- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.421
valla ilk zamanlar vücut istemedi. kalbimi yordu leslie. 1 milden fazlaya meylim yoktu o yüzden. ama pazar öğlen 3 mile niyetlendim 2 mil de kaldım. akşam baktım iyi hissediyom kendimi 3 mili çok rahat yaptım.
bundan cesaret alarak dün de yapmak istedim. ama tabi dün işe git öğlen yürü akşamüzeri yürü üstüne de evde 3 mil leslie çok zorladı. 3. mili zorla bitirdim desem yalan olmaz. herhalde zorladığım için vücut tepki verdi kaslar şişti gibi geliyor. şişim şu an. o yüzden bu akşam yapmayacağım. zaten çok yorgunum. yarın bakarım.
içimdeki gençlik dinamizmi ortaya çıktı desene
bence güzel tatlım.
geçmiş olsun canım.
bence iyi.
Allah kolaylık versin canım. inşallah kısa sürede dönersin aramıza.
afiyet olsun fıstık
ben seramik bıçakla kesiyorum canım. sonra da artan parçayı tupperwarenin içine koyup saklıyorum. çok hava almadığı için bişi olmuyor. mesela dolapta 3 gündür tupper ın içinde bekliyor. gayet iyi durumda. seramik bıçakta sebze ve meyvelerin bozulmasını önlüyor bilgin olsun.
ohhhh meyveler çerezler yürümüş gitmişsuyu 2,5 barim yap tellioğlu
inşalla seninde olur canım hayırlısyla.
afiyet olsun.
ezo26
bebiş hayırlısyla gelsin canım. eşin nasıl tepki verdi?
Yarın bakıcam.İnşallah sağlıklı bir hamilelik olur.Hemen yaptırdım kanda bendeKan da çıktıysa kesindir cnm
Yarında iyice için rahat olsun
vayy gayet guzel bu cayin etkisini merak ediyorum
regl gunune yakin tada o gun iki koyu cizgi kesin lh hcg ile ayni ansa yükseliyor
darisi sana ve masala bitanem
detpxta baa agrusi yapmistir hic arada yok
sende mi hamilesin kiz :)
şalgama takildim odem yapmasssa on numara
benim 800kusur cikisti ayni gun arkadasin ,34 cok uzuldu deli sonra onunkiler ikizmis klomenin etkisi 4ay surmus bakarsin bi ikizde senden gelir
afiyetolsun canım bugunde herkes balik yemis
allah kolaylik versin canim
ooooooo
60kiloyum en cok o yiyor ben ogluma aldigimda yarisini ona yarisini esime yedirdigimden hic kalmazdi olgunlasmasi icin fazeteye sariliyor bak onu biliyorum
acikmadiysan guzel canim
ilk etapta yurume canim bi git kontrole bi hcg degeri iki gunde bir ikiye katlasin drun zaten soyler simdilik dur
11ay neki canim zaten bir yildan once müdahale etmiyorlar
bulfur ne kadar
Hopladı zıpladı.Doktora gittik geldik şimdi normale döndü.Arada hopluyor yine
valla ilk zamanlar vücut istemedi. kalbimi yordu leslie. 1 milden fazlaya meylim yoktu o yüzden. ama pazar öğlen 3 mile niyetlendim 2 mil de kaldım. akşam baktım iyi hissediyom kendimi 3 mili çok rahat yaptım.
bundan cesaret alarak dün de yapmak istedim. ama tabi dün işe git öğlen yürü akşamüzeri yürü üstüne de evde 3 mil leslie çok zorladı. 3. mili zorla bitirdim desem yalan olmaz. herhalde zorladığım için vücut tepki verdi kaslar şişti gibi geliyor. şişim şu an. o yüzden bu akşam yapmayacağım. zaten çok yorgunum. yarın bakarım.
bence güzel tatlım.
geçmiş olsun canım.
bence iyi.
afiyet olsun fıstık
ben seramik bıçakla kesiyorum canım. sonra da artan parçayı tupperwarenin içine koyup saklıyorum. çok hava almadığı için bişi olmuyor. mesela dolapta 3 gündür tupper ın içinde bekliyor. gayet iyi durumda. seramik bıçakta sebze ve meyvelerin bozulmasını önlüyor bilgin olsun.
afiyet olsun.
ezo26
şalgam yaparmi ki turp gibi diye rahat yedim vallavayy gayet guzel bu cayin etkisini merak ediyorum
regl gunune yakin tada o gun iki koyu cizgi kesin lh hcg ile ayni ansa yükseliyor
benim 800kusur cikisti ayni gun arkadasin ,34 cok uzuldu deli sonra onunkiler ikizmis klomenin etkisi 4ay surmus bakarsin bi ikizde senden gelir
ooooooo
60kiloyum en cok o yiyor ben ogluma aldigimda yarisini ona yarisini esime yedirdigimden hic kalmazdi olgunlasmasi icin fazeteye sariliyor bak onu biliyorum
acikmadiysan guzel canim
ilk etapta yurume canim bi git kontrole bi hcg degeri iki gunde bir ikiye katlasin drun zaten soyler simdilik dur
bulfur ne kadar
aynı işlemi yapabilirsin canım. ben bu tür şeylerde seramik bıçak kullanıyorum. tupperware lerde çok koruyucu oluyor. ama evde yoksa bunlar. bıçakla kesince ağzı sıkı kapanan bir saklama kabına ya da kavanoza koyabilirsin. hava çok almadığı sürece çabuk bozulmaz.Canımmmm sen mesaj yazınca fark ettim benim aklım karışmış kusura bakmayınnn ananas demek istemiştimm...onu nasıl saklayabiliriz canım? Bilgin var mı?
