- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.621
benim ki cok bile dayandi hemde oyle markali degil turcellin huwayi simdiye kadar 1yildan fazla kullanmadim ama bunun maşallahı var iki yili gectigünaydın abla tartı güzel dedi ablamda baş ağrım hala var ilaç aldım
Benim. Telefon zati son demlerini yasiyoryenilenecekte bakalım ne zaman
bardak icin olanlari var abla onlardan almistimda ben bir kahve manyagi olarak çoktan almistim ama diyetusyen kahveme sinir getirdi iki fincan turk kahvesi yada filtre yada bir fincan nescafeAy bende makinesi varda ardiyede en üst arka tarafta kullanmıyom diye kaldırmıştım
Daha indirmedim
O kağıtlar makinede kullanılıyor
Bende şimdilik O dediğin şeyde yapıyorum
Benimde general mobilet elite temmuzda üç senesi dolacak ilk evlendiğimiz yıl eşim doğum günüme almıştıbenim ki cok bile dayandi hemde oyle markali degil turcellin huwayi simdiye kadar 1yildan fazla kullanmadim ama bunun maşallahı var iki yili gecti
bardak icin olanlari var abla onlardan almistimda ben bir kahve manyagi olarak çoktan almistim ama diyetusyen kahveme sinir getirdi iki fincan turk kahvesi yada filtre yada bir fincan nescafe
LaPetiteFille tatlım hem aktif bi grub istiyorum dedin hemde sen bi geldin kayboldun
Günaydın kızlar bugün erken kalkamadım yine bir baş ağrısı oyy güzel bir gün olur inşallah ben hemen kahvaltiyi aradan cikarayim belki acliktandir
Bugun arttiracagim canim karbonuLeslie yaptın mı canım
1 dilim tam buğday ye kuzum ogunlerdr
Müslüman gelince yulaf ezmesi ve içine istediğim kuru meyveleri koyuyorum harmanlayip 1 tk kadar pekmez yada bal koyup fırına veriyorm
Hoşgeldin canm
Aboww ilk günden piyango bana çıkmış
Sporda olaymis
Günaydın kızlar burcum geçmiş olsun
Geçmiş olsun tatlım
günaydın
Chia ile puding yapmistim guzel de olmustu bence en cok tohumlarin agzimda kaymasi ve onlari dislerimin arasinda ezmek hosuma gitmistiabla vardi salatam oglene yazmamisim bak sen deyince fark ettim ama aksam yiyemedim cunku oglum tavugu kafaya yedirdi onu dusa sok misafirkige gitcektik zaten sofrayida esim topladi
sende dene memnun kalirsan bize tarif ver
gunaydin canlarrr
kiz ben tiryakisiyim hergun iki kupada yazmiyorum sekersiz sütsuz icecekleri
bol maydonoz tuket canim benimde perşembe beklenen gun
tatlim bak kendini en iyi sen taniyorsun dun bizde ekmek varken sende yoktu dunde dedigim gibi kas yapalim derken goz cikarmayalim
gunaydin canim
gunaydin acaba kafeinden mi bi ara azaltmistim bas agrisi yapiyodu geriye cogalttim ben gece nobetteydim yinede cin gibiyim
ilk gune bilerek eskilerden koydum ki diger kizlara fikir olsun diye :)
Rabnim sabir versin sana komsum salca surmustu hatta aciliydi cocugun agzi yaninca cok agladi sonra ekrar isteyince karsidan salcayi gormesi vazgecmesine yetmisti ama sanirim seninki seni aya zorlayacak kolayliklar diliyorum Allah yardimcin olsungunaydin herkese gece uc kere kalk salla emdide cunku gece iykk diye diye yapisti memeler uyumus gece plmus iyk olmus dinlemedi sabir tasi cozecek bu isi en azından gunduz bulasmiyor dun birsz daha iyi yedi sanki
Günaydınnnn
fırsat buldukça gel bebeğim
Ne kadar paylaşım o kadar kaynaşma motivasyon :))
Ben kineo kısırını yaptımda pudingini denemedim
çok güzel vermişin tatlım
Gelmeye çok heves ettin ama daha ilk günden menü bile yazmadın
Paylaşımın olmıcaksa bu iş nasıl olacak
bende içiyom artık ama koyu yapmıyorum
Eve ektra neskafe almadımki kolayıma gelip onu yapmayım diye
Siz filtreyi makinedemi yapıyosunuz diğer aparattamı
yoğurtla yaparsan 1 meyve sütle yaparsan kurumeyve koy cnm yoksa tatsız olur
Ben tarçınıda hep kullanırım
tatlım sen basit olmayan karbonunu yeterli miktarda ye
kızzz tartıyı görünce baş ağrısı falan kalmamıştır :))
senin telefonun aklı başa yere gitmiş
Müslüman müsli oluyor heralde :)))bizim müslimiz bile dindarmış:))
§§§ benim diyabet yuzunden ac karna spor yapmam yasak zaten karnim ac spor da yaparsam sporun yarisinda yere yigilirimGÜNÜN KONUSU
∆ Kilo verme sürecinde yapılan sporlar aç karnına mı daha çok yağ yakar yoksa tok karnına mı?
