Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biz baya bi ugrasip olmadigi icin en olmadik zamanda oldu regl olmustum iki ucgun once esimede demistim ic sesimse hamilesin diyodu test yapinca sok oldum bi bebek resmine ben geldim babalar gunun kutlu olsun yazdim haziranda ogrenmistik babalar gunu gecesi inanmadi dalga geciyorum sandi

Günaydın kızlar tartiya son iki gün aman dikkat bu hafta 1. Lik gelmeli

Günaydınnn kızlar

Biliyorum herkes elinden geleni yapıyor ama 2 gün daha dişinizi sıkın
Karbonlar yerini proya bıraksın

Eminim 1.olmak çok iyi gelecek herkese

bu hafta bizim olacak
Abla az versemde yuzde iyi olirsa listeye girmek isterim
demek ki 68.5 u gordun burcu

sevgili takimim karbonhidrat gormekten oykk geldi aksama tavuk yiyecegim evet o kadar karbonhidrat yanina tavukta yapcam citir citir firinda miss ogleyi atlayip iki ara yaparim yemek yitecek kadar vaktim yok sizede kuziyi uyuturken yaziyorum
Doğum gününüz kutlu olsun cnm
Oğluşuna nice mutlu sağlıklı yıllar inş.

ezo26 @MuallimeA

kalkinca 4_5tuzlu cubuk bulantilarin oldugu dönemde basucubda bulunsun

kahvalti
1yumurta
mevsim yeşilliği
2kk peynir
2dlm tam bugday ekmegi
1bardak sut yada yogurt ayran yada peynir 1kk daha

ara
1bardak sut turevi
meyve bi tane yada bitter 3kare

öğle
balik 300g yada et 200g yada 4baget
4yk bulgur pilavi (hamilelikte cok onemli folik asit deposu)
salata

ara
yogurt yada sut turevi yada salep yada boza 1bardak (salep ve boza varsa meyve yok)

aksam
8yk sebze yemegi
salata.
yogurt
3yk makarna yada bulgur yada 1kase corba

ara
sut turevi meyve

yasaklar: maydonoz gibi odem ve adet sokturucu otlar / bitki caylari ozellikle ada cayi icilmemeli / odem ve adet sokucu otlar /

folik asit ve kan hapını yemekten bi saat sonra alirsaniz bulanti yapmaz / etlere ciplak elle dokunmayin

Ben de bulantı kusma yok göğsüm acıyor,başka hiç belirti yok.Doktora gittim 96,21 düşük deger Dedi 4 hafta oldu ama kese gözükmedi.

Ben de bulantı kusma yok göğsüm acıyor,başka hiç belirti yok.Doktora gittim 96,21 düşük deger Dedi 4 hafta oldu ama kese gözükmedi.
Canısı bende aynı şeyi yaşadım ilk kan verdiğimde adetime bir gün. Vardı değerim 80 gibi bir şeydi düşük dedi sağlıklı olmaya bilir diye korkuttu beni kesede görünmedi alttan bakmayı dedi kabul etmedim 1 hafta sonra başka doktora gittim kan verdim ve ultrasona girdim kan daki değer 2,5 kat artmış ve keseyi de gorduk canım dert etme

Ah inşallah.Ben bu duruma bile inanamıyorum.Progestan 100 mg verdi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…