Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Siz hangi tartiyi kullaniyorsunuz kizlar
Sizinkilerde de oynama oluyor mu kafayi yedik sabahtan beri saticilar her tarti 100 ile 300 gr oynamasi normal gibi sacma sapan seyler soyluyorlar ne yapacagimi sasirmis durumdayim
Ayni model ayni marka 2 tarti aradinda 400 g fark fark var 2 dk gecmeden ciplak sekilde tartildigimda bile 200 g fark ediyor 2 dk içinde bisye yiyip icmedigim halde nasil kilo alirim ya da veririm
Bir hafta emek ver 200 _300 g farkli tartsin 4 hafta 200 g farkli tartsa ayda 800 g yapar 10 ayda 8 kg yapar ama bunu saticilara anlatamiyorum
Butun digital tartilarda bu problem var sorun etmeyin onemi yok diyor adam o zaman marketten aldigimiz tarttirdigimiz seyler de mi hatali 20liralik aldigimiz peynir 200g eksik mi fazla mi eksik para mi verdim fazla mi kim kimin hakkina girmis oldu
Inanin kafam cok karisti
Insulin direncim bu kadar yuksek olmasa belki probem yapmayabilirdim ama benim için her 100 g altin degerinde hepimiz icin oyle butun hafta calis cabala ana sonucu var mi yok mu bilemiyorum
Soyleyin simdi ben ne yapayim
Siz ne kullaniyorsunuz

Canim esim tartismis tartiyi onlarin yaninda kirmis islerbiyice karisti yani haftaya al istersen beni
aaaa
sinbo var bende canim hic oynama yapmıyor diyetisyenle ayni tartıyor felicten memnyn arkadaşımda

***9.TAKIM 506. Etap***

askrhpozitif(77.3/76.6/0.7/%0.91)
Nanekekik(70.7/70.3/0.4/%0.57)
Habinar(76.2/75.8/0.4/%0.52)
Burcugncy(67.8/67.5/0.3/%0.44)
kkelebeketkisi(66.6/65/1.6/%2.26)baslangic tar:4.2.17 grs kil:69.9 hdf:55

9. Takım ortalama : %0.940

Cilekli_Turtam(66.8/67/+0.2)baslangic tar:10.02.17 grs kil:68 hdf:55
MuallimeA(74.4/)504.etapta izne ayrildi
60kiloyum()505.etapta ixne ayrildi

masal3487(65.5/)sbt
sans_sans(87.3/87/0.3/0.34)baslangic tar:10.02.17 grs kil:89.1 hdf:65
Melekkk90(81.2/80.2/1/%1.23)baslangic tar:11.02.17 grs kil:84 hdf:65

isilkzlll(88.3/87.2/1.1/%1.25)bslangic tar:18.02.17 grs kil:88.3 hdf:65

sehnsuht (77.7/76.4/1.3)bslangic tar:19.02.17 grs kil:78 hdf:60[/QUOTE]

aaaa
sinbo var bende canim hic oynama yapmıyor diyetisyenle ayni tartıyor felicten memnyn arkadaşımda
Canim sokta sinbo var sabah ilk oraya gittik esim denedi markette ilk cikti uzerine 79 gosterdi sonra denedi 78.2 dedi 5-6 defa daha cikti 78.2 gosterdi ama ilkte farkli gosterince aklima yatmadi sonra carrefour a gittik felix denedik esimi ayni tartti ama eve gelince sapitti beni bir 86.9 bir 87 bir 87.2 gisterdi benim kafam bozulfu yine duygusallastim yine esim aldi degistirmeye gitti adamlar sacma sapan konusunca esim sinirlenip orda turtiyi kirmis simdi ne yapacagimi bilmiyorum

boyle fark hic yasamadim marketlere gelenler mi anormal ki bizimde eltimin ki oyle kafaya gore tartiyo netten iste istersen

boyle fark hic yasamadim marketlere gelenler mi anormal ki bizimde eltimin ki oyle kafaya gore tartiyo netten iste istersen
Canim daha once sinbo vardi elimde ksfayi yedi iyisini alauim dedim arzumu netten aldim 70 liraya hem de 2-3 yil olmustur alali inan var ya aklim karisti
Tam da listeye girecektim ne bu ustumdeki lanet midir nazar mi anlamadim gitti
Kendimi kotu hissettim sizin gozunuzde yalan soyluyormusum gibi bir duruma duser miyim korktum
Elimden geleni yapmaya calisiyorum inan arceligin bekonun falan var mi acaba bosh siemens falan duymadim ama dogru tartsin baska bisey istemiyorum parasi falan umrumda degil ya

