Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok gecmis olsun canim ya kiyamamm yazik cocugaaa tez zamanda iyilesir insallah
amin canim sagol iyiymis simdi
İnanılmaz kararlıyım kaptanım gönül istiyor işte bir an önce vermek ama sabırlı olmak lazım. Şimdi kalan suyumla, yeşil çayımı içiyorum.
afiyet olsun canim er yada gec o kilolar gidecek
Selamm kızlar

Nasılsınız

Bu hafta sizi takip edemedim takım çok hareketliydi maşallah

İnşallah yarın güzel eksiler görürsünüzz
hosgeldin gulsahim hepimiz bol eksiler gorelim
tavuk doner etmeksiz lavassizmiyfi canim
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Salam

Aksam:fırında tavuk pirzola iki adet 3kasil yoğurt 1kasik patates puresi

2litre su bugün spor yok evi twmizledim
afiyet olsun guzel

Bunuda ilk defa duydum
Gereksiz ilaç ne vermiş
Bildiğimiz calpol dolvenmi soğuk havale geçirtmiş
Geçmiş olsun yaaa şaşırdım gerçekten kaç yaşında yiğeniniz
atesi yokken verdi ilaclari ve en az 4saat hafi diyelim inatci 40larda 3saatte donusumlu olmali bu iki saatte vermis arka arkaya

O da olur canimm insallah 36 guzel bir bedenn gorucez o gunleri en buyuk hayalim before after yapmakk

Ya canım ben face'den zayıflama gruplarını takip ediyorum, orada görüyorum 60 yaşında kadınlar 50 kilo vermiş, bizim şurada vereceğimiz 20 kilo, Allah'ın izniyle kesin vereceğiz., sonra da gelsin before afterlar

İnanılmaz kararlıyım kaptanım gönül istiyor işte bir an önce vermek ama sabırlı olmak lazım. Şimdi kalan suyumla, yeşil çayımı içiyorum.
Bu süreç çok yorucu psikolojik olarak altüst oluyorsun ama eğlenceli hale getirmek lazım
Bugün spor yaparken hocamız resmen pert etti bizi sonlara artık herkes çığlık atmaya başladı
ama gülerek o yağların yanması nasıl mutlu ediyor beni
Sabah uyandığımda eğer ağrı hissetmiyorsam önceki günü kayıp olarak düşünüyorum
Yiyeceklere damak tadıyla değil oranı değeri ölçüsü ile bilimsel olarak düşünerek yiyorum çok eğlenceli geliyor artık kendimi geliştiriyor değişimde olduğumu fark ediyorum
Bu bir süreç kendime diyeti uzatmadan laçkalaşmadan bir süre verdim program yaptım mayıs ayına kadar hedefime ulaşacağım inşallah
Sende hedef kilonla birlikte bir süre verirsen kendine sürekli kontrol altında tutarsın kendini

Ayyy bazen bende yapıyorum
Ateş düşmüyor yanıyor duş aldırıyorum sirke felan 3 saat sürmeden arası dönüşümlü verebiliyorum
Demekki tehlikesi var bak bunu bilmiyordum bişey daha öğrendim Allah şifa versin yavrucuğa

Canım maşallah, Allah çocuklarına hayırlı, uzun ömür versin. Hoşbulduk.

Daha önce bir kere diyetisyene gitmiştim, onun söylediği şeyleri her zaman yapamıyorum çalıştığım için. Face de zayıflama gruplarını takip ettim diyete başlamadan uzun bir süre, karatay diyeti ile dukan diyetini araştırdım, sonra dukana başladım. Oradaki bayanların verdiği kilolara göre ben çok az verdim çünkü hiç kaçamak yapmadım, düzenli spor yaptım. Yavaş verilen kilo her zaman daha iyidir ama.

Daha fazla verendemi var
Şok diyet gibi birşeydir onlarınki
Boşver biz kalıcı sağlıklı birbirimize destek olarak zararlı faydalı ne biliyorsak paylaşarak veriyoruz
Ama şu insülin direnci baya kafamı karıştırıyor nasıl anlaşılıyor onu bi araştıracam şüpheleniyorum kendimden tahlil yaptırmam lazım

Çok doğru yazmışsın canım, uzun bir süreç ve diyet yapmak insanı yorabiliyor. Benim kilo almamın bir nedeni de maalesef psikolojik olarak kötü hissetmemdi ama şu an bomba gibiyim çok şükür ve diyet yapmak inan hiç zor gelmiyor bana. Eskiden yemek yapmaktan nefret ederdim, o yüzden abur cubur tüketirdim, şimdi o kadar severek yemek yapıyorum ki, hiç diyet yapıyor sıkıntısında değilim, sağlıklı yaşamaya başladım diye düşünüyorum. Abur cuburdan uzak durmak bile çok büyük mutluluk benim için. Spordan nefret ederdim, onu bile severek yapmaya başladım.

