Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kizlar sinema gezme tozma derken yeni geldim eve

Sabah 08.15
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 dilim ananas
1 dilim ekmek

Ogle 13.00
Yayla corba
1 turk kahvesi

Ara 15.00
1 avuc leblebi

Aksm 18.00
4 tane kofte

2.5 litre su
20 dk yuruyus
Afiyet olsun canim tam pers. Ye yakisir bir menuu

Canım sende kilo vermekte zorlanıyor musun? Ben bu sorunum çıkana kadar istediğim zaman çok güzel kilo verirdim, bundan beri gram gram veriyorum. Spor yapmak direnci kırıyor anladığım kadarıyla, bunu bilmiyordum.

Bende kilo ile ilgili olduğunu düşünüyorum, kilo verdiğimizde düzelicek bence. Bir de istediği kadar tatlı istesin vücut, bir süre yemediğin zaman vücut alışıyor. Canım çok tatlı isterse tarçınlı süt içiyorum ben mesela ya da bir avuç goji berry yiyorum.

Evet canim zorlaniyorum benim direncin otesinde diyabetim var metformin içeriğinin yaninda gunde 4 defa insulin kullaniyorum normal insanlara göre biraz daha yavas veriyorum kilo ama yavas da olda veriyorum benimivin gr larin bile onemi buyuk
Tatli krizi oyle bisey ki kara delik misali ne kadar yersen ye bir turlu doymuyorsun daha daha daha istiyorsun
Ben tatli krizleri ile ilgili sunu kesfettim onceden tatli krizim tuytu diyip cikolataya saldirirdim tatlilar yapardim olmadi pastaneden alir yerdim sanki bi uyusturucu bagimlisi gibi illa onu yemem lazimdi gecenin 11. 12 si demeden gider dondurma alir yerdim ama bunun bi sonu yok tatli kestiginde ise aslinda tatli degilmis krizim tuzluymus diyorsun ve kara delige tuzlu gondermeye basliyorsun hamur isleri cipsler kuru yemisler onune ne gelirse inan bunun bi sonu yok
Cozum olarak ise diyetteki ara ogunleri kacirmamak meyve ve yaninda ictigin sut ve turevleri vucut saglikli ve yeterli tatliyi meyveden aliyor ve sen ara ogun saatlerini atlamazsan aklina tatli gelmiyor bile hele bir de yedigin meyvenin uzerine bir cimdik tarcin atarsan o gun senin icin en buyuk gun ki sen cok buyuk bir kara delige tipa takmis oluyorsun
Navizane anlatmaya calistim insallah becerebilmisimdir
Goji berry nin diyabet hastalari icin uygun olmadigini okumustum canim ama bu insulin direnci olanlari da kapsiyor mu bilmiyorum
Ama ben kullanmiyorum sahsen onun yerine ne olabilir diye sorarsan yaban mersini derim muthis bir sifa kaynagi ve goji berry den cok daha lezzetli bence ama miktarlar cok onemli biliyorsun azi karar cogu zarar

Nasılsıniz canlar yarın cuma heyecan varmı fit olma yolunda canla basla diyet yapan takimimda :)
Dikkat etmeye başladım yediklerime aksama kadar süper gidiyor sonra fooosssss

Az kaldı eski düzene dönmeme :)

Ahanda ben
Aşırı tatlı krizleri
hangi bölüme gidecem dahiliyemi
Bu işi ciddiye almam gerekiyor
Birde şöyle düşündüm
Yüzümde sırtımda siyah lekeler oluştu eşim insilün direncinden dedi onun için endişe ettim

Nasılsıniz canlar yarın cuma heyecan varmı fit olma yolunda canla basla diyet yapan takimimda :)

Ne zaman hazır hissedersen bizler buradayız kaldığın yerden devam edersin canım

Elimizden geleni yapiyoruz canim buyur gel sende sen deneyimlisin burda bize yol goster
Bu arada kendimi tanittim mi bilmiyorum ben Gul Ayse 32 yasindayim diyabetim var ve uzuuun bir yolum var kilo verme seruveninde ama inatla vericem bu kilolari

Elimizden geleni yapiyoruz canim buyur gel sende sen deneyimlisin burda bize yol goster
Bu arada kendimi tanittim mi bilmiyorum ben Gul Ayse 32 yasindayim diyabetim var ve uzuuun bir yolum var kilo verme seruveninde ama inatla vericem bu kilolari
Memnun oldum ayşe cim ben de Elif. Gelmeyi çok istiyorum inan insan bazen dışarı çıkıp nefes almak ister ya buraya gelip nefes almak istiyorum inan. Çok farklı bir atmosfer burasi. Tecrübe konusunda elimizden gelen olursa tabiki yaparız paylaşırız o uzun yolda yanında olmayı seni motive etmeyi çok isterim Ayşe cim. :)
Yeter ki isteyelim hersey oluyor yaşadım ve gördüm sende diğer arkadaşlarda başarıcaz hep beraber ve yaptık diycez

