- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #195.081
3. Cumada kilo vermen ve aktifligin iyiyse tabiki olacaksinKaptanım 3. Cuma listede olacakmıyım şimdi ben?
Çok zaman geçtiği için aldığımı vermem beklenmeyecek miyok kuzum normal izinden dönüş uygulanacak
Helaaaaaaal
Tebrikler canım iyi vermişsin bu hafta az versende olurGünaydın kilo bildirimi
Geçen hafta 74.800
Bu hafta 74.100
Fark -700
Sporum azdı daha iyi giderdi
Vaaay süper. canım sen hamile değilsin de mi smiley öyle de merak ettmSelam kızlar
Geçen hafta 76.900
Bugün 75.300
1.600gr fark
İlk kez duyuyorm nasıl bişey canım oSağol canım proteinli müsli işe yaradı sanırım :))))
Yok canım beklenmeyecekÇok zaman geçtiği için aldığımı vermem beklenmeyecek mi
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim hep diyorum istedikten sonra hiçbir mazeret sebep olamaz kilo vermeye görüyorsunuz ben kendime kendi kiloma İnsülin direncine savaş açtım ve kazanmadan bırakmayacağım inşallah Rabbim hepimize yardımcı olsun inşallahÇok güzel örneksin canım tebrik ediyorum
Herkese ilham kaynağısın
Diyabet olmasına rağmen hayran kalıyorum emeklerine
Hanımlar artık Ayşen'in bu başarısının üstüne kimse mazeret uydurmasın
Maşallah subhanallah
Hayırlı cumalar canım
TeşekkürlerHelaaaaaaal
Tebrikler canım iyi vermişsin bu hafta az versende olur
Vaaay süper. canım sen hamile değilsin de mi smiley öyle de merak ettm
İlk kez duyuyorm nasıl bişey canım o
Tatil kız merak etmiyor musun ben çok merak ediyorumŞimdi tartılmadım henüz salı başladım korkuyorum ne yapayım kaptanım tartılayım mı
Aynen ya ben çok mutluyumBurası bugün bayram yeri
tartil canım duruma göre haftaya girersin listeye inşallahŞimdi tartılmadım henüz salı başladım korkuyorum ne yapayım kaptanım tartılayım mı
Ayşe ciddi ciddi korkuyorum kaptan tartılma derse haftaya kadar kantara yaklaşmam valaAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim hep diyorum istedikten sonra hiçbir mazeret sebep olamaz kilo vermeye görüyorsunuz ben kendime kendi kiloma İnsülin direncine savaş açtım ve kazanmadan bırakmayacağım inşallah Rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah
Hayırlı cumalar canım
Teşekkürler
Tatil kız merak etmiyor musun ben çok merak ediyorum
Aynen ya ben çok mutluyum
Bir saate kadar tartılayım mademtartil canım duruma göre haftaya girersin listeye inşallah
Sagol canimmmTebrikler kızlar süpersiniz
Sagol canim :)Tebrikler kızlar süpersiniz
Sagol canim
Çok güzel canım benim
İnşallah canım sen de bu açım varken çok yakın o kiloya ulaşman canım ben eminim
Canım benim ya çok üzüldüm dün aç kaldım diye
Muhteşem irade çok güçlüsün canım
İnşallah canım Allah'ım razı olsun inşallah hepberaber daha nice yıllara
Hepimiz için ayrı ayrı tür sınav bu durum RABBİM hepimize kazanmayı nasip etsin inşallah
O konuyu konuşalım abla mutlaka
Kesinlikle katılıyorum hep gülelim inşallah
Oyyyyy tabi karşısındaki de kilolu olunca kilolu olmanın kötü birşey olmadığını düşünüyorlar sanırım ve bu kilo işi hep artı şekilde devam ediyor biraz verse iyiymiş bence
Canım Allah'ım razı olsun bitanemsin
Oooooo maşallah tebrikler
Maşallah canım tebrikler ederim
Üzülme canım haftaya güzel bir rakam götürsün inşallah olabilir bazen
Waooovvvv tebrik ederim canım
Eksi candır tatlım 3-5 fark etmez eksi olsun yeter senin ki kayınvalide etkisi bencehaftaya çok umudum var senden tebrikler serenim
Kız korkma bundan sonra hep eksi göreceksin ne çıkarsa çıksın sonuç buradasın artık bu kilolar verilmeden gitmek yok hadi bekliyorumAyşe ciddi ciddi korkuyorum kaptan tartılma derse haftaya kadar kantara yaklaşmam vala
Waooovvvv işte ben bunu beklemiyordum maşallah canım tebrik ediyorum bireysel de bir yer ayırdım senin için
Yakıştı harika sonuç tebrikler takım birinciliğe koşuyor
Olur benim için müthiş gaz veririmsans_sans yarışmak ister misin ayşeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?