∆ Saglıklı bir beslenme için sizce ne kadar düzeyde karbonhidrat,protein ve yağ almalıyız?
∆ kilo verme sürecinde zayıfladıkça hayatınızda neler değişti?
∆ Kendinize zaman ayırdığınızda kişisel bakım olarak neler yapıyorsunuz ve uyguluyorsunuz?
GÜNÜN KONUSU
∆ Kilo verme sürecinde yapılan sporlar aç karnına mı daha çok yağ yakar yoksa tok karnına mı?
∆ Saglıklı bir beslenme için sizce ne kadar düzeyde karbonhidrat,protein ve yağ almalıyız?
∆ kilo verme sürecinde zayıfladıkça hayatınızda neler değişti?
∆ Kendinize zaman ayırdığınızda kişisel bakım olarak neler yapıyorsunuz ve uyguluyorsunuz?
canım biz sadece duraksamalarda uyguluyoruz birde isteyen olursa tartı öncesi perşembe günü olabiliyorBuradayımmmYazılanları okuyorum ama aktif olarak katılamadım :) Biraz moralim bozuldu. Bu kadar dikkat etmeme rağmen çok yavaş veriyorum. Acaba şok diyet mi yapsam diyeti dolanıyorum başlıklar arasında :) Ama şok diyetler yasak sanırım takımda
İlaç aldım geçti çok şükür canım. Ben hurma , kayısı ve turna yemişi koyuyorum bazen kuru yemiş TE koyarım badem fındık , tamamen ağız tadına bağlıCanim benim de asim cok agrir arada da migren krizim tutar ilik bi dus almak bana iyi geliyor su sanki basima aktikca masaj yapiyor hissi uyandiriyor ben de ve birde o an agrimin su ile akip gidecegine beni rahat birakacagina dair telkinlerde bulunurum kendime uzerine de goz bandi takip karanlik bir ortamda biraz uyurum kalktigimda biraz olsun daha iyi hissederim kendimi hatta agtim migren degilse uyku sonrasi gcmis bile oluyor
Bugun arttiracagim canim karbonu
Bu arada musli tarini begendim de evdevsimdi kuru meyve olarak incir ve uzum var onu da sekeri yuksek oldugu icin kullanmak istemiyorum disariya cikinca kayisi falan alayim bal pekmez olmadan firinlayip deneyebilirim teşekkür ederim tarif icin
Chia ile puding yapmistim guzel de olmustu bence en cok tohumlarin agzimda kaymasi ve onlari dislerimin arasinda ezmek hosuma gitmisti
Karbona dikkat edecegim canim sagol denedim en azindan olmadigini gordum biraz kilo verince yeniden deneyecegim insallah
Rabnim sabir versin sana komsum salca surmustu hatta aciliydi cocugun agzi yaninca cok agladi sonra ekrar isteyince karsidan salcayi gormesi vazgecmesine yetmisti ama sanirim seninki seni aya zorlayacak kolayliklar diliyorum Allah yardimcin olsun
ayyy cok guldum dindar musli
§§§ benim diyabet yuzunden ac karna spor yapmam yasak zaten karnim ac spor da yaparsam sporun yarisinda yere yigilirim
Bu konu normal insanlar icin de muallak bir konu diye dusunuyorum kimisi ac kimisi tok diyor bir de su var ki spordan 2 saat sonra biseyler yenmeli diyorlar bilemedim
Esimin teyzesi var kizlar bir ara yuruyus yapiyorlardi esiyle dönüşte firindan sicak ekmek alip uzerine yag surup birer ekmek yiyorlardisonrada biz spor yapiyoruz kilo vermek degil daha kilo aliyoruz bu nasil is diye sasiriyorardi
