- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.401
seni özlemekteyiz elifim. Sahalarda bir an önce seni görmek istiyoru Allah yardımcın olsun kuzumCanlar Nasılsıniz?
Ben yorgun, bitkin, uykusuz ve halsizim çok zor geçiyor kayinvalidem in iyileşme süreci yardimci olucak kimsede yok herkes ortalıktan kayboldu.
Walker la yürüyor tuvalet büyük bir sorun evde coluk çocuk yemek bekliyor kv demin şekeri tansiyonu var onada ayrı yemek hazırlıyorum tabi ara öğün vs. Yoruldum
canlar.
Sizde durumlar ne nasıl gidiyor varmı onemli bi gelişme.
su ve bitki çayı tek yetiştirmekte zorlandığım durumkahvaltı 11.00 1yumurta, biraz peynir, 5 zeytin
4:30 bir kase sütlü, chia tohumu 5,6 tane kuru üzümlü 1t.k kakolu puding
7:00 salata, haşlanmış tavuk göğsü, 1tane yağsız mücver
Kahve ile 3hutma yerim sonra
3lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay 45dakika plates 40dakika yürüyüşHabinar askrhpozitif
geçen ilk defa aldm maalesef çöp olduKızlarrrr bu avakodoyu kestim yedim ben bir parça peki şimdi nasıl muhafaza edebilirim? Dolapta bozulur mu açık bi şekilde yoksa streçle falan sarmalı mıyım?
yürüyüşlerini bırakma tatlım onun doğuma çok faydası var temposunu dusur sadeceAllahım tamamına erdirir inşallah umutsuzdum 3 yıl olmayınca meger vakti varmış
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin cnm, senin adına çok sevindimKızlar hamileyim şok oldum.
Çok teşekkür ederimmmm Can'ım adaşımmm :) Yarın kontrole gidicem heyecanlıyım.Devam sağlıklı beslenmeyeElif im cokkkkkk cokkk sevindim. Sağlıkla kucağına al kuzunu. inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin guzrl fit anne.
Cnm Allah yardımcın olsunCanlar Nasılsıniz?
Ben yorgun, bitkin, uykusuz ve halsizim çok zor geçiyor kayinvalidem in iyileşme süreci yardimci olucak kimsede yok herkes ortalıktan kayboldu.
Walker la yürüyor tuvalet büyük bir sorun evde coluk çocuk yemek bekliyor kv demin şekeri tansiyonu var onada ayrı yemek hazırlıyorum tabi ara öğün vs. Yoruldum
canlar.
Amin inşallah Umutsuz olmamak lazımmış herşeyin vakti varmış meger.Geçen ay klomenle olmadı bu ay kendi halimdeydim oldu.NasipRabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin cnm, senin adına çok sevindim
canım akşama kadar meyve kuru yemiş gecistirmissin.Menüm
0900
5 fındık
1 küçük ayva
10.00
10 çiğ badem
10 kuru üzüm
13.00
1 portakal
10 fındık
17.30
1 tb pırasa
4 yk yoğurt
1 d ekmek
20.30
1 b süt
Su 1.5
Spor
50 dk yürüyüş
10 dk egzersiz
askrhpozitif Habinar
3 yil mi,benim 11 ay oldu olmayali okadar stres altinda hissediyorum ki ama dedigin gibi sanirim zamani var rabbim daha fazla bekletmez insallahAllahım tamamına erdirir inşallah umutsuzdum 3 yıl olmayınca meger vakti varmış
Ederim Can'ım herkes için ediyorum.3 yıl bekledim hiç korunmadım.Eşim varikoseldi.Ameliyat oldu geçen yıl.1 sene sonra denk geldi nasip işte.Senin daha 1 yıl degil yahu olur Tabiki senin de3 yil mi,benim 11 ay oldu olmayali okadar stres altinda hissediyorum ki ama dedigin gibi sanirim zamani var rabbim daha fazla bekletmez insallahhamilesin canim dua edersen sevinirim
Aşırı vitamin deposu olmuş acıkmamışsındır hiç çook anlamam ama beğendim benMenüm
0900
5 fındık
1 küçük ayva
10.00
10 çiğ badem
10 kuru üzüm
13.00
1 portakal
10 fındık
17.30
1 tb pırasa
4 yk yoğurt
1 d ekmek
20.30
1 b süt
Su 1.5
Spor
50 dk yürüyüş
10 dk egzersiz
askrhpozitif Habinar
Maşallah çook tatlısınız
Insallah canim,benim yas 30 a dayaninca sabir kalmiyor haliyle yinede hayirlisi rabbimden.Ederim Can'ım herkes için ediyorum.3 yıl bekledim hiç korunmadım.Eşim varikoseldi.Ameliyat oldu geçen yıl.1 sene sonra denk geldi nasip işte.Senin daha 1 yıl degil yahu olur Tabiki senin de
Yarın kontrole gidicem abla.Sağolasın.Ben hala anlayamıyorum normal bişey gibi geliyor.O kadar bekledim.Acilde kan verdim 96,21 çıktı.4 haftalıkezo26 eliffff çok sevindim cnm gözün aydın
Ayyy sayfaları okurken bi heyecanlandım acaba sonuç kesinmi diye :))
