Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

onlar çok uğraştırıyor bende bir yandan şal fln yapıyorm ama penye ip hemen bitiyo o yüzden daha çok zevk veriyo bana :) bi kaç saatte sepet öruyosn kendine

Gitiğimde yemişlerdi, tekrar yemek söylemek istemedim. Suyu da az içtim maalesef, bugün kötü oldu maalesef, telafi edicem inşallah.

şifa olsun ablacım çok geçmiş olsun

Çok iyi yapıyorsun, sayenden biz de gülüyoruz :)

Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin bir an önce inşallah

Gitiğimde yemişlerdi, tekrar yemek söylemek istemedim. Suyu da az içtim maalesef, bugün kötü oldu maalesef, telafi edicem inşallah.
bu günlük birazda mecbur kalmışsın böyle geçmiş ama şimdi senin hakkını da vermek lazım kebapçıda kokular yemekler arsında durup yemeden dönmüşsün diyetin bozulmasın diye ya cidden tebrikler bu kadar kararlı olmanın karşılığınına da hızlıca alacaksın eminim

onlar çok uğraştırıyor bende bir yandan şal fln yapıyorm ama penye ip hemen bitiyo o yüzden daha çok zevk veriyo bana :) bi kaç saatte sepet öruyosn kendine
cidden iyice heveslendim ben buna evim merkezden uzak ilk çarşıya gittiğim de kesin alıcam o arada netten tüm yapımları izlerim artık:)

Ol
Kizlar gunaydin bende yine ayni -300 gram yani sasirttim olmadi az yedim olmadi ortalama yedim olmadi galiba metabolizmam iyice yavaslamis benim
Artı deģilsin ya burcucum.
Dursklamadasındır.
Biraz daha direnip gidecektir. Bir de spor çok etkili. Sporu artır.

Kizlar gunaydin bende yine ayni -300 gram yani sasirttim olmadi az yedim olmadi ortalama yedim olmadi galiba metabolizmam iyice yavaslamis benim
giden her eksi candir ama bi noktayi kacirma iki haftalik menulerini bi deftere not et hatani gor mesela hafta sonu cok yedin dunde et bana yaramiyor dedigin halde et yedin belki onlarin etkisi vardir canim

Günaydınlarrr
Herkese bol eksili vumslar diliyorum.
Geçen cuma : 90.7 kg
Bu hafta : 89.4 kg
Fark : 1.4 kg
ooo super bi eksi

giden her eksi candir ama bi noktayi kacirma iki haftalik menulerini bi deftere not et hatani gor mesela hafta sonu cok yedin dunde et bana yaramiyor dedigin halde et yedin belki onlarin etkisi vardir canim

ooo super bi eksi

Teşekkür ederim. Bana da moral oldu.
Haftaya hedefim 88 kg. Zor olsa da deniyeceğim.

gunaydin 9.takimin soslu fistiklari bol eksiler gorelim ponpon sallayip halaylar cekelim

Hadi bakslım.
Uyuyan prensesler uyansında bildirdinler.
Merak esiyoeuz

Geçen cuma:65,4
Bugün:64,7
Fark:-700 gr

Tebrikler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…