- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.521
Dinlen sen bol bol kaptanimm gecmis olsunnkizlar bugun dahada kotuyum antibiyotik yazdi boyle birşey yok yarim yamalak baktin kacirdigim msjlsr varsa onemli etiket yapın bol eksiler
Kaybolduuu bu aksamm yaaa
Evet canim yaKaybolduuu bu aksamm yaaa
Iyi geceler tatlimmm ne guzel dua ediyosun oyleee :)Evet canim yaMefkurem zuhal abla da gelmedi hasta falan degildirler insallah
Ben de isiklari kapatmaya gelmistim kimse kalmadi diye sen varmissin canim ben de yatiyorum Rabbim rahatlik versin insallah bu takimdaki arkadaslarimin hepsinin yataklarini bulut gibi yumusacik yapsin bulutta yatan her bir arkadasim sabaha dinc dinlenmis huzurlu ve booool eksili uyansin insallah
Iyi geceler
tatlim acligim 10.89 ama iste her hastanenin referans degeride farkli 3_29dan normal diyor ekleme yapabilseydim sonuclari eklerdim benim telde ek yapmiyor son bi aydir kkya yeni baktirdim tüm degerlereSagol canim guzel dusuncelerin icin annene masallah diyorum brabo valla ellerinden operim
Kolesterol icin ceviz birebir canim deneyin mutlska sonuc alirsiniz geceden bir cevizi bir cay bardagi suya islayip sabah ilk onun suyu ve cevizini yiyorsun hepsi bu
Allahin izni ile 36 degil 86 degil 106 olsa da beni yildiramaz canim ben cok kararliyim Rabbim yardim etsin bu yola bas koyanlarin hepsine insallah
Ibrahim saracoglu sanirim dedigin yaban mersini sekeri duzenliyor ama kararinda yendiginde ben durduramiyorum kendimi onu yerken cok guzel cunku.
Benim diyabetim oldugu icin direkt bakmis dr ben soylememistim bile ama iyi oldu farkindayim yukseldiginin
Canim hemoglabin A1C degil aclik insulini direnci gosteriyor
A1C kisinin son 3 ayki seker ortalamasi sonucunu gosterir dr ona gore hesap yapar kisinin ortalama gunluk kan sekerini bulur ona gore tedaviye devam eder
Drlar da ikisini karistiriyor ama A1C 10 -11 lerde insulin baslaniyor hastalara ama bunu direnc olarak gorursen direnc yok dersin halbuki direnci vardir kisinin
Bence dahiliyeye gidince direncten bahset canim sen muhtemelen ikisine de bakacaktir dr ama aclik insulini direnci gosterir netten de arastirabilirsin
dinlenmek ne mumkun ee ee de eee eee modundayimCanim benim ya insallah yarina dahaiyi olursun dinlen istersen iyi geceler
sagol canimDinlen sen bol bol kaptanimm gecmis olsunn
zuhal abla hasta degil sukur sadece zamana ihtiyaci var gelecek kizlarEvet canim yaMefkurem zuhal abla da gelmedi hasta falan degildirler insallah
Ben de isiklari kapatmaya gelmistim kimse kalmadi diye sen varmissin canim ben de yatiyorum Rabbim rahatlik versin insallah bu takimdaki arkadaslarimin hepsinin yataklarini bulut gibi yumusacik yapsin bulutta yatan her bir arkadasim sabaha dinc dinlenmis huzurlu ve booool eksili uyansin insallah
Iyi geceler
tatlim gecenlerfe de gitmek isteyip vazgecmistin o yuzden en iyisini kendin icin sen bilirsin hakkinda hayirlisi olsunkızlar selam, benim bu aralar işler çok yoğun malesef. buraya uğrayamıyorum. izninizle ayrılmak istiyorum şimdilik. inşallah ileride tekrar geri dönerim. yine fırsat buldukça uğrayıp bakıcam size. çok öptüm herkesi.
