- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.621
Gayet guzel bir menu olmus canim yumurta neden yiyemiyorsunnKızlar bugünkü menüm,
Sabah
1yk lor (Ben peynir tüketmiyorum, yağlı diye, süt ürünlerinin hepsini %2 ve daha az yağ oranı olanlarından seçiyorum)
2 domates
2 kırmızı biber
Yumurta yiyebilsem kesin yumurtada olurdu ama maalesef yumurta tüketemiyorum, çok üzülüyorum çünkü yumurta diyetin bir numaralı destekçisi
Öğlen
2yk yulaf kepeği+yoğurt+1yk goji berry
(Ben her gün 2yk yulaf kepeği ve 1yk goji berry tüketiyorum)
Akşam
Ton balıklı salata
2 fincan yeşil çay
2 lt suyumu tamamlayacağım, içiyorum hala
Yatarken mistik çay (Metobolizmayı çalıştırıyormuş, tadı da çok güzel)
Henüz spor yapmadım, yürüme bandında yürüyeceğim, sporu 10'da yapıyorum genellikle.
Tesekkur ederim canimmm hep boyle gitsin insallahhhSüper tebrik ederim
Gayet guzel bir menu olmus canim yumurta neden yiyemiyorsunn
son gun gecmiyor mu
oo baya dusukmus canim
Akşam 3 dil ekmekle çok gelmesi normal cnmMenum bugun berbat kuzlar aslimda bisi yok ama bana cok geldi
Sabah 08.00
Yarim simit
1 kucuknlabne
5 zeytin
Sekersiz cay
Ara 10.30
1 kuru incir
Ogle 13.00
5 kofte
1 bardak ayran
Salata
3 dilim patates
Aksam 17.30
3 halka sucuk
1 yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
3 dilim.ekmek
2.5 litre su
20 dk yuruyus
Sen hangi şehirdesin tatlımCanım çocukluktan kalmış kötü bir alışkanlık maalesef. Bir ara araştırmıştım yiyebilmek için hipnoza gidecektim ama kaldı öyle, belki giderim.
Kübracım paylaşım konusunda sınıfta kalıyosun benden söylemesiKizlaarrr bugünkü menum :
Sabah sahanda 1sucuklu 2yumurta
4kasik bol acılı limonlu yoğurt
Akşam çiğköfte durum/ayran
Su: 2bucuk litre 1bardak yeşil çay
30dk yürüyüş
Yarin da media markete bakayim alicam canim birini oyle cikip cikip durmayacagim bir de pazartesi cuma sadece baska yokyok canim mumkunndegil yag su dogru olcenler en az 600tl
tatlim takilma bu kadar al bi tane bi kere cik incik yapma alinca tartil ona göre tarti farki aliriz dyzenleriz kilonu tskilma bu kisma sen al tartil gordugun rakami soyle yeter bana
Hosgeldin canim ben Gül Ayse 32 yasinda diyabetli bir ogretmenimMerhaba 9. Takım.
Ben elif. 93 - 93.5 aralığında gezen dombili bir hatunum.
İnşallah bu sefer başaracağım.
Hedefim 68 kg.
Yaş 38
Canim gittin mi dr a sonuclar ne zaman cikacak merak ettim seni ama tarti karmasasinda kayboldum bugunSmilleri Ayşe öğretti
Ben değil
Sonra hatırladım
Ayşe'yle senin sayende gittim sabah
Teşekkür edecektim karıştırdım
Yenisiniz ya Alışana kadar böyle oluyo bende
Benim de 4 olacak ya insallah bu defa iyi birisi denk gelir ya zor bi durum yarin halledecegiz esimle sabahtan insallahBende simbo ama bu 5. Tartı sonunda tutturdum bir yerde sabit tartıyorum sürekli pilini değiştiriyorum canım
Bu biraz sans isi galiba ya beyaz esya gibi bazen cok uyguna aldigin bisey cok saglam cikiyor bazen de dunya para verip aldigin seyi kisa surede atmak zorunda kaliyorsun insallah yarin guzel bi tane cikar karsima da gonul rahatligi ile alirimCanim ben bu herseyi satan yerlerden almistm abuk subk bi markasi vardi silindi benimki kafayi yediginde pilini degistirmistm bi daha yapmadi oylee
NedenkiKübracım paylaşım konusunda sınıfta kalıyosun benden söylemesi
Neden acaba :))Nedenki
Kizlar oncelikle listedeki arkadaslarimi sonra kilo veren butun arkadaslarimi tebrik ediyorumCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 506. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
( 17 şubat - 24 şubat)
TAKİM DERECELERİ
10. Takım..............%1,772
3.Takım.................%1,690
9. Takım..................%0,940
BİREYSEL DERECELER
1. Nesli Han (10.takım) ........%3,01
2. Zerosima (3. Takım).........%2,81
3. Firslayd (10.takım) .........% 2,44
Sen kaçmazsan aldık bile bebeğim :))Merhaba geleceğin çıtırları ben 34 yaşında 160 boyunda 90 kilo iki çocuklu bir anneyim.artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum.adım melek.beni de aranıza alırmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?