- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.461
kutusu yokmu bi kabin icinde bi haftaya yakin dururCanımmmm sen mesaj yazınca fark ettim benim aklım karışmış kusura bakmayınnn ananas demek istemiştimm...onu nasıl saklayabiliriz canım? Bilgin var mı?
Avakado içinde teşekkür ederim
Tatlım bu hafta 1.lik hedefimiz olduğu içinAbla az versemde yuzde iyi olirsa listeye girmek isterim
biz baya bi ugrasip olmadigi icin en olmadik zamanda oldu regl olmustum iki ucgun once esimede demistim ic sesimse hamilesin diyodu test yapinca sok oldum bi bebek resmine ben geldim babalar gunun kutlu olsun yazdim haziranda ogrenmistik babalar gunu gecesi inanmadi dalga geciyorum sandibenim eşim evlenmeden önce deli gibi çocuk istiyordu hamile olduğumu söylediğimde bir tepki falan bekliyorum mutluluktan uçar falan diye düşünüyorum söyledim neyse verdiği tepki hayırlısı olsun oldu
3,5 km yi ne kadar zamanda yurudun canm
bende sade icemezdim ilk aylar zaten icemezdim bulantim çoktu 7. Aydan sonra ballı süt olarak içtim
Günaydın kızlar tartiya son iki gün aman dikkat bu hafta 1. Lik gelmeli
Günaydınnn kızlar
Biliyorum herkes elinden geleni yapıyor ama 2 gün daha dişinizi sıkın
Karbonlar yerini proya bıraksın
Eminim 1.olmak çok iyi gelecek herkese
günaydın takımların incisi gönüllerin birincisi 9. takımTARTIYA SON 2GÜN bu iki gün bütün silahlarımızı kuşanıuoruz bu gün sporsuz geçirmeyelim kesinlikle şişlik yapıcak gıdalardan uzak duralım mümkünse bu iki akşam en hafif şekilde beslenelim
özellikle seferoğulları cuma günü tellioğllarının boylarının ölçüsünü almak istiyorsak ve bizim kaybetmeye tahammülümüz yoksa haydi kızlar spora
demek ki 68.5 u gordun burcuAbla az versemde yuzde iyi olirsa listeye girmek isterim
Doğum gününüz kutlu olsun cnmsevgili takimim karbonhidrat gormekten oykk geldi aksama tavuk yiyecegimevet o kadar karbonhidrat yanina tavukta yapcam citir citir firinda miss ogleyi atlayip iki ara yaparim yemek yitecek kadar vaktim yok sizede kuziyi uyuturken yaziyorum
amin ablam zaman cok hizli pehh iki yasindada dobisim uc yasta gisyik olcam ahanda yazdim burayaDoğum gününüz kutlu olsun cnm
Oğluşuna nice mutlu sağlıklı yıllar inş.
Ben de bulantı kusma yok göğsüm acıyor,başka hiç belirti yok.Doktora gittim 96,21 düşük deger Dedi 4 hafta oldu ama kese gözükmedi.ezo26 @MuallimeA
kalkinca 4_5tuzlu cubuk bulantilarin oldugu dönemde basucubda bulunsun
kahvalti
1yumurta
mevsim yeşilliği
2kk peynir
2dlm tam bugday ekmegi
1bardak sut yada yogurt ayran yada peynir 1kk daha
ara
1bardak sut turevi
meyve bi tane yada bitter 3kare
öğle
balik 300g yada et 200g yada 4baget
4yk bulgur pilavi (hamilelikte cok onemli folik asit deposu)
salata
ara
yogurt yada sut turevi yada salep yada boza 1bardak (salep ve boza varsa meyve yok)
aksam
8yk sebze yemegi
salata.
yogurt
3yk makarna yada bulgur yada 1kase corba
ara
sut turevi meyve
yasaklar: maydonoz gibi odem ve adet sokturucu otlar / bitki caylari ozellikle ada cayi icilmemeli / odem ve adet sokucu otlar /
folik asit ve kan hapını yemekten bi saat sonra alirsaniz bulanti yapmaz / etlere ciplak elle dokunmayin
Neler koydun içine tadı nasılEki Görüntüle 1950363 bugüne yeşil suyumla başladım haydi bismillah
Valla kız geçiyor içimden ama daha kontroller olmadan umutlanmıyorumezo gönlünde yatan aslan denir kızmı erkekmi
Canısı bende aynı şeyi yaşadım ilk kan verdiğimde adetime bir gün. Vardı değerim 80 gibi bir şeydi düşük dedi sağlıklı olmaya bilir diye korkuttu beni kesede görünmedi alttan bakmayı dedi kabul etmedim 1 hafta sonra başka doktora gittim kan verdim ve ultrasona girdim kan daki değer 2,5 kat artmış ve keseyi de gorduk canım dert etmeBen de bulantı kusma yok göğsüm acıyor,başka hiç belirti yok.Doktora gittim 96,21 düşük deger Dedi 4 hafta oldu ama kese gözükmedi.
İçinde yok yok abla bir büyük yeşil elma var , maydanoz , kerevizin sapı , karalahana ,birde şalgamın yeşil yaprakları var abla , tadı tatlimsak mayhoş bir tadı var abla icilebilirligi var yaniNeler koydun içine tadı nasıl
elif çok umutsuz da olma canım ya tadını çıkar bu anlarin inşallah herşey yolunda olacak niye umudun yok ki tatlım minnak annesine sıkı sıkı tutunacak inşallahValla kız geçiyor içimden ama daha kontroller olmadan umutlanmıyorum
Doktor umutlanmayın.Deger katlanacak mı bilmiyoruz Dedi.elif çok umutsuz da olma canım ya tadını çıkar bu anlarin inşallah herşey yolunda olacak niye umudun yok ki tatlım minnak annesine sıkı sıkı tutunacak inşallah
Hahahayyyyyelifim Rabbim kolaylık versingeçen rüyamda gördüm seni buluşuyoruz ve erkek çıkıyosun :) içimden diyorum kv hastalık hep yalanmış diye :))
Ah inşallah.Ben bu duruma bile inanamıyorum.Progestan 100 mg verdi doktor.Canısı bende aynı şeyi yaşadım ilk kan verdiğimde adetime bir gün. Vardı değerim 80 gibi bir şeydi düşük dedi sağlıklı olmaya bilir diye korkuttu beni kesede görünmedi alttan bakmayı dedi kabul etmedim 1 hafta sonra başka doktora gittim kan verdim ve ultrasona girdim kan daki değer 2,5 kat artmış ve keseyi de gorduk canım dert etme
ay ben bu doktorlari anlamıyorum niye direk moral bozarlarki sen içini ferah tut banada aynısını demişti şimdi 2 yaşına girecek sipam 2 ay sonraDoktor umutlanmayın.Deger katlanacak mı bilmiyoruz Dedi.
Elif im dr lar her zaman en kötüsü söyler hiç merak etme stres yapma Yaradan yazmissa hersey güzel olur. Çok erken gittin dr a. 1 hafta daha bekle benceDoktor umutlanmayın.Deger katlanacak mı bilmiyoruz Dedi.
Allahım size bagışlasın darısı bana :) Umutluyum bakalım.ay ben bu doktorlari anlamıyorum niye direk moral bozarlarki sen içini ferah tut banada aynısını demişti şimdi 2 yaşına girecek sipam 2 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?