- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.481
amin canim sagol iyiymis simdiCok gecmis olsun canim ya kiyamamm yazik cocugaaatez zamanda iyilesir insallah
afiyet olsun canim er yada gec o kilolar gidecekİnanılmaz kararlıyım kaptanımgönül istiyor işte bir an önce vermek ama sabırlı olmak lazım. Şimdi kalan suyumla, yeşil çayımı içiyorum.
hosgeldin gulsahim hepimiz bol eksiler gorelimSelamm kızlar
Nasılsınız
Bu hafta sizi takip edemedim takım çok hareketliydi maşallah
İnşallah yarın güzel eksiler görürsünüzz
tavuk doner etmeksiz lavassizmiyfi canimBugunku menun
Kahvalti 7.00
1 dl tb ekmegine kasarli tost
Sekersiz cay
Ogle 14.00
Tavuk doner
Aksam 20.00
Sahanda peynirli 2 yumurta
1 dl tb ekmek
Spor 45 dk leslie 3 15 dk kol ve sirt 6 dk karin egzersizi
Su 2 lt
Gun icinde 1 sade turk kahvesi
Habinar . askrhpozitif .
afiyet olsun guzelSabah: 2 haşlanmış yumurta
Salam
Aksam:fırında tavuk pirzola iki adet 3kasil yoğurt 1kasik patates puresi
2litre su bugün spor yok evi twmizledim
atesi yokken verdi ilaclari ve en az 4saat hafi diyelim inatci 40larda 3saatte donusumlu olmali bu iki saatte vermis arka arkayaBunuda ilk defa duydum
Gereksiz ilaç ne vermiş
Bildiğimiz calpol dolvenmi soğuk havale geçirtmiş
Geçmiş olsun yaaa şaşırdım gerçekten kaç yaşında yiğeniniz
O da olur canimm insallah 36 guzel bir bedenn gorucez o gunleri en buyuk hayalim before after yapmakk
Bu süreç çok yorucu psikolojik olarak altüst oluyorsun ama eğlenceli hale getirmek lazımİnanılmaz kararlıyım kaptanımgönül istiyor işte bir an önce vermek ama sabırlı olmak lazım. Şimdi kalan suyumla, yeşil çayımı içiyorum.
Ayyy bazen bende yapıyorumamin canim sagol iyiymis simdi
afiyet olsun canim er yada gec o kilolar gidecek
hosgeldin gulsahim hepimiz bol eksiler gorelim
tavuk doner etmeksiz lavassizmiyfi canim
afiyet olsun guzel
atesi yokken verdi ilaclari ve en az 4saat hafi diyelim inatci 40larda 3saatte donusumlu olmali bu iki saatte vermis arka arkaya
Hoşgeldin canım
Ben yasemin 34 yaşındayım 3 çocuk annesiyim
diyete başlarken Kilomuz aynıymış diyete senden 15 gün önce başladım
İstediğim gibi olmadı derken
1 ay gibi bi sürede neredeyse 7 kiloya yakın vermişsin daha ne olacak baya güzel gitmiş
Ben 1 ocakta 82 kilo ile başladım 40 gün oldu 76lardayım kendimce çok iyi gidiyorum
Diyetisyenemi gittin canım
Daha fazla verendemi varCanım maşallah, Allah çocuklarına hayırlı, uzun ömür versin. Hoşbulduk.
Daha önce bir kere diyetisyene gitmiştim, onun söylediği şeyleri her zaman yapamıyorum çalıştığım için. Face de zayıflama gruplarını takip ettim diyete başlamadan uzun bir süre, karatay diyeti ile dukan diyetini araştırdım, sonra dukana başladım. Oradaki bayanların verdiği kilolara göre ben çok az verdim çünkü hiç kaçamak yapmadım, düzenli spor yaptım. Yavaş verilen kilo her zaman daha iyidir ama.
Afiyet olsunBugunku menun
Kahvalti 7.00
1 dl tb ekmegine kasarli tost
Sekersiz cay
Ogle 14.00
Tavuk doner
Aksam 20.00
Sahanda peynirli 2 yumurta
1 dl tb ekmek
Spor 45 dk leslie 3 15 dk kol ve sirt 6 dk karin egzersizi
Su 2 lt
Gun icinde 1 sade turk kahvesi
Habinar . askrhpozitif .
