- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #195.061
süpersiniz hanimlarrGünaydın kilo bildirimi
Geçen hafta 74.800
Bu hafta 74.100
Fark -700
Sporum azdı daha iyi giderdi
***9.TAKIM 508. Etap***
askrhpozitif(78/
Nanekekik(71.5/
Habinar(74,8/
Burcugncy(67.2/66,9/0,3/%0,45)
kkelebeketkisi(65,4/64,7/0,7/%1,07)kendi isteğiyle ayrılmak
sans_sans(85.6/
Melekkk90(79,6/79,4/0,2/%0,25)
9.akım ortalama :
deneme süresindekiler
selinay2002(76.9/)baslangic tar:27.02.17 grs kil:78 hdf:60
isilkzlll(87.2/)bslangic tar:18.02.17 grs kil:88.3 hdf:65
sehnsuht (76.6)bslangic tar:19.02.17 grs kil:78 hdf:60
hedef25(90,7/89,4/1,3/%1,43)başl tar: 24,02,17 b.kilosu:93,5 hdf:68
pamukseker19(88/)başl tr:24,02,17 b.kil:90 hdf: 60
Cakinin Gelini(80.9/)bas tar :27/02/17 b.kil:81.6 hdf:68
bestt(65,2/63,9/1,3/%1,99)bas.tar.24/02/17 bas:,66hdf:58
ysmnshn1(68,4/)bas.tar.28/02/17 bas.kil:69.7 hdf:55
izindekiler
MuallimeA(76.5/76,2/0,3/%0,39)504.etapta izne ayrildi
60kiloyum()505.etapta izne ayrildi
masal3487(65.1/
yazdım canım sen ne kadar oldu ayrılali mezun mu oldun izine mı ayrıldınKaptanım denenenler arasında değilim açıkta kaldım yalnızım
İyi geceler kızlar
Çok güzel canım benimMenümü unutmuşum yazmayı
Sabah 9:45
Peynir karabiberli
Öğlen 13:45
1 kase yahni yoğurt
Akşam 18
Ton balığı yiyecektim kalmamış
Peynir haşlanmış yumurta
Su 2.5
Filtre kahve bitki çayı
Spor 1 saat aerobik
iyi geceler allah rahatlık versin
bu gün azıcık erkenden ben de yatıcam uyku tutarsa yarına fazla çıkmayayım uykusuz kalıp :))
İnşallah canım sen de bu açım varken çok yakın o kiloya ulaşman canım ben eminim5 saat durmaya çalışıyorum alıştım canım
Keşke bunu akşam yapabilsem
Sabah hiçbir sıkıntı Yok ama akşam herkes evde bişeyler yiyor abur cuburlar kuruyemişler meyveler havada uçuşuyor çok kötü oluyorum yoğurt kaşıklıyorum hayal ederek
Acayip bi hayal dünyam oldu :)
70 kiloya geliyim bi çok hayalim var gerçekleştirecem :)
Yarın tartı hepimizin yüzüne gülsün inşallah
Enerjinizi çeken insanlardan uzak durun ki motivasyonunuz bozulmasın
Geceniz hayırda kalsın
Allah'a her halde hamd olsun
Canım benim ya çok üzüldüm dün aç kaldım diyeKızlar bugün çok kötü beslendim(( Halbuki dünden yemeğimi de yapmıştım ama izmirden misafirlerim geldi, işteydim biz geldik vaktin varsa görüşelim dediler, gittiğimde yemek yemişlerdi, ben de bir şey yemedim, zaten kabapçıdaydılar, ne yesem zarar bir taraftanda, akşam yemeği yok yani maalesef
Sabah:
1 dilim ekmek
2 yk lor
Öğlen:
2 yk yulaf kepeği+3yk yoğurt+1yk goji berry
Akşam
2 yk yoğurt
Muhteşem irade çok güçlüsün canımCanım gittiğimde çiğ köfte falan vardı, kaymaklı havuç dilimi, çok ısrar ettiler ama yemedim tabi ki. Aç kaldığın zamanda vucüt savunmaya geçer kilo veremezmiş, ben ona üzüldüm.
