- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.441
Amin Can'ım uykum kaçtı.Napcam böyle bilmem
elifim Rabbim kolaylık versindon ucem inşallah bende çok özledim sizi.
Hersey çok güzel olsun Elif im çok çok güzel
Amin canim benim.
inşallah.
amin.
ponim dedım ya emeğin üstüne konmaya seviyorlar diye sonda çıktı herkes ortadan kayboldu 85 kilo kadın eşim le halletmeye çalıştık hastaneden çıkarken bile inanılmaz zorlandık. Herkes kolayı sever zor olmaya başlayınca herkes kayboldu ortadan. Belim kalca kolları bitki vaziyette ama o kadar dua ediyorki kv dem onun duası yeter her zorluğu aşarim. İğne yapmaya bile öğrendim
maşallah bence gayet güzel canımsabah 08.40
peynir
4 zeytin
domates biber
1/2 dilim siyez ekmeği
1/3 den daha az kabak pizza
öğlen 12.30
kıymalı karalahana
1/2 dilim siyez ekmeği
1/2 kase yoğurt
ara 15.20
2 kuru erik
1 kurukayısı
3 çiğ badem
akşam 19.00
kıymalı ve az bulgur ekli kurutulmuş sebze yemeği
3 yk yoğurt
kırmızı lahana salatası
20.00
1 çb kefir
2,5 lt su
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
Günaydınlar hayırlı sabahlar.
Ben süt içemiyorum ama içmem gerekiyormuş.Çikolatalı süt seviyorum.Zararı olur mu acaba bana
cnm hazırını değildeGünaydınlar hayırlı sabahlar.
Ben süt içemiyorum ama içmem gerekiyormuş.Çikolatalı süt seviyorum.Zararı olur mu acaba bana
Günaydınlar hayırlı sabahlar.
benim eşim evlenmeden önce deli gibi çocuk istiyordu hamile olduğumu söylediğimde bir tepki falan bekliyorum mutluluktan uçar falan diye düşünüyorum söyledim neyse verdiği tepki hayırlısı olsun olduBen hep gülüyorum :) Eşim çok ciddi davranıyordu acilde.Eve gelirken hoplamaya zıplamaya başladı.Geçti bitti şu an heyecan.
3,5 km yi ne kadar zamanda yurudun canmHanımlar bugün hep disardaydim, eve gelincede baş ağrım tuttu yemeği bile zor yedimhemen yatıp uyudum.
Menüm
Sabah
Yarım şekersiz çay
1 mozzarellalı tost
2ceri domates
Yarım mini salatalık
1siyah zeytin
1biber
Ara
Yok
Akşam
2minik ısırık balık-ekmek
1 tabak dünden kalma haşlanmış fırınlanmış sebze
100gr yoğurt
Bol salata
3süs biberi turşusu
Su: dışardan olduğum için ve çok erken yattığım için 1lt ancak içmişim
Spor: 3,5km yürüyüş.
askrhpozitif @Habinar
bende sade icemezdim ilk aylar zaten icemezdim bulantim çoktu 7. Aydan sonra ballı süt olarak içtimGünaydınlar hayırlı sabahlar.
ezo gönlünde yatan aslan denir kızmı erkekmiAllahım tamamına erdirir inşallah umutsuzdum 3 yıl olmayınca meger vakti varmış
Günaydınnn kızlar
Biliyorum herkes elinden geleni yapıyor ama 2 gün daha dişinizi sıkın
Karbonlar yerini proya bıraksın
Eminim 1.olmak çok iyi gelecek herkese
Suyu ihmal etmeyinşalgam yaparmi ki turp gibi diye rahat yedim valla
canim onemli olan degerin iki gubde bir duzenli ikiye katlamasi benim ilkinde katlamadi ikincide oglumdada katlatmadi 9ay yattim neredeyse ondan dedim once kontrol sonra yuruyusNorth River benim 96,21 çıktı düşük degil mi ama adetin ilk günü bugün
tmm bulup paylasacagimAllah sabır versin canm kvalidene bakmaya gelmişlerdi hani
Hiç sorma canm gece 3te yatnca sabah çok zor kalktm kuruyemş meyve aldm yanıma okuldnda direk toplantı yapılan okula geçince böyle oldu
Yok canmda 3.4 ay sonra istiyoruz
Diyaloğunuza çok güldüm
ay erkegin bu kadar kilolunun yaninda ne isi varelifim Rabbim kolaylık versingeçen rüyamda gördüm seni buluşuyoruz ve erkek çıkıyosun :) içimden diyorum kv hastalık hep yalanmış diye :))
süt sart degil cikolata tozmu nesquik gibi hic icme daha iyi yogurt ye peynir ye obemli olan denfeli calsiyum kemiklerinden ve dislerinden almasin diye cocuk eksik kalmaz her sekilde somurur bedeniniGünaydınlar hayırlı sabahlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?