Bu süreç çok yorucu psikolojik olarak altüst oluyorsun ama eğlenceli hale getirmek lazım
Bugün spor yaparken hocamız resmen pert etti bizi sonlara artık herkes çığlık atmaya başladı
ama gülerek o yağların yanması nasıl mutlu ediyor beni
Sabah uyandığımda eğer ağrı hissetmiyorsam önceki günü kayıp olarak düşünüyorum
Yiyeceklere damak tadıyla değil oranı değeri ölçüsü ile bilimsel olarak düşünerek yiyorum çok eğlenceli geliyor artık kendimi geliştiriyor değişimde olduğumu fark ediyorum
Bu bir süreç kendime diyeti uzatmadan laçkalaşmadan bir süre verdim program yaptım mayıs ayına kadar hedefime ulaşacağım inşallah
Sende hedef kilonla birlikte bir süre verirsen kendine sürekli kontrol altında tutarsın kendini
Daha fazla verendemi var
Şok diyet gibi birşeydir onlarınki
Boşver biz kalıcı sağlıklı birbirimize destek olarak zararlı faydalı ne biliyorsak paylaşarak veriyoruz
Ama şu insülin direnci baya kafamı karıştırıyor nasıl anlaşılıyor onu bi araştıracam şüpheleniyorum kendimden tahlil yaptırmam lazım
Sorma spor yaparken bile bukdr yorulup terlemiyorumBence en guzel spor temizlikkk hem ter de attiriyoo:)
Inş bofore afterlari görürüz bol booolllYa canım ben face'den zayıflama gruplarını takip ediyorum, orada görüyorum 60 yaşında kadınlar 50 kilo vermiş, bizim şurada vereceğimiz 20 kilo, Allah'ın izniyle kesin vereceğiz., sonra da gelsin before afterlar
Canim benim 10-12 saat acliktan sonra kan tahlili ile aclik insulinine baktirman lazim yalniz her doktor ya bilmiyor ya da diger seker olcumleriyle karistiriyor bunu ozellikle bunu istedigini soylersen ogrenebilirsin ben yeni yaptirdim daha bu defa gittigim kontrolde yapildi ve malesef 36 cikti ama yilmak yok durmak yok pes etmek yok bu kilolar gidecekDaha fazla verendemi var
Boşver biz kalıcı sağlıklı birbirimize destek olarak zararlı faydalı ne biliyorsak paylaşarak veriyoruz
Ama şu insülin direnci baya kafamı karıştırıyor nasıl anlaşılıyor onu bi araştıracam şüpheleniyorum kendimden tahlil yaptırmam lazım
Haklisin canim ben 6 yildir diyabet hastasiyim bana bile son 3 yildir yapiliyor direnc testi ilk defa istanbulda yapilmisti ve 23 cikmisti dr cok yuksek demisti sonra 18e dusurebildim sporla ama ayak bilegim sakatlaninca verdigim kilolari geri aldim insuline gectim bu pazartesi kontrole gittigimde ise 36 ya ciktigini ogrendim yillardir metformin icerikli ilaclar kullaniyorum ama bu illetin tek dusmani onunla inatlasippes etmemek ve sporu birakmamak eninde sonunda yavas da olsa kiriliyor kendim yasamasam bu kadar emin konusmazdim inanBen sana anlatayım canım, ben çok araştırdım. Bu normal tahlille çıkmıyor öncelikle. Önce aç karnına, sonra tok karnına şeker ölçümü yapılması lazım, öyle anlaşılıyor. Ben o kadar doktora gittim şimdiye kadar hiç anlamamışlardı, çünkü aç karnına tahlil yapıyorlar, onda da benim şekerim çok normal çıkıyot.
İnsilün direncinin ne olduğuna gelirsek, vücut aldığı karbonhidratı yakamıyor, depoluyor ve direk kilo oluyor. Etkileri de çok kötü, doyamama hali, sürekli yeme isteği, özellikle tatlı yeme isteği.
Geçen haberlerde dinledim, 10 kişiden 4'ünde insilün direnci varmış ama bilmiyormuşlar.
bizim doktorlar insülin 8 falan olduğunda direnç var diyorlar. daha aşağısını önemsemiyorlar. ama canan karatay gibi düşünen doktorlar 5 ten yukarısı dirençtir diyorlar. benim 6 mesela. karatay diyorki tüm şişmanlar bir kere kesin insülin dirençlidir diyor. bir de sürekli acıkıp tatlı canı isteyenler. tatlı krizim diye birşey yoktur diyor karatay. o insülin direncinin göstergesidir diyor. benim 6 ama tatlıyı çok severim. ben de var bence de.Daha fazla verendemi var
Haklisin canim benim direncime bakan ilk dr istanbulda metebolik cerrahisini ve diyabet ameliyatini Turkiyeye getiren 2 doktordan birisi olan Tugrul Demirel yapti ve insulin direncinin normalde 1 ile 3 arasinda deger verilmesi gerektigini fakat ulkemizde bunun testinin bile yapilmiyorken yapilan yerlerde ise cok yuksek rakamlara bile normal gizuyle bakilabildigini ama aslinda bu degerin 3e yakin oldugunda o kisinin kilo vermesinin biraz zor olacagini soyledibizim doktorlar insülin 8 falan olduğunda direnç var diyorlar. daha aşağısını önemsemiyorlar. ama canan karatay gibi düşünen doktorlar 5 ten yukarısı dirençtir diyorlar. benim 6 mesela. karatay diyorki tüm şişmanlar bir kere kesin insülin dirençlidir diyor. bir de sürekli acıkıp tatlı canı isteyenler. tatlı krizim diye birşey yoktur diyor karatay. o insülin direncinin göstergesidir diyor. benim 6 ama tatlıyı çok severim. ben de var bence de.
tahlil yaptır canım. insülin değerine bak.
Iyi geceler canim umarim yarin daha iyi olursunalerjim tavan yaptı. yatıyorum ben. öptüm
Gecmis olsun canim umarim kisa zamanda halleder ve aramiza yeni janti telefonunla gelirsin :)Kızlar benim telefon tamamen gitti eşim sağolsun ekranını cikartiverdi dokunmatik sorunu var olunca şimdi açılmıyor bile telefon yarın yada cumartesi yeni telefon alicam inşallah bilgisayara oturamıyorum kızım izin vermiyor şimdide eşimin telefonun dan yazıyorum bol eksiler olur inşallah yarın hepinizi öpüyorum iyi geceler
Bende dikkat ediyorum mefkûre abla dan duymuştum baklagiller alerji bile yapıyor onu çözdüm
Sen A grubumusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?