Kan da çıktıysa kesindir cnmYarın kontrole gidicem abla.Sağolasın.Ben hala anlayamıyorum normal bişey gibi geliyor.O kadar bekledim.Acilde kan verdim 96,21 çıktı.4 haftalık
Ama sen bu hafta çok iyi gidiyosn tellioğullarına gelsene
valla ilk zamanlar vücut istemedi. kalbimi yordu leslie. 1 milden fazlaya meylim yoktu o yüzden. ama pazar öğlen 3 mile niyetlendim 2 mil de kaldım. akşam baktım iyi hissediyom kendimi 3 mili çok rahat yaptım.kız fulya bugün uçmuşun maşallah
Sen böyle spor yapabiliyodunda şimdi diye kadar niye yapmadın anacım
bence güzel tatlım.İyi akşamlar sporcu dinamik hatunlar
Menüm
Sabah 9:30
Biraz peynir maydonoz keten tohumu pul biber
Metabolizma hızlandırıcı çay
3 zeytin
1 dl çavdar ekmeği
Öğlen 13:45
2 salatalık dereotu nane pul biberli cacık
4 köfte
Akşam 18:30
Patlıcan biber közlenmiş salata
1 kase ıspanak
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 3 litreyi geçer
Spor 1 saate yakın zumba
Filtre kahve
Iyi aksamlar kizlar feci sekilde basim agriyor ve midem kotu
Pancar detoksu yapacaktim bugun sabah ve ogle yedim ama okadar kotu olduki midem aklima geldikce kotu oluyorum pancar gormek istemiyorum artik
Sabah,ogle pancar corbasi aksam bir yumurta kirip yedim bugunku menum boyle sacma oldu ne yazikki.
2 litre su 60 dk yuruyus
bence iyi.(11:30)
1 bardak yeşil su( 1 yeşil elma, 1 portakal,kereviz sapı, maydanoz)
(12:15)
1 haşlanmış yumurta
½ kk peynir
4 yk dereotlu limonlu yogurt
(17:00)
1 dilim greyfurt
1 kk kadar sepet peynir ( az tuzlu ,az yağlı)
(17:50)
1 maden suyu
(19:00)
Fırında sebzeli palamut( 1 ithal palamut,1 kırmızı biber,minik soğan, az kereviz , defne yaprağı ve kekik)
2 minik şalgam
2 ince dilim beyaz turp
2 yk salata
(19:15)
1 maden suyu
Su; 1 lt ( 2,5 lt ye tamamlanacak)
Spor :1 saat dışarda yürüyüş birazdan koşu bandinada cikicam
Eki Görüntüle 1950047
Allah kolaylık versin canım. inşallah kısa sürede dönersin aramıza.Canlar Nasılsıniz?
canlar.
afiyet olsun fıstıkkahvaltı 11.00 1yumurta, biraz peynir, 5 zeytin
3lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay 45dakika plates 40dakika yürüyüşHabinar askrhpozitif
Kızlarrrr bu avakodoyu kestim yedim ben bir parça peki şimdi nasıl muhafaza edebilirim? Dolapta bozulur mu açık bi şekilde yoksa streçle falan sarmalı mıyım?
ohhhh meyveler çerezler yürümüş gitmişMenüm
0900
5 fındık
1 küçük ayva
10.00
10 çiğ badem
10 kuru üzüm
13.00
1 portakal
10 fındık
17.30
1 tb pırasa
4 yk yoğurt
1 d ekmek
20.30
1 b süt
Su 1.5
Spor
50 dk yürüyüş
10 dk egzersiz
askrhpozitif Habinar
inşalla seninde olur canım hayırlısyla.3 yil mi,benim 11 ay oldu olmayali okadar stres altinda hissediyorum ki ama dedigin gibi sanirim zamani var rabbim daha fazla bekletmez insallahhamilesin canim dua edersen sevinirim
Menüm:
afiyet olsun.12.00
Ezo gelin çorba
6 ufak parça tavuk (şişte pişmiş)
1 porsiyon bulgur pilavı
18.30
1 kanat tavuk ızgara
Yarım porsiyon yoğurt
3-4 yaprak marul
1,5 dilim ekmek
20.30
1 ince yuvarlak ananas
1,5 litre su
22.00
1/4 greyfurt
23.00
Yeşilçay
vayy gayet guzel bu cayin etkisini merak ediyorumİyi akşamlar sporcu dinamik hatunlar
Menüm
Sabah 9:30
Biraz peynir maydonoz keten tohumu pul biber
3 zeytin
1 dl çavdar ekmeği
Öğlen 13:45
2 salatalık dereotu nane pul biberli cacık
4 köfte
Akşam 18:30
Patlıcan biber közlenmiş salata
1 kase ıspanak
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 3 litreyi geçer
Spor 1 saate yakın zumba
Filtre kahve
regl gunune yakin tada o gun iki koyu cizgi kesin lh hcg ile ayni ansa yükseliyorBen Ovulasyon testine baktım umutsuzdum.Sonra gebelik testi yaptık çıktı
darisi sana ve masala bitanemezo26 kuzumm hadi hayırlı haberlerle çok sevindimm ya
detpxta baa agrusi yapmistir hic arada yokIyi aksamlar kizlar feci sekilde basim agriyor ve midem kotu
Pancar detoksu yapacaktim bugun sabah ve ogle yedim ama okadar kotu olduki midem aklima geldikce kotu oluyorum pancar gormek istemiyorum artik
Sabah,ogle pancar corbasi aksam bir yumurta kirip yedim bugunku menum boyle sacma oldu ne yazikki.
