- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #195.021
onlar çok uğraştırıyor bende bir yandan şal fln yapıyorm ama penye ip hemen bitiyo o yüzden daha çok zevk veriyo bana :) bi kaç saatte sepet öruyosn kendinegördüm gülüm bana da oluyor bazen :))
bu ara kafa dağıtmaya ihtiyacım var.. çabuk yapılıp bitecek şeyler hem de bu kadar güzellerken ben de heveslendim sepet yapmaya ben gümüş tel kırma işleyebiliyorum sadece en son komşuma doğum günü hediyesi olarak işledim günde en az 5 saat yaptım bazen 7 saat işledim 12 gün de bitti :))
ovvv bu cidden çok az olmuş hatta bir şey yok
kebapçıda sade et yeseydin ya gülüm niye kendine eziye tedip aç bıraktın neyse olan olmuş detoks saysın bedenin suyu inşallah bol içmişsindir kabızlık olmasın sonra
şifa olsun ablacım çok geçmiş olsunburada rahat konuşabiliyorum diye rahat rahat yazıyorum aklımdan geçeni :))gerçekte resmi ortamımız ben yine aynı ben uslupta fark yok sadece sessiz kalmayı fazla kişiyle görüşmemeyi tercih ediyorum son 1 yıldır öyle olunca bazen fazla coşuyorum kk de:)
ağrılar aynı hala geçmedi sabahları kollarımı kaldırmak zor , saçımı zor toplayıp bağlıyorum, 3-5 gün daha kullansam mantar hapını inşallah faydası olacak
burada rahat konuşabiliyorum diye rahat rahat yazıyorum aklımdan geçeni :))gerçekte resmi ortamımız ben yine aynı ben uslupta fark yok sadece sessiz kalmayı fazla kişiyle görüşmemeyi tercih ediyorum son 1 yıldır öyle olunca bazen fazla coşuyorum kk de:)
ağrılar aynı hala geçmedi sabahları kollarımı kaldırmak zor , saçımı zor toplayıp bağlıyorum, 3-5 gün daha kullansam mantar hapını inşallah faydası olacak
iyi geceler canımmmGeçmişi bir saatte falan okudum, maşallah döktürmüşsünüz :) Ben yatıyorum, iyi geceler arkadaşlar
bu günlük birazda mecbur kalmışsın böyle geçmiş ama şimdi senin hakkını da vermek lazım kebapçıda kokular yemekler arsında durup yemeden dönmüşsün diyetin bozulmasın diye ya cidden tebrikler bu kadar kararlı olmanın karşılığınına da hızlıca alacaksın eminimGitiğimde yemişlerdi, tekrar yemek söylemek istemedim. Suyu da az içtim maalesef, bugün kötü oldu maalesef, telafi edicem inşallah.
iyi geceler allah rahatlık versinGeçmişi bir saatte falan okudum, maşallah döktürmüşsünüz :) Ben yatıyorum, iyi geceler arkadaşlar
cidden iyice heveslendim ben buna evim merkezden uzak ilk çarşıya gittiğim de kesin alıcam o arada netten tüm yapımları izlerim artık:)onlar çok uğraştırıyor bende bir yandan şal fln yapıyorm ama penye ip hemen bitiyo o yüzden daha çok zevk veriyo bana :) bi kaç saatte sepet öruyosn kendine
Bende videolardan ogeendim ablam yap tabiii :) senin elinden hic bisey kurtulmazzcidden iyice heveslendim ben buna evim merkezden uzak ilk çarşıya gittiğim de kesin alıcam o arada netten tüm yapımları izlerim artık:)
Gitiğimde yemişlerdi, tekrar yemek söylemek istemedim. Suyu da az içtim maalesef, bugün kötü oldu maalesef, telafi edicem inşallah.
Artı deģilsin ya burcucum.Kizlar gunaydin bende yine ayni -300 gram yani sasirttim olmadi az yedim olmadi ortalama yedim olmadi galiba metabolizmam iyice yavaslamis benim
giden her eksi candir ama bi noktayi kacirma iki haftalik menulerini bi deftere not et hatani gor mesela hafta sonu cok yedin dunde et bana yaramiyor dedigin halde et yedin belki onlarin etkisi vardir canimKizlar gunaydin bende yine ayni -300 gram yani sasirttim olmadi az yedim olmadi ortalama yedim olmadi galiba metabolizmam iyice yavaslamis benim
ooo super bi eksiGünaydınlarrr
Herkese bol eksili vumslar diliyorum.
Geçen cuma : 90.7 kg
Bu hafta : 89.4 kg
Fark : 1.4 kg
giden her eksi candir ama bi noktayi kacirma iki haftalik menulerini bi deftere not et hatani gor mesela hafta sonu cok yedin dunde et bana yaramiyor dedigin halde et yedin belki onlarin etkisi vardir canim
ooo super bi eksi
gunaydin 9.takimin soslu fistiklaribol eksiler gorelim ponpon sallayip halaylar cekelim
Geçen cuma:65,4
Bugün:64,7
Fark:-700 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?