Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi akşamlar millet

Öğleden sonra kızım geldi süpriz yapmış haberim yoktu
Hastaydı raporlu olunca fırsatı değerlendirmiş
Tabi gelince kuşun olmadığını gördü

Sonrada oğlan gelin geldiler çocuk bizde kaldı onlar sinemaya gitti
Onlar gidince anca geçmişi okudum

Bir yastıkta 30 senenin sırrı nedir, bizimle paylaşır mısın? Bana 1 sene bile çekilemez gibi geliyor

-----

Programı izlemiyor muymuş? Ben kaçırmışım o kısmı, pardon
Öncelikle zaman çok çabuk geçiyor tatlım :))
Insan aşık olarak evlenince sorunlar olsada o insanı bisüre götürüyor
Sonrasında zaten çoluk cocuk derdi kendini unutuyosun :)

Kizlar benim zonam vardi gecmisti bugun yine tekrarlardi kan testinde bi degerim fazla cikmis ve proteini olabildigince az almam gerekiyomussss
geçmiş olsun tatlım. Antibiyotik alman gerekiyor heralde değilmi
Kendini spor içinde fazla yorma

Gerçekten çok yoruldumkizimin her gece saatlerce uyanık kalmasından sürekli inatlasmalarindan. Bir yandan kilo verme çabası içinde kendimle savaşmaktan. Hem beden olarak hem ruhen yiprandm ve yoruldum 3 ten beri ayaktayiz derdini anlayamamaktan bittim tükendim elbette bir sorunu var mı uyuyamıyor ama ben annesi olarak bunu anlamıyor üzerine birde ona kiziyorum

Canim benim kizimda ole yani sorunu oldugu icin degil enerjilerini atamadiklari icin uyaniyolar benimkide 3 te filan kalkar oturur ole Allahtan babaanne var da ben uyuyorum biraz yani

Canim benim kizimda ole yani sorunu oldugu icin degil enerjilerini atamadiklari icin uyaniyolar benimkide 3 te filan kalkar oturur ole Allahtan babaanne var da ben uyuyorum biraz yani
sabahtan akşama kadar 2 dj oturmuyor ne bitmez enerjileri varmış benimki ne yatağında duruyor ne yanımda 2 dk önce uyudu ben buna ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorumsuan gözlerim deli gibi yanıyor

ameliyat incesi butun herseye bakmislardi anneannemde
sen kiloyu suan dusunme kendine iyi bak piskoljini duzeltmeye bak kilolari veririz canim biran önce bitsin hayirlisi ile aramiza don özledik seni
yapıldı canım hersey normaldi EKG anlık bir sonuç veriyor tıkanıklık vs göstermiyor malesef bu bilmek için anjiyo gerekli oda her ameliyat olucak hastaya yapılmıyor. Kısmet böyleymis atlattık ya buna şükür.
Bende çok özledim hayatım boşlukta kaldı sanki buraya gelemedim diye.
Vermem laxim çok sıkıldım bu halimden.

tartılmak aklıma bile gelmiyor gün o kadar yoğun geçiyor ki yorgunluktan geberiyorum resmen. İnşallah hedefe kadar devam.

inşallah mervem.

iyi canim kuduruklugundan iki kere dustu bugun

anladim canim
Geçmiş olsn canm

Canım muhtmelen akşam erken yattı uykusunu alınca 3te uyandı. benim kız da öyle erkennyatarsa 3.4te uyanır bunyüzden 11.12 de uyur akşammgece rahat uyur.

Ay kuşa çok üzüldü mü kızın

Güzel gitmiş önemli olan hedefe ulaştıktan sonra korumak canım
Neredeyse korumak için 6 ay 1 sene uğraşılıyor
Şoklardan derokslardan haberin varsa bu işi az çok biliyomuşssun canım :))
Başarılar diliyorum

Hani şu içi basmalı aparatı varya abla onunla yapıyorum ben

Dünkü menüm
09.30
1 d ekmek
2 d kaşar peyniri

11.00
Yarım ayva
7 fındık

14.30
1 d kızarmış ekmek.
3 halka sucuklu yumurta
1 b ayran
Yeşillik

Su.1
Spor yok

Kızlar akşam yemeği yok eşimle aramızda olan problem yüzünden iştahım kaçtı canım bişey istemedi. uykusuzdm erken yattım zaten kızımıza o baktı

Yemek yedikten yarım saat sonra yapılan spor etkili birde spordan önce kahve içmek yağ yakımıza fayda gösteriyormuş
Diyette ilk 15 gün yağsız dönem
Sonraki 3 ay yemeklerde 1 kaşık
Karbonu ise her öğünde 1 dilim ekmek
Bildiğim bi kaç maske var onları yapmaya çalışırım başlasa kendime ayıracak çok vaktim olmuyor

şok diyetleri hemen yapmayın ilerde çok ihtiyacınız olacak meto belli bi süre sonra diyete kıtlığa alışıyor kilo verilmiyor o zamanlar şok yada detoks devreye girer şimdiden başlarsanız işe yaramaz zamanı gelince

Canım Bu menü diyet menüsümü
Yoksa canın ne isterse yedinmi
Karar veremedim :)
Salata
Yoğurt
Protein
Bunlar önceliğin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…