- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.541
hadi insallah ise yarar canim liste icin sagolGunaydin kizlar malesef bu hafta tarti pek ic acici degil
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.5
Fark -300 gr
Tabiki vermek guzel ama kotunun iyisi gibi oldu haftaya esim gececo aksam yemeklerinde yok komple sebze gidicem haftasonu alisverisimi yapim listemide yapim su kan grubu isinide iyice bi arastircm degerlendirmemi sonra yapicm kizlar hepinizi opuyorum
Gunaydin kizlarrr ben tartimi yazip dersaneye kaciyorum
Gecen hafta 81.2
Bugun 80.2
Fark 1.0
Regl olmama ragmen ic acisi bir sonuc diye dusunuyormmm yasasin eksilerrrr
Günaydın kızlarrr :)
Geçen hafta: 66,6
Bugün: 65,0
Fark:1,6
2-3 gündür kabızlık çekiyordum çok şükür tam gününde tuvalete çıkabildimm :)
Günaydın arkadaşlar akşamları yazamıyorum sadece hizli hizli okuyorum daha ziyade sabahlari musaidim o yüzden başlıyorum şimdi önce kiloyu yazayim
Pazartesi;88.300gr
Cuma;87.200
-1.100gr
Grubun etkisi gerçekten çok büyük kaplumbağa hizinda gidiyordum
Dün dualasmalarinizi da okudum. Cok hoşuma gitti
eksi olsun bizim olsun tebrikler herkeseGünaydın
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 75.800
Fark 400 gr
Şimdi doktora gidiyorum insülin direnci için bu spora bu diyete bu kadar az vermek Canımı sıkıyor
Sonucu bize de bildir canimGünaydın
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 75.800
Fark 400 gr
Şimdi doktora gidiyorum insülin direnci için bu spora bu diyete bu kadar az vermek Canımı sıkıyor
İkiniz de çok güzel anlatmissiniz insulin direncini. Bende senelerdir var ara öğün mutlaka süt yoğurt olmali diilse saldiriyorum ana ogunde. Hamileligimde de gestasyonel diyabet dendi diyet ve spor yaptım. Ozelde endokrine gitmek cok mantıklıAy canım ne güzel anlatmışsın. Söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Benim bir oturuşta ne kadar tatlı yediğimi görsen inanamazdın, durduk yere almadım bu kiloları. Ama çok şükür şu an canım istese bile tarçınlı süt kafi geliyor.
Goji berry çok sağlıklı dendiği için tüketiyorum yoksa tadı çok güzel değil.
Yaban mersini üzerine kitap yazabilirim. Bir tane otlarla ilgilenen ünlü bir profösor var ya neydi adı Adnan Saraçoğlu mu idi? o işte sabahları 9 tane yiyin tüm şekeriniz düzelir diyor. Ben zamanında çok araştırdım bunu gidip cranberry almışım, o çok şekerli, yedikçe kilo alıyorsun. Sağlıklı olan blueberry, bende geçen bir yerde buldum aldım hemen arada bir kaç tane atıyorum ağzıma.
Valla canım sayende oldu bi gaza geldim gittimSonucu bize de bildir canim
İkiniz de çok güzel anlatmissiniz insulin direncini. Bende senelerdir var ara öğün mutlaka süt yoğurt olmali diilse saldiriyorum ana ogunde. Hamileligimde de gestasyonel diyabet dendi diyet ve spor yaptım. Ozelde endokrine gitmek cok mantıklı
Yaban mersini emzirenler kullanabiliyor muAy canım ne güzel anlatmışsın. Söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Benim bir oturuşta ne kadar tatlı yediğimi görsen inanamazdın, durduk yere almadım bu kiloları. Ama çok şükür şu an canım istese bile tarçınlı süt kafi geliyor.
Goji berry çok sağlıklı dendiği için tüketiyorum yoksa tadı çok güzel değil.
Yaban mersini üzerine kitap yazabilirim. Bir tane otlarla ilgilenen ünlü bir profösor var ya neydi adı Adnan Saraçoğlu mu idi? o işte sabahları 9 tane yiyin tüm şekeriniz düzelir diyor. Ben zamanında çok araştırdım bunu gidip cranberry almışım, o çok şekerli, yedikçe kilo alıyorsun. Sağlıklı olan blueberry, bende geçen bir yerde buldum aldım hemen arada bir kaç tane atıyorum ağzıma.
Ben mi gaz verdim nerde ne zamanValla canım sayende oldu bi gaza geldim gittim
Tahlil olarak Ne var ne Yok hepsinden yapın hocam dedim :)
Benim kanımda alerji oranıda çok yüksek gene nüksetmişti onlarıda gösterdim
Doktor dediki alerjik diyabet bile olabilirsin niye bu zamana kadar gelmedin
Gebelik şekerini de üstüne ekledim
Fırça yedim doktordan üstüne
Pazartesi sonuç
Yok bu benim ilk haftam ya canim pazartesi başladım ilk kiloyu yazmıştım pazartesiden bu yanaki kiloyu yazdim o yüzden.
girisin 89 mus pazar gunu hedefkac canimYok bu benim ilk haftam ya canim pazartesi başladım ilk kiloyu yazmıştım pazartesiden bu yanaki kiloyu yazdim o yüzden.
Az kilo vermişim dedin bi baktım benden fazla vermişsin ben kendime hızlı veriyorum derken bi durup düşündüm Gül Ayşe de üstüne yorum yaptı sabah kendimi doktorda buldum :)Ben mi gaz verdim nerde ne zaman
Ben gene karıştırdımBen mi gaz verdim nerde ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?