- 30 Kasım 2014
- 30.097
- 132.683
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.121
esim: bahar elinden telefonu bi birak
annem: sabahtan beri oynuyo
esim: bi bitmedi kadinlar kulubu
annem: erkeklerim kulubu yok mu
esim: yok anne
annem: var oglum babanla can oynuyo
esim: neyle oynuyo anne bahar yaziyo paso
annem: kadinlarin oynadigi seyle erkeklerde oynuyo
bi sessizlik sonrasi herkes patladı gulmekten meger annem okey oyunundan bahsediyormus ,
Bana yaramıyor cnmKarnabahar yaramiyormu zayıflamaya ?
Yazının sonunu korkarak okudumesim: bahar elinden telefonu bi birak
bi sessizlik sonrasi herkes patladı gulmekten meger annem okey oyunundan bahsediyormus ,
fulyacim bi toparlayamadik enerjini hepimizin dysebiliyor ama buraya gelince bi sekilde motive oluyoruzenerjim düşük bu ara ondan. keyfim yok.
yok canım. aslında ekmek yememek daha iyi. dün öyle denk geldi.
tatlım çok erken kapanmış gün. geceye kadar çok acıkırsın.
burasıyla ya da diyetle ilgisi yok. işler çok.fulyacim bi toparlayamadik enerjini hepimizin dysebiliyor ama buraya gelince bi sekilde motive oluyoruz
benimkide yememeliymis ama ben cok etcilimbenim kan grubumun da et yemesi gerekmiş
Mazaretin olduğunu belirttikten sonra sorun yok tatlımKızlarrrr dün doğumgünümdü arkadaşlarımın kutlamaları erkek arkadaşım falan derken giremedim buraya doğrusu telefonumu elime zor aldımm kusura bakmayın lütfenn
Dün biraz kaçamak yaptımm pasta yedim onun dışında yemek yerken hemen doyuverdim...çok aşırı aşırı yemedim eskisi gibi ama bu seferlik böyle olduubugünde yemek yemeğe hiç fırsatım olmadı....sabah 8 den akşam 5 e kadar hasta baktım hep atıştırmalıklarla geçti ama belki dünü dengelemişimdir böyle....yarın tartı günü ve ben çook korkuyorumm bir daha böyle bi kaçamak olmıcak arkadaşlarım hazırlık yapmış diye birazda onları kırmak istemedim o yüzden olduu....şimdi geçmişe dönüp tüm yazılanları okucamm tekrar kusura bakmayın inanın hep aklımdaydınız...grupta günlük 5 mesaj gibi bi kural olmasaydı bile ben şuan hissettiğim duyguyu hissederdim eminimm böyle arada girince sizlere yorum yapamayınca kendimi çok suçlu hissediyorum... Buraya gelmeye hakkım yokmuş gibi hissediyorum lütfen kusura bakmayın.... Daha dikkatli olucam inşallah.. Hepiniz naptınız ne ettiniz çook merak ediyorumm okucam şimdi mesajlarınızı.. Tekrar çok özür dilerim
valla et çok doyurucu oluyor napim. tokluk hissi veriyor.benimkide yememeliymis ama ben cok etcilim
Senin mazaretin var canimmm kendi dogum gununde 1 dilimcikten bisi olmazzz telafi edersin onu :)Kızlarrrr dün doğumgünümdü arkadaşlarımın kutlamaları erkek arkadaşım falan derken giremedim buraya doğrusu telefonumu elime zor aldımm kusura bakmayın lütfenn
Dün biraz kaçamak yaptımm pasta yedim onun dışında yemek yerken hemen doyuverdim...çok aşırı aşırı yemedim eskisi gibi ama bu seferlik böyle olduubugünde yemek yemeğe hiç fırsatım olmadı....sabah 8 den akşam 5 e kadar hasta baktım hep atıştırmalıklarla geçti ama belki dünü dengelemişimdir böyle....yarın tartı günü ve ben çook korkuyorumm bir daha böyle bi kaçamak olmıcak arkadaşlarım hazırlık yapmış diye birazda onları kırmak istemedim o yüzden olduu....şimdi geçmişe dönüp tüm yazılanları okucamm tekrar kusura bakmayın inanın hep aklımdaydınız...grupta günlük 5 mesaj gibi bi kural olmasaydı bile ben şuan hissettiğim duyguyu hissederdim eminimm böyle arada girince sizlere yorum yapamayınca kendimi çok suçlu hissediyorum... Buraya gelmeye hakkım yokmuş gibi hissediyorum lütfen kusura bakmayın.... Daha dikkatli olucam inşallah.. Hepiniz naptınız ne ettiniz çook merak ediyorumm okucam şimdi mesajlarınızı.. Tekrar çok özür dilerim
Keşke 14. 00 de başka bişey olsaydıMenüm
08.45
200 ml süt
13.20
1 yeşil elma
5 tane fındık
14.30
1 poğaça
1 3ü bir arada
20.30
1 porsiyon Yayla çorbası
3 küçük parça tavuk haşlama
2 litre su
Keşke 14. 00 de başka bişey olsaydıüstelik perşembe
Duygucum sabah salam yerine yumurta zeytin vs.olsaydı öğlende köftenin yanına salata yoğurt falan olsaydı daha güzel olurduBugunku menum
Sabah 7.00 2 dl dalam
Beyaz peynir
Yarim tb ekmegi
Ogle14.00
3 kofte
1 dl tb ekmegi
Ara 16.00
Sade turk kahvesi
Sade soda
Aksam 20.00
Bol yesillikli yumurta salatasi
1.5 lt su30 dk tempolu yuruyus
Habinar . askrhpozitif .
afiyet olsun canım. güzel.Menüm
08.45
200 ml süt
13.20
1 yeşil elma
5 tane fındık
14.30
1 poğaça
1 3ü bir arada
20.30
1 porsiyon Yayla çorbası
3 küçük parça tavuk haşlama
2 litre su
Afiyet olsun canim chiali receli hic duymamistimsabah 08.30
1 dilim peynir
8 zeytin
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
1 tk şekersiz chialı reçel
domates biber
1 dilim tbe
öğlen 12.30
1 kase yeşil mercimek
1 küçük kase ev yoğurdu
akşam 19.00
ızgara tavuk kanat
cibes salatası
1,75 lt su
20 dk öğlen 20 dk akşamüzeri tempolu yürüyüşaskrhpozitif Habinar
Iyi ki dogdun tekrar canim bence kendi dogum gununde yedigin pastayi damaginda tadina iyice vara vara yemelisin cunku hakkinKızlarrrr dün doğumgünümdü arkadaşlarımın kutlamaları erkek arkadaşım falan derken giremedim buraya doğrusu telefonumu elime zor aldımm kusura bakmayın lütfenn
Afiyet olsun canim suyunu birazcık arttirmaya calis istersen su hayat biliyorsunBugunku menum
Sabah 7.00 2 dl dalam
Beyaz peynir
Yarim tb ekmegi
Ogle14.00
3 kofte
1 dl tb ekmegi
Ara 16.00
Sade turk kahvesi
Sade soda
Aksam 20.00
Bol yesillikli yumurta salatasi
1.5 lt su30 dk tempolu yuruyus
Habinar . askrhpozitif .
Evet suyu az ictim birazz tamamlarim yatana kadar seren benDuygucum sabah salam yerine yumurta zeytin vs.olsaydı öğlende köftenin yanına salata yoğurt falan olsaydı daha güzel olurdu
Akşam güzel
Yatana kadar suyu birazdaha içersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?