Canim bana sormamissin ama cevapsiz kalmasin istedim dahiliyeye gideceksin
Bende siyah nokta cok yok ama cildim hassatir ve yaralar eskiye nazaran daha gec iyilesiyor ve izleri de gec kayboluyor

Canım 5 ten sonra direnç ise
Senin 36 mı
Çok yüksek gerçekten
Sen çok bilinçli ve kendini tanıyan birisin ben bu diyabetten bile kurtulacağına inanıyorum
Yeterki bırakma pes etme herkeste bu bilinç olmuyor malesef
Annem diyabete resmen tokatladı hergün 3 kere insülin kullanırdı öyle güzel baktıki kendine bu savaşı kazandı
Ama kolestrol tansiyon hala mevcut
Zaten silsile halinde geliyor bu hastalıklar onlarıda atlatır anacım biliyorum senide öyle görüyorum canım
Ben yarın randevu alayım bi baktırayım şu direnç midir nedir takıldım bi kere

Ay canım ne güzel anlatmışsın. Söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Benim bir oturuşta ne kadar tatlı yediğimi görsen inanamazdın, durduk yere almadım bu kiloları. Ama çok şükür şu an canım istese bile tarçınlı süt kafi geliyor.

Goji berry çok sağlıklı dendiği için tüketiyorum yoksa tadı çok güzel değil.

Yaban mersini üzerine kitap yazabilirim. Bir tane otlarla ilgilenen ünlü bir profösor var ya neydi adı Adnan Saraçoğlu mu idi? o işte sabahları 9 tane yiyin tüm şekeriniz düzelir diyor. Ben zamanında çok araştırdım bunu gidip cranberry almışım, o çok şekerli, yedikçe kilo alıyorsun. Sağlıklı olan blueberry, bende geçen bir yerde buldum aldım hemen arada bir kaç tane atıyorum ağzıma.

Ben dahiliyeye gittim bende insilün direnci var dedim dikkate bile almadılar, devlet hastanelerinde dikkat etmeyebiliyorlar canım maalesef. Ben özelde yaptırdım, endokrinde.

uc saat oncesi hicbir etkisi yok canim aksine vucuda ilac yuklemesi sirkeyide önermiyorlar dustada 20dk kalmazsa etkili olmuyor biz ateste prof olduk 42leri dusuremedigim gunleromiz cok oldu ama cocuga gore degisiyor havale her ateste gorulur 36dada 40dada cocugun atrse tepkisine bagli ates inacci dusmuyorsa vucut iyi bir savas veriyor demektir ellerimi dokununca avuclarom yaniyordu ha gayret oglum az kaldi sen kazanacaksin diyorum sukur hep oglum kazandi
eyvah eyvah tamam canim
Selam kizlar sinema gezme tozma derken yeni geldim eve

Sabah 08.15
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 dilim ananas
1 dilim ekmek

Ogle 13.00
Yayla corba
1 turk kahvesi

Ara 15.00
1 avuc leblebi

Aksm 18.00
4 tane kofte

2.5 litre su
20 dk yuruyus
afiyet olsun

hemoglabin Ac1 baktircaksin canim ben sana atiyim nekere baktiracagini benim 6.8den 4.8 e dustu ilaçsız hemde spor ve diyet en temizi ama cok yuksekse ayseninki gibi ilac kacinilmaz

kizlar bugun dahada kotuyum antibiyotik yazdi boyle birşey yok yarim yamalak baktin kacirdigim msjlsr varsa onemli etiket yapın bol eksiler

Sagol canim guzel dusuncelerin icin annene masallah diyorum brabo valla ellerinden operim
Kolesterol icin ceviz birebir canim deneyin mutlska sonuc alirsiniz geceden bir cevizi bir cay bardagi suya islayip sabah ilk onun suyu ve cevizini yiyorsun hepsi bu
Allahin izni ile 36 degil 86 degil 106 olsa da beni yildiramaz canim ben cok kararliyim Rabbim yardim etsin bu yola bas koyanlarin hepsine insallah
Ibrahim saracoglu sanirim dedigin yaban mersini sekeri duzenliyor ama kararinda yendiginde ben durduramiyorum kendimi onu yerken cok guzel cunku.
Ben dahiliyeye gittim bende insilün direnci var dedim dikkate bile almadılar, devlet hastanelerinde dikkat etmeyebiliyorlar canım maalesef. Ben özelde yaptırdım, endokrinde.
Benim diyabetim oldugu icin direkt bakmis dr ben soylememistim bile ama iyi oldu farkindayim yukseldiginin
Canim hemoglabin A1C degil aclik insulini direnci gosteriyor
A1C kisinin son 3 ayki seker ortalamasi sonucunu gosterir dr ona gore hesap yapar kisinin ortalama gunluk kan sekerini bulur ona gore tedaviye devam eder
Drlar da ikisini karistiriyor ama A1C 10 -11 lerde insulin baslaniyor hastalara ama bunu direnc olarak gorursen direnc yok dersin halbuki direnci vardir kisinin
Bence dahiliyeye gidince direncten bahset canim sen muhtemelen ikisine de bakacaktir dr ama aclik insulini direnci gosterir netten de arastirabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…