak için kan testi yaptır rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ayy ne güzel hedefe ulastin ve bebişib gelecek hayırlısıylaTest yaptım bu çıktı
icicem canım yarın yapicam persembede sırf pro yapayım diyorum yada yarına göre tekrar sıvı detoksu yaparım bakalım yada lapa Bla blabende misafir hazirligi kosturma
gecmis olsun canim
tadini bosver o kadar para doktun ic kiz
hosgeldin ponim
puyy oyyy
test yap diyecektim ki foto attin
gecmis olsun canim usuttun mu acaba
saglicakla gelsin
A grubuyum kırmızı et sevmezdim zaten ama hamsininde yenmicek olmasına üzüldümProgramdan
0 kan grubuna zararlı :
Ekmek, buğday ve türevleri
Süt ve ürünleri
Elma portakal hurma lahanalar
Kırmızı mercimek
A grubuna zararlı
Her türlü et (gezen tavuk, deniz ürünlerinin akserisi hariç)
Yağlı süt ürünleri
Bamya ve mercimek et yerine geçer yenebilir
B grubuna zararlı
Tavuk ve kanatlılar
Tahin
Susam
Esmer bulgur
Kırmızı mercimek
AB kan grubu zararlılar
Tavuk eti
Dana eti
Tohumdan elde edilen yağlar (zeytinyağı tereyağ yenebilir)
Çekirdekler
Canımm sabahları aç karna bir barfak suya limon sıkıpta içersen oda iyi geliyormuş1 yeşil elma,1 portakal ,1 demet maydanoz, 1 tane kereviz ( ben saplarını kullandım)
Tadı tatlimsak bişey oldu karaciğer yağlanmasına iyi geliyormuş bende de karaciğerde mevcutmuş yağlanma
Canımm çook geçmiş olsunnHerkese selam iyisinizdir inşallah
Hayırlı olsun canımm Rabbim kucağına almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsinTest yaptım bu çıktı
Şuan hastanedeyim kan testi verdim.İsterim tabi :)ezo26 hamileler icin diyet listesi var bende istersen veriyim saglikli bi gebelik ne sekerin cikar nede cok kilo alirsin
Ben Ovulasyon testine baktım umutsuzdum.Sonra gebelik testi yaptık çıktıezo26 hayirli olsun canim saglicakla kucagina lh ile ogrenip hcg ole kesinlestormistim bende kandada baktir en 5haftalik
ezo26 kuzumm hadi hayırlı haberlerle çok sevindimm ya
Ayy tebrik ederim canim ya masallah gayet net cikmis darisi basima insallah:)Test yaptım bu çıktı
İnşallah sonuç almadım daha.Arkadaşım doğumda dua etmişti bana 2 ay önce banada nasip olursa ben de ederimAyy tebrik ederim canim ya masallah gayet net cikmis darisi basima insallah:)
Vaav iki haftada mı canmgunaydin baby baby -3.1kg yağdan ama +0.5 ödem gayet iyi bir sonucla listemde degisiklik yapti 1yk tahinpekmez yada bal verdi şok oldum salep verdi kalp krizi gecirdim 4yk bakliyat verdi degisim tabi bunlari hergun tuketirsem zatenbkilo veremem
Geçmiş olsnn canmHerkese selam iyisinizdir inşallah
AyyTest yaptım bu çıktı
Bnde istiyormmezo26 hamileler icin diyet listesi var bende istersen veriyim saglikli bi gebelik ne sekerin cikar nede cok kilo alirsin
Menü için alkışİyi akşamlar sporcu dinamik hatunlar
Menüm
Sabah 9:30
Biraz peynir maydonoz keten tohumu pul biber
Metabolizma hızlandırıcı çay
3 zeytin
1 dl çavdar ekmeği
Öğlen 13:45
2 salatalık dereotu nane pul biberli cacık
4 köfte
Akşam 18:30
Patlıcan biber közlenmiş salata
1 kase ıspanak
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 3 litreyi geçer
Spor 1 saate yakın zumba
Filtre kahve
Geçmş olsn canm bnm mide de hassasIyi aksamlar kizlar feci sekilde basim agriyor ve midem kotu
Pancar detoksu yapacaktim bugun sabah ve ogle yedim ama okadar kotu olduki midem aklima geldikce kotu oluyorum pancar gormek istemiyorum artik
Sabah,ogle pancar corbasi aksam bir yumurta kirip yedim bugunku menum boyle sacma oldu ne yazikki.
2 litre su 60 dk yuruyus
Canim gayet net bence guzel bir deger cikacak ayyy cok heyecanli yaİnşallah sonuç almadım daha.Arkadaşım doğumda dua etmişti bana 2 ay önce banada nasip olursa ben de ederim
Sagol canim,normalde o kadar hassas degil midem ama pancar corbam tatsiz,tuzsuz degisik bir sey oldu aklima geldikce kusacak gibi oluyorumGeçmş olsn canm bnm mide de hassas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?