Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaybolduuu bu aksamm yaaa
Evet canim ya Mefkurem zuhal abla da gelmedi hasta falan degildirler insallah

Ben de isiklari kapatmaya gelmistim kimse kalmadi diye sen varmissin canim ben de yatiyorum Rabbim rahatlik versin insallah bu takimdaki arkadaslarimin hepsinin yataklarini bulut gibi yumusacik yapsin bulutta yatan her bir arkadasim sabaha dinc dinlenmis huzurlu ve booool eksili uyansin insallah
Iyi geceler

Iyi geceler tatlimmm ne guzel dua ediyosun oyleee :)

kızlar selam, benim bu aralar işler çok yoğun malesef. buraya uğrayamıyorum. izninizle ayrılmak istiyorum şimdilik. inşallah ileride tekrar geri dönerim. yine fırsat buldukça uğrayıp bakıcam size. çok öptüm herkesi.

tatlim acligim 10.89 ama iste her hastanenin referans degeride farkli 3_29dan normal diyor ekleme yapabilseydim sonuclari eklerdim benim telde ek yapmiyor son bi aydir kkya yeni baktirdim tüm degerlere
Canim benim ya insallah yarina dahaiyi olursun dinlen istersen iyi geceler
dinlenmek ne mumkun ee ee de eee eee modundayim
Dinlen sen bol bol kaptanimm gecmis olsunn
sagol canim
zuhal abla hasta degil sukur sadece zamana ihtiyaci var gelecek kizlar
benim bulut pek rahat degildi uyandik
tatlim gecenlerfe de gitmek isteyip vazgecmistin o yuzden en iyisini kendin icin sen bilirsin hakkinda hayirlisi olsun

Gunaydin kizlar malesef bu hafta tarti pek ic acici degil

Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.5
Fark -300 gr

Tabiki vermek guzel ama kotunun iyisi gibi oldu haftaya esim gececo aksam yemeklerinde yok komple sebze gidicem haftasonu alisverisimi yapim listemide yapim su kan grubu isinide iyice bi arastircm degerlendirmemi sonra yapicm kizlar hepinizi opuyorum

Toparlarsin canim haftayaaa eksileri gormek guzelll arti olmadigi surece sikinti yok canimm :)

Güzel bir dekoksla halledersin hafta içi hem çok şükür artı değilsin canımm

Gunaydin kizlarrr ben tartimi yazip dersaneye kaciyorum
Gecen hafta 81.2
Bugun 80.2
Fark 1.0
Regl olmama ragmen ic acisi bir sonuc diye dusunuyormmm yasasin eksilerrrr
Canımm maşallah regl olmana rağmen harika bi sonuç :)

Günaydın arkadaşlar akşamları yazamıyorum sadece hizli hizli okuyorum daha ziyade sabahlari musaidim o yüzden başlıyorum şimdi önce kiloyu yazayim

Pazartesi;88.300gr
Cuma;87.200
-1.100gr

Grubun etkisi gerçekten çok büyük kaplumbağa hizinda gidiyordum
Dün dualasmalarinizi da okudum. Cok hoşuma gitti

Güzel gitmiş tebrikler canım

Kesinlikle katılıyorum bende olduğunu da tahlillerden diil belirtilerden anlıyoruz özelde gittiğim diyetisyenler kesfediyordu spor bol su protein ağırlıklı beslenme ile tatli isteğimi bastirabiliyorum düzene girebiliyor. Yine verdim bugun sonuc cikar bildiririm insülin cpeptit hga1c gibi tahliller verdim. Zaten direk insulin direnci tahlili devletlerde yapilmiyor ozelleri bilmiyorum zannetmiyorum boyle bir tahlil oldugunu. Dediginiz gibi aclik tokluk ya da seker yukleme testi ile ancak hosgeldiniz buarada cok da aktif basladiniz gruba tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…