- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.601
sporla ideale ulastigunda gerek kalmaz diye düşünüyorumCanım tüm yaz güneşin altındaydım, saçlarım güneşten öyle sarardı ki millet boyattım zannetti, vücudum ememiyor güneşi sanırım. Damla kullanıyorum bende. Araştırdım, bel bölgesi kalınlaşması yapıyormuş ki bel bölgem çok kalın gerçekten.
Kızlar bu konuda fikriniz var mı bilmiyorum ama ben ideal kiloma düştükten sonra bel bölgemdeki yağları lazer ile aldırmak istiyorum, araştırdım çok kolay bir işlem gibi. En çokta bel bölgesindeki yağlanma hastalık yapıyor. İnsilün direnci, hormon bozukluğu gibi tüm hastalıklar bel bölgesi kalınlığından oluşuyor.
Smilleri Ayşe öğrettiCanım benim o, özlemSen de bana smile'ı öğrettin ya, nickler karıştı
Bende simbo ama bu 5. Tartı sonunda tutturdum bir yerde sabit tartıyorum sürekli pilini değiştiriyorum canımSiz hangi tartiyi kullaniyorsunuz kizlar
Sizinkilerde de oynama oluyor mu kafayi yedik sabahtan beri saticilar her tarti 100 ile 300 gr oynamasi normal gibi sacma sapan seyler soyluyorlar ne yapacagimi sasirmis durumdayim
Ayni model ayni marka 2 tarti aradinda 400 g fark fark var 2 dk gecmeden ciplak sekilde tartildigimda bile 200 g fark ediyor 2 dk içinde bisye yiyip icmedigim halde nasil kilo alirim ya da veririm
Bir hafta emek ver 200 _300 g farkli tartsin 4 hafta 200 g farkli tartsa ayda 800 g yapar 10 ayda 8 kg yapar ama bunu saticilara anlatamiyorum
Butun digital tartilarda bu problem var sorun etmeyin onemi yok diyor adam o zaman marketten aldigimiz tarttirdigimiz seyler de mi hatali 20liralik aldigimiz peynir 200g eksik mi fazla mi eksik para mi verdim fazla mi kim kimin hakkina girmis oldu
Inanin kafam cok karisti
Insulin direncim bu kadar yuksek olmasa belki probem yapmayabilirdim ama benim için her 100 g altin degerinde hepimiz icin oyle butun hafta calis cabala ana sonucu var mi yok mu bilemiyorum
Soyleyin simdi ben ne yapayim
Siz ne kullaniyorsunuz
Hoşgeldin canımMerhaba 9. Takım.
Ben elif. 93 - 93.5 aralığında gezen dombili bir hatunum.
İnşallah bu sefer başaracağım.
Hedefim 68 kg.
Yaş 38
Okudum ve kabul ediyorum tüm kuralları.Hoşgeldin canım
İlk sayfadaki kuralları oku
Günlük paylaşım yaparak bize kaynaşırsan
Takıma hoşgeldin
Hoşgeldin cnmMerhaba 9. Takım.
Hedefim 68 kg.
Yaş 38
Hadi bakalım rastgelsin o zamanOkudum ve kabul ediyorum tüm kuralları.
Ne izinmiş mübarekHoşgeldin cnm
Birazdaha ayrıntılı tanıyabilirmiyiz seni
Adın, evlimisin çocuk varmı çalışıyomusun vs.
Ben zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var
Şu anda takımda izindeyim
Canim ben bu herseyi satan yerlerden almistm abuk subk bi markasi vardi silindi benimki kafayi yediginde pilini degistirmistm bi daha yapmadi oyleeSiz hangi tartiyi kullaniyorsunuz kizlar
Sizinkilerde de oynama oluyor mu kafayi yedik sabahtan beri saticilar her tarti 100 ile 300 gr oynamasi normal gibi sacma sapan seyler soyluyorlar ne yapacagimi sasirmis durumdayim
Ayni model ayni marka 2 tarti aradinda 400 g fark fark var 2 dk gecmeden ciplak sekilde tartildigimda bile 200 g fark ediyor 2 dk içinde bisye yiyip icmedigim halde nasil kilo alirim ya da veririm
Bir hafta emek ver 200 _300 g farkli tartsin 4 hafta 200 g farkli tartsa ayda 800 g yapar 10 ayda 8 kg yapar ama bunu saticilara anlatamiyorum
Butun digital tartilarda bu problem var sorun etmeyin onemi yok diyor adam o zaman marketten aldigimiz tarttirdigimiz seyler de mi hatali 20liralik aldigimiz peynir 200g eksik mi fazla mi eksik para mi verdim fazla mi kim kimin hakkina girmis oldu
Inanin kafam cok karisti
Insulin direncim bu kadar yuksek olmasa belki probem yapmayabilirdim ama benim için her 100 g altin degerinde hepimiz icin oyle butun hafta calis cabala ana sonucu var mi yok mu bilemiyorum
Soyleyin simdi ben ne yapayim
Siz ne kullaniyorsunuz
Smilleri Ayşe öğretti
Ben değil
Sonra hatırladım
Ayşe'yle senin sayende gittim sabah
Teşekkür edecektim karıştırdım
Yenisiniz ya Alışana kadar böyle oluyo bende
Menumu yazayim fırsat varken
08.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1.5 dilim ekmek
10.40
1 bardak süt
12.00
1 kase corba
1/2 kase yoğurt
4 kaşık pirasa
13.00
Ceviz suyu
18.45
1.5 kase yoğurt
5 kaşık tavuklu dövme
2 turşu
3 litre su
Spor annemlere geldim pazartesiye kadar olmayacak ama ben step airobik yapmaya mekik cekmeye caliscam
Heycanla bekliyorum onumuzdeki haftayi regl bitince daha da gitck insallah :)@masal3487 canim her detox herkese yaramiyor ters tepebiliyor
@Cilekli Turtam az cok tahmin ediyorduk morl bozmak yok haftaya odaklan
Melekkk90 melegim sende haftaya listedesin biliyorsun giris tarihinden dolayı
Hosgeldin ben seren 27 yasinda ve bugn itibariyle 80.2 kiloyum :) 2 yillik evi cocuksuz bir bayanimmm sende gel aramiza hep beraber kurtulalim kilolarimizdanMerhaba 9. Takım.
Hedefim 68 kg.
Yaş 38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?