Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

seni özlemekteyiz elifim. Sahalarda bir an önce seni görmek istiyoru Allah yardımcın olsun kuzum

su ve bitki çayı tek yetiştirmekte zorlandığım durum

Kızlarrrr bu avakodoyu kestim yedim ben bir parça peki şimdi nasıl muhafaza edebilirim? Dolapta bozulur mu açık bi şekilde yoksa streçle falan sarmalı mıyım?
geçen ilk defa aldm maalesef çöp oldu

Allahım tamamına erdirir inşallah umutsuzdum 3 yıl olmayınca meger vakti varmış
yürüyüşlerini bırakma tatlım onun doğuma çok faydası var temposunu dusur sadece

Cnm Allah yardımcın olsun
Sıkıntılı bi süreç ama geçicek inşallah
Rabbim sabır versin

canım akşama kadar meyve kuru yemiş gecistirmissin.

3 yil mi,benim 11 ay oldu olmayali okadar stres altinda hissediyorum ki ama dedigin gibi sanirim zamani var rabbim daha fazla bekletmez insallah hamilesin canim dua edersen sevinirim
Ederim Can'ım herkes için ediyorum.3 yıl bekledim hiç korunmadım.Eşim varikoseldi.Ameliyat oldu geçen yıl.1 sene sonra denk geldi nasip işte.Senin daha 1 yıl degil yahu olur Tabiki senin de

Aşırı vitamin deposu olmuş acıkmamışsındır hiç çook anlamam ama beğendim ben
askrhpozitif
Can'ın ben yürüyüşe devam edicem artık eşimde mecbur yürücek
Maşallah çook tatlısınız

Ederim Can'ım herkes için ediyorum.3 yıl bekledim hiç korunmadım.Eşim varikoseldi.Ameliyat oldu geçen yıl.1 sene sonra denk geldi nasip işte.Senin daha 1 yıl degil yahu olur Tabiki senin de
Insallah canim,benim yas 30 a dayaninca sabir kalmiyor haliyle yinede hayirlisi rabbimden.

Menüm:

12.00
Ezo gelin çorba
6 ufak parça tavuk (şişte pişmiş)
1 porsiyon bulgur pilavı

18.30
1 kanat tavuk ızgara
Yarım porsiyon yoğurt
3-4 yaprak marul
1,5 dilim ekmek

20.30
1 ince yuvarlak ananas

1,5 litre su

22.00
1/4 greyfurt

23.00
Yeşilçay

Ama sen bu hafta çok iyi gidiyosn tellioğullarına gelsene

kız fulya bugün uçmuşun maşallah
Sen böyle spor yapabiliyodunda şimdi diye kadar niye yapmadın anacım
valla ilk zamanlar vücut istemedi. kalbimi yordu leslie. 1 milden fazlaya meylim yoktu o yüzden. ama pazar öğlen 3 mile niyetlendim 2 mil de kaldım. akşam baktım iyi hissediyom kendimi 3 mili çok rahat yaptım.
bundan cesaret alarak dün de yapmak istedim. ama tabi dün işe git öğlen yürü akşamüzeri yürü üstüne de evde 3 mil leslie çok zorladı. 3. mili zorla bitirdim desem yalan olmaz. herhalde zorladığım için vücut tepki verdi kaslar şişti gibi geliyor. şişim şu an. o yüzden bu akşam yapmayacağım. zaten çok yorgunum. yarın bakarım.
içimdeki gençlik dinamizmi ortaya çıktı desene

bence güzel tatlım.

geçmiş olsun canım.
bence iyi.

Allah kolaylık versin canım. inşallah kısa sürede dönersin aramıza.

afiyet olsun fıstık

Kızlarrrr bu avakodoyu kestim yedim ben bir parça peki şimdi nasıl muhafaza edebilirim? Dolapta bozulur mu açık bi şekilde yoksa streçle falan sarmalı mıyım?

ben seramik bıçakla kesiyorum canım. sonra da artan parçayı tupperwarenin içine koyup saklıyorum. çok hava almadığı için bişi olmuyor. mesela dolapta 3 gündür tupper ın içinde bekliyor. gayet iyi durumda. seramik bıçakta sebze ve meyvelerin bozulmasını önlüyor bilgin olsun.
ohhhh meyveler çerezler yürümüş gitmiş suyu 2,5 barim yap tellioğlu

3 yil mi,benim 11 ay oldu olmayali okadar stres altinda hissediyorum ki ama dedigin gibi sanirim zamani var rabbim daha fazla bekletmez insallah hamilesin canim dua edersen sevinirim
inşalla seninde olur canım hayırlısyla.

afiyet olsun.

ezo26
bebiş hayırlısyla gelsin canım. eşin nasıl tepki verdi?

vayy gayet guzel bu cayin etkisini merak ediyorum
Ben Ovulasyon testine baktım umutsuzdum.Sonra gebelik testi yaptık çıktı
regl gunune yakin tada o gun iki koyu cizgi kesin lh hcg ile ayni ansa yükseliyor
ezo26 kuzumm hadi hayırlı haberlerle çok sevindimm ya
darisi sana ve masala bitanem
detpxta baa agrusi yapmistir hic arada yok
Vaav iki haftada mı canm

Geçmiş olsnn canm

Ayy geliyor

Bnde istiyormm

Menü için alkış
sende mi hamilesin kiz :)
şalgama takildim odem yapmasssa on numara
9

96,21 çıktı
benim 800kusur cikisti ayni gun arkadasin ,34 cok uzuldu deli sonra onunkiler ikizmis klomenin etkisi 4ay surmus bakarsin bi ikizde senden gelir
afiyetolsun canım bugunde herkes balik yemis
allah kolaylik versin canim
ooooooo
@60kiloyum en cok o yiyor ben ogluma aldigimda yarisini ona yarisini esime yedirdigimden hic kalmazdi olgunlasmasi icin fazeteye sariliyor bak onu biliyorum
acikmadiysan guzel canim
askrhpozitif
Can'ın ben yürüyüşe devam edicem artık eşimde mecbur yürücek
ilk etapta yurume canim bi git kontrole bi hcg degeri iki gunde bir ikiye katlasin drun zaten soyler simdilik dur
11ay neki canim zaten bir yildan once müdahale etmiyorlar
bulfur ne kadar

Canımmmm sen mesaj yazınca fark ettim benim aklım karışmış kusura bakmayınnn ananas demek istemiştimm...onu nasıl saklayabiliriz canım? Bilgin var mı?

Avakado içinde teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…