Benimde hedefim Mayıs ayının sonunda 60 olmak inşallah, olabileceğime de inanıyorum açıkcası.

Ben sana anlatayım canım, ben çok araştırdım. Bu normal tahlille çıkmıyor öncelikle. Önce aç karnına, sonra tok karnına şeker ölçümü yapılması lazım, öyle anlaşılıyor. Ben o kadar doktora gittim şimdiye kadar hiç anlamamışlardı, çünkü aç karnına tahlil yapıyorlar, onda da benim şekerim çok normal çıkıyot.

İnsilün direncinin ne olduğuna gelirsek, vücut aldığı karbonhidratı yakamıyor, depoluyor ve direk kilo oluyor. Etkileri de çok kötü, doyamama hali, sürekli yeme isteği, özellikle tatlı yeme isteği.

Geçen haberlerde dinledim, 10 kişiden 4'ünde insilün direnci varmış ama bilmiyormuşlar.

Inş bofore afterlari görürüz bol booolll

Canim benim 10-12 saat acliktan sonra kan tahlili ile aclik insulinine baktirman lazim yalniz her doktor ya bilmiyor ya da diger seker olcumleriyle karistiriyor bunu ozellikle bunu istedigini soylersen ogrenebilirsin ben yeni yaptirdim daha bu defa gittigim kontrolde yapildi ve malesef 36 cikti ama yilmak yok durmak yok pes etmek yok bu kilolar gidecek
Insallah yoktur sende

Haklisin canim ben 6 yildir diyabet hastasiyim bana bile son 3 yildir yapiliyor direnc testi ilk defa istanbulda yapilmisti ve 23 cikmisti dr cok yuksek demisti sonra 18e dusurebildim sporla ama ayak bilegim sakatlaninca verdigim kilolari geri aldim insuline gectim bu pazartesi kontrole gittigimde ise 36 ya ciktigini ogrendim yillardir metformin icerikli ilaclar kullaniyorum ama bu illetin tek dusmani onunla inatlasippes etmemek ve sporu birakmamak eninde sonunda yavas da olsa kiriliyor kendim yasamasam bu kadar emin konusmazdim inan

bizim doktorlar insülin 8 falan olduğunda direnç var diyorlar. daha aşağısını önemsemiyorlar. ama canan karatay gibi düşünen doktorlar 5 ten yukarısı dirençtir diyorlar. benim 6 mesela. karatay diyorki tüm şişmanlar bir kere kesin insülin dirençlidir diyor. bir de sürekli acıkıp tatlı canı isteyenler. tatlı krizim diye birşey yoktur diyor karatay. o insülin direncinin göstergesidir diyor. benim 6 ama tatlıyı çok severim. ben de var bence de.

tahlil yaptır canım. insülin değerine bak.

Kızlar benim telefon tamamen gitti eşim sağolsun ekranını cikartiverdi dokunmatik sorunu var olunca şimdi açılmıyor bile telefon yarın yada cumartesi yeni telefon alicam inşallah bilgisayara oturamıyorum kızım izin vermiyor şimdide eşimin telefonun dan yazıyorum bol eksiler olur inşallah yarın hepinizi öpüyorum iyi geceler

Haklisin canim benim direncime bakan ilk dr istanbulda metebolik cerrahisini ve diyabet ameliyatini Turkiyeye getiren 2 doktordan birisi olan Tugrul Demirel yapti ve insulin direncinin normalde 1 ile 3 arasinda deger verilmesi gerektigini fakat ulkemizde bunun testinin bile yapilmiyorken yapilan yerlerde ise cok yuksek rakamlara bile normal gizuyle bakilabildigini ama aslinda bu degerin 3e yakin oldugunda o kisinin kilo vermesinin biraz zor olacagini soyledi
Direncli kisi cok acikir devamli biseyler tirtiklamak ister dedi
Ben cok spor yapamadigimi sekerimin dustugunu soyledigimde bana elinde cubuk kraker ile yuru ara ara bi tane ye ama sporu birakma direnc inatci ama sen ondan daha inatci olacaksin ki karsinda duramasin dedi
Sadece yurumemi kendimi disari atmami soyledi
Farkindayim biraz tekrar oldu mesajlarim ama sporun direnci kirdigini birebir gordum kizlar
Bizlere direnc falan islemez bunu basaracagiz dirence ragmen el ele...
alerjim tavan yaptı. yatıyorum ben. öptüm
Iyi geceler canim umarim yarin daha iyi olursun
Gecmis olsun canim umarim kisa zamanda halleder ve aramiza yeni janti telefonunla gelirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…