§§§aslinda sadece kilo verme surecinde degil hayatimizin her evresinde dengeli beslenmeyi aliskanlik haline getirmeliyiz iste bunu basardigimiz gun zaferimiz olacak
Benim diyabet dengeleme konusunda sut grubu urunlere daha agirlik vermem gerektigini soyluyor doktorum
Karbonhidrat konusunu zaten biliyorsunuz
§§§ gecen yil kilo verdigimde oncelikle kendimi hafiflemis daha mutlu daha ozguvenli hissediyordum
Etrafimdakilerin kilo vermissin demeleri cok hosuma giderdi
Giydigim hersey icinde kendimi cok guzel hissederdim
Yine oyle olmak istiyoruuuuummmm
§§§ sac bakimi yapmayi severim hindistan cevizi maskesi yaparim bazen farkli yaglar alip sampuan ve sac kremime eklerim mesela am terebentin hint yagi badem yagi uzum cekirdegi yagi gibi
Ayak bakimi onemli bence banyo ve abdest sonrasi iyi kurulanmali topuklarin torpulenmesine ozen gosterilmeli ve kremlenmeli
Diyabet ve ayak bakimi hakkinda bir seminere katilmistim seminer sonrasi ayaklarimi cikarip badimin ustune koyasim gelmisti
Sadece okumak yetmiyor bebeğim sende katılımda bulunki hem tanışıp kaynaşalım hemde birbirimize destek olalımBuradayımmmYazılanları okuyorum ama aktif olarak katılamadım :) Biraz moralim bozuldu. Bu kadar dikkat etmeme rağmen çok yavaş veriyorum. Acaba şok diyet mi yapsam diyeti dolanıyorum başlıklar arasında :) Ama şok diyetler yasak sanırım takımda
Canim benim yavas vermen daha iyi degil mi geri almazsin hem yavas da olsa veriyorsun sabit degilsin ve almiyorsun bence sporunu artir sok diyet yapmak yerine
Bence sok diyetler zararli
Senin yerinde olsam yaptigim sporu degistirir ve suresini artiririm ayrica ictigim suyu da artirmaya calisirim nacizane benim fikrim boyle onemli olan saglikli sekilde kilo almak benceLaPetiteFille
Sadece okumak yetmiyor bebeğim sende katılımda bulunki hem tanışıp kaynaşalım hemde birbirimize destek olalım
"O kadar dikkat etmeme rağmen" diyosun ama sağlıksız besleniyosun cnm
Dünkü menünü buraya yazmasanda gördüm :))
Sadece karbon almışın
Eğer hızlı kilo vermek istiyosun en başta sağlıklı düzenli menü yapman lazım metoyu yavaşlatıp bozmadan
Ne yazıkki çiğköfteye tatlıyla kilo veremiyoz :))
Kizlar bugun karbon miktarini biraz arttiracagim cunku gece sekerim dustu duzeltmek icin 3 meyve yemek zorunda kaldim malesef
Olsunn yola devam dun dunde kaldi bugun yeni bir gun yeni umutlar yeni yeni guzelliklerle dolu
kinoa ile puding gördüm onu denicem ben de:)
Biz menüleri böyle yazmıyoruz cnm sayfayı okuduysan görmüşündürMenümü günlüğüme yazmıştım, buraya da yazayım :)
Dünkü menüm bu, bugün 85.6 çıktım, -300 gr yine de iyi :)
10. gün tartı: 85.9
1160 kalori
- 1 kupa ballı çay
- 1 kupa ballı süt
- Lavaşa sarılmış çiğ köfte
- 1 adet ev yapımı tatlı
- 15 tane fındık
- Hindi salamlı-kaşarlı sandviç
- Yarım wrap
- 3 kaşık kadar sos
Bugün de yine spor yok.
