Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayşe mediamark a baktım ben ordada simbo vb tartılar mevcut medikalcilerden bulabilirsin doktor tartısı hassas dersen gösteriyorlar

Tamam abla eski tip tarti almayacagim aklimda vardi onlara da bakayim diye ama sen oyle diyince vazgectim yarin halledecegim insallah bu problemi kizlardan bazilari sinbo kullaniyorlarmis ona bi daha bakicam ozellikle dedigin gibi media markete bakicam sabahtan haledecegim insallah
Evet tartiyi konuldugu yer cok onemli haklisin benimkide banyoda fayansin uzerinde duruyor hic oynamiyorum yerini bugun sabah tartildim sonra aklima fito cekmek geldi tekrar uzerine cikinca 400 gr fark gorunce tekrar ciktim fark 600 gr oldu boylece benim sarteller atti neyse cani degismek istiyormus sanirim degistiririm bende olsun bakalim
Abla sen hangisini kullaniyorsun

Aaaaa medikallerde mi satiyorlar bilmiyordum yarin onlara da bakayim ben sagol canim iyi ki soyledin bana Allah razi olsun
Ne demek canım medikalcilere mekanik doktor tartısı deyince markaları bile var 100-300 arası değişiyor fiyatı almışken iyi bişey olsun diyorsan bak derim
Bende alacaktım simboda tartı şans işi gerçekten 5 kere değiştirdim bu sefer tuttu
Buda bozulursa bende onlardan alacam gözüm kaldı çünkü çok beğeniyorum onları

Tamam canim ilk oraya bakayim esimde sinir oldu bu duruma sanirim o da onlari begenir. tanidik medikalci de var ayyy hadi insallah bu defa iyisi denk gelir

Insulin direncin vardı senin canim çok ağır diil mi sahsen ben dayanamam böyle bir listeye. Hatta grupta bu tarz 2 ana öğün ve ikisini de az yapan bir çok menuyle karsilasiyorum maşallah ve pes diyorum benim basim dönüyor midem bulanıyor. Yani 20li yaşlarda bile dayanamadim. 80 in altina düşerken bu tarz cok kısıtlı diyet düşünüyorum insallah dayanirim da. Bel kalinlasmasi dediğin simit ve karin bölgesinden mi bahsediyorsun

Ben 2 sene önce burda satrün den almıştım cnm grundig marka çok memnunum

Tarti olayinin pazartesi cuma olmasi muhteşem bir fikir yaaa. Cumadan pazara haftasonu kacamaklari kontrol altina alınabiliyor böylece. Ara tarti gibi olduğu için haftasonu sendelense bile cumaya kadar toparlanma şansı oluyor. Ben carsambadan çarşambaya tartilirdim pazartesileri moralim bozulmasin diye bu gruptaki en büyük kazanimlarimdan biri de bu oldu. Pzt cuma tartilarini düstur edindim. Bir de suyu yudum yudum içmek bunu daha önce de belirtmiştim. Hepinize teşekkür ederim bu mükemmel sisteminiz için

Bennde suyu yufum yudum iciyorum artik senin gibi cay icer gibi daha saglikli
Hergecen gun insan bu grubu daha cok seviyor canim emin ol hele de kilo verince daha daha motive oluyorsun insallah hepberaber vericez kilolarimizi citir hatunlar olacagiz

Önceden cumaya daha çok var deyip haftasonu millet coşuyodu :))sanki haftasonu sağlıklı beslenme olmaz gibi :))sonrasında bütün hafta artıları verecem diye uğraş dur
Bencede bu iyi bi kural, hemde eğer bi şekilde artı olundaysa erkenden önlem almak için de faydalı

Tatlım sen ismini yazmışmıydın
Benim isim takımtım varda :))

Geçen gün kaçamakları yazmıyım gibi bişey yazmıştın
Bu doğru bi karar değil
Benim bi sözüm vardı
Ya yediğimiz herşeyi yazıcaz, yada yazamıcağımız şeyi yemicez!!!
Zaten menü yazmanın amacı bu
Buraya yazmaya çekindiğmiz için cıss canımız istediğinde kendimizi tutuyoruz
Bide dikkat eden arkadaşlarımızın emeklerine saygı duyup takım ruhunu hissetmekte gerekiyor

Denk gelirse ona da bakayim abla sagol
Bir kere denk geldi mi guzeli birkac yil idare eder sanirim en az 1 yil hic bozulmasin istiyorum cok onemli cunku
Güzelim ben 2 senedir pilini bile değiştirmedim

Yeni aldığın tartıda tartı farkı olursa kafanı takma
Başlangıç kilona eklenir o

Hoşgeldin cnm
Birazdaha ayrıntılı tanıyabilirmiyiz seni
Adın, evlimisin çocuk varmı çalışıyomusun vs.

Ben zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var
Şu anda takımda izindeyim
Hoşbuldum.
Ben elif. 38 yaşındayım.
Sınıf öğretmeniyim. İki çocuğum var.
Bu güb geveze bir öğrencim öğretmenim kocamansınız tahtayı göremiyorum dedi.
Çok moralim bozuldu.

Kabul ettim.çok tesekkur ederim.

Hoşbuldum.
Ben elif. 38 yaşındayım.
Çok moralim bozuldu.
Elifleri 3 ledik :))
eliya
@ezo26 kızlar adaşınız gelmiş

Boyun uzun ya çocuk onu kastetmiştir tatlım
Ama tabiki fazla kilonuda verirsen güzel olur :))
Kilo geçmişin nasıl hepmi kiloluydun

Bide kilonu boyunu profilinin altına yazarsan unutmayız

Yeni kızlardan yazmayan varsa sizde yazın tatlişler

Hoşbuldum.
Ben elif. 38 yaşındayım.
Çok moralim bozuldu.
Ben tayt giymeyi cok severim evde de spor yapmaya çalışıyorum eşim recep ivedigin taytli aerobik sahnesini açtı bana benzetip benzetip kahkahalar atti benim de moralim cok bozuldu böyle şeyler oluyor maalesef

evet benim de bu durumu kontrol altına almam gerek. gayet güzel seçenekler bence canım bu dediklerin.

Hoşbuldum.
Ben elif. 38 yaşındayım.
Çok moralim bozuldu.
takıma hoşgeldin elif. ben fulya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…