- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.161
eheheh, oluyo arada ya, ama düşünün ki eskiden her öğün öyleydik nerdeyse :))Ben sonnzamanlarda yapmıyorum canım kaçamaksız haftam geçmediği için
Vampirimiz gelmişşçok teşekkürler, ben bi ara kalkıp yazarım kilomu, en son saat kaçta yazabiliyoruz? öğlen 12 mi?
genelde mesaim gece başlıyo :)) sabah da 6-7 gibi yatıyorum, öğleden sonra 2-3 gibi kalkıp spora gidiyorum, eve gelip yemek yapıyorum, ondan genelde gece giriyorum. grubun vampiri, vampirellaVampirimiz gelmişşkız gündüz niye hiç görünmüyon sen
12.00 -13.00 gibi olabilir cnm ama daha geç değil
Kalkınca aç karna ve cıbıldak tartılcan
Mantıklı cumartesi 68le baslamisim bulcam diye canım çıktıEski mesajlarından bakabilirsin cnm başlangıç kilon neymiş
Hem kendine bi defter tut herkafta kilonu yaz ki sende ne zaman nekadar eksi görmüşün bilirsin
yani sadece belden 20 cm fazlalığım var, basenden de öyle. hiç daha önce diyet yaparken ölçülerimi almamıştım. umarım anda 4-5 cm incelebiliriz, biraz çok görünüyor gözüme ama diğer türlü de zorEvet canim benimde oyle bende cok merak ediyorm ne kadar incelebilirz 1 ayda_Joey_
hepsi harika olmuş tatlımBu arada herkese merhaba :)
Bugünkü menüm:
15:00 kahvaltı: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 ince dilim ızgara hellim peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin
19:00 öğle yemeği (gülmeyin): 1 büyükçe ızgara köfte, yayla çorbası
ara öğün: yovita kayısılı yoğurt
akşam yemeğinde de ne yiyeceğim belli, az sonra yerim :)
23:00 akşam yemeği: fırında etli güveç (tabii ki çok az yağlı), salata
su: yatana kadar 2 litre olacaktır, şu an 1,5 litreyi geçtim.
spor: 1 saat spor salonunda cardio ve fitness (omuz ve kol) çalıştım.
ama acayip yoruldum bugün nedense, dayak yemiş gibiyim :)
bir de ölçülerimi aldım biraz geç de olsa, çok aşırı rakamlar çıktı. insan spor ve diyetle belden basenden ayda ne kadar incelir acaba, merak ediyorum.
spora hergün mü gidiyosun cnmgenelde mesaim gece başlıyo :)) sabah da 6-7 gibi yatıyorum, öğleden sonra 2-3 gibi kalkıp spora gidiyorum, eve gelip yemek yapıyorum, ondan genelde gece giriyorum. grubun vampiri, vampirella
tamam ben yarın biraz daha erken kalkıp girerim gruba :)
tatlim biliyorduk durumunu dogum gunun icin pastayi görmedik bi sene daha gormeyelim zatenKızlarrrr dün doğumgünümdü arkadaşlarımın kutlamaları erkek arkadaşım falan derken giremedim buraya doğrusu telefonumu elime zor aldımm kusura bakmayın lütfenn
Dün biraz kaçamak yaptımm pasta yedim onun dışında yemek yerken hemen doyuverdim...çok aşırı aşırı yemedim eskisi gibi ama bu seferlik böyle olduubugünde yemek yemeğe hiç fırsatım olmadı....sabah 8 den akşam 5 e kadar hasta baktım hep atıştırmalıklarla geçti ama belki dünü dengelemişimdir böyle....yarın tartı günü ve ben çook korkuyorumm bir daha böyle bi kaçamak olmıcak arkadaşlarım hazırlık yapmış diye birazda onları kırmak istemedim o yüzden olduu....şimdi geçmişe dönüp tüm yazılanları okucamm tekrar kusura bakmayın inanın hep aklımdaydınız...grupta günlük 5 mesaj gibi bi kural olmasaydı bile ben şuan hissettiğim duyguyu hissederdim eminimm böyle arada girince sizlere yorum yapamayınca kendimi çok suçlu hissediyorum... Buraya gelmeye hakkım yokmuş gibi hissediyorum lütfen kusura bakmayın.... Daha dikkatli olucam inşallah.. Hepiniz naptınız ne ettiniz çook merak ediyorumm okucam şimdi mesajlarınızı.. Tekrar çok özür dilerim