İnşallah canım Allah'ım razı olsun inşallah hepberaber daha nice yıllaraayyy canım bende çok meraklıyım örgüye penye sepetlerinde hastasıyım kendi evimi doldurdum sıra annemlere teyzemlere geldi şmdide yapıp yapıp onlara veriyorm
geçmiş olsun canımmm
ayyyy nice nice mutlu yıllarınız canım benim sağlıkla sıhatle bebişle inşallahh
harikasın tatlım bu ne güzel bir yazı olmuş böyleee hepimiz amaçlarımıza ulaşacağız eminim bende aynı durumdayım kilo verdikçe bişiler başarabilceğimi anladıkça heycanlanıyorum daha çok hevesleniyormm 65 kilo halimi çok merak ediyormmm
abla ben hep gülüyorum hiç yanmıyooooo kaloriii
afiyet olsun
afiyetolsunnnn :)
Hepimiz için ayrı ayrı tür sınav bu durum RABBİM hepimize kazanmayı nasip etsin inşallahahh kuzum yaaa nefsinle sürekli savaş halindesin sen de baya gençtin değil mi yaş gençken insanın canı daha bir başka çekiyor
ben işte o mücadeleye girmemek için diyet yapmıyorum zaten senelerdir denemediğim şey kalmadı bende işe yaramıyordu
ben de en az yemek için 6 saat ara koymaya çalışıyorum bu yöntem işe yarıyor
bizim ev de sizin ki gibi ben pişiririm bir onlar olur bir abur cuburlar bir de çerezler kuru meyveler yemiyorum canım da aman aman istemiyor anca bulaşıklarını yıkayıp kabuklarını döküyorum :)) 35 den sonra iştah biraz köreliyor yada nefsine daha çok söz geçiriyorsun..
ben 70 olsam var yaaa ... bak bu güzel konu bir gün soru olarak topikçe konuşalım hani geçen hafta yapıldı ya her gün biri bir soru soruyordu)))
Kesinlikle katılıyorum hep gülelim inşallahben de hep gülerim ama hahahah diye katıla katıla gülmüyoruz gülüm, tek yüzümüz değil kalbimizle de sürekli gülebilsek
zaten hiç bir zaman kilo problemimiz olmazdı :))
Oyyyyy tabi karşısındaki de kilolu olunca kilolu olmanın kötü birşey olmadığını düşünüyorlar sanırım ve bu kilo işi hep artı şekilde devam ediyor biraz verse iyiymiş benceZayıf arkadaşlar seçin kısmına kesinlikle katılıyorumBenim bir çok arkadaşım kilolu mesela, ne zaman buluşsak talı vs yiyoruz. Bunu çiftlerde de görüyorum, biri zayıf biri kilolu diyelim, bir bakıyorsunuz ikiside kilolu oluyor. Çok sevdiğim bir arkadaşım var, temmuzda evlenecek 95 kilo, çok üzülüyorum gerçekten, geçenlerde ben diyete başladım hadi beraber yapalım ben sana ne kadar istersen o kadar destek olucam dedim, ben tombik gelin olucam galiba dedi, kilo vermeye hiç niyeti yok çünkü nişanlısı da kilolu. Karşındaki kilolu olunca insan kilolu olma hakkını kendinde görüyor sanırım.
Canım Allah'ım razı olsun bitanemsinAy Gül'üm tebrikler, Allah bir ömür mutlu, mesut etsin seni eşinle inşallah
Oooooo maşallah tebriklerGünaydınlarrr
Herkese bol eksili vumslar diliyorum.
Geçen cuma : 90.7 kg
Bu hafta : 89.4 kg
Fark : 1.4 kg
Maşallah canım tebrikler ederimGeçen cuma:65,4
Bugün:64,7
Fark:-700 gr
Üzülme canım haftaya güzel bir rakam götürsün inşallah olabilir bazenGünaydın kızlar
Geçen hafta 88
Bu hafta 88
Malesef sabit
Waooovvvv tebrik ederim canımKizlaaar gunaydin dun yemegi 8 de yedim diye cok korkmustum amaaa gecen cuma:65.2 bugun:63.9 fark:1.3
Eksi candır tatlım 3-5 fark etmez eksi olsun yeter senin ki kayınvalide etkisi benceGecen hafta 79.6
Bu hafta 79.4
Fark -200
Kizlar cok uzgunum bu hafta icin kusuruma bakmayin
Uyku duzensizliginden dolayi sanirim sisimm kacamakta yapmamistmmm
Hedef 86 insallah canım.malesef bir haftam gitti.telafi etmem lazım.regl olmak uzereyim ve bu sabah her yerim ödem içinde uyandım.onunda etkisi var sanırım.burcum bir yerlerde bir şey ya eksik yada fazladır gözden geçir yaptığın şeyleri
Supersin
bir haftan maalesef çöpe gitti canim ck şükür artı cikmamissin bu hafta bomba gibi bekliyorum seni 87 yıl ucundan da olsa gorucez bu hafta inşallah
Gayet güzel
her eksi candır canım dikkat et uyku düzenine
İzne ayrılmıştım 2 yıl oldu nasıl olacakyazdım canım sen ne kadar oldu ayrılali mezun mu oldun izine mı ayrıldın
Dünkü hamur işleride ödem yapar adet olana kadarki ve adet dönemini çok iyi geçirmen lazım adetliyken meto yavaşlıyorHedef 86 insallah canım.malesef bir haftam gitti.telafi etmem lazım.regl olmak uzereyim ve bu sabah her yerim ödem içinde uyandım.onunda etkisi var sanırım.
