- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #192.641
Ayşe mediamark a baktım ben ordada simbo vb tartılar mevcut medikalcilerden bulabilirsin doktor tartısı hassas dersen gösteriyorlarYarin da media markete bakayim alicam canim birini oyle cikip cikip durmayacagim bir de pazartesi cuma sadece baska yok
Hosgeldin canim ben Gül Ayse 32 yasinda diyabetli bir ogretmenim
89.4 ile basladim cok aramiz yok yani burda butun kilolari terk edip gidecegiz emin ol tekrar hosgeldin
Canim gittin mi dr a sonuclar ne zaman cikacak merak ettim seni ama tarti karmasasinda kayboldum bugun
Benim de 4 olacak ya insallah bu defa iyi birisi denk gelir ya zor bi durum yarin halledecegiz esimle sabahtan insallah
Bu biraz sans isi galiba ya beyaz esya gibi bazen cok uyguna aldigin bisey cok saglam cikiyor bazen de dunya para verip aldigin seyi kisa surede atmak zorunda kaliyorsun insallah yarin guzel bi tane cikar karsima da gonul rahatligi ile alirim
Sagolun kizlar
Ama bizi geçmişinizzzz :))Kızlarrrr
Tebrik ediyorumm sizi
İlk 3 te buluşucaz demiştimm
Daha nice derecelere inşallah kardeş takımımızla
Tamam abla eski tip tarti almayacagim aklimda vardi onlara da bakayim diye ama sen oyle diyince vazgectim yarin halledecegim insallah bu problemi kizlardan bazilari sinbo kullaniyorlarmis ona bi daha bakicam ozellikle dedigin gibi media markete bakicam sabahtan haledecegim insallahsans_sans gülüm bugünkü tartı maceranı okudum :)
Biz yarışmada olduğumuz için gr lar önemli
O yüzden eski tür tartılar pek iyi olmaz
Media markta iyi bişey bulursun bence
En önemli şey koyduğun yerin düz olması
Fayansın üstüne koy
Benimki hep banyoda yerde sabit kalıyor
AaaaaAyşe mediamark a baktım ben ordada simbo vb tartılar mevcut medikalcilerden bulabilirsin doktor tartısı hassas dersen gösteriyorlar
Tebrikler kardes takim ve kaptaniKızlarrrr
Tebrik ediyorumm sizi
İlk 3 te buluşucaz demiştimm
Daha nice derecelere inşallah kardeş takımımızla
Ne demek canım medikalcilere mekanik doktor tartısı deyince markaları bile var 100-300 arası değişiyor fiyatı almışken iyi bişey olsun diyorsan bak derimAaaaamedikallerde mi satiyorlar bilmiyordum yarin onlara da bakayim ben sagol canim iyi ki soyledin bana Allah razi olsun
Tamam canim ilk oraya bakayim esimde sinir oldu bu durumaNe demek canım medikalcilere mekanik doktor tartısı deyince markaları bile var 100-300 arası değişiyor fiyatı almışken iyi bişey olsun diyorsan bak derim
Bende alacaktım simboda tartı şans işi gerçekten 5 kere değiştirdim bu sefer tuttu
Buda bozulursa bende onlardan alacam gözüm kaldı çünkü çok beğeniyorum onları
Insulin direncin vardı senin canim çok ağır diil mi sahsen ben dayanamam böyle bir listeye. Hatta grupta bu tarz 2 ana öğün ve ikisini de az yapan bir çok menuyle karsilasiyorum maşallah ve pes diyorum benim basim dönüyor midem bulanıyor. Yani 20li yaşlarda bile dayanamadim. 80 in altina düşerken bu tarz cok kısıtlı diyet düşünüyorum insallah dayanirim da. Bel kalinlasmasi dediğin simit ve karin bölgesinden mi bahsediyorsunKızlar bugünkü menüm,
Sabah
1yk lor (Ben peynir tüketmiyorum, yağlı diye, süt ürünlerinin hepsini %2 ve daha az yağ oranı olanlarından seçiyorum)
2 domates
2 kırmızı biber
Yumurta yiyebilsem kesin yumurtada olurdu ama maalesef yumurta tüketemiyorum, çok üzülüyorum çünkü yumurta diyetin bir numaralı destekçisi
Öğlen
2yk yulaf kepeği+yoğurt+1yk goji berry
(Ben her gün 2yk yulaf kepeği ve 1yk goji berry tüketiyorum)
Akşam
Ton balıklı salata
2 fincan yeşil çay
2 lt suyumu tamamlayacağım, içiyorum hala
Yatarken mistik çay (Metobolizmayı çalıştırıyormuş, tadı da çok güzel)
Henüz spor yapmadım, yürüme bandında yürüyeceğim, sporu 10'da yapıyorum genellikle.