pogaca ile 3u birarada olmamis insallah yarini etkilemez canim bu hafta kacamaksiz menuler bekliyoruz canim haftaya listedesin ucuncu cumanMenüm
08.45
200 ml süt
13.20
1 yeşil elma
5 tane fındık
14.30
1 poğaça
1 3ü bir arada
20.30
1 porsiyon Yayla çorbası
3 küçük parça tavuk haşlama
2 litre su
afiyet olsun canim bebde zuhal abla gibi salam yerine yumurts isterdim ama arada olabilir degisiklik icinBugunku menum
Sabah 7.00 2 dl dalam
Beyaz peynir
Yarim tb ekmegi
Ogle14.00
3 kofte
1 dl tb ekmegi
Ara 16.00
Sade turk kahvesi
Sade soda
Aksam 20.00
Bol yesillikli yumurta salatasi
1.5 lt su30 dk tempolu yuruyus
@Habinar. @askrhpozitif.
annemle gecen hergun matrak Allah yoklugunu gostermesincok guldum cok yasayin emi
Afiyet olsun canim chiali receli hic duymamistimkendin mi yaptin
Iyi ki dogdun tekrar canim bence kendi dogum gununde yedigin pastayi damaginda tadina iyice vara vara yemelisin cunku hakkin
Devam ediyoruz nerde kalmistik
Afiyet olsun canim suyunu birazcık arttirmaya calis istersen su hayat biliyorsun
cok takili kalmiyorum bu kisma insan iyi biliyor kendini deneye deneye buluyorKizlar ben de arastirdim kan grubuna gire beslenmeyi 0 rh pozitifim et grubu bana gire olan beslenme turuymus
Sasirdigim nokta baklagillerin yaramadigi noktasi oldu
Asidik bir mideye sahiptirler asitli icecek ve meyveler midelerine iyi gelmez diyor
Ben de portakal cok sevmem bazi yillar agzima degirmeden mevsiminin gectigini bilirim bundanmis demekki
Denizden babam ciksa yiyecekmisim bir de
hayir olsuj canim ne uzduİyi akşamlar Hanımlar
Yorucu ve üzücü bi gündü
Allah hayırlara çıkarsın inşallah
Menümü yazayım
Sabah 10
1 dl ananas 1 bardak lahana suyu
Yumurta maydonoz dereotu
Öğlen 13:45
Yumurta ile sebzeli omlet lahana suyu
Akşam 19:00
1 tabak ıspanak
1kase yoğurt
1 kase salata
Lahanasuyu
Spor 45 dk aerobik
@askrhpozitif
uygun canim yeni lakabinda hayirli olsunçok teşekkürler, ben bi ara kalkıp yazarım kilomu, en son saat kaçta yazabiliyoruz? öğlen 12 mi?
gayet guzel canimBu arada herkese merhaba :)
Bugünkü menüm:
15:00 kahvaltı: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 ince dilim ızgara hellim peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin
bir de ölçülerimi aldım biraz geç de olsa, çok aşırı rakamlar çıktı. insan spor ve diyetle belden basenden ayda ne kadar incelir acaba, merak ediyorum.
tatlim ben gun icinde yszmistim listede birde daha once 8.takimda yarismissin listeye girmismiydinMantıklı cumartesi 68le baslamisim bulcam diye canım çıktı
spora haftada 3 gün gidiyorum, diğer günler leslie yapıyorum :)hepsi harika olmuş tatlım
spora hergün mü gidiyosun cnm
Eşin bu senin düzene ayak uyduruyomu
uygun canim yeni lakabinda hayirli olsun
çok güzel olmuş bence, yumurta da her gün yemek lazım, metabolizmaya iyi geliyormuş.Bugunku menum
Sabah 7.00 2 dl dalam
Beyaz peynir
Yarim tb ekmegi
Ogle14.00
3 kofte
1 dl tb ekmegi
Ara 16.00
Sade turk kahvesi
Sade soda
Aksam 20.00
Bol yesillikli yumurta salatasi
1.5 lt su30 dk tempolu yuruyus
@Habinar. @askrhpozitif.