Ooo biz senle hemen hemen ayni gidiyoruz yaaa başlangıç devamı falan aramizda 100 gr oynuyor

Benimki düşük çıktı canim 6.45.... 10dan fazla olmasi lazım. D vit damla mi kullanıyorsun ampul mu. D vit eksikliği ca emilmesini de azaltir

Günaydın kizlar kılom76,6 evde internet çekmiyor şuan tuhafiyeden bildirim yapıyorum gorusuz
Senin başlangıç nr kadar fazla imis. Ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin böyle. Hepsini burda mi verdin. Kaç binlerdeki geçmişe dönecek kadar vaktim yok üzgünüm o yüzden kestirmeden alayim cevabi

Tartinin pillerini yenilemeyi deneyin bir. Benimki de 100 gr oynuyor. Yakinda ben de pil degistircem care olmazsa yağ analizi yapanlar da geliyor bime a101e onlardan denesem mi alsam mi pek inanasim da gelmemişti

Benim vucudumda zaten 55 kg kas var mumkun diil dusemem 69 hedefim.

Tartinin pillerini yenilemeyi deneyin bir. Benimki de 100 gr oynuyor. Yakinda ben de pil degistircem care olmazsa yağ analizi yapanlar da geliyor bime a101e onlardan denesem mi alsam mi pek inanasim da gelmemişti
Canim arzum 4 adet kalem pille calisiyor ve 15 gun oldu pilini degistireli piliyle ilgili bir durum oldugunu zannetmiyorum yani

Kizlar mekanik olanlardan mi alsam acaba eski ibreliler var ya fiyatlari digital olanlara gore de ucuz fiyat cok onemli degil de dogru olcum yapmadi cok daha onemli simdi yag su olcumu de cok onemli degil zaten diyetisyene de gidiyorum biliyorsunuz

tatlim neden yalanci duruma dusesin
yok canim mumkunndegil yag su dogru olcenler en az 600tl
Kizlar mekanik olanlardan mi alsam acaba eski ibreliler var ya fiyatlari digital olanlara gore de ucuz fiyat cok onemli degil de dogru olcum yapmadi cok daha onemli simdi yag su olcumu de cok onemli degil zaten diyetisyene de gidiyorum biliyorsunuz
tatlim takilma bu kadar al bi tane bi kere cik incik yapma alinca tartil ona göre tarti farki aliriz dyzenleriz kilonu tskilma bu kisma sen al tartil gordugun rakami soyle yeter bana

Benimki düşük çıktı canim 6.45.... 10dan fazla olmasi lazım. D vit damla mi kullanıyorsun ampul mu. D vit eksikliği ca emilmesini de azaltir

D vitamini için damla kullanıyorum canım. Ama benimki aşırı düşükmüş, raporda tehlikeli düzeyde yazıyordu hatta, doktor sen hiç mi güneşe çıkmadın dedi. Normalde 25 olması gerekiyormuş, benimkisi 4.

son gun gecmiyor mu
oo baya dusukmus canim

Canım tüm yaz güneşin altındaydım, saçlarım güneşten öyle sarardı ki millet boyattım zannetti, vücudum ememiyor güneşi sanırım. Damla kullanıyorum bende. Araştırdım, bel bölgesi kalınlaşması yapıyormuş ki bel bölgem çok kalın gerçekten.

Kızlar bu konuda fikriniz var mı bilmiyorum ama ben ideal kiloma düştükten sonra bel bölgemdeki yağları lazer ile aldırmak istiyorum, araştırdım çok kolay bir işlem gibi. En çokta bel bölgesindeki yağlanma hastalık yapıyor. İnsilün direnci, hormon bozukluğu gibi tüm hastalıklar bel bölgesi kalınlığından oluşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…