- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.801
Öncelikle zaman çok çabuk geçiyor tatlım :))Bir yastıkta 30 senenin sırrı nedir, bizimle paylaşır mısın?Bana 1 sene bile çekilemez gibi geliyor
-----
Programı izlemiyor muymuş? Ben kaçırmışım o kısmı, pardon
geçmiş olsun tatlım. Antibiyotik alman gerekiyor heralde değilmiKizlar benim zonam vardi gecmisti bugun yine tekrarlardi kan testinde bi degerim fazla cikmis ve proteini olabildigince az almam gerekiyomussss
Gerçekten çok yoruldumkizimin her gece saatlerce uyanık kalmasından sürekli inatlasmalarindan. Bir yandan kilo verme çabası içinde kendimle savaşmaktan. Hem beden olarak hem ruhen yiprandm ve yoruldum 3 ten beri ayaktayiz derdini anlayamamaktan bittim tükendim elbette bir sorunu var mı uyuyamıyor ama ben annesi olarak bunu anlamıyor üzerine birde ona kiziyorum
sabahtan akşama kadar 2 dj oturmuyor ne bitmez enerjileri varmış benimki ne yatağında duruyor ne yanımda 2 dk önce uyudu ben buna ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorumCanim benim kizimda ole yani sorunu oldugu icin degil enerjilerini atamadiklari icin uyaniyolar benimkide 3 te filan kalkar oturur ole Allahtan babaanne var da ben uyuyorum biraz yani
yapıldı canım hersey normaldi EKG anlık bir sonuç veriyor tıkanıklık vs göstermiyor malesef bu bilmek için anjiyo gerekli oda her ameliyat olucak hastaya yapılmıyor. Kısmet böyleymis atlattık ya buna şükür.ameliyat incesi butun herseye bakmislardi anneannemde
sen kiloyu suan dusunme kendine iyi bak piskoljini duzeltmeye bak kilolari veririz canim biran önce bitsin hayirlisi ile aramiza don özledik seni
tartılmak aklıma bile gelmiyor gün o kadar yoğun geçiyor ki yorgunluktan geberiyorum resmen. İnşallah hedefe kadar devam.Canım şuan bu psikolojiyle diyeti filan düşünme Allah sağlık huzur versin düzene girince başlarsın tekrar belkide farkında olmadan vermiş bile olabilirsin inşallah almamışsındır bu süreci atlatınca kaldığın yerden devam edersin
inşallah mervem.Ah be kaptanım ne ettin sen inşallah geçer bir an önce
ah kuzum inşallah bir an önce toparlasin kiloyu burda hep birlikte hallederiz sen birde onu dert etme bir an önce toparlamaya bak kendini kuzum
Canısı kız bu kadar insan ne diye dil döktü sanagitmeyip bizimle kal diye şaşkın
simcik yarından itibaren sucuk olmasın bence artikbugün benim bütün vücudum dan et kesilmiş koşu bandında yürürken karnımi cekebildigim kadar içime cekerek yürüyorum birde 15 karın yapıyorum ama sanırsin bütün vücudu calismisim gibi et kesilmiş
Canım bence gayet iyi olmuş kaçamağı bir ısırık olarak halletmissin iradene sağlık listene spor dakikanida eklersen notlarımin arasına alırım yarışma için
Ne kadar çok ortak noktamız çıktı hadi bakalım hangimiz daha önce hedefe ulaşıp mezun olacak
hoşgeldin tatlım kısa bir sürede gayet güzel gitmis kilon yolun uzun gelmesin babaannem derki başlanmış iş bitmiş iş demektir basladiysan korkma elbet ulaşırsın hedefe
Ben kilo verme serüvenine başladığımda 103 kilo kusurdum 3 sene önce tabi bu süre zarfında doğum vs yaptım şimdi tekrar başladım 78 leri gördüm çok şükür yolun yarısını geçtim
Bu arada ben Merve diplomalı ev hanımıyim ,fen ve teknoloji öğretmeniyim ama çalışmıyorum,26 yaşındayım 22 aylık cimcime annesiyim 3 sene ye yakındır evliyim
canım menü bence gayet güzel sadece gece 11 deki araya sanırım öğlen yemedigin için ihtiyaç duydun
Geçmiş olsn canmiyi canim kuduruklugundan iki kere dustu bugun
anladim canim
Canım muhtmelen akşam erken yattı uykusunu alınca 3te uyandı. benim kız da öyle erkennyatarsa 3.4te uyanır bunyüzden 11.12 de uyur akşammgece rahat uyur.Gerçekten çok yoruldumkizimin her gece saatlerce uyanık kalmasından sürekli inatlasmalarindan. Bir yandan kilo verme çabası içinde kendimle savaşmaktan. Hem beden olarak hem ruhen yiprandm ve yoruldum 3 ten beri ayaktayiz derdini anlayamamaktan bittim tükendim elbette bir sorunu var mı uyuyamıyor ama ben annesi olarak bunu anlamıyor üzerine birde ona kiziyorum
Ay kuşa çok üzüldü mü kızınIyi akşamlar millet
Öğleden sonra kızım geldi süpriz yapmış haberim yoktu
Hastaydı raporlu olunca fırsatı değerlendirmiş
Tabi gelince kuşun olmadığını gördü
Sonrada oğlan gelin geldiler çocuk bizde kaldı onlar sinemaya gitti
Onlar gidince anca geçmişi okudum
Öncelikle zaman çok çabuk geçiyor tatlım :))
Insan aşık olarak evlenince sorunlar olsada o insanı bisüre götürüyor
Sonrasında zaten çoluk cocuk derdi kendini unutuyosun :)
geçmiş olsun tatlım. Antibiyotik alman gerekiyor heralde değilmi
Kendini spor içinde fazla yorma
Bizde seni özledik canm düzene girse keşke hayatın bi an önceGünaydın kızlar özledim sizi.