Ben bile hatırlamıyorum ne zaman yarismisim maşallah sana aylar olmuştur heraldetatlim biliyorduk durumunu dogum gunun icin pastayi görmedik bi sene daha gormeyelim zaten
pogaca ile 3u birarada olmamis insallah yarini etkilemez canim bu hafta kacamaksiz menuler bekliyoruz canim haftaya listedesin ucuncu cuman
afiyet olsun canim bebde zuhal abla gibi salam yerine yumurts isterdim ama arada olabilir degisiklik icin
annemle gecen hergun matrak Allah yoklugunu gostermesin
cok takili kalmiyorum bu kisma insan iyi biliyor kendini deneye deneye buluyor
hayir olsuj canim ne uzdu
uygun canim yeni lakabinda hayirli olsun
gayet guzel canim
tatlim ben gun icinde yszmistim listede birde daha once 8.takimda yarismissin listeye girmismiydin
her yeni uyenin gecmisine bakiyorum canim mecburen diskalifiyemi yarismis mi vs vsBen bile hatırlamıyorum ne zaman yarismisim maşallah sana aylar olmuştur heraldehiç bi grub listesine girmedim ben
bizde seni canim bos birakma bizi deselam 9.takımın güzelleriözledim sizi yahu
ben ölçülerimi almıştım dur bakayım biBu arada herkese merhaba :)
Bugünkü menüm:
Canim benim hayirdir ne oldu bizim yapabilecegimiz bisey var mi?İyi akşamlar Hanımlar
Yorucu ve üzücü bi gündü
Allah hayırlara çıkarsın inşallah
Menümü yazayım
Sabah 10
1 dl ananas 1 bardak lahana suyu
Yumurta maydonoz dereotu
Öğlen 13:45
Yumurta ile sebzeli omlet lahana suyu
Akşam 19:00
1 tabak ıspanak
1kase yoğurt
1 kase salata
Lahanasuyu
Spor 45 dk aerobik
@askrhpozitif
Ben telefonda bir bir uygulama var quick memo ismi ona hergun notlar aliyorum yediklerimi aninda oraya yaziyorum aksam orda buraya kopyaliyorum sadece kolay oluyor :)Eski mesajlarından bakabilirsin cnm başlangıç kilon neymiş
Hem kendine bi defter tut herkafta kilonu yaz ki sende ne zaman nekadar eksi görmüşün bilirsin
Kim bu telefon ditdit otuyo diyor sevgii yaptim kendime diyorum aliyor bazen elimden telefonuBiz bu sendromları çok yaşadık şekerimzamanla alışıyolar
Afiyet olsun canim ben olcu almayi unuttum yarin alayim bari iyi oldu hatirlattiginBu arada herkese merhaba :)
Bugünkü menüm:
Canim hosgeldin nasilsin nasil gidiyor yeni takiminla uye sayiniz artti mi biz de seni ozledikselam 9.takımın güzelleriözledim sizi yahu
dilek popoda hic gelisme yok muben ölçülerimi almıştım dur bakayım bi
ahanda baktım :)
69.5 Ken bel 81
göbek 88
göt 102 imiş:)
64 kiloda bel 74
göbek 79
göt 102:)
6 kiloda baya fark olmuş kalça hariç:)
canım benim bırakırmıyım hiç cansınız sizher yeni uyenin gecmisine bakiyorum canim mecburen diskalifiyemi yarismis mi vs vs
bizde seni canim bos birakma bizi de
Cok iyiymis aradaki fark baya fark etmis gercektennnben ölçülerimi almıştım dur bakayım bi
ahanda baktım :)
69.5 Ken bel 81
göbek 88
göt 102 imiş:)
64 kiloda bel 74
göbek 79
göt 102:)
6 kiloda baya fark olmuş kalça hariç:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?