Ben 2 sene önce burda satrün den almıştım cnm grundig marka çok memnunumTamam abla eski tip tarti almayacagim aklimda vardi onlara da bakayim diye ama sen oyle diyince vazgectim yarin halledecegim insallah bu problemi kizlardan bazilari sinbo kullaniyorlarmis ona bi daha bakicam ozellikle dedigin gibi media markete bakicam sabahtan haledecegim insallah
Evet tartiyi konuldugu yer cok onemli haklisin benimkide banyoda fayansin uzerinde duruyor hic oynamiyorum yerini bugun sabah tartildim sonra aklima fito cekmek geldi tekrar uzerine cikinca 400 gr fark gorunce tekrar ciktim fark 600 gr oldu boylece benim sarteller attineyse cani degismek istiyormus sanirim degistiririm bende olsun bakalim
Abla sen hangisini kullaniyorsun
Tarti olayinin pazartesi cuma olmasi muhteşem bir fikir yaaa. Cumadan pazara haftasonu kacamaklari kontrol altina alınabiliyor böylece. Ara tarti gibi olduğu için haftasonu sendelense bile cumaya kadar toparlanma şansı oluyor. Ben carsambadan çarşambaya tartilirdim pazartesileri moralim bozulmasin diyeSen kaçmazsan aldık bile bebeğim :))
Ilk sayfada kurallar var bi oku kabul edersen devam edersin
Orda yazmayan, pazartesi takım içi kontrol amaçlı tartı günü
Cumada zaten liste için kilo bildirimi var
Ilk kural bol paylaşım :)
Denk gelirse ona da bakayim abla sagolBen 2 sene önce burda satrün den almıştım cnm grundig marka çok memnunum
Bennde suyu yufum yudum iciyorum artik senin gibi cay icer gibi daha saglikliTarti olayinin pazartesi cuma olmasi muhteşem bir fikir yaaa. Cumadan pazara haftasonu kacamaklari kontrol altina alınabiliyor böylece. Ara tarti gibi olduğu için haftasonu sendelense bile cumaya kadar toparlanma şansı oluyor. Ben carsambadan çarşambaya tartilirdim pazartesileri moralim bozulmasin diyebu gruptaki en büyük kazanimlarimdan biri de bu oldu. Pzt cuma tartilarini düstur edindim. Bir de suyu yudum yudum içmek bunu daha önce de belirtmiştim. Hepinize teşekkür ederim bu mükemmel sisteminiz için
Önceden cumaya daha çok var deyip haftasonu millet coşuyodu :))sanki haftasonu sağlıklı beslenme olmaz gibi :))sonrasında bütün hafta artıları verecem diye uğraş durTarti olayinin pazartesi cuma olmasi muhteşem bir fikir yaaa. Cumadan pazara haftasonu kacamaklari kontrol altina alınabiliyor böylece. Ara tarti gibi olduğu için haftasonu sendelense bile cumaya kadar toparlanma şansı oluyor. Ben carsambadan çarşambaya tartilirdim pazartesileri moralim bozulmasin diyebu gruptaki en büyük kazanimlarimdan biri de bu oldu. Pzt cuma tartilarini düstur edindim. Bir de suyu yudum yudum içmek bunu daha önce de belirtmiştim. Hepinize teşekkür ederim bu mükemmel sisteminiz için
Güzelim ben 2 senedir pilini bile değiştirmedimDenk gelirse ona da bakayim abla sagol
Bir kere denk geldi mi guzeli birkac yil idare eder sanirim en az 1 yil hic bozulmasin istiyorum cok onemli cunku
Hoşbuldum.Hoşgeldin cnm
Birazdaha ayrıntılı tanıyabilirmiyiz seni
Adın, evlimisin çocuk varmı çalışıyomusun vs.
Ben zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var
Şu anda takımda izindeyim
Yani bana cok geldi derken cesit olarak cok abla o nedenle yoksa ekmek fazla tabikiAkşam 3 dil ekmekle çok gelmesi normal cnm
Çünkü çok :))
Kabul ettim.çok tesekkur ederim.Sen kaçmazsan aldık bile bebeğim :))
Ilk sayfada kurallar var bi oku kabul edersen devam edersin
Orda yazmayan, pazartesi takım içi kontrol amaçlı tartı günü
Cumada zaten liste için kilo bildirimi var
Ilk kural bol paylaşım :)
Elifleri 3 ledik :))Hoşbuldum.
Ben elif. 38 yaşındayım.
Sınıf öğretmeniyim. İki çocuğum var.
Bu güb geveze bir öğrencim öğretmenim kocamansınız tahtayı göremiyorum dedi.
Çok moralim bozuldu.
Ben tayt giymeyi cok severim evde de spor yapmaya çalışıyorum eşim recep ivedigin taytli aerobik sahnesini açtı bana benzetip benzetip kahkahalar atti benim de moralim cok bozuldu böyle şeyler oluyor maalesefHoşbuldum.
Ben elif. 38 yaşındayım.
Çok moralim bozuldu.
evet benim de bu durumu kontrol altına almam gerek. gayet güzel seçenekler bence canım bu dediklerin.Bende kilo ile ilgili olduğunu düşünüyorum, kilo verdiğimizde düzelicek bence. Bir de istediği kadar tatlı istesin vücut, bir süre yemediğin zaman vücut alışıyor. Canım çok tatlı isterse tarçınlı süt içiyorum ben mesela ya da bir avuç goji berry yiyorum.
Hoşbuldum.
Ben elif. 38 yaşındayım.
Çok moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?