valla karar defterine bakicaz canım normal izinden ayrılan üye gibi giriş yaparsın muhtemelen kilo almış olsanda ayrıldığın kiloyu beklemedenİzne ayrılmıştım 2 yıl oldu nasıl olacak
Sil baştan mı başlasakyazdım canım sen ne kadar oldu ayrılali mezun mu oldun izine mı ayrıldın
Kaptan ne derse o geçerli benim içinGünaydın kızlar bol eksili bir gün olmasını diliyorum ve bugünde itibaren menüler de bir tek kacamk görmek istemiyorum kurallar gereği ayda 1 kaçamak hakkımız buna rağmen 3 kere kacamak yaparsanız ne siz mutlu olursunuz nede ben her şeyi tek tek not alacağım bugün itibariyle bilginize
Tebrikler canımGeçen cuma 76.5
Bugün 76.2
-300
Bu hfta içinde 77ye çıktım regldim,1 gün spor yapabildim sadece. Spora menü paylaşımına bugün başlıyorum izinde de olsam kuralları bnde uygulucam inşaallah yat yat nereye kadar
Benim için fark etmez kacamaksiz yapıyorum diyetimi zatençok ciddiyim ponicim
Maşallah canım tebrik ederimGünaydın kilo bildirimi
Geçen hafta 74.800
Bu hafta 74.100
Fark -700
süpersiniz hanimlarr
Woavvv tebrikler bu ne fark maşallahSelam kızlar
Geçen hafta 76.900
Bugün 75.300
1.600gr fark
Kizlar gunaydin bende yine ayni -300 gram yani sasirttim olmadi az yedim olmadi ortalama yedim olmadi galiba metabolizmam iyice yavaslamis benim
Günaydınlarrr
Herkese bol eksili vumslar diliyorum.
Geçen cuma : 90.7 kg
Bu hafta : 89.4 kg
Fark : 1.4 kg
Geçen cuma:65,4
Bugün:64,7
Fark:-700 gr
Günaydın kızlar
Geçen hafta 88
Bu hafta 88
Malesef sabit
Kizlaaar gunaydin dun yemegi 8 de yedim diye cok korkmustum amaaa gecen cuma:65.2 bugun:63.9 fark:1.3
Gecen hafta 79.6
Bu hafta 79.4
Fark -200
Geçen cuma 76.5
Bugün 76.2
-300
Bu hfta içinde 77ye çıktım regldim,1 gün spor yapabildim sadece. Spora menü paylaşımına bugün başlıyorum izinde de olsam kuralları bnde uygulucam inşaallah yat yat nereye kadar
Günaydın kilo bildirimi
Geçen hafta 74.800
Bu hafta 74.100
Fark -700
Kaptan ne derse o geçerli benim için
Tebrikler canım
Benim için fark etmez kacamaksiz yapıyorum diyetimi zaten
Maşallah canım tebrik ederim
teşekkürler
Woavvv tebrikler bu ne fark maşallah
Çok güzel örneksin canım tebrik ediyorumÇok mutluyum kızlar haftalık hedefime ulaştım oranı hesaplayıp geliyorum
Günaydın kızlar
Geçen hafta 88
Bu hafta 88
Malesef sabit
Kizlaaar gunaydin dun yemegi 8 de yedim diye cok korkmustum amaaa gecen cuma:65.2 bugun:63.9 fark:1.3
Gecen hafta 79.6
Bu hafta 79.4
Fark -200
Günaydın kızlar bol eksili bir gün olmasını diliyorum ve bugünde itibaren menüler de bir tek kacamk görmek istemiyorum kurallar gereği ayda 1 kaçamak hakkımız buna rağmen 3 kere kacamak yaparsanız ne siz mutlu olursunuz nede ben her şeyi tek tek not alacağım bugün itibariyle bilginize
Günaydın herkese hayırlı cumalarr
Ben varımBİRBİRİNE YAN BAKANLAR
@Habinar 74.1- @MuallimeA 76.2
Bireysel yarışmak isteyen varsa listeye ekleyebilirsinz kızlar @askrhpozitif kaptanımızda eşleştirebilir
yok kuzum normal izinden dönüş uygulanacakSil baştan mı başlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?