Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

elifim Rabbim kolaylık versin geçen rüyamda gördüm seni buluşuyoruz ve erkek çıkıyosun :) içimden diyorum kv hastalık hep yalanmış diye :))

maşallah bence gayet güzel canım

Günaydınlar hayırlı sabahlar.

Ben süt içemiyorum ama içmem gerekiyormuş.Çikolatalı süt seviyorum.Zararı olur mu acaba bana

Ben süt içemiyorum ama içmem gerekiyormuş.Çikolatalı süt seviyorum.Zararı olur mu acaba bana

canım valla banada dedilerde ben çok içemem yogurt ye bol bol hem sindirimin kolaylaşır. sütte arada iç çikoltalı ama çok içme çünkü şeker yüksekliği yapabilir

günaydın kızlar hafif bi güne uyandım ama tartılmadım umarım da hissettiğim gibidir

Ben hep gülüyorum :) Eşim çok ciddi davranıyordu acilde.Eve gelirken hoplamaya zıplamaya başladı.Geçti bitti şu an heyecan.
benim eşim evlenmeden önce deli gibi çocuk istiyordu hamile olduğumu söylediğimde bir tepki falan bekliyorum mutluluktan uçar falan diye düşünüyorum söyledim neyse verdiği tepki hayırlısı olsun oldu

3,5 km yi ne kadar zamanda yurudun canm

bende sade icemezdim ilk aylar zaten icemezdim bulantim çoktu 7. Aydan sonra ballı süt olarak içtim

günaydın takımların incisi gönüllerin birincisi 9. takım TARTIYA SON 2GÜN bu iki gün bütün silahlarımızı kuşanıuoruz bu gün sporsuz geçirmeyelim kesinlikle şişlik yapıcak gıdalardan uzak duralım mümkünse bu iki akşam en hafif şekilde beslenelim

özellikle seferoğulları cuma günü tellioğllarının boylarının ölçüsünü almak istiyorsak ve bizim kaybetmeye tahammülümüz yoksa haydi kızlar spora

şalgam yaparmi ki turp gibi diye rahat yedim valla
Suyu ihmal etmeyin

Taze ananas bromelin adlı bir madde içerir, doğal ödem söktürücüdür. Sabah aç karnına 1-2 dilim ve öğün aralarında tüketilebilir. Yine kivi, maydanoz ve terenin de ödem azaltıcı etkileri biliniyor. Probiyotikli yoğurtlar ve kefir bağırsakta iyi bakteri oranını artırarak şişkinliği azaltır. Düzenli kullanımın faydası var. Su içmek çok önemli. İyi bir dolaşım sistemi, iyi bir boşaltım sistemi ile birliktedir. Böbreğin ve bağırsağın iyi çalışması için günde 2-2.5 litre kadar su tüketilmelidir. Bitki çaylarına karanfil eklenebilir. Alkol, gazlı içecekler, kafein oranı yüksek içecekler (çay, kahve ) ve tuz oranı yüksek içecekler soda, şalgam suyu, tuzlu ayranlardan ödem şikayeti olanlar uzak dursun. Çok fazla basit karbonhidrat tüketilmemelidir. Özellikle basit karbonhidratlar denilen beyaz un, şekerlemeler ve pirinç gibi gıdaların glisemik indeksi yüksektir. Şişkinlik yapabilir. Yağ oranı yüksek kızartmalar, soslar, şarküteri ürünleri de ödemi artırabilir.
North River benim 96,21 çıktı düşük degil mi ama adetin ilk günü bugün
canim onemli olan degerin iki gubde bir duzenli ikiye katlamasi benim ilkinde katlamadi ikincide oglumdada katlatmadi 9ay yattim neredeyse ondan dedim once kontrol sonra yuruyus
tmm bulup paylasacagim
elifim Rabbim kolaylık versin geçen rüyamda gördüm seni buluşuyoruz ve erkek çıkıyosun :) içimden diyorum kv hastalık hep yalanmış diye :))
ay erkegin bu kadar kilolunun yaninda ne isi var

süt sart degil cikolata tozmu nesquik gibi hic icme daha iyi yogurt ye peynir ye obemli olan denfeli calsiyum kemiklerinden ve dislerinden almasin diye cocuk eksik kalmaz her sekilde somurur bedenini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…