Toparlarsin canim haftayaaa eksileri gormek guzelll arti olmadigi surece sikinti yok canimm :)Gunaydin kizlar malesef bu hafta tarti pek ic acici degil
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.5
Fark -300 gr
Tabiki vermek guzel ama kotunun iyisi gibi oldu haftaya esim gececo aksam yemeklerinde yok komple sebze gidicem haftasonu alisverisimi yapim listemide yapim su kan grubu isinide iyice bi arastircm degerlendirmemi sonra yapicm kizlar hepinizi opuyorum
Güzel bir dekoksla halledersin hafta içi hem çok şükür artı değilsin canımmGunaydin kizlar malesef bu hafta tarti pek ic acici degil
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.5
Fark -300 gr
Tabiki vermek guzel ama kotunun iyisi gibi oldu haftaya esim gececo aksam yemeklerinde yok komple sebze gidicem haftasonu alisverisimi yapim listemide yapim su kan grubu isinide iyice bi arastircm degerlendirmemi sonra yapicm kizlar hepinizi opuyorum
Canımm maşallah regl olmana rağmen harika bi sonuç :)Gunaydin kizlarrr ben tartimi yazip dersaneye kaciyorum
Gecen hafta 81.2
Bugun 80.2
Fark 1.0
Regl olmama ragmen ic acisi bir sonuc diye dusunuyormmm yasasin eksilerrrr
Süper tebrik ederimGunaydin kizlarrr ben tartimi yazip dersaneye kaciyorum
Gecen hafta 81.2
Bugun 80.2
Fark 1.0
Güzel gitmiş tebrikler canımGünaydın arkadaşlar akşamları yazamıyorum sadece hizli hizli okuyorum daha ziyade sabahlari musaidim o yüzden başlıyorum şimdi önce kiloyu yazayim
Pazartesi;88.300gr
Cuma;87.200
-1.100gr
Grubun etkisi gerçekten çok büyük kaplumbağa hizinda gidiyordum
Dün dualasmalarinizi da okudum. Cok hoşuma gitti
Çok iyi canım tebriklerGünaydın kızlarrr :)
Geçen hafta: 66,6
Bugün: 65,0
Fark:1,6
2-3 gündür kabızlık çekiyordum çok şükür tam gününde tuvalete çıkabildimm :)
Kesinlikle katılıyorum bende olduğunu da tahlillerden diil belirtilerden anlıyoruz özelde gittiğim diyetisyenler kesfediyordu spor bol su protein ağırlıklı beslenme ile tatli isteğimi bastirabiliyorum düzene girebiliyor. Yine verdim bugun sonuc cikar bildiririm insülin cpeptit hga1c gibi tahliller verdim. Zaten direk insulin direnci tahlili devletlerde yapilmiyor ozelleri bilmiyorum zannetmiyorum boyle bir tahlil oldugunu. Dediginiz gibi aclik tokluk ya da seker yukleme testi ile ancak hosgeldiniz buarada cok da aktif basladiniz gruba tebrik ederimBen sana anlatayım canım, ben çok araştırdım. Bu normal tahlille çıkmıyor öncelikle. Önce aç karnına, sonra tok karnına şeker ölçümü yapılması lazım, öyle anlaşılıyor. Ben o kadar doktora gittim şimdiye kadar hiç anlamamışlardı, çünkü aç karnına tahlil yapıyorlar, onda da benim şekerim çok normal çıkıyot.
İnsilün direncinin ne olduğuna gelirsek, vücut aldığı karbonhidratı yakamıyor, depoluyor ve direk kilo oluyor. Etkileri de çok kötü, doyamama hali, sürekli yeme isteği, özellikle tatlı yeme isteği.
Geçen haberlerde dinledim, 10 kişiden 4'ünde insilün direnci varmış ama bilmiyormuşlar.
Gayet güzel canim tebrik ederimGunaydin kizlarrr ben tartimi yazip dersaneye kaciyorum
Gecen hafta 81.2
Bugun 80.2
Fark 1.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?