2 litre su 60 dk yuruyus
sende mi hamilesin kiz :)Vaav iki haftada mı canm
Geçmiş olsnn canm
Ayygeliyor
Bnde istiyormm
Menü için alkış
şalgama takildim odem yapmasssa on numara(11:30)
1 bardak yeşil su( 1 yeşil elma, 1 portakal,kereviz sapı, maydanoz)
(12:15)
1 haşlanmış yumurta
½ kk peynir
4 yk dereotlu limonlu yogurt
(17:00)
1 dilim greyfurt
1 kk kadar sepet peynir ( az tuzlu ,az yağlı)
(17:50)
1 maden suyu
(19:00)
Fırında sebzeli palamut( 1 ithal palamut,1 kırmızı biber,minik soğan, az kereviz , defne yaprağı ve kekik)
2 minik şalgam
2 ince dilim beyaz turp
2 yk salata
(19:15)
1 maden suyu
Su; 1 lt ( 2,5 lt ye tamamlanacak)
Spor :1 saat dışarda yürüyüş birazdan koşu bandinada cikicam
Eki Görüntüle 1950047
benim 800kusur cikisti ayni gun arkadasin ,34 cok uzuldu deli sonra onunkiler ikizmis klomenin etkisi 4ay surmus bakarsin bi ikizde senden gelir9
96,21 çıktı
afiyetolsun canım bugunde herkes balik yemisSabah 08.30
2 dilim tam bugday ekmege peynirli tost
10 zeytin
1 tk tahin pekmez
Ara 10.30
200 ml sut
1 kuru incir
Ogle 13.00
1 kase ezogelin corba
2 baligin ici derisini yemedim
Roka
Aksam 18.00
2 baget 3 kanat derisiz firinda
1 kase yogurt
Ara 20.30
1 fincan yesilcay
5 badem
2 litre su
30 dk bisiklet
allah kolaylik versin canimCanlar Nasılsıniz?
canlar.
oooooookahvaltı 11.00 1yumurta, biraz peynir, 5 zeytin
@60kiloyum en cok o yiyor ben ogluma aldigimda yarisini ona yarisini esime yedirdigimden hic kalmazdi olgunlasmasi icin fazeteye sariliyor bak onu biliyorumKızlarrrr bu avakodoyu kestim yedim ben bir parça peki şimdi nasıl muhafaza edebilirim? Dolapta bozulur mu açık bi şekilde yoksa streçle falan sarmalı mıyım?
acikmadiysan guzel canimMenüm
0900
5 fındık
1 küçük ayva
10.00
10 çiğ badem
10 kuru üzüm
13.00
1 portakal
10 fındık
17.30
1 tb pırasa
4 yk yoğurt
1 d ekmek
20.30
1 b süt
Su 1.5
Spor
50 dk yürüyüş
10 dk egzersiz
askrhpozitif Habinar
ilk etapta yurume canim bi git kontrole bi hcg degeri iki gunde bir ikiye katlasin drun zaten soyler simdilik dur
11ay neki canim zaten bir yildan once müdahale etmiyorlar3 yil mi,benim 11 ay oldu olmayali okadar stres altinda hissediyorum ki ama dedigin gibi sanirim zamani var rabbim daha fazla bekletmez insallahhamilesin canim dua edersen sevinirim
bulfur ne kadarMenüm:
12.00
Ezo gelin çorba
6 ufak parça tavuk (şişte pişmiş)
1 porsiyon bulgur pilavı
18.30
1 kanat tavuk ızgara
Yarım porsiyon yoğurt
3-4 yaprak marul
1,5 dilim ekmek
20.30
1 ince yuvarlak ananas
1,5 litre su
22.00
1/4 greyfurt
23.00
Yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?