Ben kısırını yaptımKinoa ile yapılan pudingi ilk defa duyuyorum :) Tadı nasıl acaba? Daha önce faydalı olduğu için karabuğday denemiştim ama yiyemedim. Kinoanın çok faydalı olduğunu biliyorum ama yiyebilir miyim bilemedim :)
Biz menüleri böyle yazmıyoruz cnm sayfayı okuduysan görmüşündür
Öğünleri sabah öğle akşam olarak ve saat kaçta olduğunu
Su lt hesabı
Toplam Kalori olarak az olabilir ama vücudun yağ yakması için gerekli olan kaliteli kalori değil menündekiler
canım bu yediklerin pek sağlıklı görünmüyor kalori hesabi olarak bakma bence dikkat etmeye vücuduna aldığın besinlerin de önemi çok büyük birde sabah akşam şeklinde saatlerle yazarsan daha iyi olur -300 bir günde azimsanacak bir şeyde değil bazen haftayi -100 gramlarla kapattigimiz oluyorMenümü günlüğüme yazmıştım, buraya da yazayım :)
1160 kalori
- 1 kupa ballı çay
- 1 kupa ballı süt
- 1 adet ev yapımı tatlı
- 15 tane fındık
- Yarım wrap
- 3 kaşık kadar sos
Bugün de yine spor yok.
Ben kısırını yaptım
Tam kısır gibi olmasada bol yeşillikli acılı ekşili beni tatmin etti
benimde hic ilgi alanim degil o konuBenimde general mobilet elite temmuzda üç senesi dolacak ilk evlendiğimiz yıl eşim doğum günüme almıştışimdi bakınıyorum ama uzun zamandır uzak kalmışım ve sağlam ne işimi görür bilmiyorum
sok diyet drgilde detox oda kitlenme noktalarinda yada bil karbonhidratli kotu bir hafta gecirmissek ki listedeki birinin boyle bir luksu yok zatenBuradayımmmYazılanları okuyorum ama aktif olarak katılamadım :) Biraz moralim bozuldu. Bu kadar dikkat etmeme rağmen çok yavaş veriyorum. Acaba şok diyet mi yapsam diyeti dolanıyorum başlıklar arasında :) Ama şok diyetler yasak sanırım takımda
dun surdum canim salcayi sildi uzerinede krem surdu uff oldu diyeCanim benim de asim cok agrir arada da migren krizim tutar ilik bi dus almak bana iyi geliyor su sanki basima aktikca masaj yapiyor hissi uyandiriyor ben de ve birde o an agrimin su ile akip gidecegine beni rahat birakacagina dair telkinlerde bulunurum kendime uzerine de goz bandi takip karanlik bir ortamda biraz uyurum kalktigimda biraz olsun daha iyi hissederim kendimi hatta agtim migren degilse uyku sonrasi gcmis bile oluyor
Bugun arttiracagim canim karbonu
Bu arada musli tarini begendim de evdevsimdi kuru meyve olarak incir ve uzum var onu da sekeri yuksek oldugu icin kullanmak istemiyorum disariya cikinca kayisi falan alayim bal pekmez olmadan firinlayip deneyebilirim teşekkür ederim tarif icin
Chia ile puding yapmistim guzel de olmustu bence en cok tohumlarin agzimda kaymasi ve onlari dislerimin arasinda ezmek hosuma gitmisti
Karbona dikkat edecegim canim sagol denedim en azindan olmadigini gordum biraz kilo verince yeniden deneyecegim insallah
Rabnim sabir versin sana komsum salca surmustu hatta aciliydi cocugun agzi yaninca cok agladi sonra ekrar isteyince karsidan salcayi gormesi vazgecmesine yetmisti ama sanirim seninki seni aya zorlayacak kolayliklar diliyorum Allah yardimcin olsun
