Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canımmmm sen mesaj yazınca fark ettim benim aklım karışmış kusura bakmayınnn ananas demek istemiştimm...onu nasıl saklayabiliriz canım? Bilgin var mı?

Avakado içinde teşekkür ederim

Yemekhanede şöyle vermiş olmak için koyuyolar ama az değildi tabi 1 pet bardağı doldurur

Hopladı zıpladı.Doktora gittik geldik şimdi normale döndü.Arada hopluyor yine

şalgam yaparmi ki turp gibi diye rahat yedim valla

sabah 08.40
peynir
4 zeytin
domates biber
1/2 dilim siyez ekmeği
1/3 den daha az kabak pizza

öğlen 12.30
kıymalı karalahana
1/2 dilim siyez ekmeği
1/2 kase yoğurt

ara 15.20
2 kuru erik
1 kurukayısı
3 çiğ badem

akşam 19.00
kıymalı ve az bulgur ekli kurutulmuş sebze yemeği
3 yk yoğurt
kırmızı lahana salatası

20.00
1 çb kefir

2,5 lt su
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş

Canımmmm sen mesaj yazınca fark ettim benim aklım karışmış kusura bakmayınnn ananas demek istemiştimm...onu nasıl saklayabiliriz canım? Bilgin var mı?

Avakado içinde teşekkür ederim
aynı işlemi yapabilirsin canım. ben bu tür şeylerde seramik bıçak kullanıyorum. tupperware lerde çok koruyucu oluyor. ama evde yoksa bunlar. bıçakla kesince ağzı sıkı kapanan bir saklama kabına ya da kavanoza koyabilirsin. hava çok almadığı sürece çabuk bozulmaz.

Hopladı zıpladı.Doktora gittik geldik şimdi normale döndü.Arada hopluyor yine
kız ne kadarlık ki o Allah iyiliğini versin. mercimek kadardır daha ne zıplaması. akşam akşam güldürdün beni

Saol canım bende merak ediyorum :)

Allah sabır versin canm kvalidene bakmaya gelmişlerdi hani

canım akşama kadar meyve kuru yemiş gecistirmissin.
Hiç sorma canm gece 3te yatnca sabah çok zor kalktm kuruyemş meyve aldm yanıma okuldnda direk toplantı yapılan okula geçince böyle oldu

Yok canmda 3.4 ay sonra istiyoruz

Diyaloğunuza çok güldüm

don ucem inşallah bende çok özledim sizi.

Çok teşekkür ederimmmm Can'ım adaşımmm :) Yarın kontrole gidicem heyecanlıyım.Devam sağlıklı beslenmeye
Hersey çok güzel olsun Elif im çok çok güzel

Cnm Allah yardımcın olsun
Sıkıntılı bi süreç ama geçicek inşallah
Rabbim sabır versin
Amin canim benim.

inşallah.

amin.

ponim dedım ya emeğin üstüne konmaya seviyorlar diye sonda çıktı herkes ortadan kayboldu 85 kilo kadın eşim le halletmeye çalıştık hastaneden çıkarken bile inanılmaz zorlandık. Herkes kolayı sever zor olmaya başlayınca herkes kayboldu ortadan. Belim kalca kolları bitki vaziyette ama o kadar dua ediyorki kv dem onun duası yeter her zorluğu aşarim. İğne yapmaya bile öğrendim

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim birtanesiniz
Dün akşam sporu malesef taşın üstünde yaptım halılar yıkamadaydı. nolucak dedim beş dakkada yaparım biter ama sonucunu düşünemedim galiba ordan üşüttüm.

ezo26 çok sevindim bebeğini sağlıkla kucağını almanı dilerim ömrünüz boyunca eşinle sana hayırlı vefalı bir evlat olsun kız olursa da senin kadar güzel olsun
:)

Hanımlar bugün hep disardaydim, eve gelincede baş ağrım tuttu yemeği bile zor yedim hemen yatıp uyudum.
Menüm
Sabah
Yarım şekersiz çay
1 mozzarellalı tost
2ceri domates
Yarım mini salatalık
1siyah zeytin
1biber

Ara
Yok

Akşam
2minik ısırık balık-ekmek
1 tabak dünden kalma haşlanmış fırınlanmış sebze
100gr yoğurt
Bol salata
3süs biberi turşusu

Su: dışardan olduğum için ve çok erken yattığım için 1lt ancak içmişim
Spor: 3,5km yürüyüş.
askrhpozitif Habinar

Su az olmuş Can'ım gerisi iyi.Birde turşu varmış görmemişim o pek olmamış.Afiyet olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…