Güzel gitmiş önemli olan hedefe ulaştıktan sonra korumak canımspor ve diyet ikisini bir götürdüm arada şok diyetler falanda yaptım bi iki günlük. detokslar. hatta son kilolarımı şok diyetle verip bitireyim diye düşündüm ama sonra vazgeçtim çok halsiz kalıyorum çünkü.. boyum 1.58 kilom 60.5 bakalım cumaya verebilecekmiyim gerçi ben haftasonu çok fazla yedim artı çıkarım diye korkmuyor değilim
Hani şu içi basmalı aparatı varya abla onunla yapıyorum benGünaydınnnn
fırsat buldukça gel bebeğim
Ne kadar paylaşım o kadar kaynaşma motivasyon :))
Ben kineo kısırını yaptımda pudingini denemedim
çok güzel vermişin tatlım
Gelmeye çok heves ettin ama daha ilk günden menü bile yazmadın
Paylaşımın olmıcaksa bu iş nasıl olacak
bende içiyom artık ama koyu yapmıyorum
Eve ektra neskafe almadımki kolayıma gelip onu yapmayım diye
Siz filtreyi makinedemi yapıyosunuz diğer aparattamı
yoğurtla yaparsan 1 meyve sütle yaparsan kurumeyve koy cnm yoksa tatsız olur
Ben tarçınıda hep kullanırım
tatlım sen basit olmayan karbonunu yeterli miktarda ye
kızzz tartıyı görünce baş ağrısı falan kalmamıştır :))
senin telefonun aklı başa yere gitmiş
Müslüman müsli oluyor heralde :)))bizim müslimiz bile dindarmış:))
Yemek yedikten yarım saat sonra yapılan spor etkili birde spordan önce kahve içmek yağ yakımıza fayda gösteriyormuşGÜNÜN KONUSU
∆ Kilo verme sürecinde yapılan sporlar aç karnına mı daha çok yağ yakar yoksa tok karnına mı?
∆ Saglıklı bir beslenme için sizce ne kadar düzeyde karbonhidrat,protein ve yağ almalıyız?
∆ kilo verme sürecinde zayıfladıkça hayatınızda neler değişti?
∆ Kendinize zaman ayırdığınızda kişisel bakım olarak neler yapıyorsunuz ve uyguluyorsunuz?
Baya dirençli bi telefonmuş poni :)günaydın abla tartı güzel dedi ablamda baş ağrım hala var ilaç aldım
Benim. Telefon zati son demlerini yasiyoryenilenecekte bakalım ne zaman
şok diyetleri hemen yapmayın ilerde çok ihtiyacınız olacak meto belli bi süre sonra diyete kıtlığa alışıyor kilo verilmiyor o zamanlar şok yada detoks devreye girer şimdiden başlarsanız işe yaramaz zamanı gelinceBuradayımmmYazılanları okuyorum ama aktif olarak katılamadım :) Biraz moralim bozuldu. Bu kadar dikkat etmeme rağmen çok yavaş veriyorum. Acaba şok diyet mi yapsam diyeti dolanıyorum başlıklar arasında :) Ama şok diyetler yasak sanırım takımda
Canım Bu menü diyet menüsümüMenümü günlüğüme yazmıştım, buraya da yazayım :)
Dünkü menüm bu, bugün 85.6 çıktım, -300 gr yine de iyi :)
10. gün tartı: 85.9
1160 kalori
- 1 kupa ballı çay
- 1 kupa ballı süt
- Lavaşa sarılmış çiğ köfte
- 1 adet ev yapımı tatlı
- 15 tane fındık
- Hindi salamlı-kaşarlı sandviç
- Yarım wrap
- 3 kaşık kadar sos
Bugün de yine spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?