Avakado içinde teşekkür ederim
kız ne kadarlık ki o Allah iyiliğini versin. mercimek kadardır daha ne zıplaması. akşam akşam güldürdün beniHopladı zıpladı.Doktora gittik geldik şimdi normale döndü.Arada hopluyor yine
Saol canım bende merak ediyorum :)vayy gayet guzel bu cayin etkisini merak ediyorum
ooooooo
acikmadiysan guzel canim
bulfur ne kadar
Allah sabır versin canm kvalidene bakmaya gelmişlerdi haniCanlar Nasılsıniz?
Ben yorgun, bitkin, uykusuz ve halsizim çok zor geçiyor kayinvalidem in iyileşme süreci yardimci olucak kimsede yok herkes ortalıktan kayboldu.
Walker la yürüyor tuvalet büyük bir sorun evde coluk çocuk yemek bekliyor kv demin şekeri tansiyonu var onada ayrı yemek hazırlıyorum tabi ara öğün vs. Yoruldum
canlar.
Sizde durumlar ne nasıl gidiyor varmı onemli bi gelişme.
Hiç sorma canm gece 3te yatnca sabah çok zor kalktm kuruyemş meyve aldm yanıma okuldnda direk toplantı yapılan okula geçince böyle olducanım akşama kadar meyve kuru yemiş gecistirmissin.
Yok canmda 3.4 ay sonra istiyoruzvayy gayet guzel bu cayin etkisini merak ediyorum
ooooooo
acikmadiysan guzel canim
bulfur ne kadar
aynı işlemi yapabilirsin canım. ben bu tür şeylerde seramik bıçak kullanıyorum. tupperware lerde çok koruyucu oluyor. ama evde yoksa bunlar. bıçakla kesince ağzı sıkı kapanan bir saklama kabına ya da kavanoza koyabilirsin. hava çok almadığı sürece çabuk bozulmaz.
kız ne kadarlık ki o Allah iyiliğini versin. mercimek kadardır daha ne zıplaması. akşam akşam güldürdün beni
Diyaloğunuza çok güldüm60kiloyum eşimi kasdettim :)
Ben hep gülüyorum :) Eşim çok ciddi davranıyordu acilde.Eve gelirken hoplamaya zıplamaya başladı.Geçti bitti şu an heyecan.Diyaloğunuza çok güldüm
don ucem inşallah bende çok özledim sizi.seni özlemekteyiz elifim. Sahalarda bir an önce seni görmek istiyoru Allah yardımcın olsun kuzum
su ve bitki çayı tek yetiştirmekte zorlandığım durum
geçen ilk defa aldm maalesef çöp oldu
yürüyüşlerini bırakma tatlım onun doğuma çok faydası var temposunu dusur sadece
Hersey çok güzel olsun Elif im çok çok güzelÇok teşekkür ederimmmm Can'ım adaşımmm :) Yarın kontrole gidicem heyecanlıyım.Devam sağlıklı beslenmeye
Amin canim benim.Cnm Allah yardımcın olsun
Sıkıntılı bi süreç ama geçicek inşallah
Rabbim sabır versin
inşallah.
bence güzel tatlım.
geçmiş olsun canım.
bence iyi.
afiyet olsun fıstık
afiyet olsun.
ezo26
amin.vayy gayet guzel bu cayin etkisini merak ediyorum
ooooooo
acikmadiysan guzel canim
bulfur ne kadar
ponim dedım ya emeğin üstüne konmaya seviyorlar diye sonda çıktı herkes ortadan kayboldu 85 kilo kadın eşim le halletmeye çalıştık hastaneden çıkarken bile inanılmaz zorlandık. Herkes kolayı sever zor olmaya başlayınca herkes kayboldu ortadan. Belim kalca kolları bitki vaziyette ama o kadar dua ediyorki kv dem onun duası yeter her zorluğu aşarim. İğne yapmaya bile öğrendimAllah sabır versin canm kvalidene bakmaya gelmişlerdi hani
Hiç sorma canm gece 3te yatnca sabah çok zor kalktm kuruyemş meyve aldm yanıma okuldnda direk toplantı yapılan okula geçince böyle oldu
Yok canmda 3.4 ay sonra istiyoruz
Diyaloğunuza çok güldüm
Amin Can'ım çok teşekkür ederim.Allahım devamını getirir inşallah.Ve isteyen herkese nasip eder.ezo26 çok sevindim bebeğini sağlıkla kucağını almanı dilerim ömrünüz boyunca eşinle sana hayırlı vefalı bir evlat olsun kız olursa da senin kadar güzel olsun
:)
Su az olmuş Can'ım gerisi iyi.Birde turşu varmış görmemişim o pek olmamış.Afiyet olsun:)Hanımlar bugün hep disardaydim, eve gelincede baş ağrım tuttu yemeği bile zor yedimhemen yatıp uyudum.
Menüm
Sabah
Yarım şekersiz çay
1 mozzarellalı tost
2ceri domates
Yarım mini salatalık
1siyah zeytin
1biber
Ara
Yok
Akşam
2minik ısırık balık-ekmek
1 tabak dünden kalma haşlanmış fırınlanmış sebze
100gr yoğurt
Bol salata
3süs biberi turşusu
Su: dışardan olduğum için ve çok erken yattığım için 1lt ancak içmişim
Spor: 3,5km yürüyüş.
askrhpozitif Habinar
Evet turşu ödem yapıyor ama dayanamadımSu az olmuş Can'ım gerisi iyi.Birde turşu varmış görmemişim o pek olmamış.Afiyet olsun:)
Su iç bol bol.Ödem yapar yoksa.Evet turşu ödem yapıyor ama dayanamadımteşekkür ederim yorumun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?