Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Karnabahar yaramiyormu zayıflamaya ?
Bana yaramıyor cnm
Ben kangrubu meselesini okumadan öncede kendimde test etmiştim
Kırmızı et karnıbahar lahana bulgur bakliyat Bana iyi gelmiyor

Nette Kan grubuna göre beslenmeye bakarsan sana neyin iyi gelip gelmediğini görürsün
Bunlara sadece kilo vermek için değil sağlık içinde dikkat edilmeliymiş

Yazının sonunu korkarak okudum

enerjim düşük bu ara ondan. keyfim yok.

yok canım. aslında ekmek yememek daha iyi. dün öyle denk geldi.

tatlım çok erken kapanmış gün. geceye kadar çok acıkırsın.
fulyacim bi toparlayamadik enerjini hepimizin dysebiliyor ama buraya gelince bi sekilde motive oluyoruz

Kızlarrrr dün doğumgünümdü arkadaşlarımın kutlamaları erkek arkadaşım falan derken giremedim buraya doğrusu telefonumu elime zor aldımm kusura bakmayın lütfenn

Dün biraz kaçamak yaptımm pasta yedim onun dışında yemek yerken hemen doyuverdim...çok aşırı aşırı yemedim eskisi gibi ama bu seferlik böyle olduu bugünde yemek yemeğe hiç fırsatım olmadı....sabah 8 den akşam 5 e kadar hasta baktım hep atıştırmalıklarla geçti ama belki dünü dengelemişimdir böyle....yarın tartı günü ve ben çook korkuyorumm bir daha böyle bi kaçamak olmıcak arkadaşlarım hazırlık yapmış diye birazda onları kırmak istemedim o yüzden olduu....şimdi geçmişe dönüp tüm yazılanları okucamm tekrar kusura bakmayın inanın hep aklımdaydınız...grupta günlük 5 mesaj gibi bi kural olmasaydı bile ben şuan hissettiğim duyguyu hissederdim eminimm böyle arada girince sizlere yorum yapamayınca kendimi çok suçlu hissediyorum... Buraya gelmeye hakkım yokmuş gibi hissediyorum lütfen kusura bakmayın.... Daha dikkatli olucam inşallah.. Hepiniz naptınız ne ettiniz çook merak ediyorumm okucam şimdi mesajlarınızı.. Tekrar çok özür dilerim

Mazaretin olduğunu belirttikten sonra sorun yok tatlım
Doğum günün için 1 dil pastaya ses etmiyoruz
Inş.yarın güzel bi eksi görürsün

Senin mazaretin var canimmm kendi dogum gununde 1 dilimcikten bisi olmazzz telafi edersin onu :)

Duygucum sabah salam yerine yumurta zeytin vs.olsaydı öğlende köftenin yanına salata yoğurt falan olsaydı daha güzel olurdu
Akşam güzel
Yatana kadar suyu birazdaha içersin

cok guldum cok yasayin emi
Afiyet olsun canim chiali receli hic duymamistim kendin mi yaptin
Iyi ki dogdun tekrar canim bence kendi dogum gununde yedigin pastayi damaginda tadina iyice vara vara yemelisin cunku hakkin
Devam ediyoruz nerde kalmistik
Afiyet olsun canim suyunu birazcık arttirmaya calis istersen su hayat biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…