ayyy cok guldum dindar musli
§§§ benim diyabet yuzunden ac karna spor yapmam yasak zaten karnim ac spor da yaparsam sporun yarisinda yere yigilirim
Bu konu normal insanlar icin de muallak bir konu diye dusunuyorum kimisi ac kimisi tok diyor bir de su var ki spordan 2 saat sonra biseyler yenmeli diyorlar bilemedim
Esimin teyzesi var kizlar bir ara yuruyus yapiyorlardi esiyle dönüşte firindan sicak ekmek alip uzerine yag surup birer ekmek yiyorlardisonrada biz spor yapiyoruz kilo vermek degil daha kilo aliyoruz bu nasil is diye sasiriyorardi
§§§aslinda sadece kilo verme surecinde degil hayatimizin her evresinde dengeli beslenmeyi aliskanlik haline getirmeliyiz iste bunu basardigimiz gun zaferimiz olacak
Benim diyabet dengeleme konusunda sut grubu urunlere daha agirlik vermem gerektigini soyluyor doktorum
Karbonhidrat konusunu zaten biliyorsunuz
§§§ gecen yil kilo verdigimde oncelikle kendimi hafiflemis daha mutlu daha ozguvenli hissediyordum
Etrafimdakilerin kilo vermissin demeleri cok hosuma giderdi
Giydigim hersey icinde kendimi cok guzel hissederdim
Yine oyle olmak istiyoruuuuummmm
§§§ sac bakimi yapmayi severim hindistan cevizi maskesi yaparim bazen farkli yaglar alip sampuan ve sac kremime eklerim mesela am terebentin hint yagi badem yagi uzum cekirdegi yagi gibi
Ayak bakimi onemli bence banyo ve abdest sonrasi iyi kurulanmali topuklarin torpulenmesine ozen gosterilmeli ve kremlenmeli
Diyabet ve ayak bakimi hakkinda bir seminere katilmistim seminer sonrasi ayaklarimi cikarip badimin ustune koyasim gelmisti
hindi salami protein saymiyorum zaten cok dengesiz olmus canım calori hesabi yapiyorsun galiba ama bu sekilde yagdan gitmez tarti eksilse bile harcadigi sey yag degildirMenümü günlüğüme yazmıştım, buraya da yazayım :)
1160 kalori
- 1 kupa ballı çay
- 1 kupa ballı süt
- 1 adet ev yapımı tatlı
- 15 tane fındık
- Yarım wrap
- 3 kaşık kadar sos
Bugün de yine spor yok.
tabiki en başta stress yapmıyoruz cnm. Stres bizim düşmanımız yoksa kortizol hormonu salgılarız oda kilo vermeye engelTamam, bundan sonra öğün öğün yazarım :) Şimdilik günlük yemek listemi pek oturtamadım, sadece az yemeye çalışıyorumÇünkü bayağı pis bir boğazım var, o çiğ köfteyi az da olsa yemezsem bozarım gece Ama daha çok dikkat etmeye çalışıcam, yavaş yavaş düzene oturtup daha sağlıklı besinler tüketeceğim inşallah
günün geri kalanında başka karbon alma sebzeli prolu devam etBenim zaafım tatlılar :) Süt ve nişasta ile çok az kalorili atıştırmalık yaptım ama kendime özel yapmama rağmen yemeyeceğim sanırım. Sabah da simit yemiştim, iyice karbonhidrat zengini bir liste olacak yineBugünü tatlısız atlatayım, yarın ya kinoalı pudingi ya da kuru kayısı ile yapılan bir tatlı vardı, onu deneyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?